Partyflock
 
Nieuws · maart 2022
Jaaa! Het gaat gewoon gebeuren! Zaterdag 9 april aanstaande, eindelijk! We hebben er zo lang naar uit gekeken en misschien zelfs wel getwijfeld of er ooit betere tijden zouden komen. Maar nu, ja nu hebben we echt groen licht en dat betekent dat we met zijn allen eindelijk weer samen gaan komen voor dat wat alweer de 10e editie van het Grotesque Indoor Festival genoemd mag worden.
Op vrijdag 17 juni brandt het enige echte gratis popfestival in het hart van Scheveningen weer los: HipFest! Van 17:00 tot 02:00 uur barsten meerdere buitenpodia en (horeca)gelegenheden in de Keizerstraat wederom uit hun voegen door het muziekgeweld van bekende acts, opkomende bands en jonge talenten die je gezien moet hebben!
Nog vier weken en dan barst het feest los op het Chasséveld in Breda met '538 Koningsdag'. Vandaag zijn nieuwe namen uit de line-up bekendgemaakt in De 538 Ochtend met Wietze en Klaas. Met Bastille, Becky Hill, Emma Heesters en Nielson is de gevarieerde line-up van hét Oranjefeest van Nederland bijna compleet.
Vlindertuin festival, staan voor duurzaamheid, kwaliteit, creativiteit en natuurlijk een nieuw soort beleving. Het draait niet alleen maar om de muziek, maar er wordt ook veel aandacht gestopt in andere kenmerken.
Op 10 september 2022 vindt voor de eerste keer BCKYRD Festival plaats op het NYMA terrein in Nijmegen. Het urban culture festival is een unieke samenwerking tussen De Achtertuin, Fiesta Macumba, Boeket, Froday, Jiwa Jiwe en Get Down.
Stereo Sunday pakt groots uit tijdens haar 12e editie op 1 en 2 juli dit jaar. Verspreid over 5 podia komen er allerlei artiesten waaronder Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Beppie Kraft, Sefa en D-Block & S-Te-Fan.
De Mega Record & CD Fair is na een paar moeilijke jaren nog steeds een internationaal begrip. Dat blijkt wel uit de animo die er nog volop is voor het evenement. Ondanks coronaregels, een noodgedwongen afgelasting in november, en een oorlog in Europa, blijven standhouders vanuit alle hoeken van de wereld naar de platenbeurs reizen. Vanaf nu niet meer naar Jaarbeurs Utrecht, maar naar de Brabanthallen van 's-Hertogenbosch waar de platenbeurs zich uitstrekt over nog meer vierkante meters.
"Of het een goede grap betreft? Nee zeker niet!" aldus de organisatie van Sneeuwbal Winterfestival, die op vrijdag 1 april starten met de kaartverkoop van een gloednieuw zomerfestival: Sambabal. Éénmalig ruilen ze het Après-Ski Café in voor een schuimparty en klinkt er Techno, Techhouse, Deephouse en House door de speakers van de verschillende openlucht stages.
Joss Stone is één van de artiesten op het affiche van het JACK'S Soul Live Festival, dat op zaterdag 27 augustus tussen 12.30 en 23.00 uur plaatsvindt op De Pettelaarse Schans in Den Bosch. Het optreden van de Engelse soul-, R&B en blueszangeres is onderdeel van haar wereldtournee en haar nieuwe album Never Forget My Love. Tickets zijn vanaf vrijdag 25 maart, 10.00 uur, te koop via soullivefestival.nl.
De zomer van 2022 wordt legendarisch door de terugkeer van het elektronische muziekfestival SWF, op 20 augustus in Havenpark Amsterdam. De eerste SWF-editie sinds 2019 biedt nieuwe sounds en heeft een groot aantal exclusieve namen op het programma staan. De volledige line-up is vandaag bekend gemaakt.
Kaartverkoop Sunglow herstart
vrijdag 25 maart 2022
Na twee jaar van afwezigheid is Sunglow Festival in 2022 terug op 10 september. Recreatieoord Binnenmaas zal het decor zijn van het festival wat zich typeert door stagehostings van hardcore pioniers Paul Elstak en Rob Janssen. Het grootste gedeelte van de tickets zijn al verkocht en de kaartverkoop van de laatste tickets herstart 1 april om 12:00.
