Partyflock
 
Nieuws · juli 2012
Wanneer de niet-werkend Nederland heerlijk geniet van hun vakantie, is Harders Plaza druk bezig met de voorbereidingen voor de tweede editie van haar nieuwste concept Restylerz 2.0! Aanstaande zaterdag barst Harders Plaza namelijk weer uit haar voegen met knallende beats van o.a.Code Black, Frequencerz & niemand minder dan The R3belz. Check hier de trailer, timetable en laatste info!
/K met Peren
dinsdag 31 juli 2012
Studio/K bestaat vijf jaar en viert dat met de grootste en meest uitbundige editie van /K met Peren tot nu toe. In vijf zalen brengt Studio/K met een orgie van bands, DJ's, film, theater, strippers en een bazaar een ode aan de B-film.
Nog iets langer dan een maand te gaan en dan trapt Hardest Dreams af op de Franse toer. Hierbij zullen de geluiden van french tek, frenchcore, hardcore, industrial hardcore en UK hardcore te horen zijn in Pand 3 te Deventer.
5 Augustus is het tijd voor de vijfde editie van Dance Boulevard. Dit zomerse evenement viert dit jaar haar jubileum met daverende optredens van onder andere Brennan Heart, Radical Redemption, Da Boy Tommy & Da Rick, Gregor Salto, Vato Gonzalez & MC Tjen. Als klap op de vuurpijl zal het evenement spetterend afgesloten worden!
Om terug te kijken naar deze geweldige editie van Zomerkriebels en om te zien wat je allemaal meegemaakt of gemist hebt kun je hieronder de aftermovie bekijken De organisatie wil langs deze weg nogmaals iedereen bedanken en hoopt volgend jaar iedereen weer terug te zien op Zomerkriebels Festival 2013.
Volg de UFO van Herr Zimmerman en lees in dit bericht waar je Herr Zimmerman, Fraulein Z en TanzMan deze zomer én na de zomer allemaal kunt vinden!
Overdreven Festival
dinsdag 24 juli 2012
Voor de eerste keer wordt de Cultuurstrip, de creatieve kern van Overvecht, op 15 september 2012 omgetoverd tot festivalterrein. Overdreven Festival biedt een podium aan de beste Overvechtse en Utrechtse muzikale hoogstandjes!
Zaterdag 25 augustus organiseert Jms Events en UHF Event Productions de eerste editie van Hardstyle Invasion meets Hardstyle Identity in de Riddim te Venray, die daarbij wordt omgetoverd tot een ware Hardstyle arena, waar artiesten met elkaar de ultieme strijd aan gaan. Hardstyle Invasion meets Hardstyle Identity staat dit keer namelijk in het teken van 'Chronicles of the afterlife', waarbij niets gespaard wordt en extremen worden opgezocht.
Ooit was house hot. Nog veel hotter dan het nu is. En house was ook nog gewoon house, alles viel eronder als het maar four-to-the-floor met een bass erin was. De tijd van Turn up the Bass en Two Brothers on the Fourth Floor, maar ook van de Bonzai classics. Dat gevoel, die platen, de echte classics, dat kun je verwachten op de tweede editie van The Ultimate classics Collection.
Na twee jaar van krankzinnige gezelligheid verhuist Cartel van de Chicago Social Club naar Studio 80. In plaats van eindeloos door te emmeren over hoe heerlijk die tijd wel niet was, wil Cartel enkel benadrukken hoe dik de eerste editie in de nieuwe home base wordt. De line-up is daar het ultieme bewijs van.
Op zaterdag 28 juli verhuist Gelazer! met Sneakerz in de Stad naar het Stadhuisplein in Eindhoven, waarna ze op zondag 5 augustus hun tijdelijke onderkomen vinden op het Chasséveld in Breda.
Kruip, kruip.. Kan de tijd niet wat sneller? Nee sorry dat gaat helaas niet, maar de beats zullen daarentegen wel supersnel gaan op het tweejarig bestaan van Fucking Bastards over een maandje, 25 augustus. Heb jij al een kaartje? Wat, niet? Maak dan nu nog ff gebruik van de laatste Early Bird kaarten.
