Partyflock
 
Nieuws · september 2011
Na de beukende stage op Amsterdam Open Air, een stralende Koninginnedag, met daarvoor een uitverkocht huis in april is het weer tijd voor Apenkooi.
Kunstenaar Dadara is net terug uit de Nevada woestijn waar hij met o.a. Egbert-Jan Weeber als medebankier, het publiek op het Burning Man Festival, waar geld niet bestaat en verboden is, geconfronteerd heeft met zijn Exchanghibition Bank project.
We Are E
donderdag 29 september 2011
Frankfurter André Galluzzi komt een keihard weekend 'party machen' met zijn Hollandse vrienden en vriendinnen. We Are E is dan ook blij het Cocoon-familielid liefst twee dagen over de dansvloer te hebben, met de über-brute Welcome To The Family weekender van 2010 nog diep nadreunend in onze herinnering.
Nacht der Clubs
woensdag 28 september 2011
"Frankfurt calling" – als de Nacht der Clubs roept, maken zich ook dit jaar 20 compleet verschillende locaties op voor een grote Nightlife-Happening. Op vrijdag 21 oktober laat de jaarlijkse partymarathon zien dat Frankfurt niet alleen een internationaal bekend financieel centrum is want tussen de wolkenkrabbers heeft zich een spannende club- en concert-scene ontwikkeld die het ontdekken waard is. Voor eenmalig € 12,- kunnen partygangers en nieuwsgierigen Frankfurts uitgaansleven in een nacht verkennen, Shuttlebussen inclusief.
Oldschool Madness
dinsdag 27 september 2011
Zaterdag 15 oktober zal een legendarisch concept terugkeren in een even vette locatie net over de grens bij Twente. Na ruim twee jaar van afwezigheid, presenteert Eastside Underground een nieuwe editie van Oldschool Madness. Het concept stond aan de basis van vele hardcore en hardstyle carrières en zet haar pioniersrol voort tijdens een negen uur durende nacht in Megadisco Zak te Uelsen.
Time Warp NL heeft haar line-up compleet. Met laatste toevoegingen Richie Hawtin, Luke Slater, Gerd Janson en Tommy Four Seven kan er gerust gesproken worden van een ultiem programma, zaterdag 10 december in de Brabanthallen, Den Bosch. Kortom, laat de voorpret beginnen!
De Outlaws maken zich langzaam aan op voor hun protest. Over ruim 2 weken, op zaterdag 8 oktober, zullen de Outlaws bij elkaar komen in het Sportpaleis van Ahoy Rotterdam om te laten zien wat zij waard zijn. Terwijl de Outlaws zich intensief voorbereiden om alles op tijd gereed te hebben, kun jij je al helemaal voorbereiden met de timetable èn alle belangrijke info nog één keer op een rij.
Smaakvol in Gebouw T
zondag 25 september 2011
Op vrijdag 18 november 2011 van 21:30 tot in de late uurtjes organiseert stichting D-Fusion de tweede editie van Smaakvol. Stichting D-Fusion heeft onder andere niemand minder dan Daniel Sanchez weten te strikken voor 'SmaakVol.2'!
Triple D
zondag 25 september 2011
Amersfoort is met Triple D een flinke clubnacht rijker. Triple D is Dubstep, Drum 'n Bass en Dark Step. DDD in een notendop. Deze avonden zullen helemaal in het teken staan van de verschillende gezichten van drum & bass.
Op zaterdag 15 oktober, nergens minder dan in het het sobere hoge noorden heet Ex Porn Star je van harte welkom om te komen afkicken in het idyllische kuuroord Club Noa..
Put on your dancing shoes, want BMKLTSCH Records presenteert op vrijdag 30 september Taped in Podium Asteriks. Taped is opgezet door het Boemklatsch dj collectief en is een helse party 'Boemklatsch Style'!
