Partyflock
 
Nieuws · november 2013
Focus met twee uur Radical Redemption
donderdag 28 november 2013
Traditiegetrouw is het de eerste vrijdag van december wederom tijd voor Focus. Op vrijdag 6 december opent Lucky haar deuren voor Focus: The Lost City, waar niemand minder dan Radical Redemption centraal staat en maar liefst twee uur lang het geluidssysteem tot de limiet zal drijven. Uiteraard zal hij dit niet alleen doen.
Hold up: Het succesverhaal van de liefde tussen de twee gezelligste openminded feestjes krijgt op de valreep van 2013 een heel kittig staartje. Supertoys nodigt Rumour Has It wederom uit voor een uitbundig eindejaarsfeestje. Special guest: Peaches!
KNIP
woensdag 27 november 2013
Mensen van hun bovenlijf ontdoen zeg je? Yes! Een filmpje van een dance cam bij een sportwedstrijd. Daarnaast beantwoord het Trimbos de vraag of het nuttigen van veel vitamines voor een feest een versterkend effect heeft op het gebruik van XTC. Ook weer een mop, anekdote en wat valt er te winnen deze week?
Aan alle mooie dingen komt een eind, zo ook aan het bestaan van Kreativ Agency. Maar voor het zover is, zal een memorabele periode worden afgesloten met een állerlaatste knalfeest op vrijdag 20 december in Studio 80.
NRG VIBE neemt je op Synthetic 1.0 mee naar hun lab waar knetterende hardcore de deksels van de pannen laat rammelen. Op het programma uit Spanje Wasted Minds, de Italiaanse geweldenaar Amnesys en van eigen bodem Re-Style, Silver Shadow, The Mad Scientist, Backfire, TBS en The Dictator. MC M-Core host de avond. Na jaren van afwezigheid van grote internationale artiesten is Haarlem toe aan echte hardcore!
Het is nog zo ver weg, maar Booming Sexy New Year in de Hemkade is nu al uitverkocht. Dit feest is pas over vijf weken en speciaal daarom heeft de organisatie juist voor jullie een tweede locatie! In Almere welteverstaan. Deze locatie ligt lekker centraal in Nederland en het zal hier zeker net zo gezellig worden als in Zaandam.
Na de twee succesvolle edities van WEARE1, met grootheden als Adaro en Radical Redemption, is het 29 november tijd voor de derde editie in Club Cell in Almere. Met het dikke geluid in de club en nu met een nog grotere line-up zal het weer garant staan voor een avond flink beuk werk van jonge talenten en gevestigde namen uit de hardstyle scene.
Join the Rebellion
maandag 25 november 2013
Over 5 dagen barst de eerste editie van Rebellion los! Zaterdag pakt de organisatie uit met een stevige en gevarieerde line-up en een mooie show. Beekdal zal worden omgeturnd tot een ware beuktempel. Samen met de sfeer zoals je die in Haaren tijdens Twisted en Rebirth gewend bent, zijn dat de perfecte ingrediënten voor een vet feest.
De derde editie van het groeiende Hardshock Festival gaat in 2014 op 19 april plaatsvinden. Met een zeer diverse programmering verdeeld over maar liefst vijf area's waar muziekstijlen als hardcore, frenchcore, industrial, terror en early hardcore groots geprogrammeerd worden, is Hardshock het hardcore-festival dat zich richt op de echte liefhebbers binnen deze scene.
ID&T opent een nieuwe feestlocatie op bedrijventerrein Westpoort. Een club mag het niet heten, want dat spreekt deze generatie jongeren niet aan. Deze week is het huurcontract rondgekomen, zo maakte ID&T-medeoprichter Duncan Stutterheim vorige week bekend op het Westpoortsymposium. ID&T huurt de hal van drieduizend vierkante meter bij metrolijn 50-halte Isolatorweg voor tien jaar.
Nieuwe Electronische Waar is het platform voor producers uit Oost-Nederland. Maak je muziek, maar is er niemand die het hoort behalve je buurman? Dan ben je bij hen aan het juiste adres. Het is hun missie om talentvolle producers te bevrijden uit hun zolderkamertjes en een podium te bieden. Ieder jaar brengt NEW een CD en een digitale release uit met een nieuwe lichting producers.
