Partyflock
 
Nieuws · juni 2010
Clubbin@Switch
woensdag 30 juni 2010
Aanstaande vrijdag wacht Nederland een dubbele confrontatie.
Naast de kraker Nederland-Brazilie op het WK, is er later die avond/nacht een onvervalste Nederland - Engeland in de DJ Booth.
Na de uitschakeling van Engeland op het WK, gaan ze nu de strijd op een heel ander vlak aan…
Clubbin The official afterparty@Switch 'The official radio afterparty'
Rockit Open Air 2010 Timetable
woensdag 30 juni 2010
De timetable van ROCKIT Open Air is rond. Met nog 5 weken voor de boeg en een zomer die een meer dan mooie intrede heeft gedaan, begint de kaartverkoop ook in een stroomversnelling te komen. Vanaf 11:00 uur staan de artiesten en DJ's weer te trappelen om de bezoekers te vermaken met hun beste tunes en tracks op 31 juli.
De zomer is nu echt in volle gang, het is heet, de stranden stromen vol, de rokjes zijn kort maar de nachten heerlijk lang… in Escape. Van het terras of strand duik je zo het Escape Lounge & Caffé in voor een heerlijk diner, om erna tot in de kleine uurtjes los te gaan in Escape Lounge, Escape Studio of Escape Club. Kortom wil je je hete zomerdag minstens zo heet eindigen, dan weet je waar je moet zijn in juli.
WiSH Outdoor, 3 en 4 juli, Festivalterrein 'de Aa', Beek en Donk. Een heeeerlijke line-up, met o.a. Dr. Lektroluv, Southstylers [live], Tocadisco, Zatox, Noisecontrollers [live], Noize Suppressor, Charly Lownoise & Mental Theo, D-Block & S-te-Fan, Zany en vele anderen! Dat niet alleen, maar ook nog even twee megadikke mainstages die er niet om liegen! Laat staan de volle trailers met licht en geluid die er dit jaar in worden gehangen. Dat wordt knallen dit weekend! Lees verder voor de timetable en final info.
Airbass
dinsdag 29 juni 2010
Dance Arena Highstreet turns into Airbass! Donderdag 8 juli is het zover, de eerste editie van Airbass becomes reality! Een volledig nieuw evenement en dat in discotheek Highstreet,een prachtige locatie met naam en faam op de grens van Nederland & België te, zoals de naam al zegt, Hoogstraten!
Hellraiser
dinsdag 29 juni 2010
Na tien jaar oorverdovende stilte verrijst Hellraiser op een plek waar je het niet zou verwachten, in een voormalige kerk in hartje Amsterdam. De locatie staat vandaag de dag bekend als de Amsterdamse muziektempel Paradiso, met haar alom geroemde akoestiek en een compleet labyrint van gangetjes en nissen die de drie zalen op de verschillende verdiepingen met elkaar verbinden. Een labyrint vol geluiden die niet van deze wereld zijn.
Het lustrum van Slick Outdoor 2010 wordt gevierd en is voor fans van Lucien Foort extra leuk. Zij maken namelijk kans op een Meet & Greet met de wereldberoemde dj. Daarnaast mogen ze gratis naar het festival en krijgen ze een mooie goodie bag.
STUG
maandag 28 juni 2010
De zomer is nu toch echt begonnen en kan er eindelijk volop genoten worden op de Nederlandse stranden. Want wat was het slecht de afgelopen maanden, iedereen snakt gewoon naar temperaturen van rond de 25 graden, ja toch? STUG in 't Zand editie nummer 10 is dit keer lekker internationaal met DJ's uit Duitsland en Italië plus er kan volop WK-voetbal worden gekeken. Binnen staat er een beamer + groot scherm dus alle wedstrijden van die dag kunnen bekeken worden, wie weet speelt Nederland wel om 16:00 de kwartfinale of die van 20:30…let's hope so!
Na een handvol dampende edities in de De Kring & Up is komende zaterdag de Sugar Factory voor het eerst de plek waar Plak zal neerstrijken. Ideaal voor diegene die rechtstreeks van Awakenings vandaan komen, maar ook voor de mensen die daar niet heengaan is de Sugar Factory die nacht bij uitstek geschikt om het einde van bijvoorbeeld een lang studiejaar, de verjaardag van je huisdier of de komende overwinning van Oranje te komen vieren.
