Partyflock
 
Nieuws 2023
Afrojack, Antoon, Kraantje Pappie, Kris Kross Amsterdam en FeestDJRuud zullen ruim 60.000 bezoekers vermaken tijdens het Pinksterweekend op 17, 18 en 19 mei 2024. De kaartverkoop is al in volle gang en de tickets met scherpe korting zijn nog maar tot 1 januari 2024 verkrijgbaar.
Kerstdiner met live muziek
dinsdag 5 december 2023
Als de kersttijd nadert, komt de magie van het seizoen tot leven met fonkelende lichtjes, de geur van versgebakken koekjes en de klanken van feestelijke muziek. Voor velen is een kerstdiner met live muziek de ultieme culinaire ervaring die de kerstsfeer compleet maakt. Maar wat zijn de mogelijkheden in 2023 voor wie deze speciale touch aan zijn kerstviering wil toevoegen? In dit artikel verkennen we de diverse opties voor live muziek bij je kerstdiner, van klassieke ensembles tot moderne bands, en hoe je deze ervaring kunt realiseren.
Junction 2 2024 announces Artbat, CamelPhat, Adam Beyer B2B Amelie Lens, Jeff Mills, Paul Kalkbrenner Live, Jon Hopkins, The Blessed Madonna, Sama' Abdulhadi, Daniel Avery B2B Sama' Abdulhadi, Honey Dijon, and Barry Can't Swim Live
Don't Let Daddy Know (DLDK) heeft de volledige line-up aangekondigd voor het tienjarig jubileum in Amsterdam, dat op 2 maart plaatsvindt in de Ziggo Dome. Onder leiding van wereldberoemd DJ en producer Hardwell belooft het kosmische festival zijn gasten mee te nemen op een reis zonder grenzen.
Annulering Valhalla Festival 2023
donderdag 16 november 2023
Na tien edities van Valhalla Festival in de RAI Amsterdam heeft de organisatie de beslissing genomen om Valhalla Festival 2023 te annuleren. De huidige ontwikkelingen in de evenementenindustrie, waaronder aanzienlijke stijgingen in productie- en arbeidskosten, evenals de inflatie, hebben het dit jaar onmogelijk gemaakt om het festival te organiseren zoals de Valhalla-fans gewend zijn.
Line-up Central Park 2024 bekend
vrijdag 10 november 2023
Op zaterdag 15 & zondag 16 juni zal de zesde editie van Central Park plaatsvinden in Park Transwijk, Utrecht. Het festival trekt elk jaar duizenden bezoekers van alle leeftijden en programmeert daarom een divers muzikaal aanbod. De kaartverkoop start 23 november om 12:00.
Samsung brengt op zondag 29 oktober, in samenwerking met het Nederlandse dj-duo Mr. Belt & Wezol en de onafhankelijke neurowetenschapper en slaapexpert Dr. Els van der Helm, een innovatieve slaaptrack uit. De release valt samen met het begin van de wintertijd en de afsluiting van het grootste meerdaagse elektronische muziekfestival van het jaar in Amsterdam.
Valhalla Festival
vrijdag 27 oktober 2023
Valhalla Festival, hét meest meeslepende indoor festival van Nederland, keert op 16 december 2023 terug voor zijn tiende editie naar de iconische RAI Amsterdam.
Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober vindt het volledig uitverkochte Into the Woods ADE Festival plaats op de NDSM-werf. Op hetzelfde terrein vormt het gratis toegankelijke ADE Hangover op zondag 22 oktober de officiële afsluiter van ADE. Ruim 80 nationale en internationale DJs verspreid over 8 overdekte en dichte stages zetten tijdens Into the Woods ADE Festival de toon en op de zondag trekken meer dan 30 DJs en live acts tijdens ADE Hangover nog een keer alles uit de kast.
538 DJ Hotel is terug! Op woensdag 18 oktober openen Radio 538 en The Social Hub Amsterdam City de deuren. Tijdens het Amsterdam Dance Event, van 18 tot en met 20 oktober, geeft Radio 538 luisteraars de kans om aanwezig te zijn bij exclusieve showcases van Hardwell, Afrojack en Joel Corry. De tickets voor deze showcases zijn vanaf maandag 9 oktober exclusief te winnen bij Radio 538. Het is de vijfde keer dat Radio 538 tijdens ADE een eigen hotel opent.
