Partyflock
 
538
17 september 2015
organisator radio
SiteSite radio538.nl
AdresKoninginneweg 31
1200 CM
Hilversum
Nederland 🇳🇱
PostadresPostbus 2538
Hilversum
Nederland 🇳🇱
Telefoon+31 909 3000 538
KvK32126643
Oprichting1992
Linksfacebookpageinstagramsoundcloudxyoutube

Informatie

Dutch commercial radio station. After a change in the Dutch media law in 1991, which allowed the start of commercial radio, several DJs from the then public radio station Veronica formed Radio 538. It started in 1992 as a cable radio station. In 1995 Radio 538 got an FM frequency.

Since January 2012 Radio 538 is part of the Talpa Media Holding B.V. It is one of the most popular radio stations in the Netherlands.

Nieuws

Hardwell, één van de grootste en meest succesvolle dj's van Nederland, presenteert vanaf vrijdag 3 november zijn programma 'Hardwell On Air' op Radio 538. Het programma wordt iedere eerste vrijdagnacht van de maand uitgezonden van 02.00 tot 03.00 uur. Dit werd zojuist bekendgemaakt tijdens het Amsterdam Dance Event in het 538 DJ Hotel. 2
538 DJ Hotel is terug! Op woensdag 18 oktober openen Radio 538 en The Social Hub Amsterdam City de deuren. Tijdens het Amsterdam Dance Event, van 18 tot en met 20 oktober, geeft Radio 538 luisteraars de kans om aanwezig te zijn bij exclusieve showcases van Hardwell, Afrojack en Joel Corry. De tickets voor deze showcases zijn vanaf maandag 9 oktober exclusief te winnen bij Radio 538. Het is de vijfde keer dat Radio 538 tijdens ADE een eigen hotel opent.
Ondanks dat de populariteit van het Koningshuis lijkt te dalen, is de bijbehorende jaarlijkse, eeuwenoude feestdag nog altijd populair. Resultaten laten zien dat bijna 75% van de Nederlanders nog steeds Koningsdag viert. Onder jongeren (tot 30 jaar) is dit aantal zelfs nog hoger, namelijk 81%. Deze doelgroep viert Koningsdag het liefst op een groot festival met livemuziek. Dit blijkt uit representatief onderzoek van Radio 538 in samenwerking met het Hart van Nederland-panel. De radiozender organiseert al bijna 30 jaar 538 Koningsdag, dat is uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie. Reden om onderzoek te doen naar de beleving van deze nationale feestdag. 3
Alle kaarten voor '538 Koningsdag' zijn verkocht. Na twee jaar keert Radio 538 terug naar Breda voor een live editie van het Oranjefeest. Op woensdag 27 april kleurt daar het Chasséveld oranje en vieren duizenden bezoekers, nationale en internationale artiesten en alle 538-dj's traditiegetrouw de verjaardag van onze koning. Dit jaar staan onder anderen Afrojack, Becky Hill, Rondé, Bastille, Snollebollekes, Davina Michelle, Bankzitters, Maan en Rolf Sanchez op '538 Koningsdag'. Thijsblijvers hoeven niks te missen; het event is de hele dag live te volgen op radio en tv.
Nog vier weken en dan barst het feest los op het Chasséveld in Breda met '538 Koningsdag'. Vandaag zijn nieuwe namen uit de line-up bekendgemaakt in De 538 Ochtend met Wietze en Klaas. Met Bastille, Becky Hill, Emma Heesters en Nielson is de gevarieerde line-up van hét Oranjefeest van Nederland bijna compleet.
Er zijn nieuwe namen toegevoegd aan de line-up van '538 Koningsdag'. Zo treden onder meer Snollebollekes, Afrojack, Maan, Flemming en Snelle op tijdens hét Koningsdag-event in Breda. Op woensdag 27 april barst het feest los op het Chasséveld in Breda met een gevarieerde line-up met meer dan 20 nationale en internationale artiesten.
