Partyflock
 
Nieuws 2021
Na het trieste nieuws dat er geen Thunderdome event zal plaatsvinden in de Jaarbeurs dit jaar, wilde de Thunderdome makers het er niet bij laten zitten. Ze brengen je met trots dan ook een gloednieuwe en ramvolle CD met de beste tracks van 2021. Zoals iedere fan weet, is Thunderdome de grootste hardcore community en met deze CD kan iedereen lekker blijven raven tot in de late uurtjes.
Dauwpop verrast met extra festivaldag
donderdag 9 december 2021
De organisatie van Dauwpop heeft goed nieuws voor festivalgangers: er komt een extra dag van het festival en daarop zijn de Editors de hoofdact.
I AM HARDSTYLE TOP 100
donderdag 2 december 2021
This year we proudly introduce our annual I AM HARDSTYLE Top 100!
The poll is now open and YOU decide what the list will look like. The most votes will make the final ranking and the big question is: who will be this year's number one?
Nicky Romero brengt vandaag zijn nieuwe single Why Do I Call uit op Virgin Records/Universal Music. De nieuwste release laat een deephouse sound horen met soulvolle vocals en is het vervolg op zijn single Nights With You.
Drive-in evenement geen blijvertje
woensdag 24 november 2021
In het voorjaar van 2020 stond de wereld opeens op zijn kop en moesten we tal van zaken die vanzelfsprekend waren – zoals boodschappen doen of naar een concert – opeens laten of drastisch anders inrichten. Bij sommigen was dat juist aanleiding voor een hoop creativiteit. Zij probeerden, binnen de strenge maatregelen die er vaak golden, met creatieve manieren te komen om bepaalde activiteiten tóch doorgang te laten vinden. Drive-in concerten en autodisco's zijn daar voorbeelden van. Al moesten ook dat soort evenementen soms wijken voor corona. Nu de wereld zo'n anderhalf jaar met corona leeft er – soms met tussenpozen – weer het een en ander mag qua events, blijken dit soort creatieve oplossingen geen permanent karakter te krijgen.
De größte Partymeisters rutschen weer de piste af, zo ons übergezellige winterparadijs in. Zet het bier en de jäger koud, krab het ijs van je tanz skills, leg je beste ski-outfit klaar und Jetz geht los auf Winter Park Festival 2021!
2021 is tot nu toe een grandioos jaar gebleken voor Armin van Buuren. De voor een Grammy genomineerde dj en producer bereikte dit jaar de mijlpaal van duizend afleveringen met zijn wereldwijd beluisterde A State Of Trance-radioshow, werkte samen met zowel Davina Michelle als bekende danceiconen waaronder Alesso, Timmy Trumpet en Steve Aoki, en bracht zijn altijd loyale trance-publiek in vervoering met de eerste editie van zijn gloednieuwe 'A State Of Trance – FOREVER' albumserie. Maar Armin zou Armin niet zijn als hij het hierbij zou laten: de vijfvoudig #1-dj van de wereld legde ook nog eens beslag op de derde plek in DJ Mags jaarlijke Top 100 DJs-lijst, waarmee hij zijn twintigste opeenvolgende Top 5-plek noteert en zichzelf wederom de hoogstgeplaatste Trance-artiest mag noemen.
Met de toevoeging van Stereo MC's 🇬🇧, Headshrinkers 🇬🇧, Another Now, DJ Willem Jongeneelen en Maaster maken we het programma voor Vestrock 2021 compleet. Op 1 Downtown zijn meer dan 25 acts te zien, waaronder Chef'Special, De Staat, Maan, Ramkot, Hang Youth, Mental Theo, Donnie, Dopebwoy, Frans Duijts, Dirk. en Paceshifters.
De organisatie van het Amsterdam Dance Event heeft, in samenwerking met clubs en festivalorganisatoren, meer dan 350 ADE Festival en Arts & Culture evenementen op 140+ locaties bevestigd, sinds het besluit van vorige maand om het evenement door te zetten. ADE 2021 vindt plaats van 13 t/m 17 oktober.
