Partyflock
 
Nieuws · april 2015
MTV streamt Tomorrowland Brasil
donderdag 30 april 2015
MTV Nederland en Tomorrowland bundelen hun krachten om de kijkers van MTV Nederland en fans van Tomorrowland de allereerste editie van Tomorrowland Brasil in São Paulo Brazilië live te laten mee maken. MTV Nederland zal elke dag vanaf middernacht een zes uur durende live stream uitzenden. Daarnaast zijn er op zondag 3 mei om 23.00 uur en maandag 4 mei om 22.00 uur twee specials van Tomorrowland Brasil te zien bij MTV.
De clubavond Hoax organiseert al jaren experimentele bass avonden met verrassende line-ups in de Melkweg. Voor de 14e editie op vrijdag 12 juni zijn ze een samenwerking aangegaan met het UK-label Tectonic, dat inmiddels al tien jaar bestaat. Dit wordt gevierd met een ijzersterke line-up van o.a. Pinch, 2562 & Heleen Blanken (Live) en Mumdance tijdens de enige Nederlandse show van Tectonic. De voorverkoop hiervoor is gestart via de website van Melkweg en Ticketmaster.
CRAFT Festival line-up release
donderdag 30 april 2015
Het zal niemand ontgaan zijn, maar de volledige line-up van CRAFT Festival 2015 dat op 25 juli plaatsvindt op de NDSM-Werf in Amsterdam is bekend. Lose Your Mind heeft dit jaar veel moeite gestoken in het vinden van de juiste afspiegeling in het hardstyle landschap. De concepten zijn nog meer in de diepte gedoken en hiermee hoopt Lose Your Mind een compleet programma te presenteren.
Het Groningse muziekcollectief Noisia organiseert op zaterdag 18 juli het eerste openlucht Bass music festival van het noorden van Nederland. De line-up wordt samengesteld door Noisia en zal bestaan uit een interessante mix tussen gevestigde namen en opkomend talent. Het festival vindt plaats in het centrum van Groningen, thuishaven van Noisia, op het Ebbingekartier. De Super Early Birds van €19,50 zijn nu verkrijgbaar via koop tickets.
Major Lazer, het succesvolle dancehall project van producer Diplo, komt op zaterdag 3 oktober naar de Heineken Music Hall, Amsterdam. De kaartverkoop start op vrijdag 1 mei om 10:00 via Ticketmaster.
In de zomer van 2014 streek Juice neer in Escape Lounge en vanaf dag één was het een succes. Juice bestaat echter al acht jaar met edities Paradiso, The VIP Room en natuurlijk waar het allemaal begonnen is, in de inmiddels gesloten Sinners/Club Home. Na drie maanden werd het tijd voor Juice om binnen de Escape door te groeien en naast de Escape Lounge ook de Escape Studio op de laatste vrijdag van de maand erbij te programmeren. Wat je kunt verwachten in de 2 area's bij Juice kan je hieronder terugvinden.
Decibel outdoor · the festival
woensdag 29 april 2015
Tussen de bomen door loop je richting de ingang en kun je in de verte, aan het meer van Beekse Bergen, de contouren van de massive mainstage zien. De eerste beats bereiken je oren en voor je het weet ligt het gigantische festivalterrein aan je voeten. Dé plek waar je samen met tienduizenden feestgangers helemaal los gaat en geniet van alles wat de hardere dancestijlen te bieden hebben. Dat is waar Decibel outdoor – the festival om draait! Zoals de trouwe fans weten van voorgaande jaren, wordt dit weer een onvergetelijke dag die niet mag ontbreken in je festival agenda. Wil je alvast proeven van die ongekende sfeer op Decibel outdoor?
Breda is weer helemaal klaar voor Dancetour. De line-up is zojuist bekend en hij is niet gevuld met de minste namen, de volgende DJ's zijn aanwezig; Robin Riccio, Sander van Doorn, Vato Gonzalez & MC Tjen, MOTi, Dannic, Bingo Players en The Partysquad. Schrijf 24 mei 2015 alvast in je agenda, want dit wil je niet missen.
