Partyflock
 

ST8MENT

ST8MENT
2 september 2019
concept
Concept van .
SiteSite st8ment.nl
E-mailinfo@st8ment.nl
AdresBest
Nederland 🇳🇱
Oprichting1 januari 2012
Linksfacebookpagesoundcloudxyoutube

Informatie

ST8MENT maakt in 2012 haar intrede als organisatie en staat voor een zeer gevarieerde, energieke en periodiek terugkerende avond waar wisselend de hardste muziekstijlen, zoals hardstyle, early-hardstyle, oldschool en hardcore, de toon zullen zetten.

Gedurende de komende edities zal ST8MENT iedere avond de hardere klanken van een specifiek label, artiest, land of harde muziekstroming presenteren.

Uitgaansagenda ST8MENT

Laatste feest was op zaterdag 9 november 2019: ST8MENT, Eventcentre Aquabest, Best

Statistieken

22·feesten
22·in het verleden
33·nieuwsberichten
1·fotoshoot
114·foto's
15·video's
18·winacties
3069·bezoekers
1464·unieke bezoekers
628Partyflockfans
17·albumfoto's
1·verslag
goed·stemresultaat (269.3826 stemmen)

Nieuws

Op zaterdag 20 oktober 2018 wordt Eventcentre Aquabest in Best overgenomen door de duistere krachten van ST8MENT: The Rite of Voodoo.
ST8MENT
16 augustus 2017
ST8MENT gaat next level! Samen met een team van rebellen heeft ST8MENT zich de afgelopen jaren schuilgehouden in de Effenaar in Eindhoven, wachtend op het perfecte moment om uit de duisternis te treden.
ST8MENT
14 februari 2017
Vijf jaar na de eerste editie in De Effenaar in Eindhoven staat ST8MENT op zaterdag 18 februari weer klaar voor een buitengewoon rauwe hardstyle avond. Lucht, Water, Aarde en Vuur voegen zich tijdens deze avond samen tot een van de hardste ST8MENT edities tot nu toe.
St8ment
6 januari 2017
De goede voornemens kunnen voor even aan de kant, want op zaterdag 18 februari is het tijd voor de eerste 2017 editie van ST8MENT: The Fifth Element!
Het heerlijk avondje gaat weer komen! Zaterdag 3 december 2016 zijn Synth & Beat te vinden in De Effenaar in Eindhoven voor een nieuwe ST8MENT editie. Na twee uitverkochte edities in 2014 en 2015, wordt er tussen 22:00 en 04:00 groots uitgepakt met een line up waar menig hardstyle hartje sneller van gaat kloppen.
Zie ginds komt een nieuwe snoeiharde editie van ST8MENT! Na twee eerdere uitverkochte Synth & Beat edities keert ST8MENT op 3 december 2016 terug in de Effenaar in Eindhoven. Op dit heerlijke avondje zal de goedheiligman van 22:00 tot 04:00 strooien met de lekkerste en hardste tracks van dit moment.
Op zaterdag 8 oktober 2016 valt Titan a.k.a. 'The One Who Knocks' met een select DJ team de Effenaar in Eindhoven aan voor een alles of niets poging om het zuiden definitief te veroveren. Zijn kartel bestaande uit Thera, Jason Payne, Sub Zero Project, Nightfall en MC Dash staan klaar voor deze belangrijke strijd en vechten mee aan Titan's zijde om zijn rauwe hardstyle invloeden over te brengen naar Zuid-Nederland.
Na een korte zomerstop knalt ST8MENT zaterdag 8 oktober 2016 weer de Effenaar in met een keiharde 'The One Who Knocks' editie. Titan is samen met een select DJ team flink bezig om terrein te veroveren in de hardstyle scene. Met verschillende TOWK hostings achter de rug, wordt het beruchte kartel van Titan weer in stelling gebracht voor een complete overname in het zuiden van het land.
Goede voornemens?! Zaterdag 27 februari 2016 gaat iedereen weer maximaal in het rood tijdens een nieuwe editie van ST8MENT presents The Raw Deal! Van 22:00 tot 04:00 uur zorgt een dikke line up voor een snoeiharde ST8MENT editie in de Effenaar Eindhoven.