Al zijn we al ruim 1,5 jaar nie écht bij elkaor gewist kunnen wij niet wachten om met z'n allen als een eng spookje uit te kijken naar het mooiste Halloween festival van Nederland en omstreken. Tijdens 𝙎𝙈È𝙍𝙍𝙄𝙂 𝙃𝙖𝙡𝙡𝙤𝙬𝙚𝙚𝙣 𝙁𝙚𝙨𝙩𝙞𝙫𝙖𝙡 2021 worden je stoutste dromen werkelijkheid daar waar jouw nachtmerrie om wordt getoverd tot een van je fijnste gedachtes.
Laat je met ons je heetste dromen uitkomen? Ga je met ons mee tot 't uiterste? Da hebben we wel verdiend is't niet?!
We zien elkaar zaterdag 30 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch.
Water&Wine gaat door
vrijdag 8 oktober 2021
Na meerdere keren verplaatsen gaat het nu dan écht gebeuren.. Water&Wine 2021!
Het programma voor Amsterdam Dance Event in de Melkweg is compleet. Vanwege de plotselinge uitval van de nacht bleef de puzzel nog tot het laatste moment spannend. Toch is het gelukt om binnen de maatregelen te knallen met een vol programma. Van woensdag 13 t/m zondag 17 oktober biedt het Amsterdamse podium ruimte aan een divers palet van elektronische genres en disciplines. Verspreid over 17 events spelen er dit jaar zo'n 40 acts. Van gevestigde namen tot nieuw talent. Er wordt gedanst tijdens audiovisuele (live)shows, dj-sets, concerten en zelfs in de cinema zijn er optredens. Hieronder de highlights en een volledig overzicht.
Snelle maakt op voorhand kans op een aantal Buma NL Awards in de categorie Pop. Zowel bij de singles als bij het album is hij terug te vinden in het rijtje genomineerden. Bij het album solo, bij de singles in combinatie met met Suzan & Freek (De overkant) en met Maan met het nummer Blijven slapen. De winnaars van de Buma NL Awards, die ook in de categorieën Hollands en Alternatief worden uitgereikt, worden op maandag 4 oktober bekendgemaakt.
Scorpions Night
maandag 20 september 2021
Wat hebben we weer zin in een lekker festival vol house muziek! Hierbij presenteren we scorpions night. Deze line up is toch echt een knaller! In Oktober kunnen we wel wat kou verwachten maar dat is geen enkel probleem, we gaan zorgen voor genoeg warmte dat je teentjes niet koud gaan worden.
Demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) vroeg concertorganisator MOJO gisteren in een gesprek om 'geen dance-events meer te organiseren'. "Eigenlijk werd er verzocht om het dansen te verbieden", vertelde de directeur van de organisatie, Ruben Brouwer, gisteravond aan tafel bij Op1.
Na de stille zomer van 2020 kijken muziekliefhebbers reikhalzend uit naar het nieuwe festivalseizoen. Inmiddels zijn de vaccinaties in volle gang en vinden er testevenementen plaats, zoals Fieldlab. De kans bestaat dus dat we in de zomer van 2021 weer voorzichtig naar buiten mogen om live te genieten van muziek. Als het je lukt om een ticket te bemachtigen, mag je deze 5 muziekfestivals niet overslaan.
Utrechtse organisatoren, podia, leveranciers, artiesten, evenementenlocaties én bezoekers gaan zaterdag 11 september opnieuw de straat op. De boodschap: een directe terugkeer van festivals en een einde aan de willekeur. Het eerste protest bracht landelijk 70.000 mensen op de been, maar een toezegging van de politiek bleef uit. Deze maal breidt de protestmars in Utrecht uit van 8 naar 14 muziekwagens en wordt de roep om heropening nog groter gedragen.
Sunnery James & Ryan Marciano know like no other how to create incredibly infectious records, a skill underlined by the recent release of 'Summer Thing' alongside Dragonette, Cat Dealers and Bruno Martini. And now, shortly after dropping 'Amanzi' (with Heavy-L and Just Bheki) as the first single off their upcoming debut album, the Dutchmen up the ante once more with their latest creation: 'Without Ya' (feat. Olivia Sebastianelli).
Sunlounger
dinsdag 24 augustus 2021
Sunsets and Bonfires is the highly anticipated new album from Sunlounger. It's the first album in 8 years, the follow up to 2013's 'Balearic Beauty'. It's everything you know and love when it comes to Sunlounger - acoustic guitars, tribal percussions, clever songwriting, and meaningful vocals, but with a refreshing modern twist.
