Partyflock
 
Met nog 2 weken te gaan is de spanning om te snijden. 2 December zal de AFAS, de voormalige HMH, vollopen met trouwe volgelingen van . Dan zal namelijk de officiële release gevierd worden van zijn nieuwe album "Creed of Chaos". Een deel van dat publiek mocht echter vanavond al naar de exclusieve album release party in de in Amsterdam om samen met een aantal dj's alvast te genieten van een exclusieve preview.

Simplistica, 22 november 2017 20:51
Thunderdome

Voorbereiding.
Thunderdome 2017, na 5 jaar afwezigheid zou het feest weer plaatsvinden. Nu ben ikzelf 1x eerder naar Thunderdome geweest dus wat betreft de emotionele waarde. tja die was bij mij misschien minder als bij de liefhebbers die toch minimaal 10 Thunderdome feesten hebben meegemaakt. Niet dat ik Thunderdome bewust links liet liggen maar er zijn zoveel feesten en dan moet je keuzes maken.

Hellfire, 30 oktober 2017 16:23
Thunderdome XXV
Thunderdome,
Waar te beginnen? Misschien bij de herinneringen?
Al sinds 1999 ben ik naar alle Thunderdome feesten geweest in Nederland (behalve de 2 Die hard dagen en de buitenlandse edities), maar wel drie edities op Nature One.
Deze editie kon ik dus niet laten schieten, ik heb er zelfs mijn verhuizing voor verplaatst!

The prince of Darkness, 30 oktober 2017 12:42
Thunderdome?...Helaas niet.
Thunderdome,
Ik stapte uit het trein en verwachte eigenlijk dat ik zo Thunderdome in liep maar helaas. Het was heel irritant dat je helemaal om de jaarbeurs moest lopen om binnen te komen. dik 45 minuten lopen door glas en blikjes.
Om de 5 Km lopen, portable wc's en urinoirs met beesten van mensen die bezopen met hun worsten liepen te zwaaien en mijn vrouw er ongemakkelijk van werd.

edg3one, 29 oktober 2017 22:15
Paranoia

"Gewoon helemaal gek gaan en raven tussen vier muren", dat is de boodschap die ik letterlijk heb gekopieerd van zijn facebook event! En dit is dan ook wat er op afgeopen woensdag 18 oktober heeft plaatsgevonden. Het begin van wat voor vele het muzikale event van het jaar is ADE aka . Nadat ik de uitnodiging had ontvangen toch wel redelijk gehyped richting onze hoofdstad, feest nummer 1 van de vele die deze dagen zullen volgen.

Patrick B, 27 oktober 2017 13:14
The Return of Headhunterz

Na een tijdje geleden helemaal intens gelukkig te zijn met het bemachtigen van de tickets was het vanavond zo ver: The Return Of Headhunterz! Ondanks zijn uitstapje naar de house-scene blijft hij 1 van mijn alltime heroes _o_. Het werd voor mij de 1e x Ziggodome dus ik was erg benieuwd. Ik was al wel eens naar de Heineken Music Hall geweest. Ik hoopte dat hij flink wat oude plaatjes zou gaan draaien die ik nog nooit live gehoord zoals: de origineel Project 1, en Gangstah'z Attitude.

D-O-M-O, 1 oktober 2017 19:56
Het universum van New Horizons
New Horizons,
In het kloppend hart van Nürburg vond afgelopen weekend de eerste editie plaats van Festival. De was omgetoverd in een nieuw universum waar 55000 feestvierders gedurende 2 dagen konden ontsnappen aan de dagelijkse realiteit. De 7 verborgen werelden lagen verscholen op het uitgestrekte circuit. Waarbij de ontdekking van een nieuwe wereld je meesleurde in een adembenemend avontuur. Al je zintuigen werden hierbij geprikkeld van de eerste tot de laatste heartbeat.

, 28 augustus 2017 23:37
Spontangeballer

Es ist mein erstes mal gewesen, dass ich an einem Hard Sound Event im Räuber und Rebellen teilgenommen habe und es wird garantiert nicht das letzte mal gewesen sein.
Die Veranstalter sind mega Freundlich und Feiern mit ihren Gästen. Auch das Restliche Personal ist wirklich sehr freundlich und gut gelaunt.

