Partyflock
 
Nieuws · februari 2017
By the Creek brengt 'daar waar het leven beter' is op 8 juli 2017 naar Utrecht en heeft hiervoor grote namen als Speedy J, Broederliefde, Bicep, Eats Everything en Optimo uitgenodigd.
Na tien uitverkochte edities pakken we deze Koningsdag extra groot uit! Met drie dikke stages, de beste dj's, kleurrijk entertainment en de lekkerste beats zal Rotterdam en omgeving op zijn grondvesten trillen.
Artiesten die op 27 april aanwezig zijn op het grootste Koningsdag Festival van het jaar. In deze video, welke is ingesproken door Jeroen Krabbé wordt benadrukt hoe bijzonder het is dat muziek Nederland wereldwijd op de kaart zet.
Harry Romero signed his legendary Bambossa label to Armada Music.
To celebrate the success of their first European club tour, dynamic trio Better Lost Than Stupid have unveiled their debut release 'Dynamite'.
Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere of gekke dresscodes. Zin om een keer in een speciale outfit naar een feestje te gaan? Bekijk dan hier de leukste feesten van maart 2017:
Martin Garrix maakt vandaag bekend dat hij zich als vriend van de kinderontwikkelingsorganisatie SOS Kinderdorpen in gaat zetten. Om de samenwerking af te trappen, bezocht hij een SOS kinderdorp in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad.
Kraft viert Koningsnacht in Fluor
zaterdag 25 februari 2017
Na een geweldige en uitverkochte koningsnacht in 2016 keert Kraft terug naar Fluor in Amersfoort om de verjaardag van de koning te vieren. Op woensdag 26 april komen onder andere Patrice Bäumel en Reinier Zonneveld langs om er wederom een legendarische nacht van te maken.
Megabase Outdoor
zaterdag 25 februari 2017
High Energy Events domineert in 2017 keihard het paasweekend met niet één, maar twéé gruwelijk dikke hardere stijlen evenementen.
Na een uitverkochte eerste editie zal op zaterdag 18 maart in De Boschvijver in Apeldoorn de tweede editie van Het Stadsfeest plaats vinden.
Amsterdam Open Air line-up
vrijdag 24 februari 2017
Na zes uitverkochte edities zal Amsterdam Open Air voor de zevende keer op rij terugkeren naar de glooiende groene gazons van het Gaasperpark. Het festival, dat tijdens het Pinksterweekend van 3 & 4 juni plaatsvindt, programmeert: Tchami, Rico & Sticks, Speedy J, Recondite, Bakermat, Surgeon & Lady Starlight en vele anderen.
Na de prachtige editie van vorig jaar komt Daydream festival dit jaar met een knaller van een line-up. Door het enorme succes van vorig jaar wordt het tweedaagse festival in Lommel naar een hoger niveau getild. Met meer dan 150 nationale en internationale artiesten, verdeeld over 9 stages, opent Daydream Festival op 7 en 8 april haar poorten naar de meest dromerige plek op aarde.
Het Schotse techno label staat inmiddels bekend om kwalitatieve techno evenementen in Nederland.
In 2014 was de 'kick off' van dit vooruitstrevende techno label op Amsterdam Dance Event.
47ste Mega Platen & CD Beurs
donderdag 23 februari 2017
n 1967, exact vijftig jaar geleden, brachten de Beatles het meesterwerk Sgt. Peppers Lonely's Heart Club Band uit op vinyl.
Start je festivalseizoen in stijl met de Johan Gielen Trance classics World Tour! Tijdens paasweekend op zaterdag 15 april strijkt Gielen neer in Bloemendaal en is Beach Club Vroeger.
B.I.T.C.H is razend populair en is steeds sneller uitverkocht. Het feest dat in oktober plaatsvind, is nu al online uitverkocht. Er liggen nog maximaal een paar honderd kaarten bij de bekende fetish voorverkoop winkels. Deze winkels zijn verspreid door heel Nederland.