Na twee jaar keert Radio 538 terug naar Breda voor een live editie van '538 Koningsdag'. Op woensdag 27 april komen de dj's, artiesten en luisteraars op het Chasséveld samen om traditiegetrouw de verjaardag van onze koning te vieren. Het wordt de zesentwintigste keer dat het radiostation een fysiek Oranje-event organiseert. De afgelopen twee edities vonden vanwege de coronapandemie virtueel plaats.
's Werelds beste dj David Guetta sluit vanaf dit weekend op zaterdag de 538 dancenacht tussen 02.00 en 03.00 uur af met zijn eigen radioshow. Hij keert hiermee na twee jaar terug bij het station. Naast Guetta hebben ook Nederlandse top dj's Martin Garrix, Tiësto en Lucas & Steve een programma op de zender.
Op dinsdag 27 april viert 538 Koningsdag op een alternatieve manier. Dit komt in de plaats van het eerder geplande Fieldlab evenement in Breda. Nu de gemeente vanwege veiligheidsredenen besloten heeft dat het feest niet door kan gaan, werkt 538 aan een alternatief, in samenwerking met de artiesten en 538-dj's. Alle 10.000 bezoekers krijgen het volledige bedrag van hun ticket automatisch terug.
Meer dan een miljoen mensen hebben zich deze week aangemeld voor de 538 Oranjedag op 24 april. Dat meldt Radio 538. De beschikbare 10.000 kaarten zijn donderdagavond verloot.
Na een jaar zonder grote publieksevents pakt Radio 538 op zaterdag 24 april uit met '538 Oranjedag'. Samen met 10.000 bezoekers, de 538-dj's en artiesten als Davina Michelle, Snollebollekes, DI-RECT en Armin van Buuren zet 538 het Chasséveld in Breda op z'n kop, tijdens het grootste Fieldlab test-evenement tot nu toe. Op dinsdag 27 april (Koningsdag) kan ook de rest van Nederland mee feesten vanuit huis, tuin, balkon of onderweg, met een speciale event-uitzending van '538 Oranjedag' op Radio 538, TV 538 en SBS6. 3
De allereerste 538 TOP 50 Award voor 'Beste Hiphop' is in handen van Boef. De rapper ontving de prijs voor zijn bijzondere prestaties dit jaar. Hij was één van de grootste artiesten wereldwijd in streaming en bestormde de 538 TOP 50 met verschillende grote hits. Boef ontving de award op een bijzondere manier. Nietsvermoedend stapte hij in een taxi met 538-dj Ivo van Breukelen achter het stuur, die hem naar de A'DAM Toren bracht waar de award op hem stond te wachten. Radio 538 introduceert dit jaar de award voor 'Beste Hiphop', omdat het genre enorm in populariteit is gegroeid onder de luisteraars.
Acteren, zingen, rappen, hij kan het allemaal: Bilal Wahib. Deze getalenteerde alleskunner is vandaag verrast met een 538 TOP 50 Award in de categorie 'Member Favourite'. Afgelopen zomer scoorde hij zijn eerste nummer 1-positie in de 538 TOP 50 met 'Tigers'. Deze positie had hij met name te danken aan de luisteraars van Radio 538 die massaal op de track stemden. Zij bezorgden hem hiermee niet alleen zijn eerste nummer 1-notering, maar ook de '538 TOP 50 Member Favourite Award'. Nooit eerder werd in één week tijd zoveel gestemd op een track. 1
Lucas & Steve leverden dit jaar een belangrijke muzikale bijdrage aan de dancemuziek en ontvangen daarvoor een speciale '538 TOP 50 Dance Smash Award'. Passend bij hun recent uitgebrachte debuutalbum 'Letters To Remember' zocht 538-dj Ivo van Breukelen vermomd als postbode het dj-duo op. Lucas & Steve werden door Ivo verrast met de award én persoonlijke 'letters to remember'. In videoboodschappen vertelden de verloofde van Lucas (Evelien) en de broer van Steve (Steph) hoe trots zij op het dj-duo zijn.
