Partyflock
 
Nieuws · mei 2013
Last World presenteert een flinke lijst spraakmakende namen die stuk voor stuk zin hebben om te gaan knallen op een van de podia op het Kristalpark in Lommel. Het festivalterrein op het grensgebied van België en Nederland ligt te wachten totdat de tenten en podia tussen de gigantische windmolens herrijzen. Reis jij mee om uiteindelijk op 13 juli te arriveren op 'the final destination of the harder styles'?
Ibiza in the house in Escape
vrijdag 31 mei 2013
Waarom nog naar Ibiza waar de drankjes peperduur zijn? De Ibiza experience heb je ook in hartje Amsterdam waar top DJ's elk weekend de sterren van de EDM hemel draaien! Deze maand o.a. Firebeatz en René Amesz (Stealth)! En op donderdag bij Reveal is je biertje slechts €2 dus tel uit je winst.
De meeste mensen raken in extase als ze alleen de zee al zien. Voeg aan die zee een heerlijk warm strandfeest toe en je hebt het recept voor dé perfecte zomerdag . Ook dit jaar zal de welbekende Mango's Beachbar alles uit de kast trekken om het jaarlijkse Zandvoort Alive weer even onvergetelijk te maken als ieder jaar. Op zondag 7 en 21 juli staan er van 16.00 tot 00.00 onder andere Benny Rodrigues, Erick E, Tettero, Raymundo en MC Dan Stezo op het programma.
Op de laatste dag van augustus organiseert Full Spectrum de eerste editie van het Making Waves Festival. Vandaag maakt de organisatie de eerste vijf namen bekend die op zullen treden op een sfeervolle locatie in Bloemendaal. Met indie, hiphop, disco en singer songwriter presenteren zij een breed scala aan artiesten.
Dream Spinners is terug met een nieuwe editie van zijn mateloos geliefde clubavond, dit keer in het centrum van Amsterdam: Bungalow 8. Op vrijdagavond 7 juni neemt de organisatie deze exclusieve nachtclub over met een line-up die het hart van iedere dansliefhebber sneller laat kloppen.
Dance, of EDM zoals het tegenwoordig vaak wordt genoemd, is 'booming' en dat betekent dat er ook vele lijstjes worden gemaakt. Wie is de populairste dj? Wie heeft de meeste fans? Wie doet het goed op social media? Maar uiteindelijk komt het natuurlijk neer op de pegels die met het draaien en produceren van platen verdiend (kunnen) worden......wie is de rijkste artiest?
De Amsterdamse afdeling van de JOVD, de onafhankelijke liberale jongerenorganisatie van de VVD, vindt dat de partydrug XTC voortaan gewoon in Amsterdamse smartshops en coffeeshops verkrijgbaar moet zijn. Volgens de jonge Amsterdamse liberalen kan het reguleren van XTC-verkoop voor veiliger koop en gebruik zorgen.
PVDA is op 'oorlogspad' tegen hard geluid in uitgaansgelegenheden. Onlangs kon je al lezen dat de partij een campagne wil om mensen bewust te laten worden van de gevaren van hard (uitgaans)geluid en vandaag lezen we dat ze minister Edith Schippers gaan vragen een geluidlimiet van 100 dB in te stellen:
Opties:
1. Naar het strand? Nee veel te koud nog. Brrrr
2. Naar de Efteling? Te duur, geen geld voor!
3. Ikea, broodje hotdog eten.? Ben je gek ofzo!?
4. Crystal Venue?... Wat is daar? Damn, dat gaat hem worden: Bloody Sunday!
Iedereen is inmiddels wel toe aan de zomer, met in het vooruitzicht: zon, zee, strand en natuurlijk de beste feestjes! SLAM! viert de start van het seizoen met het populaire strandfeest SLAM!Beachbreak. Dit jaar in een reeks van drie evenementen, waarvan twee kleinere edities en één grote finale.
De eerste editie van het hardstyle beach festival Hardshore vindt plaats op 15 juni 2013 bij het recreatiegebied Watergoed in Valburg, gelegen tussen Arnhem en Nijmegen. Dit festival is een must voor de liefhebber. Met een waanzinnige mainstage line-up en een door Theracords gehoste stage vol diversiteit en rauwe beats.