Dit event is erop gericht om de ultieme avond te creëren voor jou als bezoeker, waarbij ze totaal niet doen aan geldbesparing wat betreft het entertainment. Alle kleuren van de regenboog staan centraal tijdens dit event: neon/glow zijn niet te missen op de avond zelf. Met de beste dj's, live saxofoon-act, danceacts, lasershows, vuurshows, entertainment door ze hele zaal en nog veel meer! Met een spectaculaire programma als dit kan het niet fout gaan en zal je de avond van je leven meemaken, so be there!
Zondag 24 mei, eerste Pinksterdag, kunnen alle trance liefhebbers weer bijeenkomen in Beachclub Fuel! Onder de naam TranceBeatsch wordt een wel heel verleidelijk feestje neergezet door het team van Grotesque. De naam zegt het eigenlijk al; trance op het strand. Uplifting trance wel te verstaan. Geen toeters, geen bellen, gewoon goede muziek! Vijf trance dj's in een super relaxte locatie met een uitzinnig publiek en een heerlijk Pinksterzonnetje. De rest mogen jullie invullen!
Met nog een paar dagen te gaan is Quest4Trance er klaar voor: the Spring edition 2015! Het event start om 17.00 en gaat door tot 01.00 uur. We luiden the Spring edition 2015 in met onze voeten in het zand. Met een dikke line-up, een prachtige locatie en jouw ultieme partyspirit zal deze editie van Quest4Trance de boeken in gaan als niet te vergeten! Quest4Trance heeft ook dit jaar weer de beste internationale artiesten weten te strikken. Met o.a. RAM, Signum, Darren Porter, Allen & Envy en Manuel Le Saux in de line-up gaat het 2 mei he-le-maal los bij Fuel in Bloemendaal!
Na het succes van de eerste editie kon een vervolg natuurlijk niet langer uitblijven. Op zaterdag 2 mei slaan Popular Concepts (Yard.BIRD / The Love Inn) en AN & NAS (Discoflamingo / CitCat) voor de tweede maal de handen ineen voor Rotterdams meest kleurrijke party Confetti Club!
Atomnation X Morgen.am Showcase
zaterdag 25 april 2015
Zaterdag 2 mei komt een leger aan muzikaal talent de tunnel verheerlijken tijdens de showcase van de Amsterdamse labels Atomnation en morgen.am! Met een mix van gevestigde en talentvolle artiesten als Applescal, David Douglas, Olaf Stuut en Some Chemistry belooft dat een heerlijke avond te worden.
Drie dagen en nachten op rij is er een programma vol house, deephouse, techhouse en techno, verspreid over vijf podia: outdoor tussen de bomen en indoor in gerestaureerde pompgebouwen – industrieel erfgoed uit de tijd van de mijnindustrie. Ruim 75 dj-acts uit binnen- en buitenland zijn geboekt: Dennis Ferrer 🇺🇸, Lee Burridge 🇬🇧, Lexer 🇩🇪, Tama Sumo 🇩🇪, Delta Funktionen, Benny Rodrigues en vele anderen. Rechtstreeks busvervoer vanuit Amsterdam, Utrecht, Tilburg en Maastricht is geregeld.
. Encore was en is nog steeds voorloper als het gaat om het in beeld brengen van de hiphop clubscene in Nederland. Uit de immense berg foto's hebben curatoren Hussein Suleiman en Jefferson Osei van Daily Paper een fraaie selectie weten te maken. Encore's eigen DJ's WaxFiend en Prime verslepen hun turntables speciaal voor vanavond van The Max naar Melkweg Expo. De opening is om 22:00 uur en gratis toegankelijk.
RADION haalt wereldmuziek in huis
woensdag 22 april 2015
Misschien ken je RADION als die nieuwe rauwe bunker waar elke vrijdag en zaterdag flink uit de pan gehoused wordt. 9 Mei maakt RADION een aangenaam uitstapje naar wat wereldser regionen met de clubavond Young World. Headliner van de avond is Jungle By Night.
Na drie jaar lang elke maand het mooiste urban feestje van Utrecht te zijn geweest, is Luxurious overgestapt naar een XXL editie in de Central Studios! Dit was zo'n groot succes, dat ze voortaan met Luxurious drie tot vier keer per jaar een grote editie zullen geven. Maar wees niet getreurd! Luxurious presenteert haar nieuwe aanwinst: 'Exclusive'.