In één jaar tijd bracht Dua Lipa zes hits uit die wereldwijd de hitlijsten domineerden, waaronder ook de 538 TOP 50. De Britse zangeres scoorde hit na hit met 'Break My Heart', 'Don't Start Now', 'Hallucinate', 'Levitating', 'Physical' en 'Un Dia'. Dua Lipa is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot één van de meest invloedrijke popsterren van dit moment, waarvoor zij wordt onderscheiden met de '538 TOP 50 Best International Act' award. 1
Dutch Dance Quiz
16 oktober 2020
Op zaterdag 17, 24 en 31 oktober presenteren Vivienne van den Assem en dance-expert Arne van Terphoven vanuit de legendarische Warehouse Elementenstraat in Amsterdam de Dutch Dance Quiz. De quiz, die kijkers vanuit hun eigen woonkamer kunnen spelen, neemt ons in drie afleveringen mee op een trip down memory lane door meer dan 30 jaar Nederlandse dance geschiedenis. Partyflock mocht alvast de eerste aflevering meespelen. Waarschuwing: Deze quiz brengt een echte knaldrang mee! 7
Op zaterdag 17, 24 en 31 oktober presenteren Vivienne van den Assem en dance-expert Arne van Terphoven vanuit de legendarische Warehouse Elementenstraat in Amsterdam de Dutch Dance Quiz. De quiz, die kijkers vanuit hun eigen woonkamer kunnen spelen, neemt ons in drie afleveringen mee op een trip down memory lane door meer dan 30 jaar Nederlandse dance geschiedenis.
Het laatste nieuws uit de dancewereld, de dikste nieuwe dancetracks en de meest toonaangevende dj's zijn wekelijks te horen in 538 Dance Department. Vanaf vandaag start dj Dennis Ruyer ook een eigen podcastserie: 'Dance Department Backstage'. Hij duikt in het studio- en stageleven van dj's en producers, spreekt met allerlei insiders uit het nachtleven en neemt de luisteraar mee in deze boeiende, creatieve wereld.
Radio 538 heeft besloten om 538 Koningsdag, dat op 27 april gehouden zou worden in Breda, niet door te laten gaan. Gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de risico's die het met zich meebrengt, vindt 538 het niet verantwoord om het event met 40.000 bezoekers door te laten gaan. Alle kaartkopers krijgen hun geld terug.
Kraantje Pappie en Sunnery James & Ryan Marciano zijn erbij op 538 Koningsdag. Één van de meest succesvolle rappers van Nederland en het internationaal bekende dj-duo maken er die dag samen met de 538-dj's en 40.000 bezoekers op het Chasséveld in Breda een onvergetelijke Koningsdag van. Dit werd zojuist bekendgemaakt in 'De 538 Ochtendshow met Frank Dane'.
Radio 538 houdt dit jaar Koningsdag op het Chasséveld in Breda. Met nationale en internationale artiesten, alle 538-dj's en ruimte voor 40.000 feestvierders houdt de radiozender op maandag 27 april het grootste Koningsdag-event van Nederland.
Little Mix maakte zojuist op Radio 538 bekend dat zij volgende week op 538 Koningsdag staan. De wereldberoemde girlband reist speciaal naar Nederland af voor een exclusief optreden op het grootste Oranjefeest van Nederland.
Onder anderen Gavin James, Snollebollekes, Davina Michelle en Kris Kross Amsterdam zijn aan de line-up van 538 Koningsdag toegevoegd. Eerder werd al bekend dat Sunnery James & Ryan Marciano erbij zijn. Op zaterdag 27 april vieren duizenden bezoekers, nationale en internationale artiesten en alle 538-dj's samen Koningsdag. 6
Op zaterdag 27 april viert 538 Koningsdag in Breda. Het is het zesde jaar dat 538 het Chasséveld overneemt en samen met luisteraars hét Oranjefeest van Nederland viert. De kaartverkoop voor 538 Koningsdag start op maandag 25 februari om 08:45 uur via 538.nl, de afgelopen jaren waren alle 40.000 kaarten binnen no time uitverkocht.