De eerste headliners zijn nu bekend! Met niemand minder dan Oliver Heldens, Low Steppa B2B David Penn, AZYR B2B LESSSS, Benny Rodrigues, Zoê Tauran en nog veel meer! Koop NU je tickets voordat het te laat is. Op zaterdag 16 december zorgt Valhalla Festival opnieuw voor een magistrale nacht.
Full Circle
maandag 25 september 2023
Op 9, 10 en 11 november 2023 vindt de zesde editie van Full Circle plaats, waar het Antwerpse nachtleven, muziek en cultuur harmonieus samenkomen in één spectaculair evenement, verspreid over drie dagen en 35 diverse locaties in de stad.
Op zaterdag 27 januari komen niemand minder dan Deadly Guns LIVE, Barber, Major Conspiracy en Elite Enemy naar Hedon Zwolle voor een knetterharde uptempo editie van Definition Hardcore.
Ken je dat: Je wilt dansen, maar geen zin om te wachten tot om 00:00 de clubs volstromen? Desperados heeft dé oplossing: Acht tot Nacht. De clubvibe die je gewend bent, maar dan vroeger op de avond. Geen kalme opbouw, maar gelijk dansen en de volgende dag weer fris starten! Dus als je zin hebt in een rustig borreltje na werk, kom dan vooral niet. Deze party is er voor gangmakers, bruistabletten en stuiterballen.
Nog geen 24 uur nadat de laatste track op Tomorrowland werd gedraaid zette het festival al diverse sets van grote DJ's als Alok, Amelie Lens, Kölsch, en Amber Broos online. Deze sets zijn exclusief te beluisteren via Apple Music.
Zillion was tussen 1997 en 2002 de meest sensationele en grootste nachtclub van België. In korte tijd wist de club een legendarische status te verwerven bij het uitgaanspubliek. Vanuit heel Europa kwamen bezoekers naar Antwerpen om de unieke beleving van Zillion mee te maken. De club was haar tijd ver vooruit en een verwierf een iconische status met bewegende dansvloeren, gigantische lichtshows, vuurwerk, robots en zelfs een levensgroot aquarium met performers. Zillion bracht op haar eigen unieke wijze muziek, kunst en entertainment samen en zorgde daarmee voor vele spetterende nachten voor haar bezoekers.
Met hits als Noodgeval, De Langste Nacht, en Stiekem zette Goldband het festival Zwarte Cross zoals verwacht helemaal op z'n kop. Het zijn hits die vrijwel iedere festivalbezoeker inmiddels kan meezingen en bij optredens van Goldband gebeurt er altijd wel iets onverwachts. Zo kwamen ze geheel in stijl achterop bij motorcrossers het podium op.
Into the Woods ADE Festival heeft de eerste 30 namen van het programma bekendgemaakt. Het festival vindt tijdens Amsterdam Dance Event op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober plaats op de NDSM-werf.
A State of Trance, Armin van Buuren's wereldberoemde dance-event, verhuist in 2024 van de Jaarbeurs in Utrecht naar Ahoy in Rotterdam. A State of Trance vindt plaats op 23 en 24 februari en biedt daarmee het volledige weekend een uitgebreid dag- en nachtprogramma aan. Met DESTINATION als nieuwe thema zet Van Buuren Rotterdam wereldwijd op de kaart als het epicentrum van A State of Trance.
Leuke Pride feesten in 2023
donderdag 22 juni 2023
Amsterdam Pride is een van de grootste evenementen ter wereld voor de LHBT-gemeenschap. Gedurende een heel weekend kun je genieten van geweldige feesten met duizenden mensen en natuurlijk de beroemde parade die door de historische grachten van Amsterdam vaart. Gay Pride is een van de drukste weekenden van het jaar in Amsterdam, en je kunt een pride vlag kopen om je steun te betuigen. Laten we eens kijken naar de belangrijkste feesten en evenementen voor homo's en lesbiennes. Als je meer wilt weten over de Pride feesten, lees dan verder!
Op zaterdag 10 juni viert 'The Boom Room', het grootste House en Techno radioprogramma van Nederland, haar negen jarig bestaan. Om deze mijlpaal te vieren zendt SLAM! die dag, van 15.00 tot 00.00 uur, een 9-urige marathonuitzending uit van het onmisbare programma voor Dance en Techno liefhebbers. SLAM! Jock Gijs Alkemade en DJ Jochem Hamerling nemen luisteraars mee in het beste van 'The Boom Room' van de afgelopen negen jaar.