Dance Valley zou dit jaar haar 26e editie vieren, maar door de coronasituatie kan een van Nederlands langstlopende dancefestivals voor de tweede keer op rij geen doorgang vinden op de oorspronkelijke datum. De organisatie achter het festival is momenteel in gesprek met de gemeente Velsen om in overleg de mogelijkheden te verkennen om het festival te verhuizen naar september. In de tussentijd is het idee ontstaan om op de oorspronkelijke datum van het festival, op 14 augustus, een oude traditie nieuw leven in te blazen: de bloemenregen.
Back To Back
vrijdag 9 juli 2021
Wat hebben we weer zin in een lekkere middag en avond vol house muziek! Hierbij presenteren we back 2 back to Ibiza. Alle dj's staan zij aan zij of rug aan rug te draaien achter de dj booth, hoe vet is dat?
Dit gave dance feest wil je toch niet missen?! Heerlijk bij de beachclub aan het strand genieten van hapjes en drankjes en daarbij muziek van van deze geweldige dj's!
It's not even been two months since Federico Gardenghi signed exclusively with Amsterdam-, New York- and London-based record label Armada Music and dropped 'Get It One', but the seventeen-year-old music maker is already piling on the momentum. Today, the teen prodigy released his third-ever single called 'Hold Me', a tantalizing collab with all-female writing and production team The Melody Men.
De gehele zomer varen ze uit; de grote imposante driemast zeilschepen zoals de Stedemaeght, de Sanne Sophia, Abel Tasman en de Amazone. Onder de vlag van WattrWorld kun je wekelijks genieten van een unieke beleving, onder het genot van de heerlijkste deephouse en techno beats. Het zonnetje op je bol en alleen maar lachende gezichten om je heen. Weet je nog hoe dat voelt?
We durfden er bijna niet meer op te hopen, en toch is het nu zover: Guilty Pleasure Festival 2021 staat voor de deur. Op 10 en 11 juli kun je aan de Gaasperplas in Amsterdam helemaal uit je dak op hét festival waar alles mag en niets te gek is. Met een feestdrang waar je u tegen zegt en artiesten als 2 Brothers on the 4th Floor, Cascada en Party Animals wordt dit de meest epische editie ooit.
Na het grote succes van de eerste editie in 2019 keert TIKTAK Festival eindelijk weer terug naar het Rotterdamse Lloyd Multiplein op zaterdag 18 september! Alle grote namen uit de Nederlandse urban scene zijn aanwezig, waaronder Broederliefde, Frenna, Ronnie Flex en Kris Kross Amsterdam. Omdat er vorig jaar al veel tickets waren verkocht, zijn er dit jaar nog maar een beperkt aantal tickets beschikbaar.
Blokkeer zondag 15 augustus 2021 in je agenda, want dit event is nooit eerder gehouden in Nederland.
Door de versoepelingen van de coronamaatregelen kunnen er dit najaar weer evenementen plaatsvinden. Maar of een evenement doorgaat, is niet vanzelfsprekend.
Na een succesvolle eerste editie van het Grootste Feestcafé van Nederland presenteren Het Feestteam & MOJO een tweede editie van het spektakel. Op zaterdag 19 februari 2022 wordt de Ziggo Dome in Amsterdam opnieuw omgetoverd tot het ultieme feestcafé, waar bezoekers een avondlang onbeperkt feesten met meer dan 20 van Nederlands' leukste feestartiesten.
De organisatie van Essential Festival maakt de volledige 2021 line-up bekend. De line-up bestaat uit headliners als Bizzey, Gunz For Hire, Headhunterz, Kris Kross Amsterdam, Lil Kleine & The Entourage, Lucas & Steve, MAAN, Sefa, Snelle & De Lieve Jongens Band en vele anderen. "We hopen dit jaar wederom 15.000 liefhebbers van pop, urban tot dance te mogen verwelkomen op de locatie in Oost-Maarland." Aldus mede-organisator Alex Hes (E&A Events).
Op dinsdag 27 april viert 538 Koningsdag op een alternatieve manier. Dit komt in de plaats van het eerder geplande Fieldlab evenement in Breda. Nu de gemeente vanwege veiligheidsredenen besloten heeft dat het feest niet door kan gaan, werkt 538 aan een alternatief, in samenwerking met de artiesten en 538-dj's. Alle 10.000 bezoekers krijgen het volledige bedrag van hun ticket
automatisch terug.