Het dj-duo Lucas & Steve host tijdens het Amsterdam Dance Event, het grootste dance-evenement van Nederland, een feest voor jongeren onder de 18 jaar in het 538DJ Hotel.
Hardwell, André Hazes en Lucas & Steve vieren Koningsdag met Radio 538! De zanger en dj's zijn na Armin van Buuren de eerste namen die zijn toegevoegd aan de line-up van 538Koningsdag.
Armin van Buuren bevestigde in 'De Coen en Sander Show' dat hij dit jaar op Koningsdag optreedt in Breda tijdens 538Koningsdag.
Headliner Afrojack, Lucas & Steve, Firebeatz en andere populaire dance-dj's zetten vannacht de Ziggo Dome compleet op z'n kop tijdens de zesde editie van 538Jingleball. 12
538Jingleball
20 november 2017
Op zaterdag 16 december wordt de Ziggo Dome voor één keer omgebouwd tot de dikste club van Nederland voor het meest sexy, wilde en onvergetelijke event van 2017: 538Jingleball.
Voorafgaand aan zijn showcase in het 538DJ Hotel, kondigde de wereldberoemde dj aan dat hij de headliner is op 538Jingleball.
538-dj Edwin Evers staat deze week op met Armin van Buuren en Sunnery James & Ryan Marciano. De wereldberoemde dj's hebben in het weekend al eigen dance-programma's op 538, maar schuiven op 18 en 19 oktober eenmalig als sidekicks aan bij Evers Staat Op. 2
Het Amsterdamse The Student Hotel opent in samenwerking met 538 op woensdag 18 oktober het tijdelijke 538DJ Hotel.
538 opent tijdens het Amsterdam Dance Event het 538DJ Hotel in The Student Hotel. Martin Garrix, David Guetta, Hardwell en Afrojack geven dit jaar exclusieve optredens in de club van het hotel. 2
Armin van Buuren maakte zojuist in De Coen en Sander Show op Radio 538 bekend dat hij aanstaande donderdag optreedt tijdens 538Koningsdag. 1
538 organiseert ook dit jaar weer het grootste Oranjefeest van Nederland op Koningsdag in Breda. Coen en Sander hebben zojuist de eerste artiesten van 538Koningsdag bekendgemaakt in 'De Coen en Sander Show'.
538Jingleball, het grootste X-mas dance event van Nederland, keert na het succes van de afgelopen jaren ook dit jaar weer terug in de Ziggo Dome. 5
De leukste feestmaand van het jaar staat weer voor de deur: december! In samenwerking met Amber Schutte van Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een bijzondere dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die van een verkleedpartij houden. 1
Martin Garrix geeft op donderdag 20 oktober een exclusieve showcase in de club van het 538DJ Hotel. De 538-showcases van Armin van Buuren, Afrojack en Hardwell tijdens Amsterdam Dance Event werden al eerder aangekondigd. Luisteraars van Radio 538 kunnen vanaf aanstaande maandag 10 oktober kaarten winnen voor de exclusieve optredens in het hotel.
Tijdens de 'Frank en Vrijdag Show', live vanuit de Ziggo Dome, maakten Armin van Buuren en 538 bekend hun samenwerking te verlengen. Ook de komende twee jaar is 'A State of Trance' wekelijks te horen op 538. De bekendmaking ging vooraf aan de wereldpremière van 'Armin Only Embrace' in de Ziggo Dome. 1
De 538-shows 'Dance Department' en 'Global Dance Chart' zijn vanaf eind deze maand in 16 verschillende landen via de ether te ontvangen. In China gaan de radioshows aan het eind van deze maand in première op de radiozender KFM 98.1 in Shanghai. 538 is de eerste Nederlandse radiozender die eigen geproduceerde programma's wereldwijd uitzendt via de ether van nationale en regionale stations in het buitenland. Uit de wereldwijde online-luistercijfers blijkt ook dat de programma's over de hele wereld online goed beluisterd worden.