Deze ruimte is ontwikkeld in samenwerking met HandicapNL en Philips TV & Sound en is bedoeld voor bezoekers met een beperking
Awakenings slaat voor Summer Festival de handen ineen met HandicapNL en Philips TV & Sound en kondigt met trots een 'prikkelarme' ruimte aan. Een plek waar bezoekers die dat nodig hebben, zich terug kunnen trekken in een fijne serene plek, onder andere met behulp van noise-cancelling headphones en rustgevende geluiden en beelden.
Maak je klaar voor de ultieme dosis extravagantie en onderbroekenlol, want het is bijna tijd voor Guilty Pleasure Festival. Op 8 & 9 juli zal het betoverende festivalterrein aan de Gaasperplas in Amsterdam worden overspoeld met Nederlandse en Internationale supersterren die je meenemen op een nostalgische reis vol hits. Het festival van herkenning brengt jouw ultieme guilty pleasures tot leven met de sterrenline-up van GPF2023.
Trancepioniers Richard Durand & RAM zullen zaterdag 15 juli alle grenzen binnen de mogelijkheden van hun Trance gerelateerde aard opzoeken. Met het nieuwe performance concept Digital Culture voegen ze een halve eeuw aan ervaring bij elkaar om de supertoffe locatie IJland in Amsterdam Noord op zijn kop te gaan zetten. Een wereldpremière waarvan wij denken dat iedereen die van Trance houdt aanwezig zou moeten zijn.
Het Moment, het nieuwe hiphopfestival dat op 29 juli 2023 plaatsvindt in de Tilburgse Spoorzone, komt met een indrukwekkende tweede worp namen. Levende legende Hef is toegevoegd als vierde headliner, naast Kevin, Mula B en Sticks. Daarnaast presenteren NESS & GUAN hun nieuwe album en is er een DJ-stage toegevoegd waar alleen de hardste vrouwelijke selectors van de lage landen het publiek laten dansen. Nieuw op het affiche zijn onder meer Deejay Abstract, Q'n, Rockefellababe, IMANI, Iris Rooth en 4SHOBANGERS.
Over minder dan drie weken slaan Drift en Stichting Sinus de handen ineen. Van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 juni vinden er in Nijmegen evenementen plaats, van Hubert tot LUX en van films tot installaties en een interview onder leiding van Sinan Can: tijdens De Week van Drift worden alle facetten van elektronische muziek en clubcultuur in de spotlight gezet.
Het festivalseizoen staat weer voor de deur en dat betekent genieten van de beste muziek, de leukste sfeer en onvergetelijke ervaringen met vrienden. Helaas brengt harde muziek ook risico's met zich mee voor het gehoor. Gelukkig dragen steeds meer festivalgangers oordoppen om het gehoor te beschermen tegen tinnitus en gehoorschade. Shush muziek oordoppen combineren superieure geluidskwaliteit met ultiem draagcomfort. Met Shush Acoustic Earplugs is er daarom geen excuus meer om je gehoor niet te beschermen tijdens festivals, feesten en concerten.
Soixante Neuf x Fellini
woensdag 3 mei 2023
We zijn terug met je favoriete feestje, gewoon hier in Enschede. Hét feest dat keer op keer weer is uitverkocht. Aan jou de schone taak om je vrienden weer op te trommelen een avondje ongeëvenaard los te gaan met ons.
The Bowl Amsterdam
dinsdag 2 mei 2023
Back by popular demand!! From London to Aloha Amsterdam, we bring you The Bowl. This is a bowling experience with the best deejays and surprise live artists. During recent events we've hosted Steff London, NeYo, Krept & Konan, WSTRN, Tion Wayne, Skepta, Mabel, Ya Levi's, Vegedream, and Little Mix, to name a few.
Het internationale festival Le Guess Who? in Utrecht staat in het teken van grensverleggende muziek en cultuur van over de hele wereld. Le Guess Who? presenteert geluiden die je op andere plekken niet te horen krijgt, maar die tegelijkertijd de kracht hebben om je te verrijken. Van 9-12 november 2023 keert Le Guess Who? terug naar Utrecht voor de zestiende editie.
De grootste Urban artiesten verzamelen zich dit jaar in het Rhonepark voor UMLF.