Pak je smartphone, tablet of laptop en blok 16 en 17 juni 2017 in je agenda. Deze twee zomerdagen galmen de welbekende beats van Simply Wild Outdoor weer over Circuitpark De Kuilen.
Op vrijdag 12 mei geeft de Franse producer DJ Snake een show in AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) in Amsterdam. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 24 februari om 10:00 uur via ticketmaster.nl.
Keep fucking that chicken
dinsdag 21 februari 2017
Ik zie jullie denken, dit is een 1 april joke. Hell no! Zo zijn wij niet.
Crazy Sexy Cool opent in 2017 opnieuw haar festivaldeuren, of. liever gezegd, haar circustent.
Franky Rizardo
dinsdag 21 februari 2017
Dutch DJ and producer Franky Rizardo has released a two-track EP, Mantra on ABODE Records.
Op 3 juni barst de gekte weer los op World of Pleasure. Waar bezoekers de zomervakantie knallend inluiden in een wereld waar werkelijk alles mogelijk is.
Full Moon presents White Moon
maandag 20 februari 2017
Nog 4 weekjes te gaan en dan komt er weer een geweldige editie van Full Moon: White Moon! 4 mooie areas met topdj's, spectaculaire decoratie, geweldige Led-, laser- en lichtshow en gave acts.
Kingsnight
vrijdag 17 februari 2017
Kingsnight staat bekend als een van de grootste en meest kleurrijke nachten in Nederland, vooral in Amsterdam.
20.000 bomen aanplanten in het regenwoud, dat is het doel van het oerwoudt. De Zware Jongens en Crossovers slaan op zaterdag 11 maart de handen in één met Stichting Monkey Business in de Westerunie te Amsterdam.
Outdoor festival gevoel
vrijdag 17 februari 2017
Unbound is een nieuwe speler in de dance- en eventindustrie. Een jong en ongebonden team, _alive and kicking_, met als doel de club scene naar een nieuw niveau te brengen.
Amsterdam, 16 februari 2017 T-Mobile presents Electronic Family: The Gathering 2017 maakt een unieke headliner bekend: Gaia.
Na het succesvol en uitverkochte vijfjarige bestaan van Showtime pakken ze weer door en Showtime zou Showtime niet zijn als ze dit niet groter doen dan ooit te voren met als gevolg: een Showtimegroup weekend in The BOX Amsterdam!
ST8MENT
dinsdag 14 februari 2017
Vijf jaar na de eerste editie in De Effenaar in Eindhoven staat ST8MENT op zaterdag 18 februari weer klaar voor een buitengewoon rauwe hardstyle avond. Lucht, Water, Aarde en Vuur voegen zich tijdens deze avond samen tot een van de hardste ST8MENT edities tot nu toe.
Het wereldwijde dance-concept 'Don't Let Daddy Know' (DLDK) viert het aankomend jaar zijn vijfjarige jubileum, met op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart 2017 twee concerten in Ziggo Dome Amsterdam.
Soixante Neuf
dinsdag 14 februari 2017
Met de Soixante Neuf "Black on black indoor festival op 1 april voor de deur, is het vrijdag 24 februari tijd voor de pre partyY van Soixante Neuf in de mooiste club van Groningen, Club Kokomo!
TIKTAK in AIR Amsterdam
dinsdag 14 februari 2017
De absolute hoofd-act van deze editie is Jayh Jawson, bekend van de hits 'Ballon', 'Kill 'm Niet' en 'Volgende Stap'.
Op zaterdag 18 maart is het tijd voor Kris Kross Part 17. Na zestien eerdere compleet uitverkochte edities in onder meer de ClubUp, Chicago Social Club, De Marktkantine en De Scheepsbouwloods kiezen de boys van Kris Kross Amsterdam ditmaal voor het rauwe decor van Warehouse Elementenstraat.
vrijdag 10 februari, gingen de eerste early bird kaarten van SLAM! Koningsdag in de verkoop
Techno-organisatie Chateau strijkt op 1 april neer in de Ferro Dome, te Rotterdam. De gemeente Rotterdam heeft de organisatie een 'wildcard' gegeven om de Ferro Dome bij wijze van pilot te exploiteren voor een groot feest met enkele duizenden bezoekers.