Armin van Buuren, Dua Lipa, Jess Glynne en Miss Montreal zijn toegevoegd aan de line-up van 538Koningsdag in Breda. Armin van Buuren gaf vanmorgen bij 'Evers Staat Op' op 538 het signaal voor de start van de kaartverkoop van het grootste Oranjefeest van Nederland.
538 viert ook dit jaar 538Koningsdag in Breda. Vanmiddag kondigde Coen Swijnenberg in 'De Coen en Sander Show' aan dat Tiësto samen met Hardwell gaat draaien op het grootste Oranjefeest van Nederland, 538Koningsdag. Het is voor het eerst dat de twee dj's samen op Koningsdag in Nederland draaien. Breda is voor Tiësto én Hardwell de thuisstad, dat maakt dit optreden extra bijzonder.
In samenwerking met Dresscode.nl gaat Partyflock iedere maand op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In februari kun je je carnavalsoutfit, je foute feestkleding én je Valentijnsoutfit alvast klaar leggen, want op de onderstaande feesten ga jij extra uit je dak in de bijbehorende dresscode.
538 en T-Mobile gaan iets unieks doen. 538 Dance Department is op zaterdag 16 januari live te horen én te zien vanuit een rijdende partybus via het 4G-netwerk van T-Mobile. Het is voor het eerst dat een visual radioprogramma live wordt uitgezonden via een mobiel netwerk. 4
Afrojack knalde afgelopen zaterdag het dak van de uitverkochte Ziggo Dome af tijdens 538JingleBall. In het thema 'The Wild Side of X-mas' begonnen ruim 12.000 bezoekers de feestdagen denderend. Naast headliner Afrojack traden onder andere Martin Solveig, Felix Jaehn en Bingo Players op. De kaartverkoop voor de editie van 2016 is vandaag van start gegaan. Op zaterdag 17 december 2016 is het weer 538JingleBall in de Ziggo Dome. 4
In de nacht van 12 op 13 december staat het radioprogramma Jacked van Afrojack op 538 in het teken van de 538JingleBall preparty. Afrojack presenteert zijn programma Jacked deze nacht live vanuit de 538 studio. Speciaal voor de preparty wordt er publiek uitgenodigd in de studio en komen er verschillende talenten van Wall Recordings, het label van Afrojack, mee. Luisteraars van 538 maken kans om bij deze exclusieve preparty aanwezig te zijn.
Iedere maand gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. Ben jij op zoek naar een spetterend feest met een dresscode in december? Check dan snel de feesten in dit overzicht!
Gisteren in de Coen en Sander Show op 538 heeft Afrojack aangekondigd dat hij op zaterdag 19 december in de Ziggo Dome in Amsterdam draait tijdens 538JingleBall. De kaartverkoop voor het jaarlijks terugkerende dance-event met het thema Wild Side of X-mas is direct van start gegaan. 2
Aankomend weekend zendt 538 als officiëel mediapartner drie dagen live uit vanaf hét dance-festival van de wereld: Tomorrowland. De grootste dj's als Martin Garrix, Armin van Buuren en Hardwell brengen een bezoek aan de studio. Daarnaast zendt 538 de beste dj-sets van verschillende podia uit. 1
De rocksensatie Kensington, singer-songwriter Miss Montreal, de Haagse rockers van DI-RECT, popband Handsome Poets] en dj's Fedde le Grand en Hardwell zijn allemaal op maandag 27 april aanwezig tijdens 538Koningsdag, het grootste Oranjefeest van Nederland. Ook dit jaar zal 538Koningsdag weer van 12:00 uur - 22:00 uur plaatsvinden op het Chasséveld in Breda.