Andrew Rayel may venture into uncharted territory at times by releasing gems such as past February's 'Silver Lining', but the Moldovan mastermind still counts as one of Trance's biggest artist for a reason. And after eight amazing and adventurous years, it's time for him to take the next step. Today, he released 'My Harmony' as the official anthem for Find Your Harmony 250 and simultaneously rebranded his own imprint to Find Your Harmony.
10 dagen lang Draaimolen Festival
donderdag 15 april 2021
'Na een paar keer diep inademen en rustig afgewacht te hebben hoe de situatie zich heeft ontwikkeld, hebben we onze plannen hierop aangepast. Draaimolen Festival zal dit jaar niet in haar originele vorm plaatsvinden. Maar waar één deur sluit, gaat een andere open …' Aldus de Tilburgse evenementen organisatie Draaimolen.
Lively LA-based production duo Niiko x SWAE are globally renowned for their larger than life sound. Enlisting NY-based producer Zack Martino and Californian artist Kyle Reynolds for a summer-tinged collaboration, 'Glue' is out now on Armada Music.
Essential Festival is back
woensdag 31 maart 2021
Essential family, met trots presenteren wij Essential Festival: Summer Reunion! Met heel veel liefde kondigen we deze mooie stip op de horizon aan! Het kabinet sprak onlangs de hoop uit dat de festivalzomer vanaf 1 juli weer van start kan gaan en voegt daad bij het woord door de komst van het garantiefonds. Hoewel er nog veel onzekerheden zijn starten wij met goede moed met de voorbeidingen voor één grote summer reunion!
De Zwarte Cross ligt aan je voeten vanaf 9 april. Letterlijk, want vanaf die vrijdag zijn de eigen sneakers van het Achterhoekse festival te bestellen.
's Werelds grootste hardcore merk Masters of Hardcore lanceert een nieuw radiostation op 24 maart 2021. Masters of Hardcore Radio is 24/7 te beluisteren voor je dagelijkse dosis hardcore met een divers programma gevuld met de nieuwste hardcore tracks, tracks van opkomende artiesten en natuurlijk meerdere genres. Daarnaast kan je sets horen van de grootste hardcore artiesten, wekelijkse specials en nog veel meer.
Clouseau, BLØF, The Dirty Daddies en Mental Theo zijn bevestigd voor Festival Strand, wat op 27 en 28 augustus 2021 zal plaatsvinden aan de Haarrijnse Plas in Utrecht. Een heel weekend lang genieten bezoekers van livemuziek en tropische verrassingen, zoals de Ibiza markt en de veelzijdige foodboulevard.
Goed nieuws voor de organisatie en bezoekers van HRFST Festival, de voorbereidingen gaan van start. Oude bunkers, flinke techno bassen, donkere bieren en blije bezoekers. Iets waar de organisatie met smart op wacht! De poorten van het prachtige Fort bij Vechten waren lang gesloten voor festivalbezoekers, maar de overheid heeft nu toch écht het startsein gegeven.
De evenementenhal The Box in Amsterdam houdt na vijf jaar op te bestaan. De uitbaters zeggen op hun website dat ze de huur zonder evenementen niet meer konden opbrengen.
Boek over halve eeuw NOR in de maak
maandag 22 februari 2021
Poppodium Nieuwe Nor vierde in 2019 haar 50-jarig bestaan. De culturele instelling ontwikkelde zich, vaak tegen de stroom in, van een cultureel café tot een poppodium met bovenregionale functie. Zo werd de (Nieuwe) Nor een monument met een belangrijke rol in het sociale en culturele leven van Heerlen, toen en nu. Marcel van der Heyden en Paul Dolhain grijpen het jubileum aan om een boek te maken over vijftig jaar alternatieve jongerencultuur in deze stad. Het boek verschijnt rond de opening van de nieuwe grote zaal van de Nieuwe Nor in het voorjaar van 2022. De voorinschrijving is gestart.
Festivalgangers hebben zich massaal aangemeld voor de proeffestivals van Fieldlab Evenementen in maart. De teller stond maandagavond op 63.000, vertelde programmamanager Pieter Lubberts maandag in Jinek.
Alleen samen halen we carnaval in
dinsdag 9 februari 2021
"Dat is het motto van Vasteloavend Festival dat op 14 en 15 augustus op de Roda Boulevard in Kerkrade (tegenover Music Dome) moet gaan plaatsvinden" aldus Kenny Mordang (eigenaar van Dusk To Dawn en oprichter van Essential Festival). Het doel: carnaval verkleed en wel inhalen in hartje zomer.