Onze helden in Zuid-Afrika zijn al door naar de achtste finale en de Oranjegekte kan haast niet groter worden, maar toch doet de Matrixx daar aankomende zaterdag een schepje bovenop. Tijdens XXlerator – Orange Kings wordt alles uit de kast getrokken om er een waar volksfeest van te maken! De oranje leeuwen met Vedette The Prophet, spelverdeler Frontliner, de spijkerharde The Masochist, spitsenduo Avio en aangever Devon K. zullen deze avond strijd aangaan met het Australische duo Bioweapon en de Italiaanse huidige wereldkampioen Tuneboy.
Ground Zero presenteert de volledige timetable van het enige nachtfestival van Nederland. Bovendien wordt vandaag My Ground Zero gelanceerd! Met deze nieuwe tool kun je gemakkelijk je eigen time table samenstellen voor Ground Zero. Mix de Hardcore van de Containment Zone met de terror van het Treatment Centre in combinatie met de house van de Carefree Zone... Maak er jouw ideale nacht van. Maar met My Ground Zero kan je nog meer, zoals je favoriete artiesten integreren met je social media en op de Ground Zero site communiceren met je vrienden.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 23 juni 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Hey!
dinsdag 22 juni 2010
Natuurlijk staat zaterdag 26 juni bij velen van jullie al dik onderstreept; het is de zaterdag van Awakenings. Maar waar Awakenings stopt (om 23.00 uur) gaat Hey! verder, en dat in de Studio 80 op het Rembrandtsplein in Amsterdam!
Smaakstof
dinsdag 22 juni 2010
Met de zomer in volle glorie is Smaakstof niet te stoppen. Op zondag 27 juni wordt het weer een smakelijk weerzien met drie afgevaardigden van het residentiële dj-team. Niemand minder dan Warren Fellow, Erick E en Timo Romme maken hun opwachting op wat weer een zinderend dagje BLM9 belooft te worden.
Op zaterdag 21 augustus 2010 organiseert b2s de negende editie van Decibel outdoor. De line-up van het twaalf uur durende festival dat plaatsvindt op Beekse Bergen is inmiddels bekend.
Enfant Terrible Seth Troxler en zijn labelmaatje Shaun Reeves komen op boevenpad naar Amsterdam. Op 26 juni staan zij de hele nacht in Trouw tijdens de Crosstown Rebels labelnight en hopelijk pakken zij dan nog de eerste uurtjes van Trouw op Zondagochtend mee, wat op 27 juni om 06.00 begint.
De programmering van het gratis hiphopfestival Hiphop in Duketown is compleet. Het jaarlijkse evenement vindt dit jaar plaats op zaterdag 17 juli in 's-Hertogenbosch. Met optredens van o.a. New Cool Collective & Typhoon, The Opposites en Fashawn & Exile belooft het opnieuw een smaakmakend evenement met landelijke allure te worden. Voor het eerst in de geschiedenis van het festival vindt op de vrijdagavond voorafgaand aan Hiphop in Duketown het reggaefestival Reggae in Duketown plaats.
Terwijl de hele wereld een barstend hoofd krijgt van de herrie die er uit de plastic toeters op het WK komt, zijn er ook juist mensen die graag de herrie opzoeken. Dit soort fanaten wensen dan wel iets meer te horen dan alleen een monotone toon, want waar het in Zuid-Afrika op dit moment ontbreekt aan ritme en percussie zal op vrijdag 25 juni het tempo juist de leidraad zijn. Dan vindt namelijk de eerste editie van Brainburst plaats, een feest wat zich kenmerkt door heerlijke early hardcore en snoeiende frenchcore.
Paperclip op de middenstip 2010
donderdag 17 juni 2010
Stichting Paperclip organiseert op zaterdag 28 augustus voor de tweede keer in haar bestaan een dancefestival op het Mortelveld in Eersel. Dit laagdrempelige festival (kaarten kosten slechts 8 euro in de voorverkoop) zal wederom een podium bieden aan talentvolle DJ's & live-acts uit de omgeving. Van 14.00 tot 01.00 zullen er diverse muziekstijlen aan bod komen in Eersel.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 16 juni 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Na de genoodzaakte bekendmaking van de line-up voor Elementz Festival 2010, is de verkoop van de earlybird kaarten hard gegaan. Alle beschikbare earlybird kaarten zijn uitverkocht. De mensen die al in bezit zijn van een kaartje zijn dus verzekerd van een geweldig feest op 4 september aan de Rietplas in Emmen. Mede mogelijk gemaakt door: Tatanka, D-Block & S-te-Fan, Twisted vs The Smiley Brothers, Tommyknocker vs Mad Dog, Ricky Raw, Pavo vs Lady Dana, Paul Elstak, Live: Endymion, Live: Crypsis, MC: Da Syndrome
Van zaterdag 17 juli tot en met vrijdag 23 juli is Nijmegen één grote feeststad. De Nijmeegse Vierdaagse dendert door de stad en dat betekent zeven dagen lang feest. Meer dan anderhalf miljoen bezoekers doen deze week de oudste stad van Nederland aan. Hiermee zijn de Vierdaagsefeesten het grootste meerdaagse stadsevenement van Europa. Op elke hoek van de straat staan diverse barretjes, op ieder plein staat een podium, er zijn veel optredens door de hele stad en overal is de toegang gratis.