538 is official mediapartner van het Amsterdam Dance Event en uitgebreid in de hoofdstad aanwezig met verschillende evenementen. 538 geeft luisteraars de kans om in Hotel 538 exclusieve optredens van Martin Garrix, Nicky Romero, Hardwell en Afrojack bij te wonen. Ook zendt 538 het Amsterdam Music Festival uit waar zaterdag 18 oktober de nummer 1 dj van de wereld bekend gemaakt wordt. 7
Armin van Buuren is nog zeker twee jaar op 538 te horen met zijn programma A State of Trance. Tijdens 538Koningsdag in Breda heeft de dj vlak voor zijn optreden z'n handtekening gezet onder een nieuw contract.
De eerste show van de Zweedse dj en producer Avicii, dat onderdeel uitmaakt van zijn True Tour, was gisteren binnen 15 minuten uitverkocht. Naar aanleiding van de enorme vraag naar kaarten volgt er een extra show, op zondag 23 februari in Ziggo Dome, Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start zaterdag 2 november om 10 uur. 20
De Zweedse dj en producer Avicii komt op zaterdag 22 februari met zijn True Tour naar Ziggo Dome, Amsterdam. De kaartverkoop start aanstaande donderdag 31 oktober om 10.00 uur. 16
538 zorgt voor de beste beats in het weekend met een vernieuwde danceprogrammering. Naast vertrouwde programma's als 538 Dance Department, F*** Me I'm Famous, Jacked en A State of Trance zijn vanaf dit weekend nog twee shows van internationale top-DJ's te horen: Nicky Romero en Fedde le Grand! 4
Als station voice hoor je Wessel van Diepen al op 538, maar vanaf volgende maand is hij ook weer te horen als DJ. Van Diepen komt met een internationale dancechart, die hij zelf produceert en presenteert: de Global Dance Chart. De lijst beperkt zich niet tot de Nederlandse markt. De 40 tracks zijn samengesteld op basis van wereldwijde downloads, streams, radio- en dj-play. 4
Over tweeënhalve week is het eindelijk zover: de derde editie van het leukste strandfestival van het jaar Turn Up The Beach. Zaterdag 13 juli tussen 13.00 en 23.00 uur zorgt de crème de la crème van de housescene voor een onvergetelijk feest op het prachtige strand van IJmuiden aan Zee. De DJ's Ummet Ozcan, Baggi, Moombahteam, Naffz en MC's Boogshe en Zawdi MC zijn aan de reeds indrukwekkende line-up toegevoegd en maken het strandfestival compleet. 1
Het leukste strandfestival van de zomer Turn Up The Beach pakt dit jaar nog groter uit. Naast de Mainstage en de Progressive area breidt het festival verder uit met een extra Powermix area - hosted by DJ Devious. Speciaal hiervoor zijn onder andere Girls Love DJs, Yellow Claw en The Partysquad uitgenodigd om naast Devious deze kersverse area te vullen. 5
De genomineerden van de allergrootste awardparty van Nederland, '538JingleBall', zijn bekend! Op zaterdag 22 december reikt 538, in samenwerking met Windows 8, in tien verschillende categorieën awards uit aan Nederlandse artiesten, sporters en personality's. De afgelopen weken hebben de 538-fans de genomineerden gekozen via 538jingleball.nl 17
Luisteraars van de populaire radioshow 'A State Of Trance' van Armin van Buuren kunnen op vrijdag 28 september een bijzondere uitzending bijwonen. Speciaal voor de twintigstee verjaardag van Disneyland Paris, verhuist de 538 studio éénmalig naar het Walt Disney Studios Park in de Franse hoofdstad. 15
Aanstaande zaterdag is het eindelijk zover: de tweede editie van het leukste strandfestival van het jaar 'Turn up the Beach' in IJmuiden aan Zee. Tussen 13.00 en 23.00 uur zorgen top DJ's als Housequake, Hardwell, Bingo Players, Shermanology en Quintino voor een episch feestje op het prachtige strand van IJmuiden aan Zee. 8
