Partyflock
 
Recensies · januari 2015
Kypski - Wreck Fader
vrijdag 30 januari 2015
Thomas Elbers, beter bekend als Kypski en van de formatie C-Mon & Kypski, komt nu met zijn eigen album genaamd 'Wreck Fader'. Bereid je voor op een complete luisterervaring!
Hardwell - United We Are
woensdag 28 januari 2015
De inmiddels 27 jarige Hardwell had als 16 jarige jongen maar één droom: de beste dj van de wereld worden. In 2013 slaagde hij hier in. In 2014 wederom. In die tijd heeft Hardwell geen album uitgebracht, wat best opvallend is. Tot nu, want 'United We Are' is daar!
Jensen - Holographic Demons
dinsdag 27 januari 2015
Daar waar de ene artiest graag binnen een bepaalde sfeer wil blijven om een zo samenhangend mogelijk album te produceren, zo divers en kleurrijk is de ander. Met behulp van Dark Ambient, Electro, Doomcore, Industrial, Noise en Speedcore wordt op "Holographic Demons" een excentrieke mengelmoes gecreëerd, welke weer menig industrialliefhebber zal kunnen bekoren.
Toolroom Live – 01
zaterdag 24 januari 2015
Zo'n dikke 10 jaar is het Engelse Toolroom label genesteld in de housewereld. Toolroom Live is een nieuwe reeks die nieuwe deuren moet openen na dit succesvol decennium.
Fabric 80 - Joseph Capriati
woensdag 21 januari 2015
Je hebt van die cd's waarvan je van te voren eigenlijk al weet, dit moet gewoon een knaller worden, deze kan ik blind kopen. Neem nu de combinatie tussen Drumcode's Joseph Capriati en Club Fabric uit London... Do we need to say more?
Beardyman - Distractions
maandag 19 januari 2015
De Britse geluidskunstenaar Beardyman laat weer van zich horen. Ditmaal zonder zijn gebruikelijke dosis humor en beatbox, maar met zijn nieuwste speeltje. Op zijn eigen Beardytron heeft hij "Distractions" geproduceerd.
PH#14: Lekker hard en lekker up-tempo! Noize Bangerz en F. NøIzE zijn de mannen die het 'em doen. Verdeeld over 2 schijfjes brengen zij 2 gevarieerde mixen die na afloop nog wel even blijven nagalmen.
Nu is er in het industrial genre een uitgebreide interpretatie van hoe hardcore zou moeten klinken. Duister, onheilspellend en vooral inkt-zwart, of toch ook subtiel? Laten we het houden op een ware veldslag tussen je speakers. Laat The Relic nu net de benodigde veldmaarschalk zijn om deze veldslag te realiseren vanuit zijn "Bunker II Type 152M".
Zatox - New World Order
vrijdag 9 januari 2015
Eén van de grootste Italiaanse hardstyle iconen is zonder twijfel Zatox. Na een flink aantal hits en optredens overal ter wereld, presenteert hij eindelijk zijn debuutalbum New World Order.
DJ Spinna begon ooit in de underground hiphop scene, maar zit inmiddels ook al een tijdje in het house circuit. De DJ uit New York laat op "The Sound Beyond Stars" achttien remixen horen, waarvan enkele al behoorlijk oud zijn. Maak je op voor een broeierig zomeravond geluid tijdens het beluisteren van de twee schijfjes.
Het is alweer bijna dertig jaar geleden dat de eerste houseplaten verschenen. In den beginnen was house vooral een Amerikaanse aangelegenheid waarna na enkele jaren het housevirus ook Europa bereikte. Zo ook in België waar vele houseklassiekers vandaan komen. Zes jaar geleden zijn in België de 'Age Of Love' feesten ontstaan en naar aanleiding daarvan is onlangs de eerste 'Age Of Love Compilatie verschenen.
Kypski - Wreck Fader30 jan 2015
Hardwell - United We Are28 jan 2015
Jensen - Holographic Demons27 jan 2015
Toolroom Live – 0124 jan 2015
Fabric 80 - Joseph Capriati21 jan 2015
Beardyman - Distractions19 jan 2015
Project Hardcore #14 - Mixed by Noize Bangerz & F.Noize13 jan 2015
The Relic – Bunker II "Type M 152"11 jan 2015
Zatox - New World Order9 jan 2015
DJ Spinna Presents The Sound Beyond Stars7 jan 2015
Age Of Love - Age Of Love Volume 15 jan 2015