Partyflock
 
Nieuws · februari 2015
Meubel Stukken (Valtifest, O.W.A.P, Manifesto) en HekjeMelRoy (V-land festival, President, The Illest) slaan de handen ineen voor 'het' nieuwste en leukste Koningsdagfeest van 2015! King Kong AMS 2015 is voor alle sexy, outgoing volwassenen het meest complete feest tijdens Koningsdag.
In 1992 begon Marcel met het organiseren van kleine en intieme feesten onder de naam Extrema Network. Sinds een aantal jaren groeit de dancewereld. Marcel, die ondertussen al 25 jaar bekend is met de housewereld, wil naast zijn grote festivals XO en Solar kleine feestjes terugbrengen als opwarmer voor het festivalseizoen. Aanstaande zondag vindt dan ook de derde editie van Gelikt plaats bij Club Xi in Eindhoven. Een sfeervol feestje waar veel aandacht wordt besteed aan aankleding en entertainment.
Nederlandse horecaondernemers houden zich steeds beter aan het rookverbod. Bij restaurants, cafetaria's, sportkantines, hotels en centra voor kunst en cultuur is de naleving inmiddels bijna 100%. Cafés en discotheken blijven met 74% nog steeds achter, maar ook daar wordt het rookverbod de afgelopen jaren steeds beter nageleefd.
Vandaag heeft Ruis Festival haar volledige line-up bekend gemaakt voor de 2015 editie. Tijdens het pinksterweekend verwelkomt het festival o.a. Gary Beck 🇬🇧, Tensnake 🇩🇪, Oneman 🇬🇧, Job Jobse, Ben Pearce 🇬🇧, Dekmantel Soundsystem en House legende Fred P 🇺🇸.
The Qontinent
woensdag 25 februari 2015
Het sluimerende gevaar lag al langer op de loer. De dag waarop onze planeet zich wreekt op de onstilbare honger van de mens naar weelde en bezit is werkelijkheid geworden.
De tweede Koningsdag in de geschiedenis van Nederland wordt royaal bekroond met twee edities van Kingsland Festival. Het festival vindt dit jaar plaats in Amsterdam en Den Bosch. Beide locaties presenteren een line-up van Koninklijk niveau. Met in Amsterdam optredens van onder anderen Hardwell en Martin Garrix. In Den Bosch zal Armin van Buuren de oranjekoorts naar ongekende hoogte laten stijgen. Deze Koningsdag, op maandag 27 april 2015, gaat grootser dan groots gevierd worden!
Gouden Kabouter Awards 2015
woensdag 25 februari 2015
De Gauwe Kabouter Awards vieren dit jaar het allerleipste van Mokum, hoofdstad van de internationale danceindustrie. Een gesjeesde avond - de beroemde en beruchte Oscaruitreiking van de dancescene - waarin de hotemetoten van het uitgaansleven komen flaneren in hun mooiste kloffie, allemaal naar de gallemieze gaan en hopen een kleine gauwe gozer mee naar huis te nemen.
Na eerdere succesvolle edities van Supersized RAW, zoals de editie in december die ruim van te voren uitverkocht was, staat de volgende editie alweer op het programma op 11 april.. Dit keer wordt de Maassilo in Rotterdam omgetoverd tot een beukparadijs voor iedere raw hardstyle liefhebber.
Je eerste avond uit, aangeschoten door de Breezers, je eerste zoen. Wie kent deze tijd niet? Instagram, Facebook en mobieltjes bestonden nog niet in de jaren 90, dus je kon schaamteloos je gang gaan! En daar werd dan ook gretig gebruik van gemaakt. Maar die mooie periode is alweer lang geleden dus hoog tijd om je weer even jong te voelen tussen leeftijdsgenoten op vrijdag 6 maart in de Haarlemse poptempel: het Patronaat!
Op dit moment zijn er al een groot aantal tranceliefhebbers in de zevende hemel. Deze Global family members zijn namelijk al in het bezit van een ticket voor Trance Nation Global Family op 23 mei aanstaande in de HMH te Amsterdam. Vanwege het feit dat er zo'n run was op de eerste en tweede ronde early bird tickets en de VIP inmiddels ook uitverkocht is, wil de organisatie ervoor zorgen dat er geen trouwe fans naast een ticket grijpen, vandaar deze wake-up call!