De Nederlandse techno organisatie I amtechno presenteert vol trots drie nachten gevuld met een vooruitstrevende technoprogrammering in cultureel centrum De Balie tijdens het Amsterdam Dance Event. Van donderdag 19 t/m zaterdag 22 oktober nodigt I amtechno Harry Klein, München's beste club, Swedish Techno & Club 2:35.1 en 1605 + UMEK, uit. Amsterdam Dance Event is een wereldwijd zeer gerespecteerd dance evenement en trekt jaarlijks zo'n 9000 dance professionals en 112.000 festivalbezoekers.
QORE 3.0
vrijdag 23 september 2011
Terwijl de line-up al geruime tijd bekend is, heeft Q-dance haar best gedaan om voor een uitdagende area indeling te zorgen. Bekijk de website voor de area indeling en neem alvast een muzikaal voorproefje. Elke artiest heeft voor deze gelegenheid een unieke minimix gemaakt met zowel uitgebracht als niet uitgebracht materiaal. We nodigen je dan ook uit om deze nacht zoveel mogelijk nieuwe muziek & artiesten te ontdekken.
Kraak & Smaak dj's eindelijk in Poema
vrijdag 23 september 2011
Het heeft even geduurd, maar na lang werken staat Kraak & Smaak eindelijk in de ondergrondse club die bekend staat om zijn nachtenlange raves, Poema RAW. Kraak & Smaak dj's, niet te verwarren met de live formatie, zijn evenals de band wereldwijd de dansvloeren van clubs en de harten van dansminnend publiek van festivals aan het veroveren.
Laatste info Inception
vrijdag 23 september 2011
Zaterdag organiseert Crystal Venue in Culemborg een wel hele speciale Inception. Hieronder lees je alle laatste info die je moet weten. De mensen van Crystal Venue en DecoFred zijn de afgelopen dagen hard bezig geweest om het thema Jurassic Park tot leven te laten komen en zijn hier dan ook in geslaagd. Waan je in Jurassic Park met de beste hardstyle-beats!
Frenchcore s'il vous plaît
woensdag 21 september 2011
26 November 2011 zal de geschiedenisboekjes in gaan als de datum waarop Nederlands eerste èchte grote Frenchcore party werd gehouden. Omdat dit iets bijzonders is heeft Crystal Venue besloten om speciaal voor dit feest een CD te laten maken door Dj Subversion aka Frazzbass. Iedereen met een entree ticket krijgt op het feest deze cd gratis!
Iedereen viert zijn verjaardag en Taste-it! is daarop geen uitzondering. En hoewel het elk jaar speciaal is, zijn er jaren dat het nog specialer is. Voor Taste-it! is dit zo'n jaar. Want zaterdag 1 oktober viert het feest voor echte fijnproevers alweer zijn vijfde verjaardag! En net als bij het vierjarig bestaan zal de sfeervolle Philharmonie in Haarlem weer volledig worden overgenomen door een top line-up en the best party crowd around!
Technoclub
maandag 19 september 2011
Lang hebben de fans moeten wachten, nu is het eindelijk weer zo ver: de nieuwe Technoclub compilatie CD vol. 37 staat voor de deur en dat wordt natuurlijk door Talla, zijn team en de Technoclub-familie met een vette releaseparty in het hart van Frankfurt uitbundig gevierd.
Crystal Venue in vuur en vlam
maandag 19 september 2011
Splinternieuw maar toch met een vleugje oude nostalgie: Hot Sunday trapt af op 9 oktober met een heerlijke stevige classics- en trance-topper! Waar het oude gevoel weer helemaal terugkomt, met de dj's die je toen al met spierpijn van het dansen naar huis lieten gaan. Wat is er nou lekkerder op een verloren zondagmiddag dan de club in duiken en je over te geven aan de muziek tot je erbij neervalt?
