Partyflock
 
Nieuws · mei 2017
Dj Afrojack, op 9 september 1987 geboren als Nick van de Wall, organiseert op 9 september 2017 in Rotterdam Ahoy een spectaculaire show ter ere van zijn 30e verjaardag en 10-jarig jubileum.
TRAM 10
dinsdag 30 mei 2017
De nieuwe editie van TRAM 10 staat in het teken van Marco Bailey, deze held is bekend om zijn producties op Adam Beyer zijn label Drumcode en Intec van Carl Cox. Samen me de TRAM 10 residents zal club Panama op z'n kop gezet worden door deze heren.
Zaterdag is het zover, Full Moon Festival gaat los op een sprookjesachtig terrein in Spaarnwoude met een super line-up in vier areas, van relaxt tot lekker hard. Dit jaar kun je er onder meer genieten van Gabriel & Dresden, Richard Durand, Marco V, Andy Moor, Gregor Salto, Darkraver, Hardheadz (Prophet & Pavo), in totaal meer dan 35 artiesten uit binnen- en buitenland onstage en natuurlijk heel veel acts, danseressen, food & gadget kraampjes, relaxte chill areas, een supermooi terrein aan het water en heerlijk weer met 24 graden en veel zon. Alle info vind je hier!
STRAF_WERK Festival maakt de innovatieve stage-indeling bekend voor haar rentree op het idyllische Blijburg aan Zee op 19 augustus. Voor de vijfde editie zet het festival in op een gevarieerder aanbod van de energieke house-sound en toont op alle stages lef door locals te laten spelen op prominentere tijdsloten. Ook heeft het zomerse festival een primeur met de eerste Nederlandse stagehosting van Knee Deep In Sound.
Binnen drie weken doen maar liefst 23 acts De Kuilen wederom op zijn grondvesten schudden.
Stroom Rotterdam organiseert op zaterdag 17 juni voor de zesde keer de Rooftop Party.
Na het enorme succes van Menno Solo in de WesterUnie januari keert Menno de Jong met zijn solo concept terug naar het strand van Bloemendaal aan Zee. Op zaterdag 19 augustus vormt Beachclub Fuel in Overveen wederom het decor voor een nieuwe editie van Menno Solo – On The Beach.
Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere of gekke dresscode. De zomermaanden staan in het teken van de outdoor festivals. Daarom hebben we voor de maand juni enkele bekende festivals inclusief passend kledingadvies uitgekozen. Bekijk hier de leukste feesten van juni 2017:
Zondag 4 juni 1e pinksterdag wil de Amsterdamse trance pioneer graag samen met jullie een gezellige BBQ doen met daarna een 7 uur solo set met de beste trance & classics in Beachclub Fuel.
Zin om de benen uit je lijf te dansen op de heerlijkste houseplaten uit de vroege jaren '90 Het kan 22 juli bij S.O.L. Op het Thuishaven terrein in Amsterdam
Elk jaar een beetje beter, dat is toch wel een beetje het motto van Heaven Outdoor. Ook dit jaar is dat qua programmering weer aardig gelukt.
Armin Van Buuren – wanted by thousands of fans – will return to the mainstage as one of the headliners for this edition.
Krooks records night
dinsdag 23 mei 2017
We're excited to invite you to our little gathering on June 17th at OT301.
The Projeqt 2017 ASVZ
maandag 22 mei 2017
"Let's put some heart into hardstyle", luidde de slogan van The Projeqt 2017. De passie voor de hardere stijlen gaat verder dan alleen muziek en evenementen, het is een levensstijl! Het verbind de mensen en het maakt ze gelukkig
Het verhaal van ID&T
maandag 22 mei 2017
Het langverwachte vervolg op het legendarische boek Release is eindelijk daar!
Soixante Neuf
maandag 22 mei 2017
We zijn nog steeds aan het nagenieten van het uitverkochte Soixante Neuf indoor festival en willen iedereen nogmaals bedanken voor hun aanwezigheid en gezelligheid!
Hidden Talents V
maandag 22 mei 2017
Op zaterdag 3 juni 2017 vindt de alweer de 5e editie van Hidden Talents plaats. Twaalf
verborgen talenten krijgen de kans om te shinen achter de decks in de kelder van Poema RAW
Partydop
zondag 21 mei 2017
De doorgewinterde festival bezoeker herkent het wel. Lekker zeuren bij de bar om een dopje voor je flesje te scoren. Ook een heel arsenaal aan dopjes 'smokkelen' is met de Partydop verleden tijd!
Op 2 december 2017 viert Pandemonium de 20ste editie in de Sporthallen Zuid.
Bass Events Outdoor
vrijdag 19 mei 2017
De Lilse Bergen worden het decor van een geweldig nieuw festival dat het "Reverze" gevoel naar buiten brengt, van 12:00 's middags tot 01:00 's nachts. Verwacht je aan een waanzinnige stage vol special effects en een eindshow om nooit te vergeten!