Diamonds om m'n nek, diamonds om m'n nek, diamonds om m'n nek, diamonds om m'n nek, LOESOE IN DE SKY. Zie je jezelf dit nog niet helemaal met de longen uit je lijf eruit schreeuwen? Dan moet je nog een paar weken wachten en als een sodemietert naar het Kralingse Bos Festival komen.
Pal Mundo Festival kondigt het eerste deel van de indrukwekkende line-up aan met Maluma als tweede groter headliner en optredens van onder anderen J Balvin, Anitta, Prince Royce, Konshens, Oro Solido, Rolf Sanchez, Bizzey en Broederliefde Pal Mundo Festival vindt plaats op 2 en 3 juli 2022 in het je je Zuiderpark, Den Haag.
OH MY! Festival doet haar status als grootste R&B, hiphop & afrobeats festival van de Benelux eer aan met een nieuwe aankondiging live-acts. De organisatie voegt maar liefst 18 nieuwe namen toe aan de line-up: Stefflon Don, Wizkid, Rick Ross, Mabel, Ty Dolla $ign, Ginuwine, King Promise, D-Block Europe, Major League Djz, Darkoo, Buju, Bilal Wahib, Jonna Fraser, Dopebwoy, Sigourney K, Idaly, Qlas & Blacka en Yxng Le.
Lucas & Steve draaien op Koningsdag voor de koninklijke familie in Maastricht. Het van oorsprong Maastrichtse duo zorgt samen met de strijkers van de Philharmonie Zuidnederland voor een live muziekspektakel op de Graanmarkt. Het complete programma werd vandaag bekend gemaakt. Lucas & Steve maakten de aankondiging mee vanaf hun optreden op het evenement Tomorrowland Winter in Frankrijk.
Na een 1e succesvolle editie keert Hunkering terug onder de sporen van Amsterdam Centraal station met Club CS op zaterdag 23 april. Bij deze unieke industrieel ogende locatie, hoort een minstens zo bijzondere line-up. Super Flu, Gabriel Ananda en Rose Ringed zorgen voor een nacht uitstekende Melodic House & Techno. Tickets zijn zijn online en verkrijgbaar vanaf €35,50.
Crazyland rehab was er weer een voor in de boeken en om nog even terug te gaan naar die sfeer en na te genieten hebben we de aftermovie voor jullie klaar. Vanaf nu kan er weer "normaal' een dance event bezocht worden zonder Qr code en gedoe met testen. Wat hebben we hier naar uitgekeken met zijn allen en ook de tijden mogen weer verruimd worden naar de nacht. Tevens zijn we bezig met ons Crazy Wonderland festival 16 juli op Fort Vechten in Bunnik. We gaan er een mooi seizoen van maken in 2022.
Crazy Sexy Cool is na twee jaar terug van weggeweest. Op het festival komen meerdere muziekgenres samen, verdeeld over vijf verschillende podia. Dit jaar staan onder andere Ronnie Flex & The Fam, Broederliefde, Jonna Fraser, Josylvio en Poke op het programma. De kaartverkoop herstart vrijdag 25 maart om 12:00 uur.
Na een ongelooflijke last minute cancel van het festival in 2021 komt Guilty Pleasure harder, gekker en lekkerder terug dan ooit. De zesde editie van het festival vindt na 2 zomers droogstaan plaats op 9 & 10 juli aan de Gaasperplas in Amsterdam met o.a. Donnie, Cascada, Benny Rodrigues, Ch!pz en Freddy Moreira. Een of twee dagen lang helemaal uit je dak gaan op hét festival waar iedereen zichzelf mag zijn en panterprint norm is. Is die griepvrije zomer al hier?