Decade 1990-2000
maandag 19 september 2011
Op 19 november zullen de echte classics, oldschool en early hardcore weer op hun vertrouwde locatie te horen zijn. In ARE48 Hemkade 48 Zaandam zullen Buzz Fuzz, Pavo, Champ-e-on, The Masochist, Skorp, Dennis R en Raoul - D.K.C. de beste oldschool en early hardcore platen ten gehore brengen. Samen met MC Da Mouth of Madness en MC Damian wordt dit een knaller als van ouds. In de tweede zaal zullen Marty, Xani-B, D-Rob, Skuffa, B-artistix, U-P en Addict voor de gouwe ouwe classics zorgen.
Het Vrijbuiters Go Berlin Underground Festival is alweer aan haar vierde jaargang toe. En hoe. VGBU Fest heeft zich de voorbije edities bewezen als het pareltje binnen de ADE programmering en heeft wederom kosten nog moeite gespaard voor een wervelend programma. Op zaterdag 22 oktober staat er een eigenwijze en zeer dansbare editie op het affiche in het avontuurlijke pand van Studio/K.
Hardnoize concept breidt zich uit
zaterdag 17 september 2011
Vanaf oktober wordt Hardnoize een maandelijks terugkerend concept in N201 met het beste wat er momenteel op hardstyle gebied te krijgen is. Natuurlijk zijn steevast de resident DJ's Jor-D uit Kudelstaart, Rosko uit Hoofddorp en Thosba uit Amstelveen achter de dj-booth te vinden, regelmatig vergezeld door topartiesten uit de Nederlandse hardstyle scene.
Bel AIR
zaterdag 17 september 2011
Wat gebeurt er als je vijf vervelende neefjes in je mooie club laat optreden? Juist: een indoor Block Party! Veel te veel mooie vrouwen, live optredens, al je vrienden en al hun vrienden. Hits, hits, hits en op de muur bonkende buren vanwege de banging boombox! Welkom in Bel AIR.
Alles naar de Klote!
vrijdag 16 september 2011
Als je 'Alles naar de Klote' hoort, dan denk je al gauw aan een te hete, agressieve en wellicht een tikkeltje opgefokte uitspraak die niet te doen gebruikelijk is in het correct Nederlands taalgebruik. De definitie van 'Klote' is hiervan de grootste aanstichter. De betekenis liegt er dan ook niet om met uitkomsten als: belabberd, beroerd, ellendig, kut, waardeloos, knoeien, prutsen, ballen, klieren, vervelen en ga zo maar door.
Al één heel jaar zondagse hakdag
vrijdag 16 september 2011
Woensdag gehaktdag? Dacht het niet! Al ruim een jaar lang laat Crystal Venue zien dat je ook heel goed met geHAKt uit de voeten kan op zondag. Bloody Sunday heeft al meer dan eens gezorgd voor uitpuilende daken, overwerkte dakdekkers en versleten dansvloeren. Het zouden uitverkochte feesten zijn geweest... als je ervoor had moeten betalen. Maar nee, doe eens gewoon gek en maak het gratis!
Trap zaterdag 17 september af met onderstaande Fusion of Dance to do list, heel simpel, goed voor je partystemming en een gegarandeerd, niet geheel onbelangrijk, happy weekend!
Golden
donderdag 15 september 2011
Door het grote succes van de voorgaande Golden edities is besloten een extra Golden in te plannen! De zomer loopt aan zijn einde maar op 16 september zullen er in de Escape Club weer tropische temperaturen geregistreerd worden! Golden staat bekend om haar sterke programmering en heeft in de laatste edities al grote artiesten als ROOG, Gregory, Real El Canario, D-Rashid en Dennis van der Geest mogen presenteren. Op 16 september komen er maar liefst 16 DJ's en liveacts in actie en beloofd het wederom een gouden spektakel te worden.