Bij The Shell staat de liefde voor muziek centraal: een liefde die zich uit in een fijne, ongedwongen sfeer op de dansvloer. Voor deze - alweer - negende editie nodigt The Shell Serge en dj-collectief Barre Tijden uit om het onderste uit hun schelp te halen.
Tresor Berlin komt op 29 november naar Pand14. Ondergronds feesten staan bekend om hun ongedwongen sfeer en authentieke beleving. Feesten waar de muziek centraal staat en niets moet en alles mag. 9.23 organiseert samen met TWSTd een uniek feest in Pand14 in Amsterdam.
In de dertien jaar dat Marco Kuiper en zijn vrouw Tamar van Duin hun ziel en zaligheid in Indian Summer Festival staken, groeide het festival uit tot een meerdaags evenement met ruim 30.000 bezoekers. Nu draagt Kuiper het stokje over en verkoopt Indian Summer Festival aan FKP Scorpio. 'Het is mooi geweest. Ik heb alle vertrouwen in FKP Scorpio en Indian Summer Festival is bij hen in goede handen.'
Gregor Salto is blij dat hij donderdag tijdens de Latin Grammy Awards toch deels in de prijzen is gevallen. De Amerikaans-Cubaanse rapper Pitbull won de Grammy voor beste urban optreden met het nummer Echa Pa'lla, dat Salto voor hem produceerde.
DJ Panic solo night in Doornroosje
vrijdag 22 november 2013
Zaterdag 30 november 2013 is het een feit, Panic zal zijn draaikunsten gaan vertonen in één van de mooiste poppodiums die Nederland rijk is; Doornroosje te Nijmegen!
Encore sluit 2013 knallend af
donderdag 21 november 2013
De wekelijkse clubnacht Encore presenteert in november en december opnieuw een gevarieerd programma met een selectie van top DJ's. Het jaar wordt knallend afgesloten op 31 december met een NYE-special. Encore vindt elke zaterdag plaats in de Melkweg, Amsterdam.
Rêve x BAR
donderdag 21 november 2013
Rêve: een clubavond gebaseerd op dromen en surrealisme. Rêve is een clubconcept dat een verbinding maakt met het onderbewuste. Surrealistisch, bizar, angstaanjagend, magisch & melancholisch. Rêve brengt een clubavond die je oren, ogen, tong en geest kietelt.
KNIP
woensdag 20 november 2013
Hoe trek je de aandacht van mannen? Leedvermaak blijft leuk en: was het maar weer rokjesseizoen! Deze week is de post met de beste positief tot negatief ratio drugs en seksgerelateerd! Uiteraard ook weer de standaard update van verschillende secties op Partyflock!
SFX neemt ook Duits i-Motion over
woensdag 20 november 2013
I-Motion, de Duitse eventpromoter die is opgericht in 1994, werd door Robert Sillerman 's SFX Entertainment overgenomen voor $16 miljoen in contanten en $5 miljoen in aandelen. Afgelopen zomer was al bekend gemaakt dat SFX bezig was met deze overname.
Noisecontrollers gaan ieder eigen weg
woensdag 20 november 2013
Wanneer de visies en ambities van twee creatieve zielen op een bepaald punt in het avontuur uiteenlopen, dan is het wellicht tijd voor verandering. Na goed overleg en op basis van wederzijds begrip en steun, hebben Bas Oskam en Arjan Terpstra besloten hun eigen wegen te kiezen in navolging van hun dromen.
Red alert! Zaterdag 7 december dreigt nu al de geschiedenisboeken in te gaan als meest wilde avond van Hengelo. Op deze avond viert rapper Mitta, tevens één van de organisatoren van Be Famous, zijn verjaardag op de laatste Be Famous van dit jaar!
Convoi Exceptionnel dendert voort
dinsdag 19 november 2013
Na een zeer succesvolle eerste editie in mei keert Convoi Exceptionnel terug in een industrieel getint Paradigm! De eerste editie van dit nieuwe Industrial Techno/Hardcore/Broken Hardcore evenement in het Noorden heeft laten zien wat dit concept in zijn mars heeft en met de line-up voor de tweede editie wordt niks minder verwacht.