Na twee jaar wachten gaat het op 26 & 27 augustus 2022 eindelijk gebeuren voor de organisatie achter Festival Strand. We mogen weer!' Voor deze editie zijn de artiesten doorgeschoven, wat betekent dat Clouseau, BLØF, The Dirty Daddies en Mental Theo te zien zullen zijn op het Utrechtse festival wat zal plaatsvinden aan de Haarrijnse Plas in Utrecht. Een heel weekend lang genieten bezoekers van livemuziek en tropische verrassingen, zoals de Ibiza markt en de veelzijdige foodboulevard.
Zomervreugde Festival keert in juni 2022 in hernieuwde vorm terug en kondigt groots haar line-up aan met acts als Antoon, Bizzey, Broederliefde, Eats Everything, Luuk van Dijk, Planetary Assault Systems en Tabitha. Het veelzijdige muziekfestival strijkt op 11 en 12 juni neer op de groene oase van Papendal Arnhem.
De line up van 7th Sunday Festival, Pinksterzondag 5 juni, van 13.00 tot 01.00 uur, op het festivalterrein De Roost in Erp (bij Eindhoven), is compleet. Nadat eerder al Tiësto werd aangekondigd, zijn nu ook onder anderen Bizzey, Dudfire, Housequake, Kraantje Pappie, Ofenbach, Sub Zero Project, Ummet Ozcan en Kris Kross Amsterdam bevestigd. Daarnaast staan Lucas & Steve, FeestDJRuud XXL Lonely At The Tap!, Snelle & De Lieve Jongens Band en STUK & Friends op het affiche. Ook kunnen de bezoekers zich verheugen op Antoon, D-Block & S-te-Fan, Flemming, Mark Knight, Morten, N-Vitral vs D-Fence, Rebelion en ROD.
Audio Obscura, die bekend staat voor het organiseren van evenementen op de meest unieke plekken in de stad, keert terug naar de RAW Factory voor een outdoor Koningsdag evenement op woensdag 27 april. Audio Obscura zal G-Star's prestigieuze hoofdkantoor wederom omtoveren tot een house-, disco- en techno mekka, na het hosten van de drie meest besproken evenementen van ADE.
Onze Stages
donderdag 17 maart 2022
Deze zomer zijn we terug!! Samen met de lekkerste partners - verspreid over 6 stages - zullen we twee jaar stilte in één dag inhalen. Hier wil jij bij zijn!
Yes, het is zover! Het festivalseizoen is weer begonnen. De zon schijnt en de kunnen weer naar de allermooiste feestje, waar we de afgelopen twee jaar op hebben gewacht. Om goed voorbereid op pad te gaan, is het belangrijk rekening te houden met verschillende scenario's. De weersvoorspellingen kunnen immers nog zo goed zijn, we wonen in Nederland, waar het weer binnen de kortste keren kan omslaan. Omdat het voor de meesten al even geleden is dat ze een festival hebben bezocht, hebben we de drie belangrijkste zaken om rekening mee te houden voor je op een rijtje gezet.
Op zaterdag 18 juni is het eindelijk weer tijd voor het Haagse Dance Festival "Den Haag Outdoor" in het schitterende Zuiderpark.Met de Festivalzomer in aantocht begint iedereen ervan doordrongen te raken dat er eindelijk weer gedanst mag worden. Op Den Haag Outdoor kunnen Festivalliefhebbers dit jaar hun hart ophalen. De organisatie heeft dik uitgepakt en heeft vandaag haar line-up bekend gemaakt.
Wij willen als organisatie iedereen heel erg bedanken voor het meebrengen van de mega sfeer afgelopen Crazyland. Wij hebben goed naar jullie geluisterd. Er was in 2020 een klacht in het Klokgebouw dat er te weinig gezellige zitplekjes waren ingericht. Daar hebben we gehoor aan gegeven. De sfeer hebben wij nu als nog beter ervaren.
Er zijn nieuwe namen toegevoegd aan de line-up van '538 Koningsdag'. Zo treden onder meer Snollebollekes, Afrojack, Maan, Flemming en Snelle op tijdens hét Koningsdag-event in Breda. Op woensdag 27 april barst het feest los op het Chasséveld in Breda met een gevarieerde line-up met meer dan 20 nationale en internationale artiesten.