Door het starten met vaccineren en de introductie van een garantiefonds voor evenementen die plaatsvinden vanaf Q3 2021 is er hoop voor - een deel van - de komende festivalzomer.
U.K. DJ, producer and Armada Music signee Tom Staar has been churning out records like mad lately, and his next one is guaranteed to get people moving. Featuring the vocals of emerging singer Dan Soleil, 'We Found Love' manages to radiate that underground club feel no matter what space it's being played in.
Eén van 's lands meest succesvolle DJ's, de internationaal gevierde Billy The Kit, werkt voor zijn gloednieuwe track 'I Got You' -die vandaag uitkomt op zijn eigen platenlabel Rise Recordings- samen met jeugdkliniek Yes We Can Clinics (YWCC). Zo zal een deel van de opbrengst van de single naar YWCC gaan, en wordt het nummer als anthem gebruikt bij de afscheidsceremonie van de jongeren die na tien weken de kliniek verlaten. De video voor 'I Got You' volgt binnenkort, evenals een mini-documentaire over Yes We Can Clinics.
De zomer van 2020 duurde door COVID-19 lang en de partyagenda was leeg. Die van 2021 ziet er rooskleuriger uit, met SWF 2021 dat als eerste festival naar buiten treedt en een plek op de evenementenkalender prikt: op 14 augustus 2021 in het Havenpark Amsterdam. Bij doorgang zal SWF het eerste dancefestival van Amsterdam zijn.
Armin van Buuren heeft gisteren geschiedenis geschreven met de duizendste aflevering van zijn A State Of Trance-radioshow. Tijdens de historische, vijf uur durende aflevering, die samen met de daaraan voorafgaande countdownstream ruim 50 miljoen fans uit 121 verschillende landen heeft bereikt, lanceerde de vijfvoudige #1-dj ter wereld de officiële anthem voor ASOT 1000 (bereik verdeelt over 100 radio stations, YouTube, Twicht, Facebook en VK livestreams). Ook nam hij fans mee door de top 50 van de ASOT Top 1000 en onthulde hij zelfs zijn plannen voor een spectaculair ASOT 1000-weekend in september van dit jaar, waardoor deze legendarische mijlpaal nog lang in het geheugen van fans gegrift zal staan.
Vandaag brengt Paul Elstak in samenwerking met Out Of Cookies en Renae de track 'Call Home' uit. Het nummer is na 'Turbo (D-Fence Decade Mix)' de tweede single die op Elstak's eigen label I Love Beatz verschijnt. 'Call Home' is een oldskool track met een feel good message. Na de 25e verjaardag van Paul Elstak's wereldhit 'Rainbow In The Sky', is dit dé track die je weer terug brengt naar de 90's! Voor dit nummer ging Elstak de samenwerking aan met EDM Producer Out of Cookies, die de hele wereld over tourde nadat zijn hit 'Break It Down' door Oliver Heldens werd gedraaid tijdens de Miami Music Week in 2016.
Jebroer is klaar om in 2021 wereldwijd weer volop te laten zien wat hij in huis heeft. Speciaal voor deze gelegenheid brengt hij samen met het Oostenrijkse DJ en producer duo Harris & Ford een track uit met de gepaste naam 'The Master'. Deze release met één van Oostenrijks grootste acts past precies in Jebroers plan om wereld dominatie te halen. De artiest is namelijk bezig met het uitbrengen een internationaal drieluik, genaamd 'Zes Sechs Six'. Het Nederlandse en het Duitse deel kwamen afgelopen jaar uit en 'The Master' zal deel uitmaken van het nog te verschijnen album 'Six'.
Happy New Year? Deal!
maandag 4 januari 2021
De Alliantie van Evenementenbouwers, waarin de organisatoren van publieksevenementen op het gebied van sport, cultuur en entertainment zich hebben verenigd, is klaar met het oude en tegelijkertijd klaar voor het nieuwe jaar. In een paginagrote advertentie kondigen zij een groot aantal events in 2021 aan, waarbij de organisatoren graag weer veel bezoekers ontvangen. Er is echter een grote disclaimer: toezeggingen en een garantiefonds naar Duits model vanuit de overheid, zijn onontbeerlijk.
