Partyflock
 
Beatmachines

Net thuis, fris onder de douche vandaan en toch nog even een verslag schrijven.

Beatmachines. Naast het underground concept RAW, vonden wij van G.O.D. Underground Events het tijd om een nieuw concept in het leven te roepen. Een concept in een lokatie dat de uitstraling heeft van een luxe club en met een fantastisch geluidssysteem en lichtshow.

Na even zoeken kwamen we uit bij Club Organza in Breukelen. Op een avond hebben we de lokatie bezichtigd en waren gelijk laaiend enthousiast.

Onrustig&Ongeduldig, 4 maart 2007 06:32
Raw

Sommige verklaren ons voor gek, dat wij zoveel promotie maken voor een non-legaal feest.
Maar toch. voor de 5de keer in 2 jaar tijd hebben we weer een editie van RAW neergezet.

Wat begon als een klein feestje op een koude oktoberavond in 2004 met 50 man, dat uitgegroeid is naar een groot bezoekersaantal van de 4de en 5de editie, daar konden we alleen maar van dromen.

De aftrap van het weekend was vrijdagavond met een ritje naar The Wall in België.

Onrustig&Ongeduldig, 4 september 2006 01:57
Revolution

Toch maar weer eens een verslagje van Ray. Voor de newbies, let niet op de technisch details ;), ik zal proberen om het zo goed mogelijk uit te leggen.

Toen ik hoorde dat The Prodigy naar Nederland kwam, begon het eigenlijk al te kriebelen. Voor mij is The Prodigy een stukje jeugdsentiment(niet dat ik al zo oud ben ;)) dat ik graag eens live zou willen meemaken.
Maar toen ik hoorde dat het uitverkocht was en de gastenlijsten volstonden, had ik het idee dat het helaas niet zou lukken.

Onrustig&Ongeduldig, 21 november 2004 11:16
Resurreqtion

Zaterdag 24-7 was het dan zover. Na enkele edities Hardcore Resurrection, het is concept veranderd in ResurreQtion.
Bij het zien van de line up zag ik toch een aantal interessante namen. Noize Supressor, DJ Daisy, Unexist en oudgediende Leviathan waren voor mij toch echt de reden om toch eens te gaan kijken.

Ik kwam samen met mn maat om 23.10 uur aan bij de Heineken Music Hall. Ik zag al een flinke rij staan, maar gelukkig, daar hoefden we niet in te staan.

Onrustig&Ongeduldig, 25 juli 2004 12:34
Teqnology

Zaterdagavond. Teqnology stond voor mij toch wel op mn verlanglijstje. Normaal ga ik nooit naar Technofeesten, maar ik wilde er nou wel eens eentje meemaken. 22.38 : De stoptrein richting Amsterdam Bijlmer. In Maarssen stapte mn partymaat voor die avond in. Gelukkig had ik 2 gastenlijstplaatsen geregeld(Bianca van Events nogmaals bedankt!). Maar toch ff moeten wachten voor de sponsoringgang voordat we naar binnen konden.
Jas ophangen en direct even een kijkje nemen op het VIPbalkon.

Onrustig&Ongeduldig, 21 maart 2004 10:36
FeestDatumAuteurPublicatie
BeatmachinesOnrustig&Ongeduldig4 mrt 2007
RawOnrustig&Ongeduldig4 sep 2006
RevolutionOnrustig&Ongeduldig21 nov 2004
ResurreqtionOnrustig&Ongeduldig25 jul 2004
TeqnologyOnrustig&Ongeduldig21 mrt 2004