Partyflock
 
Nieuws · november 2016
ST8MENT presents Synth & Beat
maandag 28 november 2016
Het heerlijk avondje gaat weer komen! Zaterdag 3 december 2016 zijn Synth & Beat te vinden in De Effenaar in Eindhoven voor een nieuwe ST8MENT editie. Na twee uitverkochte edities in 2014 en 2015, wordt er tussen 22:00 en 04:00 groots uitgepakt met een line up waar menig hardstyle hartje sneller van gaat kloppen.
Het wereldwijde dance-concept 'Don't Let Daddy Know' (DLDK) viert het aankomend jaar zijn vijfjarige jubileum, met op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart 2017 twee concerten in Ziggo Dome Amsterdam. Speciaal voor dit jubileum komt the godfather of dance music Tiësto exclusief naar onze hoofdstad.
Het Sziget Festival heeft haar officiele aftermovie voor de editie van 2016 gepubliceerd. In 8 minuten en 24 seconden kunnen de 496.000 bezoekers van Sziget2016 nagenieten van het festival dat ze afgelopen zomer beleefden.
Het is al weer zover... Booming Sexy New Year is zo goed als uitverkocht. Dit ultieme feest is altijd ver van te voren uitverkocht. De VIP en normale kaarten zijn nu allemaal op. De enige kaarten die er nog zijn zijn de Late Bird kaarten.
Menno Solo 10 Year Anniversary
zaterdag 26 november 2016
In 2017 is het 10 jaar geleden dat Menno de Jong zijn eerste "all nighter" DJ set neerzette, en dat moet gevierd worden. Trap het nieuwe jaar spectaculair af op zaterdag 7 januari, met een fantastische avond in de WesterUnie en Nederlands trots de hele avond achter de draaitafels.
De leukste feestmaand van het jaar staat weer voor de deur: december! In samenwerking met Amber Schutte van Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een bijzondere dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die van een verkleedpartij houden.
Na een waanzinnig ADE tellen we de dagen langzaam af naar een sparkling NYE! Deze keer is Hed Kandi terug bij een volledig getransformeerd Arena: een zeer unieke en speciale locatie die garant staat voor een onvergetelijke avond. Hed Kandi neemt je mee naar 2017 met een spectaculaire line-up met onder andere ROOG, Ferreck Dawn en Mike Mago.
Lees hier alles wat je moet weten over 10 Years Dirty Workz voor een onvergetelijk, Belgisch avondje knallen in de Lotto Arena, Antwerpen!
Gezelligheid is wintertijd
donderdag 24 november 2016
Overwinteren met een ongeëvenaarde festivalvibe en een flinke dosis humor?! Sneeuwbal Winterfestival haalt voor het vijfde jaar de gekke winterse gezelligheid naar buiten en knoopt daar een stevige line-up aan vast!
Zojuist heeft Pleinvrees het volledige programma voor de Tour bekend gemaakt. Gedurende februari 2017 zal deze – jaarlijks terugkerende – Tour, 7 poppodia in verschillende steden bezoeken.
Voor de 2e keer land DJ Rob met zijn Oldschool Gangsters in het Brabantse Uden. Met een scala aan oldschool en early rave klappers zal deze avond een 'trip down memorylane' worden. De dj's nemen je mee terug in de tijd, terug naar de beginjaren van de house.
3 dec (22:00 - 05:00) organiseert Room 23 Music het feest Into The Dark Lands. Het feest is een concept van Maurice Pinkster a.k.a. The Relic, Cubic Nomad en Hidden Rooms en representeerd de labels van Room 23 Music zoals bijv. Dark. Descent. en Spirit of Progress.
4 juli 1992. Een eenvoudig podium, de zaal aangekleed met een paar gekleurde lampen en stroboscopen. Dat was heel normaal in de begintijd. Vier DJ's in de line-up. Maar een ongekende sfeer! Het feest 'Dance to Eden' was een grandioos succes en markeerde de geboorte van de gelijknamige organisatie.
Zaterdag 31 december keert Blockbeatz na 8 jaar terug in Rotterdam. Blockbeatz heeft een flinke staat van dienst met legendarische avonden in niet voor de hand liggende locaties zoals het Nationaal Architecten Instituut, Arminius kerk en een privé sauna (Oudejaarsnacht 2008).
Tropicalia
zaterdag 19 november 2016
Zaterdag 6 januari kunnen alle Latin liefhebbers losgaan tijdens Tropicalia! Dit jongste familielid van Salsa Breeze neemt je mee naar een tropische Latin-Caribbean party. Deze editie van Tropicalia zal plaatsvinden op vrijdag 6 januari van 21:30 tot 03:00 uur in Fort St. Gertrudis in Geertruidenberg.
