Partyflock
 
Qlimax

Oké, dit is geen uitgebreid verslag en je vind hier geen woord over de deejaysets, maar ik wil even wat bedenkingen neerschrijven.

In tegenstelling tot wat sommigen nu beweren is de Ethias Arena absoluut niet klein! Ze hebben gewoon (net als bij de eerste XQ in de Brabanthal) slecht de voorste helft van de zaal gebruikt. Als er dan een hele rij voor de gastenlijst staat, en het dan binnen nog op vele plekken leeg is, is het wel duidelijk dat Q-dance hier echt wel boven haar stand leeft.

Prinz Daff, 3 december 2007 02:37
Tiësto

Naar aloude ID&T gewoonte was alles goed geregeld, nette pendelbusjes, zeer makkelijke doorgang etc. Dus daar heb ik niets op aan te merken maar ik had niet anders verwacht.

We kwamen pas tegen 12 uur aan toen een virtuele Tiësto stond te draaien. Leuk, maar zeker niet zo vet als de 3D show die we vorige keer kregen bij de opwarmset.

Prinz Daff, 20 mei 2007 18:00
Bassleader

Aan de ééne kant heeft men echt een véél indrukwekkender feest neergezet dan vorig jaar.
Niet alleen qua stijlen en line-up maar ook zeker qua organisatie! Vooral die centrale hal vond ik schitterend, je kon vrij van de ene naar de andere zaal huppelen (of wandelen), wat dus een groot verschil was met het eeuwigdurende gedrum van vorig jaar! Minpunt wel dat er totaal niets gefouilleerd werd. Waardoor je je afvraagt waarom het überhaupt een half uur moet duren voor je goed en wel binnen bent.

Prinz Daff, 17 mei 2007 19:58
Jump release party

Ik zal eens effe een mini-verslagje schrijven! Dus geen heel verhaal van "we kwamen aan. ", maar wel een kort & bondige opsomming van wat ik er dit keer van vond.
Nuja "kort". mij kennende.

Prinz Daff, 4 maart 2007 14:40
Raving Nightmare

Ik ging normaal heel erg vroeg vertrekken om niets (en vooral de vlaamse deejays niet ;)) te missen, maar door een bepaald iemand :p kon ik er uiteindelijk pas tegen half elf zijn. Het was echt opvallend rustig aan de bushaltes, buiten enkele jongens die blijkbaar niet binnen mochten omdat ze al te zat waren. Uit de bus gestapt hoorde ik Time To Make A Stand al uit dat grote gebouw komen, ik dacht dit word m'n nachtje.

Prinz Daff, 5 juni 2006 03:21
FeestDatumAuteurPublicatie
QlimaxPrinz Daff3 dec 2007
TiëstoPrinz Daff20 mei 2007
BassleaderPrinz Daff17 mei 2007
Jump release partyPrinz Daff4 mrt 2007
Raving NightmarePrinz Daff5 jun 2006