Panic viert verjaardag in stijl
maandag 18 november 2013
7 December viert DJ Panic zijn verjaardag in stijl tijdens zijn eigen feest: Paniek in De Loods XXL. De XXL toevoeging is zeker geen loze belofte: er wordt deze editie extra groots uitgepakt met maar liefst drie area's. Zo zal er naast de main stage (early rave & hardcore) een oldschool en freestyle area zijn, waar bevriende en collega dj's hun platen ter gehore zullen brengen.
Zaterdag 23 november is het weer tijd voor een snoeiharde editie van Uptempo Events. Op deze editie is Para Italia jarig! Wie jarig is, deelt uit en dat doet Para Italia dan ook zeker met de keiharde line-up die hij heeft samengesteld.
Dansen in club LUX voor dance4life
maandag 18 november 2013
Op zaterdag 30 november vindt in club LUX 'Nachtdienst met dance4life!' plaats. LUX Utrecht en dance4life slaan de handen ineen om aandacht te vragen voor het onderwerp HIV/aids. Dit uit zich in een benefietavond, waarbij de opbrengst naar dance4life gaat.
Laatste Ouwe stijl in Pand14
zaterdag 16 november 2013
Eind februari valt het doek voor Pand14, vanwege een gemeentelijke beslissing. Maar niet getreurd! Strength of Unity mag nog eenmaal met haar paradepaardje het pand onveilig maken. Mis deze speciale nacht dus niet!
Langspeelplaats
vrijdag 15 november 2013
Mannelijke DJ's zijn in de meerderheid en feesten met Sinterklaasthema zijn - op dit moment - een slecht idee. Bovendien, wie gaat er in de huidige (verzadigde) Amsterdamse feestscene nog een nieuw feest organiseren? Sociale en zakelijke zelfmoord of briljant concept?
Early Birds opgelet: Op 26 december is Sexed Up terug in de Maassilo Rotterdam. Voor slechts €12,50 haal je nu een Early Bird ticket via www.sexedupworld.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A26481. Wees er wel snel bij, want zoals gebruikelijk bij Sexed Up gaat de kaartverkoop hard!
KNIP
woensdag 13 november 2013
Blondjes winnen altijd! Dieren ook en Labradors helemaal! Daarnaast lees je in 'Ondertussen op Flock' een oproep voor een leuke after. Daarnaast natuurlijk weer de standaard items!
Een jaarlijks terugkerend Supersized evenement is het vieren van de verjaardag van Paul Elstak! Op zaterdag 18 januari eren vrienden en collegae de indrukwekkende carrière van The Godfather of Hardcore traditioneel op zijn verjaardag in Factory 010 te Rotterdam en... you're invited!
De Finale van Nachtspelen
woensdag 13 november 2013
Wat ooit begonnen is als een kleinschalig vriendenfeestje, is uitgelopen tot een feest vele malen groter dan aanvankelijk gedacht. Opzienbarende records zijn gebroken en vriendschappen gesloten. Maar helaas, aan al het goede komt een eind...
Je hebt er vast weleens mee in de trein of in de bus gezeten, of er naar moeten luisteren op een verjaardagsfeestje van een familielid. Van die zeurderige ouwe types met hun 'vroeger was alles beter' gemopper. Maar wat nou als er een kern van waarheid inzit en dat vroeger echt alles beter was? Met dat gedachtegoed is het creatieve team van The Central Dome hard aan de slag gegaan om een prachtig programma op te zetten voor het WOW indoor Festival van 16 november aanstaande!
House Rituals on tour naar Anno
dinsdag 12 november 2013
Two brothers with one hell of a sound and they go by the name of Village Brothers, komen op zaterdag 30 november 2013 met hun superconcept House Rituals naar de enige echte hotspot van Almere: Club Anno!
19 Oktober jongstleden werd Leeuwarden getroffen door een verschrikkelijke brand in de binnenstad. Veel historische panden (waaronder het geboortehuis Mata Hari) zijn hierbij verwoest, veel mensen raakten hun complete inboedel kwijt en er is zelfs een dodelijk slachtoffer te betreuren. Idsard Otte werd niet ouder dan 24 jaar. Friese EDM artiesten en hun vrienden willen met liefde hun steentje bijdragen aan Stichting 058 Helpt 058. Met gepaste trots presenteren ze 058 House Assist.