Het heerlijk avondje gaat weer komen! Op zaterdag 5 december 2015 is de Effenaar in Eindhoven het podium voor de intocht van de enige echte Synth & Beat. Gestoken in een nieuwe 2.0 mantel neemt de goedheiligman van 22:00 tot 04:00 uur weer de beste en hardste cadeautjes mee tijdens een gloednieuwe editie van ST8MENT presents Synth & Beat 2.0. Onder andere Coone, Crypsis en Act of Rage pakken deze avond weer flink uit en zullen samen met de enige echte Synth & Beat iedereen trakteren op een overdosis aan harde tracks.
It's getting raw! Zaterdag 10 oktober 2015, van 22:00 tot 04:00, breekt ST8MENT de deuren van de Effenaar open voor een nieuwe en rauwe editie: Raw to the Floor! Na een zomerstop van enkele maanden brengt ST8MENT de echte rawstyle maestro's naar Eindhoven voor een extra harde terugkeer. Onder andere E-Force, Digital Punk en Exit Mind gooien het volume flink omhoog om de diepe bassen en rawstyle kicks door de Effenaar te laten galmen tijdens ST8MENT presents Raw to the Floor!
Zaterdag 21 maart van 22:00 tot 04:00 is de Effenaar in Eindhoven wederom het decor voor een gloednieuwe editie van ST8MENT presents Three Years. Met de perfecte mix tussen de krachtige melodieën van Noisecontrollers en de harde beats van onder andere Jack of Sound en Deetox, belooft deze speciale Three Years editie een echte klapper te worden.
Zaterdag 21 maart 2015, van 22:00 tot 04:00 uur, keert ST8MENT terug in de Effenaar Eindhoven met een speciale 'Three Years' editie! Drie jaar geleden begon het ST8MENT avontuur en met inmiddels tien edities in het geheugen begint ST8MENT het nieuwe jaar sterker dan ooit. Samen met een stevige line-up, bestaande uit onder andere Noisecontrollers, Jack of Sound en Deetox, luidt ST8MENT een nieuw tijdperk in en gaat op weg naar de absolute top binnen de hardstyle!
Zie ginds komt een gloednieuwe editie van ST8MENT weer aan en niet zomaar één! ST8MENT Presents Synth & Beat pakt letterlijk en figuurlijk uit op 6 december 2014 met een snoeiharde line-up in de Effenaar Eindhoven. Het thema van deze nieuwe editie zegt eigenlijk al voldoende. ST8MENT gaat zich wanen in de Sinterklaas sferen, maar dan met een knipoog. Synth & Beat is naast het thema ook nog een vette act op de avond, waarin de bezoeker bepaalt welke dikke hardstyle tracks in de schoentjes komen.
Zaterdag 11 oktober 2014 worden de grenzen van de hard dance weer opgezocht tijdens een nieuwe editie van ST8MENT presents Lost Boundaries in de Effenaar Eindhoven. Een uiterst diverse editie van 22:00 tot 04:00 uur met de melodieuze sounds van Code Black, volop nieuw materiaal van Hard Driver en een stevige rawstyle set van Endymion. Eén ding is zeker op zaterdag 11 oktober: Boundaries are meant to be broken!
Zie ginds komt een gloednieuwe editie van ST8MENT weer aan en niet zomaar één! ST8MENT Presents Synth & Beat pakt letterlijk en figuurlijk uit op 6 december 2014 met een snoeiharde line-up in de Effenaar Eindhoven. Het thema van deze nieuwe editie zegt eigenlijk al voldoende. ST8MENT gaat zich wanen in de Sinterklaas sferen, maar dan met een knipoog. Synth & Beat is naast het thema ook nog een vette act op de avond, waarin de bezoeker bepaalt welke dikke hardstyle tracks in de schoentjes komen.