ID&T heeft vandaag bekendgemaakt een samenwerking te zijn aan gegaan met Superstruct Entertainment. Superstruct opereert op wereldwijd niveau en is een toonaangevende speler binnen de live entertainmentindustrie. Het portfolio bestaat uit diverse grote top festivals, waaronder Sziget, Elrow, Parookaville, Wacken Open Air, Boardmasters, Sonar en de Zwarte Cross. Met evenementen zoals Mysteryland, Thunderdome, Defqon.1, Awakenings en Milkshake trekt de ID&T Groep jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers van over de hele wereld. ID&T is het moederbedrijf van organisaties als Q-dance, ID&T Events, B2S, Monumental (Awakenings), Art of Dance, Platinum Agency en Headliner Entertainment.
Dancetour alleen in Breda
woensdag 9 maart 2022
Na 2 jaar afwezigheid keert Dancetour in 2022 alleen terug in Breda. De edities in Arnhem, Dordrecht, Lelystad, Goes, Doetinchem en Tilburg gaan dit jaar niet door. Dancetour is voor het eerst ook niet meer gratis, maar met een lage prijs van slechts 12 euro in de voorverkoop nog steeds toegankelijk voor iedereen. DJ talenten kunnen deelnemen aan de DJ Clash. Komende week wordt het programma voor Dancetour in Breda bekend gemaakt, vrijdag 25 maart start de verkoop.
Op vrijdag 8 april keert TIKTAK terug naar de AIR Amsterdam! Na twee uitverkochte edities zijn we weer TERUG! Deze editie wordt CRAZY. Met niemand minder dan Freddy Moreira wordt stilstaan onmogelijk! Met zijn energieke sound is hij niet weg te denken uit de Nederlandse urban scene. Ook ChildsPlay is ready om te knallen! Met hun unieke eclectic style, weten ze keer op keer iedereen te verrassen en de zaal plat te spelen!
Armin van Buuren's ASOT1000-show in Krakau op zaterdag 12 maart gaat door onder de naam #danceforukraine. Tijdens de avond wordt er geld ingezameld om de duizenden Oekraïners te helpen die veiligheid zoeken in buurland Polen. Opbrengsten van de show gaan rechtstreeks naar het Poolse Rode Kruis en trancefans wereldwijd kunnen helpen door te doneren via astateoftrance.com/donate. De 9-uur durende #danceforukraine show is via een global livestream te volgen.
De multi-platina producer Lost Frequencies komt op vrijdag 11 november 2022 voor een liveshow naar AFAS Live in Amsterdam. Zojuist heeft hij een live tour door Amerika, Canada en Europa bekendgemaakt, waar de show in Nederland onderdeel van is.
Na twee jaar afwezigheid maakt het Rotterdamse festival op zaterdag 6 augustus een grootse comeback in het vertrouwde Roel Langerakpark. Deze week start de kaartverkoop en maakte de organisatie de lineup bekend.
Op zaterdag 12 maart vindt het benefietconcert 'WE ARE ONE' plaats in Boekarest, Roemenië. De acht uur durende show in voetbalstadion National Arena is via een wereldwijde livestream ook in Nederland te volgen. Gedurende de avond wordt er zoveel mogelijk geld opgehaald voor de slachtoffers die hard getroffen worden door het conflict in buurland Oekraïne.
Het grootste dancefestival van Oost-Nederland heeft zojuist de volledige line-up bekend gemaakt. Ruim 200 artiesten uit allerlei genres pronken op het programma voor het Pinksterweekend op 3, 4 & 5 juni. En daarmee haalt het festival weer een aantal hele grote namen naar Enschede: Afrojack en Don Diablo
Vandaag brengt Antoon de EP 'Hallo' uit, waar naast de vorige week verschenen single nog eens drie heel verschillende tracks op staan. Met 'De Wereld Aan', 'Tantoe Lekker' met Big 2 en 'Hotelschool' kunnen fans hun hart ophalen aan nieuwe Antoon muziek.