We are Hardstyle
maandag 11 november 2013
Na het kerstdiner rijst al gauw de vraag: wat gaan we de rest van de avond doen? Dit jaar vult We are Hardstyle deze vraag in met een tweedaags hardstyle-evenement. De dikste headliners uit de hardstyle scene komen voor het eerst kerst vieren in Oss.
Nederland krijgt er een unieke nachtclub bij. Gelegen in het studiocomplex te Aalsmeer wordt zaterdag 30 november Club Liberty geopend, een club van grootse, theatrale proporties. Niet zomaar een plek om een nachtje te dansen, maar een sfeervol ingerichte locatie die in alles het spectaculaire nachtleven van New York ademt.
Nederlandse consumenten hebben in 2012 715 miljoen euro uitgegeven aan muziek, variërend van (grote) concerten tot dance-evenementen en de aankoop van muziekcd's, downloads en streams. Bijna driekwart van de totale uitgaven, 525 miljoen euro, komt voor rekening van live muziekevenementen. In 2017 ligt dit bedrag bijna 12 procent hoger op 587 miljoen euro. Dat blijkt uit de Entertainment & Media Outlook 2013-2017 van PwC.
Na het succes tijdens afgelopen zomer van de Latin Lovers Summercruise gaat het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland gewoon door met het organiseren van legendarische bootfeesten. Op zaterdag 14 december meert de enige echte Latin Lovers Cruise aan in Utrecht!
De nieuwe House in Motion op 30 november pakt superdik uit met een show van wereldklasse en niet één maar twee dikke zalen. Voor het eerst host House in Motion ook een aparte urban area dus je kan op het feest van twee stijlen volop genieten. Maar 'the meat of the party' is natuurlijk de grote House in Motion area. Volop entertainment, geweldige dj's en deze keer dus een top-act van wereldklasse met 2 Faced Funks!
Een aardig fenomeen, die feesten van Super Sunday. Tel daar een veelbelovende kerstvibe en monsterlijke line-up bij op, en je krijgt een X-Mas Bash waar de naalden van uit de boom springen. Op Tweede Kerstdag (donderdag 26 december) is het zover, met onder meer Nicky Romero, The Partysquad, Shermanology en vele anderen staat er wat te gebeuren in de Central Studios.
Steve Lawler 15 november naar Toffler
donderdag 7 november 2013
Grootheid Steve Lawler komt op vrijdag 15 november 2013 naar de tunnel en daar is Toffler zeer content mee! Hij is al jarenlang de ongeslagen koning van de ritmische techhouse. Op geheel gepaste en bekende wijze vult Jeff Moore de avond aan!
Het eerste internationale succes is een feit voor dance label Powerhouse Music. Met de Nederlandse signing Blasterjaxx scoort het jonge label een nummer één hit in Zuid Afrika.
Tweede editie Horizon in DOKA
woensdag 6 november 2013
Deel twee van de 'Horizon @ Doka' trilogie. En de line-up windt er geen doekjes om. Chloé en Jennifer Cardini, de grande dames van de Franse electronische muziek, zullen gezusterlijk achter de knoppen van Horizon staan.
Rauw op je Dak timetable
maandag 4 november 2013
Aanstaande zaterdag is de North Sea Venue het epicentrum van de raw hardstyle als Art of Dance haar nieuwste rawstyle event presenteert met een line-up die moeilijk te overtreffen zal zijn. Met area-hostings van Minus is More, Theracords en The Magic Show bleek de liefhebber zodanig getriggered dat de kaartverkoop als een malle is gegaan.
Op zaterdag 30 november staat er weer iets leuks in de agenda van party-minded Nederland: Mascarada is weer terug! In Beachclub Royal aan de kust van Hoek van Holland gaat dit gemaskerde feest weer een dik feest produceren! Muzikaal is het weer van hoog niveau met oa Benny Rodrigues en Roul and Doors!
Het gaat gebeuren. De laatste voorbereidingen worden getroffen. Duizenden mensen maken zich op voor de grote opening van The Central Dome! Op 16 november zal deze superieure mega concerthal Midden-Nederland haar deuren weer openen. The Central Dome, gevestigd op randje Amersfoort/ Nijkerk, is klaar voor een geweldige nacht vol sensatie. Eindelijk is het zo ver, dé uitgaanssensatie van Nederland opent met WOWIndoorFestival en jij kan erbij zijn!