Dit jaar vindt Welcome to the Future plaats op 22 juli. Voor het elfde jaar op rij is het natuurgebied Het Twiske – net buiten Amsterdam – weer de plek voor een van 's lands meest uitzonderlijke house & techno evenementen.
25 jaar dj Isis
vrijdag 10 februari 2017
Op zaterdag 29 april aanstaande vieren we in Paradiso dat Dj Isis een kwart eeuw (!) in het vak zit.
Time warp festival news
donderdag 9 februari 2017
For over two decades Time Warp Mannheim has set the gold standard for techno parties worldwide, each year uniting 17,000 party people and electronic royalty from across the globe for a marathon house and techno session.
Niemand minder dan Borgore is de hoofdact van de allereerste 'Armada Invites' van 2017. De Israëlische dj, producer en labeleigenaar maakt vanavond zijn opwachting in Armada Musics eigen Club!
Met de viering van het vijfjarige jubileum afgelopen zomer is de organisatie van Dimensions Festival er zeker van de voorgaande edities te gaan overtreffen met de 2017-editie. Grace Jones, Moderat, Yussef Kamaal, Moses Boy, Jeff Mills, Theo Parrish en Nina Kraviz zijn onder de eerste namen waarvan bekend is dat ze tussen 30 augustus en 4 september in het Kroatische Pula op zullen treden.
Hoe HIP wil je het hebben! Oldschool Gangsters kleurt zoals bijna ieder jaar weer Oranje in de maand april en is dat hip? Jaaaa voor woensdagnacht 26 april zeker en in deze kleuren zal er op Koningsnacht een nieuwe editie van Oldschool Gangsters plaatsvinden in "Partycentrum Hipper & Kolfbaan" te Gorinchem.
The Chainsmokers hebben een primeur! Het Amerikaanse recordbrekende DJ-duo heeft net bekendgemaakt dat zij op dinsdag 27 juni de headliner zijn op de elfde editie van Isle of MTV Malta.
De line-up voor Toffler Festival 2017 is bekend! Internationale artiesten als Joseph Capriati, Pan-Pot en Jamie Jones bestrijken dit jaar het affiche, maar ook vertrouwde gezichten als Benny Rodrigues en Michel de Hey zijn er weer bij. De derde editie van Toffler Festival zal plaatsvinden in het inmiddels vertrouwde Roel Langerakpark in Rotterdam.
XXlerator Raw: E-Force
zaterdag 4 februari 2017
The 'Honingcomplex' in Nijmegen will be the location of a special edition of XXlerator RAW, dedicated to the release of E-Force's album "Edge Of Insanity".
SLAM! Koningsdag zal dit jaar groter zijn dan ooit. Voor het vijfde jaar op rij organiseert radiozender SLAM! een feest op Koningsdag, inmiddels uitgegroeid tot het grootste Oranje outdoor dance event van Nederland. Op 27 april strijkt SLAM! neer naast het AFAS Stadion in Alkmaar, dit jaar is er ruimte voor maar liefst 30.000 bezoekers. Ook dit jaar zorgen de beste Nederlandse DJ's en hiphopacts voor een spetterende line-up. De kaartverkoop voor SLAM! Koningsdag gaat van start op vrijdag 10 februari.
De volledige line-up voor Kingsland Festival 2017 is zojuist bekend gemaakt. Voor het vijfjarig bestaan van het festival wordt groots uitgepakt; onder andere de nummer 1-dj van de wereld Martin Garrix, Tiësto en Afrojack doen verschillende steden aan tijdens Koningsdag.
Amsterdam we komen weer
vrijdag 3 februari 2017
Amsterdam we komen weer! Het langst lopende latinconcept van Nederland komt weer naar AIR Amsterdam en de datum die je mag vrijhouden is zaterdag 18 februari 2017!