Inception
donderdag 15 september 2011
The story continues. Na het grote succes van Inception op 16 april dit jaar is Inception weer terug in de hardste locatie van Nederland! Ook deze keer staat de Raw Hardstyle weer garant voor blije gezichten en wapperende broekspijpen. Crystal Venue verwelkomt monsterlijke dj's deze avond
Paul Elstak presents
woensdag 14 september 2011
Aanstaande vrijdag is het zover de tweede editie van 'Paul Elstak presents' in Hollywood Music Hall Rotterdam! Deze avond staat volledig in het teken van Paul Elstak en zijn passie voor Hardcore. Paul Elstak, 'The Godfather of Hardcore' nodigt de top van de vaderlandse hardcorescene uit, waaronder Evil Activities, Partyraiser en MC Ruffian.
Green Room
woensdag 14 september 2011
Na een indrukwekkende eerste editie met een line-up die bestond uit niemand minder dan Kuedo, Kavsrave, Clouds, Kristof en Juha zijn alle ogen nu gericht op 24 september. Dan vindt de tweede editie plaats van Green Room in één van de meest innovatieve en progressieve clubs van Amsterdam; Studio/K.
Modern Hippies veroveren Arnhem
dinsdag 13 september 2011
Zaterdag 24 september zal Max Brothers Arnhem het toneel zijn voor 'a lifestyle of exclusive clubbin'. Een nieuwe clubavond waar ontspanning, genot, beleving en plezier samenkomen. Modern Hippies is een vernieuwd concept voor de jongvolwassen levensgenieters.
Vrijdag 23 september vindt een gloednieuwe editie van From the old to the hardstyle in de Lumey te Brielle plaats!
Summerlake Outdoor
maandag 12 september 2011
Heel festival liefhebbend Nederland is er klaar voor? Iedereen snakt naar een zonovergoten en onvergetelijke 5e editie van het Summerlake Outdoor Festival! Voordat de donkere en koude dagen komen nog één keer even in de zon lekker uit je dak. Vandaag maakt organisatie First2Dance de volledige timetable en laatste informatie bekend voor een waanzinnige afsluiting van het festivalseizoen 2011!
D-Energy
vrijdag 9 september 2011
Op vrijdag 16 september trilt P60 op haar grondvesten tijdens de eerste editie van D-Energy. Voor de primeur van dit hardstyle, harddance en jump event pakt de organisatie direct goed uit met het DJ duo die doorgaans de clubs ontstijgen en enkel te zien zijn op festivals en internationale territoria
Blacklist
vrijdag 9 september 2011
Blacklist. Een rauwe cultuur, een scherp statement en bovenal een charismatische duisternis - waar dovende lichtpunten zijn eer aan danken. Met inmiddels vele Blacklist edities die de Nederlandse Dance scene jarenlang op haar voegen deed trillen, stijgt Blacklist bijna anderhalf jaar na dato een allerlaatste keer terug in de gifzwarte startblokken. Heerhugowaard maakt zich nu al op om nog eenmaal gehuld te worden in de duistere mantel van Blacklist, welke jou verwelkomt op een onvergetelijke avond in de Waerdse Tempel!
Het Magneet Festival, geïnspireerd op het Amerikaanse kunstfestival Burning man, sluit af met nog één festivalweekend op 9, 10 en 11 september. Het mobiele soundsystem De Infaders viert vrijdag hun 1-jarig jubileum in de eigen Willy Wodkabar. De Amsterdamse house scene verenigt zich op de zaterdag: dan slaan Plak, Bar 27 en Chateau Techno de handen ineen voor een potje onvervalste Amsterdamse underground. Tijdens de feestelijke afsluiter op zondag zal bij volle maan een gigantisch houten object ritueel in de brand gaan en zijn vele bands en dj's te zien.
Raw Bass
donderdag 8 september 2011
Op zaterdag 24 september is het tijd voor alweer de 10e editie van Absolutely Hardstyle. Na verschillende edities van Queens Bass, Jingle Bass en The Contest is het nu weer tijd voor een avond speciaal in het teken van de rauwere stijlen met Raw Bass.
Cocoon ADE special in nieuwe locatie
donderdag 8 september 2011
Het Amsterdam Dance Event komt er weer aan en traditioneel presenteert Cocoon dan een heerlijk avondje techno. Dat gebeurt met een ganz geile line-up in de nieuwe locatie Muzyq in de hoofdstad. Dit splinternieuwe gebouw is ontworpen om concertorkesten te huisvesten maar wordt voor het ADE omgevormd tot technobox.