WiSH outdoor
donderdag 3 maart 2022
WiSH Outdoor heeft de afgelopen twee jaar niet stilgezeten. Naast een nieuw tweedaags uitverkocht event in oktober 2021, benutte de organisatie de coronaperiode optimaal om een gloednieuw muzikaal en zomers weekend avontuur te creëren. Daardoor krijgt de festivaleditie van dit jaar (A Weekend Adventure Awaits) een mega upgrade qua podia, programma, decors en camping.
De nieuwe single van ODESZA verschijnt vandaag en heet 'Better Now (feat. MARO)'. Op het snijvlak van emotie en euforie is het de perfect soundtrack voor de aankomende lente. De track is een samenwerking met de Portugese zangeres, producer en multi-instrumentalist MARO, wiens uitbundige refreinen mooi contrasteren met de ambient soundscapes die aan het nummer ten grondslag liggen en die in al hun gelaagdheid tekenend zijn voor het kenmerkende ODESZA-geluid.
New night club in Amsterdam
donderdag 3 maart 2022
On Saturday March 12th Parallel opens her doors in Amsterdam Noord. Every Friday and Saturday people can discover new music, art and people. The full programme for March and April is announced and ticket sales start at Friday March 4th at 10am via Parallel's website.
Enkele dagen na de lancering van zijn meer dan vijf uur durende muziekproductiemasterclass op Armada University heeft Eelke Kleijn zijn fans opnieuw een reden gegeven om uit hun plaat gaan. Met zijn eerste single van 2022, 'Transmission', bevestigt de Rotterdamse dj, producer en componist eens te meer dat zijn eigenzinnige sound een meerwaarde is en op elk mogelijke moment het clubcircuit naar grotere hoogten kan tillen.
Na twee bewogen jaren zonder evenementen en in grote onzekerheid mogen we nu eindelijk weer gaan Genieten met de hoofdletter G We kunnen nu echt gaan aftellen.. want over een paar dagen is het zover dan komt Crazyland met het thema Rehab naar Eindhoven.
Nu de festivalzomer steeds dichterbij komt en festivalgangers eindelijk weer de dansvloer mogen betreden, kondigt Mysteryland de volledige line-up van hun langverwachte 2022 editie aan. Met optredens van onder anderen ACRAZE, Alan Walker, Carl Cox, DJ Snake, Dom Dolla, Fedde le Grand, artist=42576 name="Frequencerz"], Kapuchon, Kölsch, Kris Kross Amsterdam, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner, Ronnie Flex & The Fam, Sefa, Sunnery James & Ryan Marciano, Sven Väth, Tijana T en Volvox belooft Mysteryland wederom een magistraal hoogtepunt van een nu al ongekend festivalseizoen te worden.
Verdeeld over zeven verschillende podia treden aankomende zomer op 14 augustus in recreatiegebied Spaarnwoude, te Velsen meer dan 100 Nederlandse topacts en artiesten op. De podia worden gevuld met alle muzikale stijlen die ons land rijk is, variërend van pop, rock, hiphop, après ski, Nederlandstalige muziek, dance, disco en soul.
Na twee jaar aan noodgedwongen mini-edities, waarin social distancing nog een rol speelde, is Festival De Achtertuin terug naar het oorspronkelijke plan; Samenkomen om het leven te vieren! Festivalbezoekers kunnen rekenen op optredens van bekende namen als Benny Rodrigues, Einmusik, VNTM en Analog Kitchen. De verschillende stages en kunstzinnige installaties zorgen voor een beleving waarin de bezoeker zich in een surrealistische wereld waant. De kaartverkoop is vandaag – 1 maart – gestart, en wie snel is geniet van de 'Vroege Vink'-korting!
In Retraite Festival reist voor haar tiende editie af naar een nieuwe festivallocatie in het hoge Noorden. In voormalig strokartonfabriek 'De Toekomst' in Scheemda, zal in het laatste weekend van juli (op donderdag 28 juli tot en met maandag 1 augustus) het meest intieme meerdaagse (dance)festival van Nederland plaatsvinden. Kom aarden in een surreëel mooie groene omgeving met muziek, energie en historie. Dag en nacht is het feest! Naast een wervelende line-up, zullen verscheidene talenten hun kunsten vertonen en wordt de festivalbezoeker getrakteerd op veel onvoorspelbare dingen. Kortom de ideale mix van onthaasten, feesten en genieten in een weekend vol connectie met jezelf en anderen.