Een gouwe ouwe
zondag 19 april 2015
Een gouwe ouwe is een term die radiozenders gebruiken om een muziekhit uit het verleden mee aan te duiden. De organisatie Strength of Unity ziet de jaren '90 als het gouden decennium van de hardcore, namelijk de echte uptempo 180+ BPM hardcore. Full on scheurende juno's en donderende 909's, dus niet de standaard deuntjes die je in elke early zaal hoort. Zij noemt haar feest dan ook niet voor niets Ouwe Stijl is Botergeil, omdat dat precies weergeeft waar deze stroming om draait.
Vanwege de grote vraag naar de kick-off tickets afgelopen week heeft The White Night besloten om op deze prachtige locatie een extra en nieuwe lounge area te openen met de superrelaxte Ibizasfeer. Daarnaast zal er dus meer ruimte zijn om lekker te kunnen ontspannen, mocht je de spanning van de DJ Battle tussen Dennis van der Geest & Peter Woodz even willen laten afkoelen en relaxen/chillen in de Ibiza Lounge!
Zaterdag 25 april kun je bij 7th Heaven Events genieten van maar liefst drie area's voor een mooie lange nacht gezellig feesten. Lekker van zaal naar zaal slenteren of in jouw favoriete zaal volg je de dj's en dans je lekker erop los op de dansvloer, terwijl je gedurende de avond een bakje vers gesneden fruit of een verfrissende ijsje krijgt uitgereikt door leuke dames. Tot 06:00 uur in de ochtend staat 7th Heaven Events tot je beschikking voor een nacht om niet snel te vergeten.
Poema vult vrije dagen
vrijdag 17 april 2015
Van Koningsnacht tot Hemelsvaart, Poema RAW heeft voor iedere aangelegenheid een programmering staan variërend van duistere techno en techhouse naar UK-house en warme techno. Hieronder volgt een overzicht van haar evenementen in deze feestelijke periode.
White · Only the best
vrijdag 17 april 2015
Met de laatste editie nog vers in het geheugen wordt er al reikhalzend uitgekeken naar de volgende Booming. En daar hoef je niet lang voor te wachten. Zaterdag 2 mei vier je dat het voorjaar is en maak je je op voor een heerlijke zomerse Booming White Edition. En alweer, het kan gewoon niet op, gewoon gratis voor iedereen tot 22.30!
Op woensdag 13 mei is The Real House Event weer terug in haar Rotterdamse thuisbasis: Blender! Deze avond start Metz on Wednesday om 22.00 uur en gaat deze midweekse dansavond door tot 04.00 uur (de volgende dag is iedereen vrij ivm Hemelvaartsdag) Ooit zo'n dikke programmering gezien voor een feestje op woensdag? ROOG, Lucas & Steve, Chris Rox, Jasper Clash, Jip Deluxe en MC Roga zijn in het huis!
Op vrijdag 17 april maakt de Zweedse DJ en producer Jonas Rathsman zijn debuut in de tunnel. In de afgelopen jaren bewees hij zichzelf keer op keer door het uitbrengen van zowel innoverende producties op French Express als mixes voor Boiler Room. Mede hierdoor benoemde radio host en DJ, Pete Tong, hem tot de ster van de toekomst.
Op maandag 27 april staat Nederland weer geheel in het teken van Koningsdag. Vanaf 20:00 uur kan iedereen die door wil feesten in Amsterdam terecht in de Melkweg voor een majestueuze HEY! party met DJ Sneak, Michel de Hey, Ici Sans Merci en de nieuwste winnaar van de Kweekvijver DJ competitie. De kaarten zijn nu in de voorverkoop via Ticketmaster.
Pleasure Island werkt hard aan de line-up voor 19 september. Het is het laatste festival van het seizoen en dan moet er geknald worden! De organisatie heeft al leuke opties uitstaan. Ook zijn er weer een hoop dingen te beleven zoals de vele kraampjes, kermisattracties en nog veel meer leuke dingen. De super super early bird en de super early bird waren in een mum van tijd uitverkocht. Maar niet getreurd, want de early bird van €35 is nog van kracht en de early bird VIP voor €42,50 ook!