Heb jij zin om lekker te feesten op een van Nederlands leukste festival? Pak dan je kans nu het nog kan. Voor maar €30 kun je al genieten van dit festival. Wil je vijftien uur lang feesten tot 06.00 uur? Met de early bird actie voor €40 kun jij feesten tot je schoenzolen eraf vliegen.
Op zaterdag 25 mei wordt een droombeeld werkelijkheid in de geliefde Sleutelstad. Leiden Ondergronds presenteert je de authentieke, klassieke house, zoals die eind jaren '70 is ontsprongen in Chicago en Detroit. De pompende beats worden op deze nu al gedenkwaardige avond aangevuld met echte disco, soul en funk, in de geest van de legendarische Paradise Garage discotheek in New York.
Terug naar de house in Gebouw T
donderdag 23 mei 2013
'Back to the old school', 'Turn up the bass', 'I like it loud!' Vele kreten uit de eind jaren '80 en begin jaren '90. Stichting TO DO laat deze tijden herleven in Gebouw-T! Op zaterdag 1 juni vindt het eerste echte house feest, I Like Retro, plaats in Gebouw-T.
Bassrulers gaat overdekt
donderdag 23 mei 2013
2K Music heeft besloten het zekere voor het onzekere te nemen en de open air mainstage te vervangen door een tent. Dit betekent dat zowel de hardstyle, hardcore als freestyle stage overdekt is deze editie. Bassrulers Outdoor is ready to rock!
Voor alle dance liefhebbers uit (Noordoost) Nederland is er goed nieuws. Ruinerwold, gelegen naast Meppel, krijgt namelijk in oktober een nieuw groot dance festival! Op zaterdag 12 oktober 2013 organiseert High Energy Events, bekend van o.a. Fusion of Dance, samen met HuneFestival een nieuw dance festival genaamd Greenfields Festival.
Op zondag 9 juni is Metz on Sunday weer terug in Rotterdam met een wel heel speciale en exclusieve editie: de befaamde White edition! The Real House Event strijkt dan uiteraard weer neer in haar nieuwe thuisbasis en tevens de mooiste en beste club van Nederland: Club Vie!
Love Family Park 2013
dinsdag 21 mei 2013
Hoera, het is lente en Love Family Park (LFP) is klaar om haar nieuwe plannen te delen voor 2013! Niet alleen is de line-up dit jaar uitgebreid met 22 dj's en live acts, ook het park zelf is gegroeid.
Woodlands
dinsdag 21 mei 2013
Woodlands Festival barst op zaterdag 1 juni om 11.00 uur los en is groter dan ooit. Bergens eigenste festival heeft straks negen area's met onder andere twee techno stages, live muziek, theater, beeldende kunst, Silent Disco (90's en drum n bass), Burlesque en nog veel meer inspirerende activiteiten.
Een aantal keer per jaar zijn er van die evenementen waar je bij mowt zijn, je helaas iets anders hebt gepland, maar waarna je achteraf denkt: was ik toch maar geweest. Het moment is nu daar, dus verzet je afspraken op zondag 9 juni.
Na twee compleet uitverkochte edities in de Maassilo vindt op zaterdag 29 juni van 14:00 tot 23:00 de nieuwe editie van Mysterious plaats. Dankzij onze trouwe bezoekers gaan wij deze zomer naar buiten op de meest bijzondere en mooiste outdoor locatie in Rotterdam!
Hurricane Outdoor 2013
vrijdag 17 mei 2013
Zaterdag 8 juni is een dag om te reserveren in je agenda en te zorgen dat je in topconditie bent. Geen uitweg zal meer mogelijk zijn als je het nieuwe terrein betreedt waarop het jaarlijkse Hurricane Outdoor wordt gehouden. Het festival staat in Zuid-Holland bekend als een doordreunend evenement waar de hardere stijlen je om de oren vliegen.
Loodsen
vrijdag 17 mei 2013
Op 31 mei gaat Loodsen van start. The men and woman behind the wheels zijn Egbert (live), Erick Eerdhuizen, Jay Barker 🇬🇧, Timothy Watt, Jorgensen, Farshad Kay, De La Montagne en deephouse vocaliste Jennifer Cooke.