31 maart 2022
Grotesque Indoor Festival 9 april 2022 – Het gaat eindelijk gebeuren
HipFest 2022 gaat los in het hart van Scheveningen
30 maart 2022
Line-update 538 Koningsdag: Bastille, Becky Hill, Emma Heesters en Nielson ook op podium Oranjefeest
Vlindertuin, een nieuw festival! Gaaf! Maar wat is dat dan eigenlijk?
BCKYRD Festival geeft Nijmegen kleur op 10 september 2022
29 maart 2022
Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve en Beppie Kraft maken opwachting op Stereo Sunday 2022
De Platenbeurs is na lastige tijd nog steeds een internationaal begrip
28 maart 2022
Sneeuwbal Winterfestival komt met éénmalige zomer editie: Sambabal Festival
25 maart 2022
Joss Stone en Candy Dulfer naar JACK'S Soul Live Festival
SWF 2022 presenteert line-up met een groot aantal exclusieve namen
Kaartverkoop Sunglow herstart
De Jeugd van Tegenwoordig live op het Kralingse Bos Festival
24 maart 2022
Latin sensatie Maluma na gecancelde world tour toch in Nederland te zien op Pal Mundo Festival 2022
23 maart 2022
OH MY! Festival maakt nieuwe namen bekend
Dj-duo Lucas & Steve treedt op voor de koninklijke familie
Hunkering Club CS keert terug naar Amsterdam Centraal Station op 23 april
22 maart 2022
Crazyland Rehab aftermovie klaar
Crazy Sexy Cool festival keert na 2 jaar terug met een spetterende line-up
Guilty Pleasure Festival drie keer scheepsrecht
21 maart 2022
Clouseau & BLØF op festival Strand
Zomervreugde presenteert groots de line-up van hernieuwd festival op Papendal Arnhem
18 maart 2022
Line up 7th Sunday line up compleet
17 maart 2022
Audio Obscura keert terug naar de RAW Factory voor een outdoor event op Koningsdag
Onze Stages
16 maart 2022
Dans de vloer onder je voeten vandaan dit festivalseizoen
15 maart 2022
Grote artiesten op Den Haag Outdoor in het Zuiderpark
11 maart 2022
Crazyland Rehab was super gezellig. Booming New Year 28 mei Hemkade bijna uitverkocht
Snollebollekes en Afrojack op 538 Koningsdag
10 maart 2022
De ID&T Groep bundelt krachten met Superstruct Entertainment
9 maart 2022
Dancetour alleen in Breda
Tiktak Club night with Freddy Moreira & Childsplay at Air Amsterdam
Armin van Buuren doopt ASOT1000 show in Polen om tot #danceforukraine
8 maart 2022
Lost frequencies live op 11 november in Afas Live
7 maart 2022
Blijdorp Festival na twee jaar terug in het Roel Langerakpark met headliners als Kevin, Speedy J, Seth Troxler en S10
Roemenië in actie tijdens benefietconcert 'WE ARE ONE' voor Oekraïne
4 maart 2022
Freshtival maakt volledige line up met Afrojack en Don Diablo bekend
Antoon brengt nog drie nieuwe tracks op EP 'Hallo'
3 maart 2022
WiSH outdoor
ODESZA komt met nieuwe single 'Better Now (feat. MARO)'
New night club in Amsterdam
Eelke Kleijn releaset eerste single van 2022
2 maart 2022
Aanstaande weekend Crazyland in Eindhoven
Mysteryland maakt volledige line - up voor 2022 editie bekend
Anouk, Snelle, Snollebollekes, Rolf Sanchez, Jan Smit en Tino Martin op jubileumeditie Dutch Valley
1 maart 2022
Festival De Achtertuin is terug, kaartverkoop gestart!
In Retraite Festival verhuist naar het hoge Noorden