Lakedance
donderdag 18 mei 2017
Aanstaande zaterdag 20 mei 2017 is het tijd voor de eerste editie van Lakedance van dit festivalseizoen! Met meer dan 30 acts verdeeld over 5 verschillende area's wordt het dé ideale vakantiebestemming voor elke festivalganger!
Zaterdag 15 juli 2017 vindt de 10e en laatste editie plaats van A Day at the Park. Met als thema 'Het Beste van 10 jaar ADATP' gaat het boutique-festival nog één keer los in het Amsterdamse Bos. Vijf podia vol oudgedienden (en enkele nieuwkomers) vertegenwoordigen het geluid van een decennium dansen, sjansen, zwieren en zweven.
Bij welk festival vinden we de meeste glitter, modder, de meeste optredens, de makkelijkste toegang of de langste ticketbeschikbaarheid?
Bax Music Open Dagen
woensdag 17 mei 2017
Op zaterdag 27 en zondag 28 mei houdt muziekwinkel Bax Music in Goes de Bax Music Open Dagen. Bezoekers kunnen demo's, optredens en gitaarclinics bijwonen en zich laten informeren over de nieuwste trends en producten op het gebied van muziekinstrumenten, DJ-, studio- en PA-apparatuur, en verlichting. Daarnaast zijn er speciale aanbiedingen, winacties en een kids playground.
Hiphopfestival brengt twee dagen gevuld met hiphop naar de Spoorzone van Tilburg en voegt vandaag 21 nieuwe acts toe aan de line-up
Not Your Monkey Not Your Robot is het bekende breakcore feest wat in 2005 in het leven werd geroepen door Jorrit (Goudvishal), Jeroen (DJ King Pin) en Bart (DJ Bart Hard).
Two majorly diverse artists within their field, Yves V and Marc Benjamin unite for their debut collaboration on Spinnin' and get ready for it to blow your mind.
Twee maal 40.000 fans uit 97 verschillende landen in een uitverkochte Amsterdam ArenA, een gigantisch LED-scherm van 1200m2, een crew van tweehonderd man, tweeduizend vuurwerkmomenten en nog zo veel meer.
Het festivalseizoen is weer in volle gang. De cijfers van het eerste kwartaal van 2017 worden zichtbaar. Opvallend genoeg lijkt de groei van de dancemarkt niet te stuiten. Zo lijkt het. Is de rek uit de festivalmarkt?
B.I.T.C.H editie 7 oktober al 6 maanden uitverkocht, daarom nu een extra speciale Retro B.I.T.C.H
Today marks a very special occasion, as Tommy Trash and electronic up-and-comer DENM collaborate to release their irresistible new single "Dreamer" through Armada Music.
Op vrijdag 21 juli maakt het Nederlandse dj-duo Lucas & Steve hun debuut op de indrukwekkende mainstage van Tomorrowland in België, één van de grootste festivals ter wereld.
Voor wie z'n hele leven al droomt van slapen in een kartonnen doos: dit is je kans!
Op zaterdag 20 mei steken Q-dance fans en hardstyle artiesten massaal de handen uit de mouwen.
Fans of Armin van Buuren who weren't able to get a ticket for the sold-out 'The Best Of Armin Only' shows on May 12th and May 13th in the Amsterdam ArenA have been given a reason to smile again.
Als er een dak op zou zitten, dan zou het er niet af gaan. Het zou de ruimte ingeschoten worden.
Na de volledig uitverkochte editie in 2015 van Oldschool Gangsters - 10 Years Anniversary binnen op het terras van Paviljoen Breezze waren de reacties zeer goed en was de sfeer dan ook optimaal en beloofde de organisatie dat dit een jaarlijks terugkerend evenement zou gaan worden.
Voor het eerst dit jaar krijgt Elrow, het wereldwijd bekende feestconceptenmerk, een eigen podium op Balaton Sound.
Full Moon Festival
maandag 8 mei 2017
Zaterdag 3 juni is Full Moon Festival in Velsen-Zuid (Spaarnwoude). De hele dag kan je genieten van goede muziek in verschillende stijlen in 4 areas, lekker slenteren langs de leuke gadgetkraampjes, een lekker hapje eten bij de verschillende foodstands, afspreken met je vrienden en chillen tussen het groen.
Met een knaller van een line-up is TIKTAK op zaterdag 27 mei weer te vinden in de AIR. Wat dachten jullie van de lady killers Freddy moreira en Johnny 500?
David Guetta is quite literally on fire with the release of the official music video to his scorching single with Nicki Minaj and Lil Wayne 'Light My Body Up'.
Na vijf succesvolle edities mag Dimensions Festival zich met recht een belangrijke speler binnen de elektronische scene noemen. Ook dit jaar reizen weer duizenden liefhebbers af naar het Punta Christo Fort in Pula, Kroatië, om tussen 30 augustus en 3 september de 2017-editie bij te wonen.