16 december 2021
Thunderdome brengt nieuwe dubbel-CD uit met de beste hardcore
9 december 2021
Dauwpop verrast met extra festivaldag
2 december 2021
I AM HARDSTYLE TOP 100
26 november 2021
Nicky Romero keert terug met single Why Do I Call
24 november 2021
Drive-in evenement geen blijvertje
25 oktober 2021
Winter Park Festival prasentiertdas ganz geile line-up
14 oktober 2021
Armin van Buuren noteert twintigste opeenvolgende top 5-plek in dj mag top 100
13 oktober 2021
Vestrock Downtown 2021 programma compleet
8 oktober 2021
Amsterdam Dance Event maakt programma compleet
SMÈRRIG Halloween festival 2021 jouw grootste natte nachtmerrie
Water&Wine gaat door
6 oktober 2021
Melkweg knalt open met vol avodpogramma tijdens ADE 2021
27 september 2021
Snelle grossiert in nominaties voor Buma NL Awards
20 september 2021
Scorpions Night
14 september 2021
De Jonge vroeg MOJO 'geen dance-events meer te organiseren'
13 september 2021
5 Muziekfestivals in Europa Waar Je Heen Moet Als de Pandemie Voorbij Is
9 september 2021
Festivalliefhebbers trekken zaterdag voor de tweede maal door Utrecht
3 september 2021
Sunnery James & Ryan marciano follow up on summer thing with new single
24 augustus 2021
Sunlounger
12 augustus 2021
Dance Valley strooit vanuit helikopter 100.000 bloemen uit over 'heilige grond' in Spaarnwoude
9 juli 2021
Back To Back
25 juni 2021
Italian Youngster Federico Garenghi drops follow-up record on Armada Music Hold Me Feat The Melody Men
23 juni 2021
WattrWorld: dansen met je vrienden tot zonsondergang op een uniek zeilschip
16 juni 2021
Line-up release Guilty Pleasure Festival
31 mei 2021
TIKTAK Festival kondigt de volledige line-up aan met onder andere Broederliefde, Frenna en Ronnie Flex!
28 mei 2021
Fleetfest komt met line-up en ticketverkoop voor exclusief water event
25 mei 2021
Toch geen feest: evenementen geschrapt door tekort bij politie
18 mei 2021
Het grootste feestcafé van Nederland keert terug naar Ziggo Dome in 2022
6 mei 2021
Essential Festival maakt volledige 2021 line-up bekend!
19 april 2021
Gemeente Breda geeft geen vergunning voor 538 Oranjedag
16 april 2021
Andrew Rayel releases official anthem "Find Your Harmony 250" and rebrands label
15 april 2021
10 dagen lang Draaimolen Festival
9 april 2021
Niiko x SWAE enlist Zack Martino & Kyle Reynolds for a summer-tinged collaboration
31 maart 2021
Essential Festival is back
26 maart 2021
Zwarte Cross komt met kleurrijke eigen sneakers na festivalloos jaar door corona
24 maart 2021
Masters of Hardcore presenteert nieuw radiostation
10 maart 2021
Clouseau & BLQF op festival strand
22 februari 2021
Ook HRFST Festival start AS vrijdag kaartverkoop
Amsterdamse evenementenhal The Box sluit door coronacrisis na vijf jaar
Boek over halve eeuw NOR in de maak
16 februari 2021
Vraag naar kaarten voor proeffestivals overstijgt het aanbod ruim
9 februari 2021
Alleen samen halen we carnaval in
5 februari 2021
Blijdorp Festival laat tickets kosteloos reserveren voor nieuwe editie op 7 augustus
1 februari 2021
Tom Staar & Dan Soleil launch suspenseful underground-tinged collab
29 januari 2021
DJ Billy The Kit werkt voor nieuwe track 'I Got You' samen met jeugdkliniek Yes We Can Clinics
27 januari 2021
SWF het eerst dancefestival van 2021 in Amsterdam
22 januari 2021
Armin van Buuren bereikt ruim 50 miljoen fans met historische 1000ste aflevering van A State of Trance-radioshow en countdownstream
15 januari 2021
Paul Elstak, Out of Cookies en Renae brengen je terug naar de '90s met 'Call Home'
Jebroer is met Harris & Ford 'The Master' van het nieuwe jaar
4 januari 2021
Happy New Year? Deal!