Zaterdag 21 maart vindt er weer een Grapevyne editie plaats. Na een mooie opkomst tijdens het 1-jarig bestaan in november, belooft de eerste party van 2015 weer een top avond te worden.
Het eerste Koningsdag festival van Utrecht stijgt op in de imposante Jaarbeurs: de plek waar we ons gaan onderdompelen in gekmakende house en eclectic beats bij twee dikke in- en outdoor stages! Vandaag is de line-up bekend gemaakt. Benieuwd wie er gaat knallen op de mainstage of vanaf de stage hosted by Hipster!? Check snel de teaser!
Zaterdag 28 februari is het alweer tijd voor de volgende 7th Heaven, met alles erop en eraan wat deze feesten zo gewild maakt bij iedereen. Nadat je de auto op één van de ruime parkeerterreinen rond de club hebt geparkeerd word je aan het begin van de avond binnen verwelkomd met een lekker aperitief in de vorm van een drankje dat je persoonlijk wordt uitgereikt. Met een lekker glas champagne, appelsap of jus d'orange in je hand begint het feest al goed! Gedurende de avond word je dan nog verder verwend met de gratis vers gesneden fruit en de altijd populaire verfrissende ijsjes. Zo kom je de avond wel door!
Nieuw 16+ evenement in Utrecht
vrijdag 20 februari 2015
Het blijft de gemoederen bezig houden: Jongeren & Alcohol. Een jarenlange discussie bij de Nederlandse regering leidde uiteindelijk tot de wijziging van de alcoholwet op 1 januari 2014. Een positieve stap richting de preventie van alcoholgebruik onder jongeren, maar wel één met een negatieve nasmaak ten aanzien van het culturele vertier voor 16- en 17-jarigen. Sinds de wetswijziging is het aantal evenementen voor jongeren van 16 en 17 jaar namelijk drastisch geslonken.
Together with RAM
vrijdag 20 februari 2015
Op zaterdag 28 februari staat er dan ook weer een dikke line-up voor jullie klaar die staat als een huis met niemand minder dan Chris Scott, Ed Mission, Emiel Roché, Ko-c, Sjaak Koning, Maus en Michael Saint. Maar...deze editie van Together zul je MC G niet alleen maar deze jongens vocaal horen ondersteunen, want Eindelijk Weer heeft nog een hele bijzondere verrassing voor jullie in petto!
Op zaterdag 6 juni rukt danslievend Nederland uit naar Nijmegen voor het vijfjarige jubileum van Drift Festival. Wederom maakt een scherpe selectie smaakmakers uit de techno en house zijn opwachting binnen de vuige contouren van cultuurerfgoed De Vasim. Het programma bestaat uit een uitgekristalliseerde mix van wereldtoppers en vers talent. Zoals altijd is er volop ruimte voor vernieuwende kunst.
SlapFunk Label Night in Toffler
vrijdag 20 februari 2015
Vanavond maakt Toffler zich op voor een Slapfunk Label Night. Het Utrechts label trekt ten strijde met een mix van gevestigde orde en aanstormend talent in de vorm van Samuel Deep, U Know The Drill en Julian Alexander!
Absolutely Kingsnight heeft zich de afgelopen jaren stormachtig ontwikkeld tot een evenement dat tot een van de grootste in het land mag worden gerekend. Het oranje spektakel vindt ook dit jaar weer plaats op het Van Heekplein in Enschede. Daarnaast is Bevrijdingsdag Enschede qua datum natuurlijk geen nieuws, qua inhoud des te meer want er staat een spectaculair programma in de planning dat ervoor zal zorgen dat Enschede een bolwerk zal zijn dat massaal haar vrijheid viert!
16 Mei vindt Harder Than Ever voor de derde keer plaats. Na twee uitverkochte edities wordt ook deze editie gegarandeerd volle bak! Met zo'n enorme line-up en een geweldige locatie kan dat ook niet anders! Met een aantal exclusieve live acts, de populairste raw hardstyle artiesten en een flinke hardcore afsluiter is de line-up compleet. Gekeken naar de showelementen en de kracht van het te produceren geluid zijn alle ingrediënten voor hét ultieme harddance event aanwezig!