Na het succes van afgelopen jaar brengen Breakfast Club & Les Enfants Terribles je op zaterdag 17 augustus de tweede editie van Wave Festival. Het meest knusse buitenfeest van Amsterdam strijkt weer neer in de groene omgeving van Paviljoen 't 't Twiske. Voor maar 21,50 euro brengen de organisaties een topprogramma met zes internationale artiesten naar de wateren aan het groene 't Twiske.
Na twee jaar is het tijd voor het echte werk. Geen massa en stampij, maar STRAF_WERK haar eerste eigen knusse en keiharde zomerfestival!
Op vrijdag 31 mei verplaatst het zonovergoten Beachrockers Festival zich eenmalig naar de beste club van het Noorden: RED in Leeuwarden. Met een spectaculaire line-up zal deze avond de temperatuur stijgen tot subtropische sferen.
Gunz for Hire - The Resistance
woensdag 15 mei 2013
Dit weekend is het zo ver, dan zullen de mannen van Gunz for Hire Tilburg omver blazen tijdens 'The Resistance' in 013. De nacht zal in het teken staan van de duistere en rauwe atmosfeer die de mannen om zich heen hebben gecreëerd. De gemaskerde mannen hebben het afgelopen jaar veel nieuw materiaal geproduceerd en zullen dit tijdens de nacht zeker laten horen! Alle informatie die je dient te weten lees je in dit bericht.
Are you ready to party?!
dinsdag 14 mei 2013
Pasen, Koninginnedag, Hemelvaartsdag... We hebben ze bijna allemaal gehad dit jaar, maar Pinksteren staat nog voor de deur. Het Pinksterweekend begin je aanstaande zaterdag goed met Booming New Season – the XXXXL edition! Een topfeest met stijl en een muzikaal spektakel 'that will blow your socks off'.
Op vrijdagavond 17 mei opent de club van Arena in al haar glorie haar kerkdeuren met de aftrap van Listen to This; de gloednieuwe, wekelijks terugkerende échte house avond van Amsterdam.
Raw Inc. presents The Shade
dinsdag 14 mei 2013
Vrijdag 31 mei 2013 organiseert Raw Inc. Events een nieuw concept, namelijk: Raw Inc. presents: The Shade! Deze avond zal geheel in het teken staan van Raw Inc.'s resident dj / organisator: The Shade!
Aanstaande zondag is het dan eindelijk zover, op eerste Pinksterdag: dan barst het spektakel in Beachclub Vroeger op Bloemendaal weer helemaal los. Flirterz zal de tent afbreken met de beste dj's, de mooiste mensen uit heel Nederland, sensuele danseressen en nog heel veel meer!
Waar voorheen de Cinescope op de Schrijverstraat 2 gevestigd was, zal binnenkort Cell haar deuren openen. Aan de metamorfose van het gebouw wordt al ruim een jaar met man en macht gewerkt. Cell is een club met een unieke experience en biedt kwaliteit in alle facetten wat ongekend is in de Nederlandse clubwereld.
Adrenaline in The History
vrijdag 10 mei 2013
Na twee edities van Adrenaline in Hoogeveen is nu de tijd gekomen dat ook Tynaarlo eraan moet geloven. Adrenaline gaat verder in The History met de toepasselijke naam 'The Rush Continous'. Bassline Events heeft ook dit keer niet bezuinigd op de line-up en dat is te zien.
WhoopWhoop! Je kunt weer gek doen deze zomer! Apenkooi, Matjesdisco en Sjonnie & Anita, bekend om hun knettergekke themafeesten, zijn playmates geworden en kunnen niet wachten om deze zomer de grootste partyplayground voor jullie te hosten. Op 10 augustus zullen zij sportpark Riekerhaven volproppen met spectaculaire speeltoestellen en origineel geboekte acts.
Citymoves komt naar Deventer
donderdag 9 mei 2013
Citymoves keert terug naar Deventer. Nadat het gratis dancefeest in het verleden al eens neerstreek in de Hanzestad maakt het op zaterdag 25 mei een glorieuze comeback. Er zal een groot podium verrijzen op het Singelplantsoen, waar van 13.00 tot 22.00 uur meerdere dj's de boel op zijn kop gaan zetten.