Dit jaar gaat Urban Music Legends Festival weer all-out op Koningsdag. Met een exclusieve stage hosting van FUNX en een stage hosting van Pianoland & Avalon Music, komt UMLF weer terug met een keiharde editie in het Rhônepark Amsterdam. Het festival start om 12:00 en eindigt met een afterparty om 03:00 uur. Dit jaar vindt UMLF deels binnen plaats, dus mocht het weer niet mee zitten; no stress.
Line-up Lakedance 20 mei bekend
woensdag 29 maart 2023
Lakedance, het grootste zomerse festival van het Zuiden, heeft vandaag de langverwachte line-up voor de eerste editie van 2023 bekendgemaakt. Het festival vindt plaats op zaterdag 20 mei 2023 aan het prachtige strand van Aquabest.
Na jaren van stilte maakt het iconische duo Lange Frans & Baas B een EENMALIGE comeback show. Dat gebeurt zaterdag 17 juni op het grootste verkleedfestival van de wereld: Kamping Kitsch Club Holland op Landsard in Eindhoven.
Koningsdag = 99% SOLD-OUT!
donderdag 16 maart 2023
Kingdance Festival op 27 april (koningsdag) gaat 100% uitverkopen! 30.000 oranje partyfreaks komen op Koningsdag- en nacht naar Zwolle om er samen met een heleboel super vette artiesten twee fantastische dagen van te maken!
Het grootste dancefestival van Oost-Nederland heeft zojuist de volledige line up bekend gemaakt. Ruim 150 artiesten uit allerlei genres en van over de hele wereld pronken op het programma voor het Pinksterweekend op 26, 27 en 28 mei. Van internationale sterren als Timmy Trumpet en Nicky Romero tot Nederlandse topacts als Antoon, Suzan & Freek, Flemming en meer.
Op 8 en 9 juli wordt de idyllische Gaasperplas voor de zevende keer omgetoverd tot safe space en happy place voor Guilty Pleasure Festival 2023. Oudgedienden als Def Rhymz, Trafassi, DJ Irwan en Chipz worden dit jaar bijgestaan door nieuwkomer Bizzey ennn, als muzikale kers op de taart, mister Mambo Number Five: Lou Bega!
Clubnacht ISHUMI
maandag 27 februari 2023
Op 15 april brengt ISHUMI je van Jo-Burg naar Tilburg! Een nieuw concept geïnspireerd door sounds als amapiano, afrotech, gqom en afrohouse uit The Motherland. Na edities met o.a. Vigro Deep, Unruly Phoenix, Blck Mamba en Cincity staan deze keer S!RENE, DouLou, Sieneaux en Charwinoa op het programma.
Amsterdam Open Air (AOA) presenteert op 3 en 4 juni een vernieuwde versie van het populaire stadsfestival. AOA is altijd al een afspiegeling geweest van het Amsterdamse nachtleven en de creatieve initiatieven in de hoofdstad. In de periode na corona is er een nieuw speelveld ontstaan waarbinnen het publiek nieuwe smaken, verwachtingen en behoeftes heeft. Daarom heeft AOA veel nieuwe initiatieven uit de stad omarmd, de samenwerking gezocht met verfrissende organisaties en gekozen voor een line-up met daarin veel artiesten die niet eerder op AOA te zien waren.
Na de geweldige editie in 2022 vindt op zaterdag 1 april 2023 weer de jaarlijkse Hollandse feestavond 'De Nacht van de Hollandse Sterren' plaats in de Silverdome Zoetermeer.
Swingbeatz
donderdag 16 februari 2023
Wowww! Zaterdag 13 januari kwam Swingbeatz "HOME"! Voor het eerst sinds 10 jaar was er weer een editie in de Thalia en dat hebben we geweten! Top vibe, mooie mensen en DJ's die het rockte! Precies zoals we Swingbeatz kenden gingen we door alsof we nooit gestopt waren.
Het Westerpark in Amsterdam is dit jaar voor de zesde keer het toneel van de langste Koningsdagviering van de stad. Met een breed scala aan (inter)nationale house- en techno-artiesten keert het Amsterdamse Cartel op 27 april terug naar het Klönneplein, tussen de Gashouder en de Westerunie in, om zowel binnen als buiten en overdag als s'nachts duizenden bezoekers te ontvangen.