Ready to be Reckless
donderdag 19 februari 2015
Met CRAFT Festival 2015 in het vooruitzicht, zou je haast vergeten dat het eerdaags weer de Hoogste Tijd is voor een editie van Reckless. De Kdanz wordt weer omgebouwd tot een hardstyle-walhalla waar je in twee zalen kunt knallen op de tracks die het 'm doen, gepresenteerd door de artiesten die de toon aangeven op dit moment. Net als bij de voorgaande editie in januari zal Reckless naar een keiharde raw hardstyle avond toewerken. De tweede zaal zal in het teken staan van de toekomst.
In Club Organza wordt 4 april 2015 het eerste LimitleZZ event georganiseerd. Een nieuw concept van 16 uur lang (!) waarbij alle betrokken partijen veel eigen tijd zullen inzetten, omdat het budget zeer beperkt is en de locatie niet meer als 320 bezoekers zal kunnen ontvangen. Dit vergt een creatieve aanpak met samenwerking van personen die passie hebben voor het organiseren en entertainen met muziek en decoratie.
In mei 2015 lanceert Diffuzion Records een album met nieuwe tracks van haar producers, inclusief een aantal remixen. Nieuw talent krijgt bij Diffuzion Records een kans! Wil jij met artiesten als Shockwave, The Beatcaster, Demolite en Transeuterz op het Diffuzion Records album staan? Dat kan! Maak jouw remix van de track 'Music is Life' van Shockwave.
Gaaf, uniek, nieuw en toch oud? Dat is de nieuwe editie van Metz on Sunday op zondag 15 maart. Waarom? Nou, deze avond heeft The Real House Event namelijk een wel heel bijzonder thema: Vinyl Edition!
Oldschool Gangsters kleurt zoals bijna ieder jaar weer oranje in de maand april. Koningsdag is wel twee dagen later maar op 25 april willen ze toch een beetje meedoen om enigszins aan te sluiten bij dit altijd gezellige Nederlandse feest. Zaterdag 25 april zal er een nieuwe editie van Oldschool Gangsters plaatsvinden in S.U.R.. Omdat Oldschool Gangsters zich weet te onderscheiden van andere events, zoals door het gezellige, het gewone "ons kent ons gevoel", is het altijd weer een hele beleving wanneer de datum dichterbij komt. En dat maakt dit concept zo bijzonder met onder andere hun organiserende residents DJ Rob & MC Joe!
Het zwarte pand gelegen aan de Beesdseweg wat bekend is geworden door discotheek HappydayZZ wordt aangepast tot een multifunctionele evenementenlocatie. Een drietal ondernemers (bekend uit de horeca- en evenementenbranche) hebben het initiatief genomen om de voormalige discotheek in te zetten voor onder andere dance- en themafeesten, concerten, beurzen, congressen, bedrijfspresentaties, recepties, bruiloften et cetera.
1992 is 4 you! In het voorjaar van 2015 brengt b2s een nieuw festival naar Rotterdam. Op zaterdag 23 mei wordt een nieuw aangelegd evenemententerrein in de Eendragtspolder het toneel voor een ode aan de opkomst van de elektronische dancemuziek, die we tegenwoordig kennen als House classics. Diverse Rotterdamse clubs en artiesten speelden hier een legendarische rol, denk aan Parkzicht, Nighttown, Carrera. En denk aan de artiesten die hierbij een grote rol hebben gespeeld en daarmee bepalend zijn geweest voor de basis van de House in Nederland.
Supersized RAW Special latest info
maandag 16 februari 2015
Aanstaande zaterdag worden de Central Studios in Utrecht opnieuw omgetoverd tot een Raw Hardstyle tempel tijdens de Supersized RAW Special. De elite van de raw hardstyle scene is aanwezig om de beste rauwe kicks en screeches de zaal in te slingeren. Ben jij een echte liefhebber van deze substroming binnen de Hardstyle scene? Dan mag je het zeker niet missen. De belangrijkste informatie die je als bezoeker dient te weten, inclusief de timetable, lees je hieronder. Tot zaterdag!