Op zaterdagmiddag 3 december tussen 13.00 en 16.00 loopt Sinterklaas rond op locatie en beloont de vroege bezoekers van het festival. Er worden honderden prijzen uitgedeeld; van een gesigneerde plaat van Benny Rodrigues tot waardebonnen voor Groos, Kakhiel, Stroop Rotterdam, Sajoer of Destino.
Op zaterdag 26 november presenteert Run The Trap een van de beste producers en artiesten uit Australie; What So Not. What So Not, bekend van vele hits en samenwerkingen met onder andere Skrillex en RL Grime, bestond eerder uit Emoh Instead en Flume.
B.I.T.C.H was weer een superfeest afgelopen oktober. B.I.T.C.H is zo'n populair event dat nu al bijna alle kaarten verkocht zijn voor de editie van 4 februari. Er zijn nog wat kaarten te koop in de fysieke winkels.
One presents
donderdag 17 november 2016
Na uitverkochte edities met o.a. Chris Brown en Omarion brengt dj Irwan, de man die door collega deejays "beste deejay van Nederland" wordt genoemd, zijn concept 'one' op zaterdag 26 november naar Hengelo. De afgelopen maanden heeft Irwan voor heel wat supersterren gedraaid, waaronder Rihanna, Big Sean, Rick Ross en Jeremih én was hij de Europese club tour dj voor C Breezy.
Bang Bang New Years Eve
donderdag 17 november 2016
Over enkele maanden is het zo ver. De grootste New Years Eve show in de kop van Noord Holland in het Alkmaarse Sportpaleis. De gehele top van de Nederlandse eclectische DJ en live scene is aanwezig om samen met jou het nieuwe jaar groots te vieren.
De minister van Cultuur van Italië wil een verbod op secondary ticketing. De minister heeft een wetswijziging ingediend waardoor doorverkoop van kaarten illegaal wordt en bestraft kan worden met een geldbedrag tussen 30.000 en 150.000 euro.
ST8MENT presents Synth & Beat
woensdag 16 november 2016
Zie ginds komt een nieuwe snoeiharde editie van ST8MENT! Na twee eerdere uitverkochte Synth & Beat edities keert ST8MENT op 3 december 2016 terug in de Effenaar in Eindhoven. Op dit heerlijke avondje zal de goedheiligman van 22:00 tot 04:00 strooien met de lekkerste en hardste tracks van dit moment.
Jebroer - ELF11
woensdag 16 november 2016
Op 11 november heeft Jebroer zijn album 'ELF11' uitgebracht. Het album bestaat uit elf tracks die in samenwerking met elf verschillende producers zijn gemaakt, onder wie Jack $hirak, Cesqeaux, Paul Elstak en Reverse.
Daniel Sanchez is een druk man. De Amsterdamse dj draait niet alleen in clubs en festivals over de hele wereld, maar ook is hij een begenadigd producer, die vaak nachtenlang in de weer is in zijn eigen studio. Daarnaast geeft hij ook al jaren zijn eigen feesten en runt hij op dit moment maar liefst 5 internationale platenlabels, waarvan Bla Bla de bekendste is.
Rumag Rich homie quan
dinsdag 15 november 2016
Als je NIET van de lekkerste muziek, in één van de dikste clubs van
Rotterdam, met één van de hotste rappers uit Amerika houdt, moet je vrijdag 25 november zeker NIET naar CLUB BLU komen!
Hardwell presenteert nieuw fotoboek
dinsdag 15 november 2016
Ambitie wordt vaak de sleutel tot succes genoemd, maar je komt nergens zonder doorzettingsvermogen. Hardwell heeft dankzij zijn doorzettingsvermogen zijn grootste dromen waargemaakt.
Le Guess Who? is een internationaal toonaangevend festival voor experiment, avontuur en muzikale grensverlegging. Afgelopen weekend, van 10 t/m 13 november vierde het festival haar tienjarig jubileum in de gehele binnenstad van Utrecht, met meer dan 100 optredens in muziekpodia, kerken, theaters en galerieën.
Het kerstgala van het jaar Black tie
vrijdag 11 november 2016
Op 24 December staan de basisingrediënten voor een geslaagde kerst al klaar: familie, kerstdiner en natuurlijk het kerstgala van het jaar: BLACK TIE! Voor de 5e editie van het jaarlijkse spektakel zal de cruise terminal Rotterdam volledig worden omgetoverd zodat jouw kerst met een klapper kan beginnen!
Bij De Clip Club 30+ sta jij centraal. Lekker dansen met leeftijdsgenoten op de grootste hits van toen en nu. ABBA, Prince en de Dolly Dots zijn erbij, maar ook de hedendaagse krakers van Pharrell, Amy Winehouse en Avicii.