OldSchoOlmEisje, 9 augustus 2017 09:55
Noch ein Paar Rückblickende Worte von mir.
Auch dieses mal hat es mir wieder sehr gefallen bei euch.
In der Großem Area habt ihr uns von Anfang bis ende ein Bomben Lineup vom aller feinsten zusammen gestellt, es war von allem und für jeden etwas dabei.
In der Newcomer Area ging es echt Stürmisch zur Sache x´D
Es ist zwar auch sehr angenehm gewesen, dass man sich dort abkühlen konnte, aber mir Persönlich hat die Raumaufteilung in der kleinen Area beim letzten mal etwas besser gefallen.

OldSchoOlmEisje, 9 augustus 2017 09:27
Tomorrowland

Even een paar plus en minpunten;

Parkeren top. Stonden op P1, door het dorp een stukje lopen en je bent er zo

- voor zo'n groot festival vonden wij het een slechte controle. Werden Niet gefouilleerd, met een vinger aangeraakt terwijl het zo Streng zou zijn. Mijn vriend moest met zijn rugzak via een andere ingang, die werd wel gefouilleerd en de tas nagekeken. Tevens een hond in de rij, die overigens op niemand aan sloeg.

, 25 juli 2017 15:17
Na vorig jaar voor het eerst bij de Nijmeegse vierdaagse-feesten te zijn geweest, werd dit mijn 1e x Matrixx at The Park bij de Xxlerator Stage. De vooruitzichten voor het weer zagen er prima uit, hier en daar zou er alleen wat regen kunnen vallen. In Nijmegen aangekomen was de parkeergarage naast het Hunnerpark afgesloten waardoor ik 30 min. heb moeten lopen naar het terrein, dat was al een dik minpunt van tevoren. Hierdoor heb ik helaas bijna de gehele set van Sephyx gemist.

D-O-M-O, 17 juli 2017 19:22
Op deze snikhete zomer meidag stond vandaag in het teken van Emporium! Het wordt vandaag mijn 1e x dat ik dit dance evenement zal gaan bezoeken. Ik ben op bijna alle anderen grote feesten geweest, maar deze ontbrak nog op het lijstje. Ik zal vandaag vooral te vinden zijn bij de Main Hardstyle stage.

D-O-M-O, 28 mei 2017 22:38
HouseVeteranen

Voor het eerst eens een HouseVeteranenfeest meegepikt op aanraden van een vriend. Deze editie was op een boot van Boot10. Deze stond in het teken van hun 10-jarig bestaan. Iedereen kon snel aan boord, geen gezeik met fouilleren en ander gedoe. Kaartcontrole ging ook gemoedelijk. De sfeer was meteen goed. Er waren twee area's; een zonnedek en het tussendek. Onderdeks had je de wc's en een chillruimte met knusse zitbankjes. Iedereen vermaakte zich prima.

Partygirl, 22 mei 2017 12:13
Ik zal eerlijk zijn. Armin behoorde het afgelopen jaar niet meer tot mijn meest favoriete DJs. Vele jaren heb ik hem trouw gevolgd en was hij vaak mijn eerste keus. Naar mijn smaak liet hij zich de laatste tijd echter verleiden tot het produceren en draaien van vooral 'EDM-platen'. Ik snap het heel goed. De veelal standaard stampplaten met een dikke 'drop' zijn populair en daar valt dus geld mee te verdienen. Ook een DJ moet met zn tijd mee gaan en Armin deed dat.

MBB, 18 mei 2017 02:30
The Best of Armin Only
The Best Of Armin Only,
Armin Only 2008 was een van de eerste grote Trance feesten die ik bezocht en is ook een die de meeste indruk heeft gemaakt. De show was goed en zeker de muziek was een nacht lang meegenomen worden langs alle stijlen die de Trance te bieden heeft. De jaren daarna is Armin van Buuren uitgegroeid van één van de grootste DJ’s in de Trance scene tot één van de grootste artiesten wereldwijd en laat al 20 jaar lang zien mee te kunnen in een snelveranderend muzieklandschap.