Zaterdag 11 oktober 2014 kent ST8MENT geen grenzen in de Effenaar Eindhoven met een gloednieuwe editie genaamd; Lost Boundaries! Na een korte zomerstop wordt het limiet van de hard dance weer opgezocht met een rauwe mix tussen epische melodieën van 'aussie' Code Black en de nieuwe 'rawbeats' van Endymion. ST8MENT presenteert hierbij de line up en alle info over Lost Boundaries!
Zaterdag 5 april 2014 verwelkomt ST8MENT de melodieuze elite van de hardstyle scene tijdens een nieuwe ST8MENT presents Music is Melody in de Effenaar Eindhoven. Voor het eerst staat ST8MENT volledig in het teken van de vele melodieën die het hardstyle genre rijk is. De ongekend verse en knallende hardstyle sounds worden tussen 22:00 en 04:00 uur gepresenteerd door de crème de la crème uit eigen land. Music = Melody!
Op zaterdag 5 april 2014 keert ST8MENT voor de tweede keer dit jaar terug met een vernieuwde ST8MENT presents Music is Melody editie! Met meester van de melodie; Noisecontrollers en onder andere aankomende sterren Atmozfears en Audiotricz in de gelederen moet dat geen enkel probleem zijn. Daarnaast presenteert ST8MENT de volledige agenda voor 2014 met een dikke 'outdoor' editie op de planning! 3
Zaterdag 25 januari luidt ST8MENT samen met Coone en zijn delegatie aan internationale hardstyle dj's het nieuwe jaar op ongekend harde wijze in. Coone reist momenteel de gehele wereld over met zijn Global Dedication Album Tour en kijkt vol spanning uit naar zijn eerste Nederlandse optreden op 25 januari 2014 in de Eindhovense Effenaar. 6
Zaterdag 25 januari 2014 domineert Coone de eerste 2014 editie van ST8MENT in de Effenaar Eindhoven. Met veel frisse en knallende edities in het vooruitzicht, trapt ST8MENT het jaar af met de officiële start van de Coone: Global Dedication Album Tour. De unieke en krachtige sound van Coone in combinatie met de beste (inter)nationale hardstyle artiesten als Hard Driver, Da Tweekaz en Phuture Noize navigeren ST8MENT naar een ongekend niveau op 25 januari 2014. 1
Aanstaande zaterdag, 7 december 2013, staat de Effenaar voor de laatste keer in 2013 in het teken van de euforische en rauwe hardstyle sounds van ST8MENT presents Time 4 Action. Zoals je van ST8MENT mag verwachten is de line-up weer van een ongekend verfrissend niveau. Muzikale aanvoerders van de avond zijn de helden Frequencerz en Chain Reaction.
Op zaterdag 7 december 2013 is het 'Time 4 Action' met een nieuwe editie van ST8MENT in de Effenaar Eindhoven. Met de tweejarige viering van The Magic Show nog kort achter ons, pakt ST8MENT stevig door met een noodkreet die schreeuwt om actie. Een internationale sound, van euforisch naar rauw brengt op 7 december de Effenaar in een uiterste versnelling. ST8MENT presenteert hierbij de line-up en unieke kans voor jou om deel uit te maken van dit knallende programma. 2
Komende zaterdag, 5 oktober, viert ST8MENT de tweejarige verjaardag van The Magic Show in de Effenaar Eindhoven. Na diverse succesvolle edities komt ST8MENT deze editie met een zeer speciale hosting en opzet qua timetable. Zoals gezegd, het is feest en op een feest loopt alles net even anders. Wisselende en verrassende optredens, toeters en bellen en nog veel meer gezelligheid en gekkigheid staat 5 oktober voorop in de Eindhovense Effenaar. 4