Wie jarig is trakteert...op 27 februari bestaat het Vieze Poezendek één jaar! En geheel in de herkenbare stijl van het Vieze Poezendek zal de allereerste verjaardag van Milkshake's hot 'n steamy poezenkind uitbundig worden gevierd. Denk aan: een extra-extravagante aankleding van de club én een extra kittige headliner, niemand minder dan The Flexican & Sef zullen deze editie achter de draaitafels de klauwen uit de mouwen steken.
Met haar drie jarig bestaan in het vooruitzicht, maakt Klamme Handjes zich op voor Het Festival. Op zaterdag 25 juli vindt het Klamme Handjes Festival plaats in het Diemerbos.
Op 16 mei organiseert fashion webshop ModeMusthaves.com het eerste échte Fashion Festival van Nederland genaamd; Fierce. Fierce Fashion festival creeërt een omgeving waar fashion liefhebbers zich kunnen onderdompelen in een wereld waarbij de nieuwste trends op fashion, -beauty en muzikaal gebied de hoofdrol spelen. Op het festival zal één stage aanwezig zijn met een tal aan bekende artiesten. De line-up is nog top secret maar wordt via de social mediakanalen van Fierce bekend gemaakt.
Op zaterdag 4 april keert Subway weer terug in de Rotterdamse Maassilo! Nederlands grootste Dubstep en Drum 'n Bass concept pakt ditmaal groter uit dan ooit. Met namen als SKisM, Black Sun Empire en Trolley Snatcha komt de crème de la crème van de bassmusic richting de oude graansilo in de havenstad!
Ieder jaar in maart vindt in Miami 🇺🇸 de Winter Music Conference plaats met daar omheen ook de Miami Music Week. En natuurlijk ook de International Dance Music Awards (IDMA). Met ruim twee miljoen stemmen en een geschiedenis van 29 eerdere edities belangrijke prijzen in de dance-industrie.
Nachtsport is terug in Doornroosje
maandag 9 februari 2015
Na een jaar afwezigheid is het Nijmeegse techno concept – dat bekend is van succesvolle feestjes in o.a. Doornroosje en Merleyn – terug met een nieuwe editie. Na een knallende afsluiting in het oude pand is het nu tijd om uit te pakken in het nieuwe Doornroosje. Met een waardig programma worden alle Nachtsporters op 21 maart opgeroepen om van 23:00 tot 06:00 uur flink aan de conditie te werken.
Afgelopen weken heeft Hardshock Festival al vier van de vijf area's met bijbehorende line-up aangekondigd en daar komt vandaag de Drum'n Bass/Crossbreed Area bij. Met o.a. Deathmachine, The DJ Producer, Innominate (I:gor vs Igneon System) en Thrasher is stilstaan in deze area ook écht géén optie! Check hieronder de complete line-up van Hardshock Festival 2015 en doe mee met de speciale win-actie!
De single 'Outlines' van Nederlandse DJ/producer Mike Mago is deze week één van de hoogste nieuwe binnenkomers in de officiële UK Top 40. In de eerste week van release bestormt de single meteen de Top 10 en komt op nummer 8 van de Britse hitlijst binnen. 'Outlines' is een samenwerking met de zangeres van de Canadese band Dragonette.
The Magic Tree of House
maandag 9 februari 2015
Op zaterdag 14 maart brengt 'The Magic Tree of House' de oude sfeer weer tot leven met een aantal oude dj's die in de beginjaren al actief bezig waren in de wereld van de electronische muziek. Ze vertegenwoordigen samen alle facetten van de housescene van de jaren 1992 tot en met 1999. Met een '100% vinyl only' set zal Pat C,voormalig resident dj van Parkzicht (Rotterdam), je twee uur lang meenemen op zijn muzikale reis door het verleden.
Tiësto heeft zondag een Grammy in de wacht gesleept. Hij won de prestigieuze prijs in de categorie best remix voor zijn versie van John Legends hit All Of Me.
Na een uitermate geslaagde en uitverkochte 90's edition in de WesterUnie, viert Klamme Handjes op 3 april haar derde verjaardag. De laatste editie voor Klamme Handjes Festival vindt wederom plaats in de welbekende fabriekshal. Tijdens de derde verjaardag worden bezoekers mee op reis genomen richting de tropen.