De Nieuwe Oogst sluit haar deuren
donderdag 19 juli 2012
Het bestuur van Stichting Urban Arts & Culture / De Nieuwe Oogst is genoodzaakt de deuren van het cultuurpodium van Rotterdam, gelegen aan de Maashaven Zuidzijde 20, per 18 juli 2012 te sluiten.
Op zaterdag 18 augustus gaat één van Nederlands leading DJ's battlen met de tijd. Twaalf uur lang zal Lucien Foort achter de deks staan, om het publiek mee te nemen op een muzikale treinreis. En deze keer gaat hij zeer exclusive want de locatie waar het dit keer plaats gaat vinden is vorig jaar en ook dit jaar weer gekozen tot de mooiste en beste Beachclub van Nederland.
House in Motion · White Edition
donderdag 19 juli 2012
Ooohooh sometimes... I've got that feeling... En deze keer heeft iedereen dat! Een compleet White uitgevoerde House in Motion, dat is bijna een magische ervaring. De allerlekkerste house en dirty house bij elkaar op één geweldig feest!
Lickerz de Luxe
donderdag 19 juli 2012
Wil je ontsnappen... genieten... iets nieuws en betoverend ervaren...Hou dan 5 oktober vast! Event Lounges nieuwste en meest sexy women only event komt eraan en dat mag je niet aan je voorbij laten gaan!
Vorige week nog liet XO Belgium weten dat haar kaartverkoop als een trein liep. Vandaag maakt de organisatie bekend dat alle combitickets uitverkocht zijn. Er zijn nu enkel nog dagtickets te verkrijgen voor de tweede editie van Extrema Outdoor Belgium.
2012 Marks a decade of Ibiza residencies for Defected and a landmark 8th season at the mighty Pacha. This year however you may have noticed a bit of a difference in the line-ups. As well as the usual suspects a few new faces you may not immediately associate with Defected have graced the roster.
In mei sloeg de gemiddelde kroeggast per bezoek 9,20 euro stuk aan de bar, 25 procent minder dan in dezelfde maand van 2011. Zo'n zuinigheid is nooit eerder vertoond; de afgelopen tien jaar kwamen de bestedingen nooit onder de 10 euro per persoon.
Dirty Dutch, het internationaal danceplatform geïnitieerd door de Nederlandse deejay, artist en producer Chuckie, zal dit jaar op vrijdag 19 oktober tijdens het Amsterdam Dance Event in de Amsterdamse Ziggo Dome plaatsvinden. b. Dat heeft Chuckie samen met Danny Damman, directeur van Ziggo Dome, Richard Zijlma, directeur van het Amsterdam Dance Event, en ID&T-vertegenwoordigers CEO Ritty van Straalen en creative director Jeroen Jansen zojuist bekend ge
Omdat na een festivaldag voor velen de koek nog lang niet op is is het nu tijd om After the Wave te lanceren. Up en de De Kring openen beide hun deuren zodat de fijne vibes van overdag op gepaste wijze en tot diep in de nacht door kunnen worden gezet.
Aanstaande zaterdag is het eindelijk zover: de tweede editie van het leukste strandfestival van het jaar 'Turn up the Beach' in IJmuiden aan Zee. Tussen 13.00 en 23.00 uur zorgen top DJ's als Housequake, Hardwell, Bingo Players, Shermanology en Quintino voor een episch feestje op het prachtige strand van IJmuiden aan Zee.
Op zaterdag 4 augustus 2012 presenteert Unomodo de volgende Utrechtse editie van We all love 80's & 90's in de Winkel van Sinkel! Waan jezelf elke eerste zaterdag van de maand terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in de als vanouds stijlvol aangeklede Winkel van Sinkel.
Aanstaande zondag 15 juli stond Sneakerz in de Stad Maastricht op de planning. Door de slechte weersvoorspellingen is in goed overleg met de gemeente Maastricht gekozen om het gratis evenement te verplaatsen naar een nieuwe datum.
Op zondag 12 augustus vindt de zesde editie van Dancetour plaats op het Marktplein in Apeldoorn. Van 13:00 tot 22:00 worden 10.000 bezoekers verwacht op het gratis toegankelijke dance evenement. De line-up is dit jaar ijzersterk: Sidney Samson, Quintino, Marco V, Lucien Foort, ROOG, Julian Jordan en natuurlijk de DJ Knock Out winnaar 2012. Dancetour staat voor 'Bringing people together' en geeft via Dancetour Projects jongeren uit Apeldoorn een actieve rol.