Showtime
donderdag 9 mei 2013
Heb jij ook al die zomervibe te pakken? Heb je nog maar een paar keer genoten van de beste deejays van Nederland op Bloemendaal? Zet 16 juni dan alvast in je agenda, want dan heeft Showtime het ultieme strandfeest voor jou!
Met nog een kleine vier weken te gaan hangt de zon al vol verwachting boven Klein Scheveningen aan de Lek in Lopikerkapel, om op 1 juni volop te branden tijdens Dance 2 Eden Outdoor – The Festival Of The Harder Styles. Het kort geleden gereleasede anthem werd met groot enthousiasme ontvangen door het publiek. Voor de liefhebbers van het stevigere werk heeft D-Tune nu ook een vette hardcoreremix gemaakt.
Full Moon brengt Miami en Ibiza naar Amsterdam met Midnight Sun! Op zaterdag 18 mei zal men de ultieme beachparty in The Sand beleven. The Sand zal in heerlijke zomerse sferen zijn en heeft Full Moon extra hete acts en mooi entertainment.
Op zaterdag kan je o.a. genieten van Ahmed Romel, John 00 Fleming en Will Holland. Voor zondag komen speciaal vanuit Zweden o.a. Airbase, Johan Ekman en Sebastian Brandt het Transformatorhuis in vuur en vlam zetten. Ook exclusieve namen als Paul Webster, Will Atkinson en Stoneface & Terminal staan op het programma. Met de toevoegde area van Future Focus kan de organisatie ook mededelen dan niemand minder dan Ernesto, Aerofoil, Yves De Lacroix en Alpha Duo aan de line-up voor zondag zijn toegevoegd.
Na jaren van succesvolle samenwerking slaan Pioneer en Loveland Festival ook dit jaar de handen ineen op zoek naar nieuw Nederlands DJ-talent. De winnaar wint niet alleen DJ-gear, maar hij of zij mag direct aan de slag op Loveland Festival.
ADF 2013 goes hardstyle
dinsdag 7 mei 2013
ADF pakt dit jaar goed uit. Met een zeer volwaardige hardstyle area, genaamd Hardstyle Fellows en een zeer verrassende line-up.
Na een veel te lange winter is het festivalseizoen eindelijk los gebarsten! Een van de festivals waar het meest naar uitgekeken wordt is Harmony of Hardcore. Op zaterdag 18 mei zullen duizenden ravers naar festivalterrein De Roost in Erp trekken om te genieten van meer dan 70 artiesten. Van 14:00 uur tot middernacht verwennen legendes ons met de hardcore van vroeger en nu. Harmony of Hardcore beslaat het hele spectrum, van early tot mainstream tot terror.
Na de succesvolle eerste editie met duizenden bezoekers in 2012 komt Dance Experiencde XL in 2013 terug! Op de geweldige locatie op de Drafbaan Stadspark van het Stadspark te Groningen vindt op zaterdag 11 mei 2013 het dance-feest van het noorden van Nederland plaats.
Het strandseizoen is begonnen, heerlijk! De temperatuur blijft stijgen en het lentegevoel begint langzaam te komen na een veeeeel te lange winter. Latin Lovers viert de lente tijdens het Pinksterweekend aan het strand van Bloemendaal bij Beachclub Fuel! Als vanouds wordt Beachclub Fuel weer omgetoverd tot een club met tropische sferen, veel zomerse beats, tribals, vocals, cocktails, palmbomen, trommels en warmte!
Convoi Exceptionnel
zondag 5 mei 2013
25 Mei 2013 zal voor het eerst in de geschiedenis in club Paradigm een industrial hardcore getinte avond plaatsvinden. De voormalige graansilo leent zich met haar industriële karakter perfect voor dit nieuwe concept. Convoi Exceptionnel presenteert met trots dan ook een spetterende line-up voor deze eerste editie.
Hou jij van non-stop doorbeuken zonder al te veel melodieuze onderbrekingen of vervelende breaks? Markeer dan zaterdag 25 mei 2013 in je agenda, want dan vindt alweer de derde editie plaats van het concept Staalhard. Staalhard - Energetic Hardcore vindt ditmaal plaats in de prachtige Stadsfeestzaal te Stadsfeestzaal Aarschot (België) en dit van 21.00-07.00.
Op zaterdag 25 mei 2013 presenteert Radio Veronica de volgende editie van We all Love 80's 90's 00's in Panama Amsterdam. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80, 90 en 00's in Panama!