ISHUMI brengt je van Jo-Burg naar Tilburg! Een nieuw concept vol ambitie, geïnspireerd door amapiano, afro tech, gqom en afro house uit The Motherland. Na een avond met Blck Mamba, Unruly Phoenix, Dave Nunes en Sieneaux is het dit keer de beurt aan pionier van de amapiano sound: Vigro Deep, Cincity en Sieneaux.
Op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli 2023 zal het internationaal toonaangevende hiphopfestival Rolling Loud neerstrijken in Rotterdam Ahoy voor een tweedaags festival gevuld met internationaal hiphop talent. Na eerder al Travis Scott en Kendrick Lamar bekend gemaakt te hebben voegt het festival vandaag 30+ acts toe waaronder Lil Uzi Vert, Central Cee, J.I.D., Denzel Curry, Yung Lean, Lijpe, Hef, S10, Metro Boomin en meer.
Met optredens van Amelie Lens, Adam Beyer, Ben Böhmer, Tale of Us, Reinier Zonneveld en andere van 's werelds grootste techno artiesten belooft de 3-daagse techno weekender, dat van 7 tot 9 juli plaatsvindt in Hilvarenbeek, een hoogtepunt van het festivalseizoen te worden
Het dj-en producers duo Lucas & Steve brengt vandaag de nieuwe track "After Midnight" van Lucas & Steve, Yves V - (feat. Xoro) uit op het label Spinnin' Records. Voor deze track hebben ze de handen ineen geslagen met de belgische dj Yves V. En hoe? After Midnight is een knaller van een track met internationale allure en met voor velen een herkenbare melodie; de sample van de legendarische dansvloer klassieker 'Children' van Robert Miles. De track wordt al meteen geprezen op de Nederlandse radio, zowel Radio 538 als SLAM! hebben de track als Dance Smash en GrandSLAM! bekroond. After Midnight is vanaf vandaag overal te beluisteren.
Festivalorganisator Papi Chulo organiseert op zaterdag 20 mei Papi Chulo Beachfest, een groot tropisch festival op het strand van Scheveningen, met onder andere een optreden van Bizzey. Wat is er mooier dan een strandfestival met de zonsondergang en je voetjes in het zand?
Harmony of Hardcore pakt dit jaar groots uit voor één van de grootste hardcore festivals ter wereld. Zojuist heeft de organisatie meer dan 150 acts van de 15 verschillende area's onthuld, inclusief nieuwe upgrades: "Our biggest line-up ever!"
Een energieke eenhoorn rappend op een crazy frog tune; janken van pure schoonheid bij 'De Diepte'; op foefsafari; een koningszoon met zijn geit; verpletterende en hypnotiserende post-rock uit België; nog een rondje met coole Ierse feestrockers (check vooral die tamelijk geniale video eens); desert/ groove metal met Spaanse recht-in-je-bakkes teksten (komt Herman ook kijken?); strange nights met rock & roll lads uit Derry City die staan te popelen om in de voetsporen van The Libertines te treden; en een Duitse gemotoriseerde rave-legende die hard komt feesten 🛵
Ofwel: VESTROCK kondigt tien nieuwe acts aan voor de 12e editie die dit jaar op vrijdag 2 juni en zaterdag 3 juni plaatsvindt in de stadsgracht van het centrum van Hulst in Zeeuws-Vlaanderen 🇳🇱: Joost, S10, Merol, Prins S & De Geit, STAKE, The Scratch, ¡Pendejo!, Lavengro, Cardboard en Scooter.
To celebrate the 10-year anniversary, BigCityBeats WORLD CLUB DOME announces a diverse line-up, ranging from techno to hardstyle, hip-hop and pop. BigCityBeats WORLD CLUB DOME's Atlantis Edition, taking place on June 9th, 10th, and 11th is set to match all musical tastes as they include the finest acts from clubs' most popular genres.
Bluetiek-In Reunion welcomes 2023
maandag 9 januari 2023
In december hebben we het jaar afgesloten met weer een super gezellige Bluetiek-In Reunion. Dit dankzij jullie! het beste publiek ever! Eigenlijk was de planning pas in maart weer de volgende editie te doen, maar door de vele emails en telefoontjes gaan we het jaar dan ook maar knallend openen met een speciale "welcome 2023" editie.