Zondag 18 september sluit Nopeisdope een fantastisch zomerseizoen af. Buiten de zeer geslaagde Summertour in het buitenland is de tijd nu ook aangebroken om Nopeisdope at the beach voor 2011 af te sluiten. Dit zullen we niet stilletjes en ongemerkt voorbij laten gaan maar na een lang zomerseizoen met alleen maar succesvolle en drukke edities in de welbekende Beachclub Vroeger, zal Nopeisdope deze keer extra uitpakken met een knaller van een party.
Programma FestyLand 2011 compleet
woensdag 7 september 2011
Op 14, 15 en 16 oktober vindt dé afsluiter van het festivalseizoen plaats op Landgoed Hendrickx in Volkel/Uden (Noord-Brabant). Met nog ruim een maand te gaan laat de organisatie van FestyLand weten dat de programmering nu nagenoeg compleet is en dat ook de voorverkoop naar volle tevredenheid verloopt. Na drie eerdere zeer geslaagde edities gaat Festyland dit jaar een stapje verder met maar liefst 6 podia, 7 tenten, meer dan 80 acts en een eigen camping waarvan het aantal reserveringen nu al het aantal van vorig jaar overstijgt.
In oktober bestaat de Nijmeegse club Matrixx al weer tien jaar. Dat betekent: tien jaar nationale en internationale top dj's, tien jaar mooie concepten, tien jaar diverse landelijke awards en in tien jaar meer dan 1,5 miljoen enthousiaste clubbezoekers. Kortom Matrixx behoort al tien jaar lang tot de top van de Nederlandse clubscene.
Stereo Divas Zondag
dinsdag 6 september 2011
Vol trots presenteert Cinema Rotterdam het nieuwe programma voor het komende clubseizoen. Op elke tweede zondag van de maand zullen Stereo Divas: Miss Monica en MC Miss Bunty een drie uur durende set verzorgen in het intieme en sfeervolle Cinema. Dit dynamische duo werk alweer zeven jaar samen en hebben al heel wat optredens samen gehad, naast hun eigen solo optrede
Vrijdag 23 september is het tijd voor een nieuwe Rush Hour Label Night met ditmaal het Nederlandse live debuut van het Zweedse techno-duo Skudge, een pompende set van Tom Trago en de Bulgaar KiNK is ook weer terug.
Het Art-Deco Kasteel De Berckt in Baarlo is drie dagen en twee nachten lang het bijzondere toneel van de staalharde Castlevania Convention, met op de troon de vier oermerken Mokum Records, Cenobite, Shadowlands Records en AtmoZ.
Zaterdag 24 september is het zover, de allereerste editie van GirlsLoveDJs in de nieuwe popsensatie van de havenstad, Nieuwe Oogst in Rotterdam (halte Maashaven). Het is alweer een tijd geleden dat de stad is aangedaan en dus hoogste tijd voor een opfrisser. Het concept van Girls Love DJs is bekend, wicked acts draaien hun favo tracks in een crazy mix. Verwacht een eclectische showdown van house, electro, disco, hiphop en all out party bangers.
Ovum Recordings meets Pokerflat
zaterdag 3 september 2011
Vrijdag de 21e oktober staat er met de collaboratie van twee van de grootste merken uit de industrie een van de heetste ADE specials op het programma: Ovum Recordings Meets Pokerflat.
Het bekende Nederlandse gezegde luidt: 'door schade en schande wijs geworden'. Voor Steve 'The The Darkraver' Sweet maakt de Nederlandse taal echter een uitzondering en is het credo 'door schade, schande en alcohol jong gebleven' van kracht. Ondanks zijn status als ruim-veertiger en zijn recentelijk verworven vaderschap, wat doorgaans gepaard gaat met een dosis verantwoordelijkheid, is er niks of niemand wat Steve belemmerd in zijn eeuwige jeugd.