Op 6 mei 2017, zal DGTL in de grootste stad in het zuidelijk halfrond neerdalen. Na vier festivals in Amsterdam, en twee in Barcelona, was 'Sampa' de ideale keuze voor onze volgende avontuur.
Imprint Artists
donderdag 2 februari 2017
Een boekingskantoor is een beetje het ondergeschoven kindje van de dance scene; de gemiddelde clubbezoeker krijgt nauwelijks iets mee van dit type organisatie, terwijl clubs, labels en eventorganisatoren volop in de spotlight staan.
In Etten-Leur staat voor de eerste keer een nieuw techno evenement geprogrammeerd in de Studio76: Chicks on Techno
28 februari 2017
Broederliefde, Speedy J en Bicep op By the Creek 2017
27 februari 2017
Afrojack komt naar s'oranje kindsday festival 2017
Kingsland Festival lanceert een trailer als ode aan de Nederlandse pioniers
26 februari 2017
Harry Romero signs bambossa imprint to Armada music and drops new single
Better Lost Than Stupid unveil debut track 'Dynamite'
De Leukste feestjes met een dresscode in maart!
Martin Garrix zet zich in voor SOS Kinderdorpen
25 februari 2017
Kraft viert Koningsnacht in Fluor
Megabase Outdoor
Dansfeest in De Boschvijver krijgt een internationaal tintje
24 februari 2017
Amsterdam Open Air line-up
Daydream Festival presenteert line-up met o.a. Nicky Romero, Nervo & Showtek
23 februari 2017
Paul Ritch vrijdag 3 maart in Café d'Anvers op sub:Merged
47ste Mega Platen & CD Beurs
Johan Gielen brengt zijn Trance Classics World Tour naar Beachclub Vroeger
22 februari 2017
Laatste kaarten oktober-editie B.I.T.C.H alleen nog in de winkel verkrijgbaar
Simply Wild Outdoor keert 16 en 17 juni terug naar De Kuilen
DJ Snake op vrijdag 12 mei in AFAS Live Amsterdam
21 februari 2017
Keep fucking that chicken
Kaartverkoop Crazy Sexy Cool festival start vrijdag
Franky Rizardo
20 februari 2017
Madness zoals we gewend zijn: World of Pleasure is terug
Full Moon presents White Moon
17 februari 2017
Kingsnight
Feesten voor 20.000 nieuwe bomen in het regenwoud
Outdoor festival gevoel
16 februari 2017
Unieke headliner Gaia sluit zondag Electronic Family 2017 af
Een heel weekend Showtime met oa Bryson Tiller & Maître Gims
14 februari 2017
ST8MENT
Don't Let Daddy Know met Tiësto, Dimitri Vegas & Like Mike en vele anderen bijna uitverkocht
Soixante Neuf
TIKTAK in AIR Amsterdam
13 februari 2017
Kris Kross Amsterdam organiseert Kris Kross Part 17
SLAM! Koningsdag populairder dan ooit
12 februari 2017
Chateau Techno naar Ferro Dome Rotterdam
10 februari 2017
Welcome to the Future op 22 juli op het Twiske
25 jaar dj Isis
9 februari 2017
Time warp festival news
8 februari 2017
Borgore host eerste Armada invites in 2017
Grace Jones, Jeff Mills en Moderat naar Dimensions Festival
7 februari 2017
Koningsnacht met Oldschool Gangsters
The Chainsmokers eerste headliner op Isle of MTV Malta 2017
Line-up derde Toffler Festival bekend
4 februari 2017
XXlerator Raw: E-Force
3 februari 2017
SLAM! Koningsdag breidt uit naar 30.000 bezoekers
Martin Garrix en Tiësto op Kingsland Festival
Amsterdam we komen weer
2 februari 2017
DGTL voegt São Paulo toe aan haar festival- familie
Imprint Artists
1 februari 2017
Miss Djax & Fraulein Z draaien zaterdag 4 februari op nieuwe techno locatie bij Breda