14 december 2023
Afrojack, Antoon en Kraantje Pappie en meer toegevoegd aan Freshtival line up
5 december 2023
Kerstdiner met live muziek
4 december 2023
Junction 2 festival unveils first artists
23 november 2023
Don't Let Daddy Know kondigt line-up aan voor jubileumeditie in Amsterdam
16 november 2023
Annulering Valhalla Festival 2023
10 november 2023
Line-up Central Park 2024 bekend
27 oktober 2023
Samsung brengt de ultieme slaaptrack uit om Nederlandse jongeren te helpen in slaap te vallen
Valhalla Festival
20 oktober 2023
Into the woods ADE festival en ADE Hangover staan voor de deur
6 oktober 2023
Wereldberoemde dj's checken in bij 538 DJ Hotel
28 september 2023
Valhalla Festival maakt eerste headliners bekend
25 september 2023
Full Circle
12 september 2023
Deadly Guns LIVE Major Conspiracy Barber en Elite Enemy tijdens Definition Hardcore
7 september 2023
Desperados start nieuw feestje Acht tot Nacht
28 augustus 2023
Tomorrowland voegt nieuwe exclusieve DJ mixen in Spatial Audio toe aan Apple Music catalogus
14 augustus 2023
Het megasucces van legendarische nachtclub Zillion komt naar Nederland
25 juli 2023
Goldband steelt de show op Zwarte Cross met sneak peak van eigen ontworpen werkschoen
28 juni 2023
Into the Woods ADE festival maakt eerste deel programma bekend
23 juni 2023
Armin van Buuren kondigt A state of Trance 2024 in Rotterdam aan
22 juni 2023
Leuke Pride feesten in 2023
8 juni 2023
SLAM! viert 9-jarig bestaan van The Boom Room met 9-urige marathonuitzending
7 juni 2023
Awakenings presenteert prikkelarme ruimte op Awakenings Summer Festival
2 juni 2023
Guilty Pleasure Festival onthult epische line-up voor 9e verjaardag
31 mei 2023
RAM & Richard Durand present Digital Culture 6 uur back to back in IJland Amsterdam
23 mei 2023
Hiphopfestival Het Moment maakt line-up compleet met 17 nieuwe acts
19 mei 2023
Sinus en Drift presenteren een week aan culturele verdieping
10 mei 2023
Beleef festivals en concerten zonder gehoorschade!
3 mei 2023
Soixante Neuf x Fellini
2 mei 2023
The Bowl Amsterdam
20 april 2023
Le Guess Who? zet volgende stappen in verduurzaming van festival
29 maart 2023
Urban Music Legends Festival kleurt Rhônepark oranje op Koningsdag
Line-up Lakedance 20 mei bekend
28 maart 2023
Eenmalige show Lange Frans & Baas B op Kamping Kitsch Club Holland
16 maart 2023
Koningsdag = 99% SOLD-OUT!
2 maart 2023
Freshtival maakt volledige line up bekend met oa. Timmy Trumpet & Antoon
28 februari 2023
Eerste namen Guilty Pleasure Festival 2023
27 februari 2023
Clubnacht ISHUMI
22 februari 2023
Amsterdam Open Air slaat nieuwe richting in en presenteert de ultieme festivalplayground
17 februari 2023
De Nacht van De Hollandse Sterren is terug op 1 april!
16 februari 2023
Swingbeatz
9 februari 2023
Cartel en Westerunie onthullen programma voor de 6de editie van de 17-uur durende Koningsdag-marathon
8 februari 2023
Clubnacht ISHUMI brengt o.a. grondlegger van amapiano sound
7 februari 2023
Hiphop festival Rolling Loud Rotterdam kondigt 30+ nieuwe acts aan
31 januari 2023
Awakenings Summer Festival keert terug naar Hilvarenbeek voor driedaagse weekender
27 januari 2023
Lucas & Steve droppen nieuwe muziek
Groot nieuw tropisch festival in Scheveningen op 20 mei met onder andere Bizzey
26 januari 2023
Hamony of Hardcore presenteert met trots de grootste line-up tot nu toe
25 januari 2023
Vestrock kondigt 10 nieuwe namen aan met o.a. rave-legende Scooter, Joost, S10, Merol, Prins S & De Geit, STAKE, The Scratch
19 januari 2023
BigCityBeats World Club Dome celebrates its 10-year anniversary
9 januari 2023
Bluetiek-In Reunion welcomes 2023