Minder dan 5 minuten vanaf het voormalige Defqon1 terrein in Almere staat het Topsportcentrum. Deze supermooi gelegen indoor sportarena krijgt op 21 februari haar vuurdoop als evenementenlocatie. Het eerste grote evenement dat er plaatsvindt is Hardclassics. Dit is tevens de officiële terugkeer in 2015 van Lady Dana, The Queen of hardstyle.
Daar waar wereldberoemde popartiesten als de Rolling Stones en Pharrell Williams naast hun indrukwekkende concertreeksen en festivaloptredens graag maar helaas incidenteel een intiem en exclusief concert in bijvoorbeeld een Paradiso doen, biedt Global Dutch zo'n podium voor de populaire dancestromingen. Altijd gebracht door Nederlandse dj's die op dit moment wereldwijd de grote clubs, events en festivals op hun kop zetten. 013 Poppodium in Tilburg heeft de primeur.
Dit jaar viert Harmony of Hardcore haar tienjarig jubileum en staat er voor de hardcore liefhebber op 23 mei 2015 weer een waanzinnige line-up te wachten. Met meer dan 80 acts, verdeeld over 8 area's zal het hardcore spektakel op het festivalterrein De Roost in Erp losbarsten. Het belooft weer één van de hoogtepunten van het Hardcore festivalseizoen te worden. Met trots presenteert Par-T dit jaar een nieuwe area en de complete line-up voor HoH 2015.
Magistrat Valentijnsweekend
donderdag 5 februari 2015
Het weekend van de liefde komt er aan! In Magistrat vieren se dat twee dagen lang met de beste house en disco sounds op vrijdag en de fijnste techhouse en techno op zaterdag. Zaterdag vieren ze twee verjaardagen. Van de favoriete techno Lady Estroe en van Paul Hazendonk. Zij hebben als speciale gast niemand minder dan Dimitri uitgenodigd.
Flirten, dansen, sjansen in een stijlvolle entourage met lekkere muziek en mooie mensen. Op zaterdag 14 februari is de eerste editie van SaturdayClub van dit jaar in het Schielandhuis in Rotterdam en die staat helemaal in het teken van Valentijn!
Betreed 27 april de oranje Jaarbeurs voor Kingshouse Festival! De plek waar gekmakende beats over ons heen kaatsen, drank rijkelijk vloeit, eten in overvloed verschijnt en we keihard feesten! Het eerste Koningsdagfestival van Utrecht stijgt op in de Jaarbeurs. Op deze imposante locatie laten we ons onderdompelen in de house en eclectic sounds bij twee dikke in- en outdoor stages. De eerste editie van het festival laat hiermee meteen groots van zich horen en zet een uitgesproken stempel op Koningsdag in het hart van ons land.
6 Februari nodigt Tram 10 Arjuna Schiks en Illesnoise uit om samen met de Tram 10 residents een waar spektakel te maken van de tweede Tram 10 reis. Na de geslaagde opening met Juan Sanchez en JP Enfant gaat Tram 10 door met de winterparade.
Het wintersportseizoen is nog in volle gang. Heerlijk al die sneeuw- en ijspret. Intussen is het GO! Après Ski 2015 team druk bezig met de voorbereidingen zoals de line-up. De eerste namen zijn sinds vandaag bekend. Zowel Jan Smit, Lawineboys, Wolter Kroes en Snollebollekes zullen het feestpodium van GO! Après Ski op zaterdag 11 april 2015 onveilig gaan maken!
Flirtation · Winter edition
dinsdag 3 februari 2015
Op zaterdag 7 februari gaat het dak eraf tijdens de famous Women only Flirtation Winter Edtion in de Amsterdamse Club Panama. Ruim 800 vrouwen dansen, feesten, drinken, keten en flirten met elkaar op de de heerlijke beats van een fantastische line-up; DJ T'Amore, Cat Carpenters, MC Choral, Elegance Depth & Covergirl Sunny
Welke innovaties moeten we nú aanpakken om in 2020 een succesvol evenement te organiseren? Het platform Open House is opgericht om die innovatieve ideeën op te sporen en tot succesvolle business te maken. Reden voor de VVEM om een partnership aan te gaan.