Op 24 februari 2017 keert Aventura terug in de Maassilo voor een tweede editie, welke dit keer in het teken zal staan van carnaval. Het is niet meer nodig naar het zuiden te reizen, dit keer halen de organisaties Let's Go en Give Soul het feest van over de rivieren naar Rotterdam.
Lief Festival danst nog diep in het muzikale geheugen rond, maar doet het festivalhart alweer verlangen naar de zomer van 2017! Op 2 september 2017 leiden de paden van het Utrechtse Strijkviertel je langs het onbekende, het onverwachte, het intrigerende…...Laat jij je verwonderen op Lief Festival?
Op zaterdag 13 mei 2017 geeft Armin van Buuren zijn grootste soloshow ooit in zijn thuisland Nederland. Het is de eerste keer dat een DJ een eigen soloshow geeft in de Johan Cruijff ArenA.
Pablo Discobar is jarig! En dat vieren ze met een clubavond zoals we van ze gewend zijn. Maar wel op een nieuwe locatie! Vanaf 25 november is Cloud Nine in TivoliVredenburg het thuis van deze unieke Utrechtse disco avond.
District25 presents Steffi & Dexter
donderdag 10 november 2016
Haagse stappers zouden graag meer dance in de stad zien. Poppodium Paard van Troje en de Haagse dance-organisator District25 slaan daarom de handen ineen. Op Tweede Kerstdag presenteren zij in het Paard van Troje een avond vol muzikale hoogtepunten binnen de elektronische muziek, waaronder Steffi en Dexter uit de Ostgut Ton family.
Op zaterdag 10 december keert Rotterdamse house legende Luciën Foort huiswaarts, met zijn eigen Lucien Foort & Friends Night in de Maassilo. Na succesvolle edities in Dordrecht, Den Haag, Scheveningen, Haarlem en Tilburg, landt de altijd groovende DJ zijn underground club concept met liefde in het industriële pand aan de Maashaven. En hij komt niet alleen de boel op stelten zetten.
Na shows in steden als New York, Tokio, Las Vegas, Moskou en Miami draait dj/producer D-wayne morgen in de dynamische havenstad Rotterdam tijdens Club MTV presents: Afrojack & Friends, een pre-party van MTV EMA 2016.
Extrema Noir, het indoor zuster-event van Extrema Outdoor Belgium, gaat op eigen initiatief tijdens de eindejaarsperiode mee sensibiliseren naar het gevaar van alcoholgebruik in het verkeer.
Special touch uitverkocht
vrijdag 4 november 2016
Goed nieuws voor de oude muzieksound waar de fans van o.a. Tiesto zo naar terug verlangen. Was jij er toen bij? HMH, Gelredome, het secret concert op Schiphol, Paradiso, bij Innercity, Dancevalley, de Asta in Den Haag of de Matrix etc.
Broederliefde is de winnaar van MTV EMA voor Best Dutch Act 2016. Dit maakt MTV, onderdeel van Viacom International Media Networks, zojuist bekend. Broederliefde ontving hun award woensdagavond 2 november tijdens de MTV Music Week Official Opening Party in Annabel Rotterdam.
Reverze "Interconnected"
donderdag 3 november 2016
Op zaterdag 11 maart 2017 presenteert Bass Events de 12de editie van Reverze, wat naar jaarlijkse traditie plaats vindt in het Sportpaleis & Lotto Arena te Antwerpen.
The Big Bang Club
donderdag 3 november 2016
Het grootste New Years Eve feest van Haarlem en omstreken vindt traditie getrouw plaats in de monumentale Lichtfabriek. Dit jaar word de Lichtfabriek overgenomen door the big bang club! Deze nachtclub opent alleen tijdens NYE haar deuren dus je weet zeker dat het jaar 2016 grootst word afgesloten en 2017 begint met een bang!
Op vrijdag 11 november waan je jezelf weer terug in tijd van de Gameboy, Super Soakers, Tamagotchi, de Power Rangers, en natuurlijk de Nike Air Max. Oftewel, tijd voor Return of the 90's in Poppodium Iduna!
Dastic brengt nieuwe hit uit
woensdag 2 november 2016
De Nederlandse DJ Dastic heeft de populaire sample van Mario's grote hit 'Let Me Love You' onder handen genomen om er een modern tintje van nu aan te geven. Gecombineerd met de geweldige stem van de jonge getalenteerde zanger Cade en de verleidelijke beats, is 'Let Me Love You' een voorbestemde hit.
Rawfare Suikerunie
woensdag 2 november 2016
Verweerd beton, verroest staal, een grote industriële hal met een ultiem underground gevoel waar je de nekharen van overeind gaan staan. Voor Rawfare is er geen betere locatie dan het Zeefgebouw gelegen op het enorme Suikerunieterrein te Groningen.