Op zaterdag 28 juli is het tijd voor de volgende editie van Het foute feest in de Winkel van Sinkel in Utrecht! Ook in hartje zomer wordt de oh zo sfeervolle Winkel van Sinkel speciaal omgebouwd tot het foutste Feestpaleis van Utrecht. Foute decors, foute mensen in foute outfits en foute DJ's die foute muziek draaien zorgen voor een ontzettend foute sfeer.
Give Soul on the Beach
donderdag 12 juli 2012
Het was het einde van de zomer van 2011. Het uitgaansleven in Rotterdam kenmerkte zich door te weinig aanbod, zowel in aantal clubs als in leuke feestjes. En de feestjes die er georganiseerd werden, waren vaak slecht bezocht, misten sfeer of kwalitatief goede muziek. Tijd dus voor verandering, dachten twee jonge gasten uit de Maasstad.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 11 juli 2012
Even lekker lachen? Lees dan de mop van de week. Leer je medeflockers kennen in de spotlight en krijg taalles van een Aziatische dame, een vinger in een oog en auto in de middenberm. Verder natuurlijk weer prijzen te winnen met Ten seconds of sound en Ontdek je plekje!
Format
woensdag 11 juli 2012
Format brengt vrijdag 13 juli weer glans over deze druilerige Nederlandse zomer. Host Juan Sanchez weet de liefhebber te boeien met buitenlandse gast Sian, eigen trots Sandrien en de aanstormende Haagse live act, Joop Junior.
Met trots kunnen de organisaties vertellen dat Bizarre Festival steeds populairder aan het worden is bij het kinky publiek! Er zijn al veel tickets verkocht voor deze derde editie van Bizarre Festival op 27 oktober in The Sand. Bizarre Festival heeft al een grote groep trouwe fans, maar ook nieuwe bezoekers zijn van harte welkom. En het leuke; nu kan jij als VIP naar Bizarre Festival voor dezelfde prijs als een normaal kaartje!
Zaterdag 21 juli is er 's avonds eigenlijk maar 1 plek waar je echt terecht kunt om eens even lekker door te trekken na de warming up op een van de vele festivals die dag. Linke Soep neemt dan namelijk Studio 80 over voor een extra lange editie met niemand minder dan de enige echte housegangster DJ Sneak! 3 uur lang zal hij laten zien waarom hij al zo lang 'on top' is en met een sluitingstijd van 9 uur 's ochtends kan iedereen dus volledig voldaan de tent verlaten op weg naar be
Op 11 augustus 2012 zal Aquabest zich weer vormen tot een prachtig en fabelachtig festivalterrein tijdens de 2de editie van Lakedance dit jaar. Op de vier verschillende stages zullen vele (inter)nationale DJ-grootheden alles uit de kast trekken om deze dag de meest stralende dag van 2012 te maken.
Ex Porn Star Poolparty
dinsdag 10 juli 2012
Trek zondag 19 augustus je stoute badslippers aan en zorg dat, wat er ook gebeurt, je in ieder geval niet de laatste Ex Porn Star-editie van dit seizoen op het Bloemendaalse strand mist...
Restylerz in Harders Plaza
maandag 9 juli 2012
Op zaterdag 04 augustus zal de tweede editie van Restylerz 2.0 plaatsvinden. De organisatie neemt je mee naar 'The Past & The Future'. Met artiesten als The R3belz 🇮🇹, Code Black 🇦🇺 en Frequencerz 🇳🇱 zal ook deze editie weer onvergetelijk worden! Naast deze drie internationale helden hebben heeft de organisatie ook niemand minder dan Proto Bytez en Tartaros weten te strikken. De host van de avond is MC Renegade.
Unforgettable in Bloemendaal
maandag 9 juli 2012
Na de geweldige editie van mei 2011, waarbij honderden tranceliefhebbers in een stampvol Patronaat getuige waren van een onvergetelijke nacht, komt 'Unforgettable' op zaterdag 21 juli 2012 terug. Voor deze gelegenheid zijn trance-coryfeeën Signum en Misja Helsloot uit de hoge hoed getoverd.