Sunday Vibezz
donderdag 2 mei 2013
In navolging van het vorige succes van Sunday Vibezz volgt er op zondag 12 mei wederom een nieuwe Sunday Vibezz! En wel de: Mothers Day Special! Ook op deze dag weer een heerlijke line-up!
Win een reis naar Ibiza
woensdag 1 mei 2013
Ja, je leest het goed. Een reis naar Ibiza in een van het meest luxe appartementencomplexen daar. Met een groot zwembad, tennisbaan en strand recht voor de deur in Cala Tarida. Kijk maar op www.appartementenibiza.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A25213 en zie hoe mooi het plekje is. Wat moet je er voor doen? Nou simpeler kan het bijna niet.
Restylerz, wat een maandelijks terugkerend hardstyle evenement is, biedt jou als liefhebber een heerlijk avondje uit. Met een gruwelijk dikke line-up, knetterhard geluid, entertainment en jou als losgeslagen wild gaat ook deze editie genaamd 'Freedom Fighters' er eentje worden om niet snel te vergeten.
31 mei 2013
Artiesten voor Last World Festival zijn ingecheckt
Ibiza in the house in Escape
30 mei 2013
Mango's Beachbar maakt zich op voor twee edities van Zandvoort Alive in juli
Eind augustus eerste editie Making Waves Festival
29 mei 2013
Dream Spinners met stijlvolle house line up naar Bungalow 8
Wie zijn de rijkste artiesten op dit moment?
28 mei 2013
JOVD Amsterdam wil XTC-verkoop in winkels
PVDA wil wettelijke geluidsnorm in uitgaansgelegenheden
24 mei 2013
Bloody Sunday: Wat ga jij doen zondag 2 juni?
Trap de zomer af met SLAM!Beachbreak Fernandes City Tour
Hardshore · Hardstyle Beach Festival
23 mei 2013
Pak nu nog je kans op jouw early bird kaartje voor Pleasure Island
Klassiek house-geluid krijgt voet aan de grond in Leiden
Terug naar de house in Gebouw T
Bassrulers gaat overdekt
22 mei 2013
High Energy Events lanceert nieuw dance festival in Ruinerwold: Greenfields Festival
Metz'n allen in het wit tijdens Metz on Sunday
21 mei 2013
Love Family Park 2013
Woodlands
Sunnery James & Ryan Marciano 9 juni bij Bloomingdale
19 mei 2013
Line-up Mysterious' outdoor stadium project compleet
17 mei 2013
Hurricane Outdoor 2013
Loodsen
16 mei 2013
Wave Festival op zaterdag 17 augustus in het groene Twiske
Volledige line-up Straf_Werk Festival bekend
15 mei 2013
Beachrockers Clubtour finale in Club Red in Leeuwarden
Gunz for Hire - The Resistance
14 mei 2013
Are you ready to party?!
Listen to This wekelijkse deephouse avond in Hotel Arena
Raw Inc. presents The Shade
Flirterz aanstaande zondag, eerste Pinksterdag, op Bloemendaal
13 mei 2013
Nieuwe club met internationale allure opent binnenkort haar deuren
10 mei 2013
Adrenaline in The History
Buitenspelen Festival is terug en hoe!
9 mei 2013
Citymoves komt naar Deventer
Showtime
8 mei 2013
Hardcore remix Dance 2 Eden Outdoor anthem nu online
Volgende week een speciale editie van Full Moon in The Sand
Quest4Trance pakt 18 en 19 mei groots uit met o.a. een extra Future Focus area
7 mei 2013
Pioneer en Loveland Festival op zoek naar DJ-talent
ADF 2013 goes hardstyle
Harmony of Hardcore presenteert anthem en mixalbum
Welcome back to Dance Experience XL
6 mei 2013
Latin Lovers on the Beach met Pinkstereditie in Bloemendaal aan Zee
5 mei 2013
Convoi Exceptionnel
2 mei 2013
Do you like energetic hardcore?
We all love '80's '90's 00's eind mei weer naar Panama*
Sunday Vibezz
1 mei 2013
Win een reis naar Ibiza
Freedom Fighters Frontliner, Digital Punk en Bass Modulators te gast op Restylerz 2.0