Steve Rachmad houdt de traditie in ere en keert op 16 november voor de vijfde keer terug naar Studio 80 om zijn verjaardag te vieren. De Amsterdamse club is al jaren de thuisbasis van deze techno held. Dit jaar nodigt Steve Rachmad niet één, maar vier vrienden uit om dit feest met hem te vieren: Joel Mull, Valentino Kanzyani, Isis en Baba Robijn.
Vengaboys domineren charts India
zaterdag 2 november 2013
Vengaboys domineren met maar liefst 5 songs de Indiase Nokia single-charts. De hoogste notering hebben ze te pakken met hun meest recente hit 'Hot Hot Hot', die de #2 positie bekleedt. Ook 'To Brazil', 'We Like To Party', 'Boom Boom Boom' en 'We're Going To Ibiza' zijn goed voor een Top 10-notering. De tracks zijn afkomstig van het later dit jaar te verschijnen Greatest Hits-album.
Vanavond RODnacht in Trouw
vrijdag 1 november 2013
RODnacht is terug in de heetste club van Nederland! Na de uiterst succesvolle lancering tijdens Hemelvaart waar ROD (aka het technobroertje van Benny Rodrigues) uiteindelijk een zinderende acht uur set neerzette, mocht het geen verrassing meer heten dat RODnacht @ Trouw een vervolg zou krijgen.
28 november 2013
Focus met twee uur Radical Redemption
Supertoys invites Rumour has it x-mas special
27 november 2013
KNIP
Kreativ Agency neemt na drie jaar afscheid met weergaloos eindspektakel in Studio 80
Synthetic 1.0 · Welcome to our hardcore laboratory
26 november 2013
Booming Sexy New Year Hemkade geheel uitverkocht, maar Almere nog niet
WEARE1 voor de tweede keer in Club Cell
25 november 2013
Join the Rebellion
Hardshock Festival op 19 april 2014 · Early Bird start 7 december
ID&T opent eventlocatie in Amsterdamse Westpoort
24 november 2013
N.E.W. zoekt nieuwe producers uit Oost-Nederland
23 november 2013
The Shell haalt Serge en Barre Tijden naar Studio 80
22 november 2013
9.23 en TWSTd organiseren Ondergronds
Indian Summer Festival verkocht aan FKP Scorpio
Gregor Salto deelt Latin Grammy met Pitbull
DJ Panic solo night in Doornroosje
21 november 2013
Encore sluit 2013 knallend af
Rêve x BAR
20 november 2013
KNIP
SFX neemt ook Duits i-Motion over
Noisecontrollers gaan ieder eigen weg
Feel like a celebrity for a day at Be Famous
19 november 2013
Convoi Exceptionnel dendert voort
18 november 2013
Panic viert verjaardag in stijl
Para Italia viert the hardest birthday party
Dansen in club LUX voor dance4life
16 november 2013
Laatste Ouwe stijl in Pand14
15 november 2013
Langspeelplaats
Sexed Up · Ghostriders op tweede kerstdag in Maassilo
13 november 2013
KNIP
Paul Elstak · The Godfather of Hardcore
De Finale van Nachtspelen
Zaterdag grand opening The Central Dome met WOWIndoorFestival
12 november 2013
House Rituals on tour naar Anno
11 november 2013
Friese artiesten op de bres voor brandslachtoffers Leeuwarden
We are Hardstyle
9 november 2013
Club Liberty: New Yorkse clubsfeer in Aalsmeer
8 november 2013
Inkomsten muziekindustrie vooral voor grotere spelers
Latin Lovers komt cruisen in Utrecht
7 november 2013
House in Motion featuring worldclass act 2 Faced Funks
Super Sunday X-Mas Bash: kerst zal nooit meer hetzelfde zijn
Steve Lawler 15 november naar Toffler
Blasterjaxx scoort nummer 1 hit in Afrika
6 november 2013
Tweede editie Horizon in DOKA
4 november 2013
Rauw op je Dak timetable
Mascarada keert terug in het Westland
The Central Dome, de superieure concerthal van Midden-Nederland opent zaterdag 16 november
3 november 2013
Steve Rachmad viert verjaardag in Studio 80
2 november 2013
Vengaboys domineren charts India
1 november 2013
Vanavond RODnacht in Trouw