Aan het einde van de zomer, op een prachtige locatie in het midden van het land vindt jaarlijks het alsmaar groeiende Fuze Outdoor plaats. Op 15 september a.s. bestaat Fuze Outdoor vijf jaar en pakt tijdens dit lustrum grootser uit dan ooit! Met een totaal vernieuwde huisstijl, een open air hardstyle area en een vernieuwde House area zal het festival opnieuw naar een hoger level getild worden. Check hieronder de complete line-up, de area's en overige belangrijke informatie.
Het ondergrondse verzet van Hellbound zwelt aan, de revolutie is begonnen. Op 10 november 2012 zal Multigroove de 'Hardcore Republic' weer uitroepen met een oorverdovende editie van Hellbound. Maanden van hardnekkig verzet, verhitte strijd en aanhoudende propaganda liggen nog voor ons, maar weldra zal de vlag van Hellbound weer hoog in top gehesen worden en is de 'Hardcore Republic' weer een feit.
#PH12
maandag 9 juli 2012
Op 22 september 2012 zullen de funderingen van het Klokgebouw in Eindhoven een hele hoop te verduren krijgen tijdens de primeur op hardcore-gebied in deze duistere locatie. De gehele nacht zal in het teken staan van snoeiharde sounds van vele grote dj's die verdeeld over twee areas alle verschillende aspecten binnen de hardcore scene zullen belichten.
Inception Space Edition
zondag 8 juli 2012
Four to the Floor en dan goed snoeihard! Voor de vierde keer daalt Inception neer op Crystal Venue met de meest knallende hardstyle, de meest rauwe beats en natuurlijk het meest opgehitste publiek. Deze keer daalt het letterlijk neer als het spaceship de HMS Inception zijn reis door het heelal onderbreekt om even in Culemborg te landen.
Noteer zaterdag 8 september 2012 met grote uitroeptekens in je agenda want 'Funkadelic' komt na 9 maanden keihard terug naar de hoofdstad op toplocatie Arena voor de Take Over Part 2.
De zeventienkoppige jury van Vinylized is er uit: de vijf finalisten van Vinylized 2012 zijn bekend. KNARS, Ganzevour, Daniel Zuur, Zoutman en Etcha zijn door de jury uit honderd inzendingen gekozen als de Final Five van 2012.
Aanstaande zaterdag 7 juli barst het geweld los. Op de derde editie van Last World Festival, een waanzinnige wereld waarin alle harde stijlen de geluidsgolven zullen domineren, strijkt een indrukwekkende delegatie dj's uit de internationale scene neer in het Kristalpark bij Lommel. Lees hier de check-in tijden en laatste info rondom dit festival, plus een hele vette winactie met kans op een uitgebreid VIP-arrangement voor 2013!
Nog een dikke vier weken te gaan en dan is het eindelijk zover: de zesde editie van het Welcome to the Future-festival, op zaterdag 28 juli in recreatiegebied 't 't Twiske bij Amsterdam. Om alvast in de stemming te komen is er op zaterdag 7 juli eerst nog een festivalpreparty in de 80. En dat wordt een extra feestelijke editie, omdat die precies valt in de week van 7 jaar Studio 80.
Free Festival · The Original
donderdag 5 juli 2012
Op het Atlantisstrand in Almere zal aanstaande zondag Free Festival – The Original georganiseerd worden. Het hardere broertje op de zaterdag is inmiddels stijf uitverkocht en ook de guarantee-verkoop voor de zondag verloopt harder dan ooit. Graag vertellen ze je in dit bericht wie de winnaars zijn van de openingsslots, hoe de timetable er uit ziet, en wat je eventueel verder nog zou moeten weten om zondag ongestoord te kunnen feesten.
Na de voorbije twee succesvolle edities van Elements Festival, die telkens op duizenden feestlustige bezoekers konden rekenen, mag je alvast zaterdag 22 september 2012 in je agenda aankruisen om te genieten van tientallen topdj's verspreid over zes podia, een overweldigende sfeer, een imponerende licht- en lasershow, pompende beats,... In één woord één van de indrukwekkendste dance-evenementen van West-Vlaanderen.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 4 juli 2012
Benieuwd waarom je veel intenser droomt wanneer je stopt met blowen? Virtual touren in Canvas... Dronken mensen voor de camera en, zoals elke week, spelletjes raden, in een verse KNIP!
