Partyflock
 
Nieuws · december 2022
25 jaar geleden…… Kwam de vrolijkste eend op aarde tot leven… Een vreemde eend in de bijt, maar wel een met een unieke gedachte. Het feestje moet er altijd zijn! Hij vond zijn weg naar vele koelkasten. In huis, op vakantie, op festivals en in de kroeg. En op die plek, aan de bar in de kroeg, kreeg hij zelfs zijn eigen ritueel. En nu zijn we 25 jaar verder!
DJ Spearbreak heeft aangekondigd dat zijn nieuwe track 'Beyond The Clouds' vanaf nu overal te
beluisteren is. De track, die al lange tijd in de maak is, belooft een explosie van emoties en energie te
worden voor zijn fans van de hardere stijlen.
010 Classics is al sinds jaar en dag het evenement dat je mee terugneemt naar de eerste elektronische dance muziek, deze keer met maar liefst 3 Areas. Rotterdam was begin jaren negentig een walhalla voor houseliefhebbers. De stad aan de Maas is de bakermat van de housemuziek, en daarmee dus de thuishaven van 010 Classics. Als we de organisatie vragen wat 010 Classics precies inhoudt geven ze aan dat 010 Classics niet goed te vangen is in woorden. Het is een gevoel. Rauw en industrieel, het ultieme Rotterdamse gevoel dus. Niet lullen maar poetsen. De imposante en industriële Maassilo is hier het perfecte decor voor.
DJ icons and the scene's absolute superstars transform the Salzburgring into a colorful playground once again. After Timmy Trumpet and Hardwell, the organizers confirmed the next headliners in the second line-up phase for the anniversary edition of Austria's largest electronic music festival from July 6 to 8th, 2023. Steve Aoki, ALOK, and KSHMR will deliver grand shows on the main stage and continue to heat up ticket sales. Electric Love Festival 2023's Super Early Bird ticket phase ends at midnight on December 31.
Het 'In Het Volkspark' festival in Enschede heeft de eerste namen bekendgemaakt. Op zaterdag 8 juli staan onder meer Guus Meeuwis, Suzan & Freek, Racoon, Son Mieux en Rondé op de drie podia van het festival.
DJ Nicky Romero debuteert vanaf 24 februari als jurylid in het nieuwe SBS6 programma Avastars. In de next level zang- en danswedstrijd Avastars zullen virtuele supertalenten live on stage praten, dansen én zingen. In de show vormen steeds één zang- en één danstalent samen een 'avastar'. De avastars treden op voor een jury die bestaat uit vier grote namen uit de muziek- en danswereld: DJ Nicky Romero, Nick en Simon en topchoreograaf Dan Karaty. De presentatie ligt in handen van Youtuber Kalvijn. Elke performance barst van de special effects en moves die alleen in een virtuele wereld mogelijk zijn. Welke avastar gaat er vandoor met de hoofdprijs?
Het leven. Een cadeau ons geschonken door het universum, een kans om het ​​verschil te maken voor de toekomstige generaties. A State of Trance gelooft heilig in gemeenschappelijk en harmonieus liefhebben, dansen en samenleven, en de negentiende aflevering van Armin van Buurens jaarmixreeks zet deze hoop op een betere toekomst om in muziek: 'A State of Trance Year Mix 2022'.
Na een het volledig opknappen van opvangplek de NuNN in oktober dit jaar, gaat Drift nu een nieuwe samenwerking aan met Homebass. Met de actie 'Buy one, give one', hopen de twee organisaties deze winter veel thuislozen in Nederland een warmere winter te bezorgen. Speciaal voor deze actie is er een limited edition sjaal ontworpen die nu te koop is via de webshop van Drift Om te Dansen.
Als een festival dat er altijd een prioriteit van heeft gemaakt om zijn ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden, deelt Paradise City Festival met trots de feiten en cijfers (zowel de goede als de slechte) van zijn duurzaamheidsacties. Hoewel er nog veel ruimte is voor verbetering, wil het event zijn bevindingen openbaar maken, zodat andere organisatoren er ook van kunnen leren. Op die manier draagt Paradise City niet alleen bij tot het verlagen van zijn eigen ecologische voetafdruk, maar ook die van de hele festivalindustrie. De organisatie zal alle CO2-berekeningen, de AGF-audits, de successen en de mislukkingen openbaar maken, wat veel meer inzicht zal geven in hoe we onze evenementenscene duurzamer kunnen maken.
A Boogie Wit Da Hoodie komt naar 013
woensdag 14 december 2022
A Boogie Wit Da Hoodie komt voor een exclusieve Nederlandse show naar 013! De Amerikaanse rapper bracht begin december zijn nieuwste album uit 'Me vs Myself'. Geheel in het teken van dit album start ook zijn gelijknamige tour.
De voorbereidingen zijn in de afrondende fase. Een half jaar lang hebben we weer alles op alles gezet om de Maassilo om te kunnen toveren tot een volwaardig feestpaleis. En we hebben er weer ongelooflijk veel zin in.
Certified tastemakers Cedric Gervais and Joel Corry join forces to reignite a modern classic, breathing new life into the revered dancefloor weapon, "MOLLY." The new release highlights the timelessness of a true hit, as Cedric Gervais and Joel Corry capture the feelgood bliss of the original "MOLLY" while upping the ante with a groove-inducing house beat and completely revamped production. Let the chills run down your spine on December 9, when Cedric Gervais & Joel Corry's new single drops via Musical Freedom.