Na een zinderende zomerstart in april met Latin Lovers in Bloemendaal kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven.
Na het succes van een uitverkochte showcase tijdens ADE afgelopen jaar in 2016 is Monstercat terug in Nederland voor een Monstercat Uncaged show gepresenteerd door Run The Trap. Deze keer in Rotterdam!
Lowlands grijpt het 25-jarig jubileum aan om de indeling van het terrein te veranderen.
Goed nieuws voor de oude muzieksound waar de fans van o.a. de oude Tiesto zo naar terug verlangen. Was jij er toen bij? HMH, Gelredome, het Secret Concert op Schiphol, Paradiso, bij Innercity, Dancevalley, de Asta in Den Haag of de Matrix etc. Het was altijd Magic.
Met een voor Nederland nieuw en voor het vasteland van Europa ongekend technofestival daagt sub:Merged tienduizenden muziekliefhebbers uit om samen een nieuwe 'move' te gaan maken.
Pukkelpop
dinsdag 2 mei 2017
Even more incredible names join the bill for Belgium's impressive Pukkelpop Festival as electronic sensation Mura Masa, indie heroes The Afghan Whigs, and musical mystery A Blaze Of Feather are added in this latest line-up installation.
Erotic Summer Vibes
dinsdag 2 mei 2017
De zomer staat voor de deur en dit gaan we hot, hot, hot inzetten. Alles wat met de zomer te maken heeft zal aanwezig zijn.
Bevrijdingsdub
maandag 1 mei 2017
Voor de vierde keer op rij viert King Shiloh de dag van de Vrijheid op hun thuisbasis; NDSM. Met alleen maar goede vibes, nemen ze de bezoekers mee op een tien uur durende 'rootical' reis.
31 mei 2017
Afrojack viert bijzonder jubileum groots in Rotterdam Ahoy
30 mei 2017
TRAM 10
Opbouw Full Moon Festival in volle gang, alle festivalinfo voor zaterdag
STRAF_WERK Festival blijft innoveren en onthult stage-indeling met breder muzikaal spectrum
Simply Wild Outdoor maakt de volledige line up bekend
29 mei 2017
Zwoele Summer Rooftop Party op 't dak van STROOM Rotterdam
Menno Solo 2017 - On The Beach
28 mei 2017
De leukste feestjes met een dresscode in juni
Strand, BBQ, Trance & Classics met gratis entree
26 mei 2017
Club classic festival The 4th Summer of Love op het schitterende terrein van Thuishaven
24 mei 2017
7 redenen waarom jij naar Heaven Outdoor moet
Eletric Love finalizes line up with big names
23 mei 2017
Krooks records night
22 mei 2017
The Projeqt 2017 ASVZ
Het verhaal van ID&T
Soixante Neuf
Hidden Talents V
21 mei 2017
Partydop
19 mei 2017
Pre- registratie en trailer Pandemonium
Bass Events Outdoor
18 mei 2017
Lakedance
17 mei 2017
Line-up laatste editie A Day At The Park bekend
Een speciale top 5 festivals van Europa
Bax Music Open Dagen
16 mei 2017
Line-up Woo hah 2017 compleet
Not Your Monkey Not Your Robot keert terug
15 mei 2017
Yves V & Marc Benjamin get ready to 'Blow' your mind on their debut Spinnin' collab
Armin van Buuren laat arena trillen op grondvesten
Dance Monitor 2017 de eerste bevindingen
B.I.T.C.H komt met een echte Retro Editie 14 oktober 2017. Dit wordt speciaal!
12 mei 2017
Tommy Trash and Denmjoin forces on new single Dreamer
Lucas & Steve op mainstage Tomorrowland
Slapen in een kartonnen tent? Dat kan tijdens Festival Mundial
11 mei 2017
Q-dance fans zetten zich in voor 1500 kwetsbare jongeren
Armin van Buuren announces Live stream
Click X Backspace at the beach w/ SASHA all day long
9 mei 2017
Oldschool Gangsters Outdoor 2017
Nieuw: Elrow Stage op Balaton Sound 2017
8 mei 2017
Full Moon Festival
TIKTAK CLUB NIGHT in AIR Amsterdam op 27 mei met Freddy Moreira en Johnny 500!
David Guetta drops official music video
4 mei 2017
Dimensions Festival maakt line-up compleet
3 mei 2017
Pinksteren vier je met Latin Lovers op het strand van Bloemendaal
Monstercat Uncaged presented by Run The Trap
Lowlands-terrein krijgt make-over
2 mei 2017
A Tribute to the old sound of Tiesto
Techno-scene komt met ander geluid
Pukkelpop
Erotic Summer Vibes
1 mei 2017
Bevrijdingsdub