Radical Redemption gaat dit jaar op Fantasy Island Festival de eindshow verzorgen. Deze 15 minuten durende show is volledig vooraf ge-timecode en zit vol met vuurwerk, vuureffecten en lasers.
Op zaterdag 18 april keert XXlerator terug naar Nijmegen, waar het allemaal begon. XXlerator Raw neemt dan het Honigcomplex aan de Waal over met twee dikke area's vol raw hardstyle. De voorbereidingen zijn in volle gang, moeder natuur durft eindelijk weer de zon aan ons te tonen, de line-up is om te smullen, dus alle ingrediënten voor een topdag zijn aanwezig. Check hier de timetable en last info en zorg dat je je ticket scoort.
Met nog een dikke week te gaan maakt de hardcore scene zich op een festival waar vele al maanden naar uitkijken; Hardshock Festival! Check alle belangrijke informatie en natuurlijk de timetable in dit bericht!
Zaterdag 14 maart 2015 was dus zo'n dag die de hardcore-geschiedenisboeken in kan. De geboorte van Hardcore Alliance was een feit. Behoorde je tot het elitekorps van dit hardcoreverbond, dan wil Dance 2 Eden je bij deze nogmaals bedanken voor je aanwezigheid, je enorme energie en je gezelligheid! Als je nu dacht, dat je een heel jaar zou moeten wachten op de volgende editie van Hardcore Alliance is er goed nieuws! Uiteraard zal de Hardcore Alliance Area ook weer terugkeren op Ghosttown! De datum is bekend!
Na een geslaagd proefjaar in 2014 keert Matrixx Live aan De Kade de komende Vierdaagsefeesten terug naar de Waalkade. Het concept blijft van 18 t/m 24 juli hetzelfde: een gevarieerd live programma ondersteund door de Dj's van Q-Music.
De lente komt er aan! Dat betekent Hemelvaart, dat betekent Hemeltjelief! Festival. Ieder jaar staat Hemeltjelief in het teken van een thema. Tijdens deze zevende editie "Daar komt de aap uit de mouw" wordt de NDSM-Werf aan de hand van dit thema omgetoverd tot een ware jungle. Ga op ontdekkingstocht in het oerwoud, bouw apennestjes om in te hangen en boogiewoogie naar de Jungle Boogie.
Op 26 en 27 april barst het weer los onder de John Frostbrug in Arnhem. Beat the Bridge viert dit jaar haar vijf jarig bestaan met meer dan vijftig artiesten, waaronder B-Freqz, Adaro, Ran-D en MC Da Syndrome, die er zo te zien helemaal klaar voor zijn! Ben jij er ook klaar voor? Check de video!
Line-update TIKTAK Festival
woensdag 8 april 2015
Dimitri Vegas & Like Mike, A-Trak, DVBBS, Deorro, Carnage, Tchami, Yellow Claw en meer staan al klaar voor derde editie van TIKTAK Eclectic Music Festival op het ArenA Boulevard Amsterdam. E&A Events pakt op 18 juli aanstaande wederom groots uit en zorgt qua muziek weer voor de typische trap, hiphop- en housemuziek-crossover en presenteert bij hierbij de line-update!
Hardcore in Panama
woensdag 8 april 2015
Op 16 mei zal voor het eerst in de geschiedenis van de Panama in Amsterdam een hardcore-evenement plaatsvinden. Met The Amsterdam Hardcore Event trapt Project 1 een reeks hardcore-evenementen af.
Marco en Francina Baalhuis van Stichting Love and Respect hebben grote bewondering voor de mensen die voor Stichting Opkikker werken. Zo groot, dat hij iets voor deze stichting wil doen. Op zaterdag 16 mei 2015 organiseren zij een evenement waarmee ze aandacht willen vragen voor Stichting Opkikker. Daarnaast willen zij met het evenement zoveel mogelijk geld inzamelen voor dit fantastische doel. Zo gaat de gehele opbrengst van de kaartverkoop gaat naar Stichting Opkikker.