Scene-leading Manchester duo Solardo team up with the Grammy® Award-winning, platinum-certified, and international icon Tiësto and star vocalist Poppy Baskcomb on hot new single 'I Can't Wait'. Thoroughly road-tested to huge reactions, the track is set to become a huge anthem.
Rooskleurig Festival
vrijdag 9 december 2022
Op zaterdag 26 augustus viert Rooskleurig Festival de tweede editie in het Vrouwenhofpark te Roosendaal. De organisatie kondigde deze week het hoofdprogramma aan, en die is niet mis: Racoon, Snelle & de Lieve Jongens band, Jeroen van der Boom en band, The Dirty Daddies, Q Music Het Foute Uur Live, Quique en DJ Seaze betreden de mainstage. En daar blijft het niet bij.
Thunderdome 2022 Het Album
vrijdag 9 december 2022
Gabbers! Dit jaar vieren we hardcore, 30 jaar Thunderdome. In 1992 werd in het Thialf stadion in Heerenveen het eerste Thunderdome evenement georganiseerd. Dit was het begin van een legacy, hardcore was geboren. Dit jaar vieren wij dit groots met een "trip down memory lane"
Froukje sluit op 27 mei 2023 de festivalzaterdag van Klomppop af. De popkoningin van de nieuwe generatie is één van de namen die het driedaagse festival heeft weten vast te leggen. De 41e editie van Klomppop vindt plaats van vrijdag 26 tot en met zondag 28 mei 2023 op sportpark De Fazant in Ovezande. Early Bird-tickets zijn nu al te koop. Voor 37,50 euro ben je een weekend onder de pannen.
Op 7 januari keert Essence of Trance terug naar de magische danstempel Paradiso (Amsterdam). Deze keer met het vernieuwde concept "Trilogy", waarin de bezoekers zelf hun favoriete Trilogy line-up mocht samenstellen.
Uptempo Hardcore Part ⅠⅠ
dinsdag 6 december 2022
Na een eerste succesvolle editie van Uptempo Hardcore in Music Dome organiseert Rige en Move To Sound op vrijdag 3 februari de tweede editie. De line-up voor deze tweede editie liegt er niet om.
A brilliant 20th anniversary of the AIRBEAT ONE Festival with 300 of the best DJs and acts is coming up from July 12 to 16, 2023. The four-day open air event at the airfield in Neustadt-Glewe in Mecklenburg-West Pomerania bears the motto "Edition Home - Germany" and will be a bombastic setting for a groundbreaking event production. The AIRBEAT ONE has long since become a global player and plays as an event worldwide at the very top. Now the makers of the festival announce the first 25 acts for next year and they already are awesome!
Zaterdag 25 februari worden de deuren van MainStage Brabanthallen in Den Bosch geopend voor de allereerste wintereditie van JACK's Soul Live Festival. Na vier edities in de openlucht komt er nu ook een indoorversie voor liefhebbers van soul, funk, disco, 90s R&B en soulful house. De organisatie heeft onder meer Incognito, The Brand New Heavies en John Williams Presents: 1 weten vast te leggen.
Audio Obscura X SORA
donderdag 1 december 2022
Het audiovisuele kunstmerk Unfold.art kondigt een unieke samenwerking aan met Audio Obscura en Cultuurdorp Westergas. Na de bekendmaking van de Gashouder als locatie van de immersive lichtkunst installatie SORA, ontworpen door kunstenaarsduo NONOTAK, slaan Unfold.art en Audio Obscura de handen nu nogmaals ineen voor een bijzondere experience. De adembenemende once-in-a-lifetime Audio Obscura X SORA rave vindt plaats op 28 januari 2023.
29 december 2022
Flügel bestaat 25 jaar en viert dat met een evenement in de Brabanthallen op 18 maart 2023
'Beyond the Clouds': de nieuwe track van Spearbreak die je naar nieuwe hoogtes zal brengen
27 december 2022
010 Classics komt naar de Rotterdamse Maassilo met o.a Yves Deruyter en ROD op 1 april
23 december 2022
Steve Aoki und ALOK feiern am Salzburgring 10 Jahre Electric Love Festival
20 december 2022
Guus Meeuwis, Suzan & Freek en Son Mieux naar festival In Het Volkspark
19 december 2022
Nicky Romero debuteert als jurylid in nieuw SBS6 programma Avastars
16 december 2022
Armin van Buuren deelt boodschap van eenheid met negentiende jaarmixalbum
Drift en Homebass slaan de handen ineen voor een warmere winter
15 december 2022
Paradise City Festival start ticketverkoop en gaat nóg groener in 2023
14 december 2022
A Boogie Wit Da Hoodie komt naar 013
10 december 2022
Grotesque Indoor Festival - Back to the 80's - Final Info
9 december 2022
Cedric Gervais & Joel Corry Unite for Fresh Dose of Feel Good Hit, 'Molly'
Tiësto & Solardo team up for massive anthem 'I Can't Wait' (feat Poppy Baskcomb)
Rooskleurig Festival
Thunderdome 2022 Het Album
Froukje laat bezoekers Klomppop 2023 dansen
7 december 2022
RAM & Susana, Richard Durand & Alex M.O.R.P.H. in Paradiso Amsterdam
6 december 2022
Uptempo Hardcore Part ⅠⅠ
Airbeat One announces line up so far
2 december 2022
Eerste wintereditie JACK'S Soul Live Festival in MainStage Brabanthallen
1 december 2022
Audio Obscura X SORA