De zomer is officieel begonnen. Tijd voor zon, zee, strand en uiteraard een feestje! Zaterdag 14 juli aanstaande, van 13.00 tot 23.00 uur, is 'IJmuiden aan Zee' hét podium voor het super vette strandfestival 'Turn Up The Beach'. Het prachtige strand is de plek voor dansliefhebbers om met hun tenen in het zand, in de brandende zon los te gaan op de lekkerste beats van top DJ's als: Hardwell, Bingo Players, Shermanology, Billy the Kit, Quintino, Sandro Silva, Vato Gonzalez & MC Tjen, Bassjackers en Gregor Salto. 2
Radio 538 en de gemeente Amsterdam hebben afgesproken dat er geen koninginnedagfeest komt bij congrescentrum RAI in de hoofdstad. Dat maakten de partijen maandag bekend. 32
Op vrijdag 23 december van 22.00 tot 05.00 uur is het Klokgebouw in Eindhoven het podium voor het exclusieve kerstfeest van 538. Speciaal voor deze bijzondere avond zijn Armin van Buuren, Sander van Doorn en Jochen Miller uitgenodigd als gastheren van de avond. Voordat de kerstdagen echt beginnen kun je nog even helemaal losgaan op de lekkerste beats van deze drie top DJ's! De voorbereidingen achter de schermen zijn in volle gang! Het belooft een onvergetelijke pre X-mas party te worden! 10
538 verhuist het koninginnedagfeest van het Museumplein in Amsterdam volgend jaar eenmalig naar het plein voor de RAI, dat plaats biedt aan 60.000 bezoekers. Dit maakten 538 en de gemeente Amsterdam donderdag bekend. 33
Zojuist maakte Armin van Buuren in het programma 'Evers Staat Op' bekend, dat hij zijn contract bij 538 met twee jaar heeft verlengd! Speciaal om dit te vieren is er vrijdag aanstaande een bijzondere editie van zijn radioprogramma 'A State Of Trance'. Na de reguliere show op vrijdagavond van 22.00 tot 00.00 uur, zendt 538 een exclusieve vier uur durend set van hem uit in Club Space op Ibiza. Onder de titel: 'A State Of Trance presents: Universal Religion, from Space Ibiza'. 7
Als gevolg van een conflict met Buma/Stemra heeft Radio 538 de podcasts van 538 Dance Department en Powermix met onmiddellijke ingang verwijderd van al zijn websites. Dit maakte het commerciële radiostation woensdag bekend. 41
Aanstaande zaterdag dan is het eindelijk zover: de eerste editie van strandfestival 'Turn up the Beach' in IJmuiden aan Zee - dat tussen 15.00 en 23.00 uur helemaal is omgetoverd tot hét Ibiza van Nederland. Bezoekers kunnen losgaan op de beats van DJ's als Sidney Samson, Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano, Billy the Kit, Ricky Rivaro, Hardwell en Quintino! 4
Turn up the Beach
29 juni 2011
De temperatuurverhoging maakt bij iedereen het altijd heerlijke zomergevoel los. Tijd voor zon, zee, strand en uiteraard een festival! Over twee weken, op zaterdag 9 juli 2011, is 'IJmuiden aan Zee' - het nieuwe Ibiza van Nederland - hét podium voor het kersverse strandfestival "Turn up the Beach". DJ Billy the Kit draait ook een spectaculaire set op en maakt de reeds indrukwekkende line-up compleet. 2
Erick E en Fedde le Grand hebben gisteren een party high in de sky gehouden. Drie luchtballonnen aan elkaar geknoopt met een dikke geluidsinstallatie erin, wat wil je nog meer? Niet veel, dachten een heleboel mensen. Behalve natuurlijk: onschuldige slachtoffers van oorlogen helpen. En zo kan het tijdens de speciale '538voorWarchild week' het nuttige met het aangename werd gecombineerd! 7
Wil jij een nacht volledig losgaan met je vrienden op de beste live gigs van de populairste dj's en de meest spectaculaire lichtshows? Kom dan op zaterdag 19 september naar Evolution in de TT-Hal in Assen. Van 21.00 uur tot 07.00 uur draaien topdj’s als Tiësto, Marco V, Chuckie, Markus Schulz, Sied van Riel en Ummet Ozcan de vetste platen. 36