Na een uiterst gezellige New Years Eve editie, is het zaterdag 7 februari weer tijd voor een daverende Soixante Neuf editie in Tilburg en wel in Club Epic!
De feesten van Kinky on the Beach worden gewaardeerd als geweldig. Daar is de organisatie heel blij mee en we willen dat ook in 2015 weer voortzetten. Laatst was er iemand die vroeg "Hoe kan dat nu toch dat Kinky on the Beach zo populair is, terwijl ze helemaal geen entertainment hebben?" Geen entertainment? Als je door de zalen loopt zie je één en al entertainment. Al onze bezoekers doen er alles aan om zich zo KINKY mogelijk te kleden, als dat geen entertainment is. Maar er zijn nog meer redenen.
28 februari 2015
Amerikaanse house-legende Kerri Chandler headliner King Kong tijdens Koningsdag
27 februari 2015
Oprichter van XO Extrema Outdoor en Solar brengt kleine intieme feestjes terug in Eindhoven
26 februari 2015
Rookverbod horeca steeds beter nageleefd
Complete line-up Ruis Festival 2015 gepresenteerd
25 februari 2015
The Qontinent
Hardwell, Martin Garrix en Armin van Buuren op Kingsland Festival
Gouden Kabouter Awards 2015
Nieuwe editie Supersized RAW Special in de Maassilo te Rotterdam
24 februari 2015
Beerpong en BoyBandBingo op 90s feest voor 25plussers op vrijdag 6 maart in het Patronaat
Trance Nation · Global Family wake-up call
22 februari 2015
R&b, hiphop, soul & disco classics, funky house en tropical op Grapevyne
20 februari 2015
Kingshouse Festival presenteert line-up
De laatste 7th Heaven in de winterperiode is op 28 februari
Nieuw 16+ evenement in Utrecht
Together with RAM
Drift Festival viert vijfjarig jubileum
SlapFunk Label Night in Toffler
Bekendmaking line up Absolutely Kingsnight & Bevrijdingsdag Enschede
19 februari 2015
Harder than Ever presents The Underground met een huge line-up
Ready to be Reckless
18 februari 2015
Limitless Music Events lanceert line-up en voorverkoop voor eerste LimitleZZ
17 februari 2015
Album release & remix contest Diffuzion Records
Metz laat zijn DJs de platenkoffer uit de kast halen
16 februari 2015
Oldschool Gangsters op 25 april in S.U.R.
Nieuwe evenementenlocatie in Culemborg
Ode aan Nighttown, Parkzicht & Carrera met het 1992 is 4 you! festival
Supersized RAW Special latest info
14 februari 2015
Vieze Poezendek viert éénjarig bestaan
13 februari 2015
Klamme Handjes Festival keert terug in het Diemerbos
Het eerste echte Fashion Festival in Nederland
12 februari 2015
Subway XL8 op 4 april in de Maassilo Rotterdam · Line-up dikker dan ooit
10 februari 2015
Genomineerden International Dance Music Awards bekend
9 februari 2015
Nachtsport is terug in Doornroosje
Full line-up release Hardshock Festival 2015
Mike Mago bestormt Britse hitlijsten
The Magic Tree of House
Tiësto wint Grammy voor remix All Of Me
7 februari 2015
Klamme Handjes viert driejarig bestaan
6 februari 2015
Na outdoor events Defqon en Free festival nu indoorevent met o.a. Dana en Technoboy in Almere
Global Dutch: intieme dj-shows in plaats van mega-events
5 februari 2015
Harmony of Hardcore presenteert line-up en start early bird ticket sale
Magistrat Valentijnsweekend
SaturdayClub neemt je mee naar Parijs tijdens de Special Valentine's Edition
3 februari 2015
Feesten op het eerste Koningsdagfestival in Utrecht
Tram 10 nodigt Arjuna Schiks en Illesnoise uit
Eerste line-up namen GO! Après Ski 2015 bekend
Flirtation · Winter edition
VVEM en Open House gaan samenwerken om innovatie in evenementenbranche te bevorderen
2 februari 2015
Nieuwe editie Soixante Neuf in Epic Tilburg
1 februari 2015
Kinky on the Beach, het leukste kinky feest van Nederland, zaterdag 21 februari 2015