18HRS Festival viert dit jaar haar vijfjarig bestaan op zaterdag 11 juli. Het programma voor deze jubileum-editie maakten ze al eerder bekend, en nu kunnen ze ook de stage-indeling verklappen. Van 12:00 uur 's middags tot 06:00 uur in de ochtend gaat het los op de Balkenhaven, gelegen aan de oevers van het Noordzeekanaal, op fietsafstand van Amsterdam.
Nog een kleine week te gaan en dan vindt de derde editie van 'Gabber Temple' plaats in de Hall of Fame, Tilburg. 11 april is er weer opnieuw ruimte voor early hardcore, terror, darkcore en alle zijstromingen die enigszins aan gabber te koppelen zijn. 'De derde editie zal wederom een speciale editie worden,' aldus Bart Hard, mede organisator van dit event. 'Naast enkele exclusieve namen gaan we deze editie ook de samenwerking met TK07 aan.'
Zondag 19 juli om 2 uur 's middags start op Hof van Tange het Go Dutch Festival. Met de beste Nederlandse artiesten, de breedste programmering, de mooiste decors en het gezelligste publiek!
Prosumer naar Toffler
maandag 6 april 2015
Zaterdag 11 april komt de Duitse DJ en producer Prosumer naar Toffler! In Duitsland is Prosumer sinds jaar een dag een grote naam en vooral bekend vanwege zijn verfijnde smaak en liefde voor house muziek. Zo compileerde hij afgelopen jaar onder meer een album voor de befaamde Fabric series.
De beste cadeaus zijn de cadeaus die je kunt delen met je vrienden. Op 10 april deelt Marcel Vogel de cadeaus uit, wanneer hij zijn verjaardag viert tijdens een nieuwe editie van Cheetah in Studio 80. Met namen als Ge-ology, Jamie 3:26 en Delfonic op de line-up, belooft dit een editie te worden waarvan je gaat grommen...
Op vrijdagavond 17 april 2015 organiseren Mike Molenkamp en Rob Min de eerste editie van het evenement 'Victorious'. Een dance event in Alkmaar waarbij de opbrengst ten goede komt aan KWF kankerbestrijding. Op 4 juni 2015 zullen Mike en zijn collega Jolanda Brands meedoen aan de Alpe d'Huzes. Deelname aan Alpe d'HuZes is niet gratis. Per deelnemer wordt een sponsorbedrag gevraagd. Met Victorious is het de bedoeling om zoveel mogelijk geld in te zamelen wat ten goede zal komen aan de KWF Kankerbestrijding.
Deze maand is het groot feest in Escape! Zo viert resident en programmeur Raymundo zijn tienjarig jubileum bij Escape, treedt Nelly op tijdens Pasen op zondag 5 april en wordt er op zondag 26 april en maandag 27 april royaal uitgepakt tijdens Kingsnight en –Day!
Aanstaande zondag 5 april, eerste paasdag, is het weer tijd voor voor een nieuwe dosis Lentekriebels. Op de beats van de beste dj's kun je in Central Studios maximaal losgaan tot in de vroege uurtjes, want op maandag ben je vrij vanwege Pasen. Check hier de timetable en laatste info en lees meer over de VIP Trip winactie naar Ibiza.
Don Diablo remixt Madonna
woensdag 1 april 2015
DJ/ producer Don Diablo en 's werelds grootste popdiva Madonna hebben de handen ineengeslagen voor de remix van de single 'Ghosttown'. Madonna zocht, via haar management, contact met de Nederlandse Don Diablo nadat ze zijn remixen hadden gehoord voor o.a. Ed Sheeran en Jessie J. 'Ghosttown' is de tweede single van Madonna's recent verschenen album 'Rebel Heart'.
Het feest der feesten keert op zaterdag 9 mei terug in de Havenstad: Lunapark! Dit roemruchte event zal op deze datum na het succes van de vorige twee edities terug keren in de mooiste club langs de Maasboulevard: Club Vie! Vanaf 23.00 uur zullen de deuren van deze unieke en gastvrije locatie geopend zijn voor de echte Lunaparkers van het eerste uur en verwelkomt het graag vele nieuwe nieuwsgierige gezichten.
Vrijdag 17 en zaterdag 18 april is Den Haag in de ban van The Crave Weekender. Het eerste levensjaar van het vooruitstrevende Haagse techno concept wordt gevierd in haar thuisbasis, de PIP. Beide avonden staan in het teken van labelnights. Zo presenteren Format Records en Token hun sterkste delegatie.