Na een succesvolle editie in het voorjaar komt ST8MENT op zaterdag 5 oktober 2013 met een wel heel speciale hosting, namelijk het 2 jarig bestaan van The Magic Show! Artiesten van eigen label en welbekende gasten die "The Magic Sound" vertegenwoordigen zullen deze avond bijeenkomen in een doorwisselende back2back setting voor een nu al onvergetelijke editie! 3
Zaterdag 2 maart 2013 neemt de nieuwe garde van Fusion Records het poppodium de Effenaar in Eindhoven flink onder handen. De krachtige beats van Code Black, energieke tracks van B-Front, rauwe kicks van Titan en vocale klanken van DV8 worden deze avond in volle vaart gepresenteerd. 5
Zaterdag 2 maart 2013 gaat de boeken in als de avond waarop ST8MENT het welbekende Fusion label presenteert in een dikke 2.0 versie. Geen oudgedienden, maar nieuwe aanwas van het Brabantse hardstyle label betrekken op 2 maart de Effenaar in Eindhoven. Na een knallend 2012, zal het feest ook in 2013 meerdere malen in het poppodium plaatsvinden. B-Front en Code Black zullen op deze eerste editie in 2013 de line-up aanvoeren met DV8 als ceremoniemeester. 4
ST8MENT 08.12.12
4 december 2012
Op zaterdag 8 december knalt ST8MENT er weer op los tijdens haar derde editie in 2012. Tussen 22:00 en 04:00 trekken de nieuwste generatie hardstyle artiesten alles uit de kast in poppodium de Effenaar in Eindhoven. Met opkomende helden als Wasted Penguinz, die onlangs op nummer 85 binnenkwamen in de DJ Mag Top 100, The Pitcher, E-Force en Bass Modulators kiest ST8MENT komende editie voor vernieuwing en staat het garant voor een unieke avond in Eindhoven. 3
Zaterdag 8 december betrekken de nieuwe generatie Hardstyle artiesten op volle kracht de Effenaar. Na een succesvolle tweede editie met Zany & Vince staat ST8MENT op 8 december 2012 volledig in het teken van 'The Next Gen'. Een selectie supertalenten reizen af naar Eindhoven om op deze derde editie hun unieke skills te vertonen. De Zweedse Wasted Penguinz en aanstormende E-Force voeren de vernieuwende boventoon tijdens deze editie van ST8MENT. 7
ST8MENT 13 oktober
9 oktober 2012
Op zaterdag 13 oktober knalt ST8MENT er weer op los tijdens haar tweede editie in 2012. Tussen 22:00 en 04:00 trekt het een viertal hardstyle-, hardcore en oldschool-grootmachten naar poppodium de Effenaar in Eindhoven. Met helden als Zany, die zijn deel van de avond vult met 'Planet Zany' knallers, 'scratch' fenomeen Vince, Digital Punk en het getalenteerde tweetal Omegatypez kiest ST8MENT voor kwaliteit en staat het garant voor een keiharde avond in Eindhoven. 3
Na een rustgevende zomer keert ST8MENT op zaterdag 13 oktober snoeihard terug voor haar tweede editie in 2012. Niemand minder dan levende legende Zany, met klassiekers als 'Pure' en 'Maximum Force' achter zijn naam, voert samen met Vince, het prominent lid van Shadowlands Terrorists, de keiharde boventoon tijdens deze editie van ST8MENT. 3
Op zaterdag 10 maart staat Nederlandse trots centraal tijdens de eerste editie van St8ment. In het Eindhovense poppodium de Effenaar voeren de harde elektronische muziekstromingen deze avond de boventoon. De Nederlandse vedette Frontliner, bekend door zijn succesvolle album 'Producers Mind', en het wereldwijd bekende fenomeen Wildstylez vormen de hoofdacts tijdens deze rood-wit-blauw getinte editie van St8ment.
Op zaterdag 10 maart trilt Eindhoven op haar grondvesten tijdens de eerste editie van ST8MENT. Poppodium de Effenaar vormt deze avond het strijdtoneel waar de hardere muziekstromen centraal staan. 1