Zon, zee, strand, een eiland vol gezellige mensen en een hoge dosis club muziek: Dit zijn de ingrediënten voor het ultieme Ibiza gevoel. Dat je voor dit gevoel niet perse naar de Spaanse wateren hoeft te vliegen bewijst Kay Wilder aanstaande zaterdag op het prachtige Waddeneiland De Ameland. Kay Wilder keert terug naar zijn roots om hier op zaterdag 19 juni tijdens de eerste editie van het "On the beach with Kay Wilder" de zomer in te luiden. Een avond dansen op het strand, sfeer, gezelligheid en opzwepende club muziek door de talentvolle deejay. Op zaterdag 21 augustus vindt een tweede editie van "On the beach with Kay Wilder" plaats op het Amelander strand. Hierover volgt te zijner tijd meer informatie.
In de nacht van 13 juni is Electronationoprichter en -dj Roy Avni overleden aan kanker. Avni, geboren in Israël, stond aan de wieg van de Amsterdamse dance- en feestorganisatie Electronation en het daaraan gelieerde label Echoism Recordings. Roy Avni is 42 jaar geworden.

Roy Avni reisde de hele wereld over voor hij in 1991 in Amsterdam neerstreek. Daar begon hij zijn eigen productiemaatschappij. Vanaf 2002 startte hij met het geven van feesten onder de naam Electronation. Ook presenteerde hij al jaren elke zaterdagavond de radioshow Electronation op KinkFM.

Bron: 3voor12
Update Enzyme Invasion Outdoor
maandag 14 juni 2010
Nog een kleine twee weken en dan barst het feest los in het Stadspark te Groningen. De voorbereidingen zijn in volle gang en het lijkt erop dat het een knaller gaat worden. Mocht moeder aarde niet mee willen werken, niet getreurd, er is nu al een plan B zodat iedereen gewoon keihard (droog) door kan feesten.
Op 4 september zal aan de mooiste recreatieplas van Nederland Hard Energy Festival losbarsten. De Wijthmenerplas in Zwolle is dan dé locatie waar van 12.00 – 00.00 uur in drie verschillende area's, alleen maar snoeiharde beats zullen klinken. De eerste namen van de line-up zijn inmiddels bekend. De komende weken zullen elke week een aantal namen via Partyflock bekend worden gemaakt.
Club Home in juni
vrijdag 11 juni 2010
De zomer is begonnen, en dat betekent zwoele cocktails, lekker dansen en feesten alsof je leven er vanaf hangt. Lekker beginnen op een terrasje of het strand, en dan met je vrienden de stad in. Van donderdag tot en met zaterdag ben je welkom in club Home, waar je je al snel thuis voelt. Op drie verdiepingen kan je chillen aan de bar, dansen op de dansvloer en flirten op de banken. Alles in authentieke huiselijke sferen.
Aanstaande zaterdag ga je helemaal los in de Factory 010 (Maassilo R'dam) op de speciale electro editie van Jailhouse! Internationale grootheden en het beste van Nederlandse bodem zullen elkaar deze avond tegenkomen! Huoratron 🇫🇮, Kavinsky 🇫🇷, Les Petits Pilous 🇫🇷, DJ Pone 🇫🇷, Diagram (🇬🇧/🇳🇱), L'Azizzi (R'dam), Jeff Solo (R'dam) zullen Jailhouse tot een groot succes maken!
Zondag 1 augustus vindt de derde editie plaats van Dance Boulevard aan de boulevard in Bergen op Zoom. Ook dit jaar zullen weer een groot aantal bekende dj's één van de podia betreden aan de Boulevard.