Op zaterdag 4 april is het weer tijd voor een avond vol Drumcode geluid met de Italiaanse held Sasha Carassi! Naast zijn releases op Drumcode bracht hij ook met succes platen uit op Octopus records en zijn eigen Napolitaanse label Phobiq Records.
Weet je het nog hoe Sleazers ooit begon en hoe Pat-trick ooit begon met draaien op feestjes? Het is allemaal al een tijdje geleden en het wordt tijd om dat eens goed nieuw leven in te blazen. Pat-trick gaat dat ook doen met een nieuw Exciting & New feest. Zoals we van de laatste feesten, toen nog in Dolce Vita, gewend waren met een vleug erotiek. Gewoon een lekker feestje met party people die houden van een gezellig, niet te groot feest met natuurlijk geweldige muziek.
30 april 2015
MTV streamt Tomorrowland Brasil
Hoax viert tienjarig bestaan Tectonic op vrijdag 12 juni in de Melkweg
CRAFT Festival line-up release
Noisia kondigt eerste editie van eigen zomerfestival aan
29 april 2015
Major Lazer op 3 oktober in de Heineken Music Hall
Juice elke vrijdag in Escape Lounge & Studio
Decibel outdoor · the festival
Het Chasséveld omgetoverd tot Dancetour locatie
28 april 2015
Glow House festival indoor edition
TranceBeatsch in Fuel · Powered by Grotesque
27 april 2015
Quest4Trance klaar voor Spring edition
26 april 2015
De Confetti Club komt met tweede editie
25 april 2015
Atomnation X Morgen.am Showcase
24 april 2015
Minivakantie Thuishaven op Reis: dansen en kamperen in Brunssum
22 april 2015
Clubnacht Encore presenteert 'Generation Y's Hiphop' in Melkweg Expo
RADION haalt wereldmuziek in huis
20 april 2015
Luxurious presents grand opening Exclusive in Maggy Malou
19 april 2015
Een gouwe ouwe
18 april 2015
25 April kick-off nieuw concept Club Ensuite
17 april 2015
Het Koninklijke weekend begint goed met de Kings Edition van 7th Heaven op zaterdag 25 april
Poema vult vrije dagen
White · Only the best
16 april 2015
Metz pakt dik uit op woensdag 13 mei in Blender Rotterdam
Zweedse Jonas Rathsman maakt debuut in Toffler
15 april 2015
DJ Sneak en Michel de Hey sluiten kingsday af in de Melkweg
14 april 2015
Pleasure Island festival super early bird al uitverkocht
13 april 2015
Radical Redemption produceert eindshow Fantasy Island
10 april 2015
XXlerator Raw timetable en last info
Hardshock Festival timetable en festivalupdate
Aftermovie Hardcore Alliance online en bekendmaking datum Ghosttown 2015
Matrixx keert terug op de Waalkade tijdens 4Daagse
9 april 2015
De aap komt uit de mouw Hemeltjelief! Festival
8 april 2015
B-Freqz, Adaro, Ran-D en MC Da Syndrome zijn klaar voor Beat the Bridge, jij ook?
Line-update TIKTAK Festival
Hardcore in Panama
7 april 2015
Love and Respect for Stichting Opkikker
18HRS Festival 2015 line-up en podia-indeling
Gabber Temple invites TK07 & The Deathmaker
Jaarlijkse Go Dutch festival op 19 juli in Middelburg
6 april 2015
Prosumer naar Toffler
Cheetah viert Marcel Vogels verjaardag
4 april 2015
Victorious · Een hardstyle evenement voor een goed doel
3 april 2015
Escape in april · Raymundo tien jaar, superstar Nelly en kingsday & -night
1 april 2015
Lentekriebels timetable, winactie & laatste combitickets
Don Diablo remixt Madonna
Lunapark komt na twee uitverkochte edities opnieuw naar Club Vie
The Crave viert eerste verjaardag met Weekender
Drumcode-geluid met Italiaanse held Sasha Carassi in Toffler
Exciting and New nieuw erotisch getint feestje op zaterdag 11 april 2015 in Rodenburg