Naast de eerder gepresenteerde line-up op de stages van zes toplabels met alleen producerende DJ's is het nu tijd voor de Boothstock Playground. De labels presenteerden namen als Paul Johnson, Michel de Hey, Tomba, Kraak & Smaak, Moullinex en Zwart Licht. De Playground herbergt drie leuke stages tijdens het Boothstock Festival in het Rotterdamse Zuiderpark op zaterdag 11 augustus.
Vanavond van 21:00 uur tot 23:00 uur zal Fresh FM compleet in het teken staan van Ground zero- the night project. Tijdens deze speciale uitzending maken de luisteraars kans op diverse prijzen. Zo maak je bijvoorbeeld kans op 10 kaarten voor jou en je vrienden en worden er verschillende merchandise-artikelen weggegeven.
Icon · Dr. Peacock
dinsdag 3 juli 2012
Aanstaande zaterdag zal De P60 in Amstelveen helemaal in het teken staan van frenchcore dj Dr. Peacock. Zoals eerder vermeld zal Steve wegens gehoorproblemen niet in staat zijn om de gehele avond zelf op te treden, daarom heeft hij in samenwerking met Cyndium een line-up samengesteld die het beste past bij zijn stijl.
Line-up = Amazing, Crew = Amazing, Location = Amazing, Music = Amazing, Amazing People. Combine these elements and you have the brand new concept: Amazing. Be Amazing by this brand new Edition!
31 juli 2012
Ben jij klaar voor de tweede editie van Restylerz?
/K met Peren
Hard-Aholic laatste info en timetable
Dance Boulevard timetable en last info
30 juli 2012
Zomerkriebels aftermovie en Herfstkriebels
26 juli 2012
Herr Zimmerman free beach party & Dance Valley
24 juli 2012
Overdreven Festival
22 juli 2012
Hardstyle Invasion meets Hardstyle Identity
21 juli 2012
The Ultimate Classics Collection
20 juli 2012
Cartel verhuist naar Studio80 en neemt Tama Sumo mee
Sneakerz in de Stad binnenkort in Eindhoven en Breda
Two year anniversary Fucking Bastards
19 juli 2012
De Nieuwe Oogst sluit haar deuren
12 Hrs of Lucien Foort in Beachclub Royal
House in Motion · White Edition
Lickerz de Luxe
18 juli 2012
Combitickets Extrema Outdoor Belgium uitverkocht
Dennis Ferrer and Solomun this Saturday at Pacha Ibiza
Uitgaven cafébezoekers naar historisch dieptepunt gedaald
17 juli 2012
Chuckie brengt Dirty Dutch naar Ziggo Dome
Wave Festival gaat door in Club Up
13 juli 2012
Timetable Turn up the Beach bekend
We all love 80's & 90's in Winkel van Sinkel
12 juli 2012
Sneakerz in de stad Maastricht komende zondag afgelast
IJzersterke line-up Dancetour Apeldoorn 2012
Het foute feest in de Winkel van Sinkel
Give Soul on the Beach
11 juli 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Format
The Netherlands' most bizarre party
10 juli 2012
Linke soep op 21 Juli met DJ Sneak
Lakedance afterfilm & line up 11 augustus online
Ex Porn Star Poolparty
9 juli 2012
Restylerz in Harders Plaza
Unforgettable in Bloemendaal
Fuze Outdoor viert haar vijfjarig jubileum en pakt groots uit
Hellbound roept de 'Hardcore Republic' uit
#PH12
8 juli 2012
Inception Space Edition
7 juli 2012
Funkadelic terug in onze hoofdstad
6 juli 2012
Finalisten Vinylized 2012 bekend
5 juli 2012
De wereld vergaat, ga mee naar Last World Festival
Anja Schneider en David Labeij op WTTF preparty
Free Festival · The Original
Start ticketverkoop Elements Festival
4 juli 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Boothstock festival presenteert Playground
Ground Zero limited die hard tickets uitverkocht
3 juli 2012
Icon · Dr. Peacock
1 juli 2012
Amazing in Bermuda te Eindhoven