Partyflock
 
Qlimax

Laat een reactie achter als je het verslag gelezen hebt! Vind ik leuk :)

19 November! Qlimax 2005 in Gelredome Arnhem! Thema: Science & Religion

We bereiden ons voor op een topfeest weer in Arnhem. In 2003 zijn we er ook geweest en in onze ogen moest er heel veel gebeuren om dat topfeest te overtreffen.
Maar goed, met wat vrienden in de Arnhemse wijk Presikhaaf afgesproken, om vervolgens daar met z'n allen richting Qlimax te gaan.

Jasper (Charter), 20 november 2005 19:51
Een avondje met 4 vrienden naar Nijmegen Labyrinth met Isaac, Super Marco May, en met als grote verassing van de avond Neophyte! Eerst zal de resident hardstyle DJ van the Matrixx Equinoxx komen, maar blijkbaar afgezegd.

Rond half 10 kwamen we aan, waar we de laatste nummers van Isaac hoorde. De drukte viel nog wel mee. De nummertjes klonken wel okee, maar echt in de stemming waren we nog niet echt. Ik zat eigenlijk te wachten op Super Marco May.

Jasper (Charter), 19 juli 2005 18:32
Intenze

Ik was er al om 22:00, Zany was al bezig met een lekkere set. Rijnhal was wel aardig aangekleed maar absoluut niet bijzonder. Toen kwam Beholder & Balliscit, ze deden ook ook zeer lekker, het werd al drukker en het publiek ging al steeds meer dansen! Toen kwamen eindelijk mijn vrienden aan en toen gingen we samen helemaal los.
Nog een tijdje met de Mc gepraat, echt goede gozer. Hij heeft nog een VIP bandje voor me geregeld! Kon zo overal doorlopen.

Jasper (Charter), 28 maart 2004 10:33
FeestDatumAuteurPublicatie
QlimaxJasper (Charter)20 nov 2005
The Matrixx LabyrinthJasper (Charter)19 jul 2005
IntenzeJasper (Charter)28 mrt 2004