Zaterdag 29 oktober vindt voor de allereerste keer het indoor Halloween Festival Monsters Ball plaats in de Brabanthallen, Den Bosch.
Absolutely stereo
donderdag 1 september 2011
Op zaterdag 20 augustus was de reïncarnatie van Miss Monica's zielekindje Absolutely Stereo. In een bijna uitverkocht Waterfront Rotterdam werd dit met knallende CO2- en confettie kanonnen gevierd. Na de stijlvolle warm-up van Warren Fellow, namen Miss Monica en MC Miss Bunty het over, onder luidt gejoel van hun trouwe fans. Op deze editie was Violiste Anastasija natuurlijk DE grote verrassing en was de champagnebar van Maison Vinoterie een eye catcher! Bekijk het filmpje op YouTube:
Aftermovie Hardclassics on the beach
donderdag 1 september 2011
Tijdens één van de niet natte dagen deze zomer ging het helemaal los op een uitverkochte Hardclassics on the beach 2011. Het strand feest van 2011 waar nog lang over na gepraat zal worden. Waar jong en oud met een hart voor de Hardstyle klassiekers maar liefst 10 uur non stop bleven dansen met een glimlach op hun gezicht. Speciaal om de nu al trouwe Hardclassics familie nog eens te verwennen en om ieder die er niet bij was goed ziek te maken, deze extra lange Hardclassics Movie.
30 september 2011
Apenkooi gaat terug in de tijd met een Bonte Avond editie
29 september 2011
Uitverkochte ADE en Awakenings tickets alsnog te koop voor 6 miljoen
We Are E
28 september 2011
Nacht der Clubs
27 september 2011
Oldschool Madness
Time Warp NL line-up compleet en trailer online
Beatloverz maakt timetable en mystery guest bekend
25 september 2011
Smaakvol in Gebouw T
Triple D
Kom afkicken in het idyllische kuuroord Club Noa
24 september 2011
Podium Asteriks geeft 'dak-eraf-garantie' voor Boemklatsch Labelnight
I amtechno host drie nachten in De Balie tijdens ADE
23 september 2011
QORE 3.0
Kraak & Smaak dj's eindelijk in Poema
Laatste info Inception
21 september 2011
Frenchcore s'il vous plaît
19 september 2011
Taste-it! viert vijfjarig bestaan op unieke locatie in Haarlem
Technoclub
Crystal Venue in vuur en vlam
Decade 1990-2000
18 september 2011
Vrijbuiters go Berlin Underground Festival
17 september 2011
Hardnoize concept breidt zich uit
Bel AIR
16 september 2011
Alles naar de Klote!
Al één heel jaar zondagse hakdag
Earlybirdactie Fusion of Dance Indoor start 17 september om 13:00
15 september 2011
Golden
Inception
14 september 2011
Paul Elstak presents
Green Room
13 september 2011
Modern Hippies veroveren Arnhem
12 september 2011
From the old to the hardstyle is terug
Summerlake Outdoor
9 september 2011
D-Energy
Blacklist
Magneet Festival sluit af met Amsterdamse crème de la crème
8 september 2011
Raw Bass
Cocoon ADE special in nieuwe locatie
Nopeisdope presents the official closing party
7 september 2011
Programma FestyLand 2011 compleet
6 september 2011
Matrixx presenteert 10 years anniversary feesten
Stereo Divas Zondag
Rush Hour brengt Bulgarije en Londen samen in Trouw
5 september 2011
Castlevania Convention in kasteel met vier oerlabels
GirlsLoveDJs ontdekt nieuwste uitgaanstempel in havenstad
3 september 2011
Ovum Recordings meets Pokerflat
2 september 2011
The Darkraver viert eeuwige jeugd in Waterfront Rotterdam
Monsters Ball maakt volledige line-up bekend
1 september 2011
Absolutely stereo
Aftermovie Hardclassics on the beach