Noadja, 15 mei 2017 15:06
Was erg goed, lekker gedanst, mijn vriendin is suf geneukt. Muziek/DJ's waren wat minder deze keer, beetje monotoom. Ook de locatie is minder aantrekkelijk dan de Panama, en zelfs de kille, koude Box was beter dan dit. ABSOLUUT te kleine play areas. Het was letterlijk dringen en douwen. En de rokersruimte was absoluut triest/onpractisach. Ik werd nog door de organisatoren aangesproken (ze kenden me? ) en dat was wel erg leuk. Cafe was geweldig, leuk winkeltje.

Khannea, 8 mei 2017 17:37
5 mei, Bevrijdingsdag 2017 de dag dat het weer tijd was voor Dance4Liberation in Zwolle.
Na dik 10 maand geen feest bezocht te hebben mocht ik er vandaag weer aangeloven. Helaas kreeg ik niemand mee dus koerste ik alleen af richting De Grote Voort in Zwolle. Daar kwam ik rond een uur of 12.00 aan en om 12.15 betrad ik het terrein. Ik ben zelf altijd een voorstander van om op tijd te komen om de drukte voor te zijn. Het weer zat aardig mee.

D-O-M-O, 7 mei 2017 20:27
Royal Dutch Kings night
Trance Family,
Het eerste wat ik dacht, eindelijk een trance feest tijdens koningsnacht. Toen de line up online kwam dacht ik echt van wooow dat zijn teveel dj's op een avond als dat maar geen korte setjes worden. Gelukkig kwam al vrij snel het antwoord, back 2 back ses. Normaal ben ik daar niet zo een fan van, maar man man man wat waren dit perfecte combinaties zeg. Bij binnenkomst waren Matt Bukovski en Faith Mark al heerlijk bezig, als dit de toon van de avond is ben ik helemaal blij.

<Erik82>, 28 april 2017 07:52
Zaterdag 18 februari - Het décor van een radioshow die wereldwijd door ongeveer 35 miljoen mensen beluisterd wordt en de gastheer van de avond een van de grootste DJ’s ter wereld is. Als dat niet genoeg is om ons naar de Jaarbeurs te trekken zijn er genoeg stages met even indrukwekkende namen om de line-up te completeren.

Noadja, 21 februari 2017 10:36
Deep

Na me 1,5 maand te hebben verheugd op een nieuwe editie van Deep, was het zaterdag eindelijk zover. Ik ging dit keer later dan normaal en kwam rond 00:45 de grote zaal binnen. Het was flink druk en het viel me meteen op dat er meer ,,kroegtypes" waren dan normaal, maar dit kan aan mezelf hebben gelegen. Er werd lekker gedraaid en ik werd al snel meegenomen door de heerlijke Techno. Helaas was dit van korte duur want DJ Rush ging draaien.

Tha Farmer, 7 februari 2017 09:52
FeestDatumAuteurPublicatie
Angerfist "Creed of Chaos" album release partySimplistica22 nov 2017
ThunderdomeHellfire30 okt 2017
Thunderdome XXVThe prince of Darkness30 okt 2017
Thunderdome?...Helaas niet.edg3one29 okt 2017
ParanoiaPatrick B27 okt 2017
The Return of HeadhunterzD-O-M-O1 okt 2017
Het universum van New Horizons28 aug 2017
SpontangeballerOldSchoOlmEisje9 aug 2017
Darkside of Hard Sound ReligionOldSchoOlmEisje9 aug 2017
Tomorrowland25 jul 2017
Matrixx at the ParkD-O-M-O17 jul 2017
Emporium FestivalD-O-M-O28 mei 2017
HouseVeteranenPartygirl22 mei 2017
The Best Of Armin OnlyMBB18 mei 2017
The Best of Armin OnlyNoadja15 mei 2017
Unleashed AmsterdamKhannea8 mei 2017
Dance4LiberationD-O-M-O7 mei 2017
Royal Dutch Kings night<Erik82>28 apr 2017
A State of Trance FestivalNoadja21 feb 2017
DeepTha Farmer7 feb 2017