Gisteravond is in het programma 'De Avondploeg' van 538 bekend gemaakt dat Lucas & Steve een eigen radioshow krijgen. Vanaf 1 januari zijn zij wekelijks te horen op 538. Ook Sunnery James & Ryan Marciano krijgen trouwens hun eigen show vanaf 2017.
Crazyland Dark Circus is helemaal uitverkocht. De bezoekers maken zich op voor een heerlijke avond met alles erop en eraan. Op niets wordt bespaard. En terwijl iedereen al gezonde spanning heeft voor zaterdag heeft de organisatie de early bird al weer aangezet voor de volgende Crazyland. Crazyland Moulin Rouge op 4 maart 2017.
Chemistry · Timeless Altitude
dinsdag 1 november 2016
CHemistry is een van de grootste, bekende dance-merken van Nederland. Met name vanaf helft jaren negentig tot halverwege jaren 00 toonaangevend in het Amsterdamse party-leven en grondlegger van het moderne clubben.
Na de gewelddadige eerste editie was het duidelijk dat de ''second chapter'' van Execute niet kon uitblijven. Zaterdag 10 december is het weer zover en dan staat Huize maas weer klaar voor een nacht met de beste uptempo hardcore.
Studio76 draait al enige jaren onder de rook van Roosendaal en Breda als evenementen locatie. De voormalige Zalinaz werd omgedoopt tot een aantal multifunctionele ruimtes met een industrieel tintje. De locatie gaat in 2017 voor de eerste keer 'techno' programmeren en heeft de organisaties Blow & Toko Techno die op zaterdag 4 februari een samenwerking aangaan.
28 november 2016
ST8MENT presents Synth & Beat
Tiësto exclusief in Nederland voor jubileumconcerten 'Don't Let Daddy Know
De officiele Sziget Festival 2016 aftermovie is uit
27 november 2016
Booming Sexy New Year bijna uitverkocht · Alleen nog late bird kaarten......
26 november 2016
Menno Solo 10 Year Anniversary
De leukste feesten in december met een Dresscode
25 november 2016
Hed Kandi telt af naar sparkling NYE 2016
10 Years Dirty Workz · All You Need To Know
24 november 2016
Gezelligheid is wintertijd
Volledige programma van Pleinvrees on Tour 2017 bekend!
Op zaterdag 3 december komt Oldschool Gangsters naar Uden
22 november 2016
Donkere technoid en Industriële beats op
Line-up release Dance 2 Eden 25th Anniversary
21 november 2016
Modeselektor NYE in hangar Rotterdam Airport
19 november 2016
Tropicalia
De allergrootste Sinterklaas actie ooit tijdens Blijdorp Winter Festival
18 november 2016
Run The Trap presenteert What So Not in Annabel
Allerlaatste kaarten voor B.I.T.C.H februari in de verkoop
17 november 2016
One presents
Bang Bang New Years Eve
16 november 2016
Wetsvoorstel in Italië ingediend voor verbod op secondary ticketing
ST8MENT presents Synth & Beat
Jebroer - ELF11
Daniel Sanchez viert 20-jarig jubileum tijdens WTTF Indoor
15 november 2016
Rumag Rich homie quan
Hardwell presenteert nieuw fotoboek
14 november 2016
Le Guess Who? Festival 2016 internationaler dan ooit
11 november 2016
Het kerstgala van het jaar Black tie
De Clip Club neemt je mee van hit naar hit
Vier carnaval in Rotterdam met Aventura
Volgende week start voorverkoop Lief Festival 2017
10 november 2016
Armin van Buuren viert 20-jarige carrière in Amsterdam Arena
Pablo discobar presents Rahaan & Red Greg
District25 presents Steffi & Dexter
9 november 2016
Lucien Foort & Friends presents full line up! 10 December Maassilo
5 november 2016
D-wayne draait tijdens pre-party MTV EMA's in Rotterdam
Speciale BOB ticket deal verkrijgbaar in de ticketshop
4 november 2016
Special touch uitverkocht
3 november 2016
Broederliefde wint MTV EMA voor Best Dutch Act
Reverze "Interconnected"
The Big Bang Club
Return of the 90's met legendarische DJ's
2 november 2016
Dastic brengt nieuwe hit uit
Rawfare Suikerunie
Lucas & Steve, Sunnery James & Ryan Marciano krijgen eigen show op Radio 538
Crazyland aanstaande zaterdag uitverkocht
1 november 2016
Chemistry · Timeless Altitude
Execute Uptempo hardcore the second chapter Huize maas
Eerste grote techno event in Studio 76 in Etten-Leur is een feit