Gregor Tresher
donderdag 10 juni 2010
Aanstaande zaterdag is het weer hoogtijd voor de derde editie van Phunk Division. Na optredens van Aril Brikha en Mathias Kaden is het ditmaal aan de Duitse technogigant Gregor Tresher om eens flink te huishouden in de Rotterdamse Catwalk!
Latin Village op zondag 27 juni: Zesde editie met tal van topartiesten.
Op zondag 27 juni wordt het prachtige festivalterrein Spaarwoude Houtrak weer omgetoverd tot een zwoele, zomerse plek om te dansen, te chillen en te flaneren! Dan vindt daar namelijk alweer voor de zesde keer het LatinVillage festival plaats.
Beachland 2010
donderdag 10 juni 2010
Het aftellen is begonnen! Nog iets meer dan een maand te gaan en het is weer tijd voor de tweede editie van Beachland op Blankenberge strand. Met zes stages en meer dan zeventig dj´s belooft het weer een zware spektakel te worden! Vergeet je zonnecrème en sunglasses niet!
Decisions heeft een geweldig feest op de agenda staan! Zo één waarvan je nu al besluit dat je er koste wat kost bij wil gaan zijn….
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 9 juni 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Emporium Festival
woensdag 9 juni 2010
Na een zeer geslaagde editie van Emporium is het tijd geworden om eens flink na te genieten. Naast de vele filmpjes en foto's die de bezoekers zelf online hebben gezet zijn er een aantal professionele fotografen aanwezig geweest die de mooiste partypics geschoten hebben. Natuurlijk waren de Matrixx-fotografen ook aanwezig. Hun foto's vind je op www.Matrixx.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A17106 bij de ‘photogallery'. Op matrixx.nl vind je een overzicht van alle fotoreportages van de verschillende partysites die aanwezig waren: check snel of jouw foto er ook tussen staat.
Het Zwarte Pad in Scheveningen zal op zaterdag 12 juni veranderen in een House evenement van hoogstaand internationaal niveau. Deze zaterdag zal Boomerang Beach namelijk een internationale artiest van wereld niveau ontvangen genaamd Simon Dunmore. Simon is het opperhoofd van een van de meest invloedrijke House labels van dit moment, Defected. Mr. Defected zal samen met onze eigen Mr. Hardsoul, oftewel ROOG, een muzikale tour door de internationale en nationale House scene verzorgen. Kortom, dit belooft een exclusief strandevenement te worden met de beste House tunes op een van de mooiste locaties van het Zwarte Pad, Boomerang Beach!
Turn on
woensdag 9 juni 2010
Met de Turn On van afgelopen keer nog vers in het geheugen staat het volgende Turn On feest van Sexy Music alweer voor de deur van de Sluizen! Pak je agenda er maar bij, en zet 12-06-10 er alvast in, want met de zomer eindelijk in aantocht is het dan tijd geworden voor de Turn On.
Fusion of dance festival is nog maar net geweest, maar de voorbereidingen voor Hard Energy Festival zijn alweer in volle gang. Ook Hard Energy Festival zal op de Wijthmenerplas plaats gaan vinden. Iedereen die op Fusion of Dance festival geweest is, weet dat dit een hele vette lokatie is. Voor 4 september is er gekozen voor een totaal andere opzet om het festival een eigen identiteit te geven. Hard Energy Festival gaat iets heel bijzonders worden.
Earthquake
maandag 7 juni 2010
Quake's always come from the underground…
Making sure the moment is undone…
And after its impact…
The pathway has gone….
But not for this natural frequency.…
Op 12 en 13 juni organiseert All is One samen met de Ruigoordse gemeenschap een onafhankelijke, creatieve gathering.
12 Juni, de Maassilo in Rotterdam: The Face of Ibiza met originele artiesten zoals dj Oliver & Baby Marcelo. Dragqueens, sensuele danseressen en dansers, een keur aan internationale topdj's en meer. Twee area's, lifestyle producten, laser- & lichtshows. Boek je tickets nu!
Jailhouse
vrijdag 4 juni 2010
Rotterdam is in afwachting van de overplaatsing van een aantal housedadige criminelen. De hele stad is afgezet om deze roemruchte artiesten op een zo veilig mogelijke manier naar de best beveiligde Jail van Nederland te escorteren.
Mindcontroller
vrijdag 4 juni 2010
Zaterdag 25 september gaat de hardcore scene weer terug in de tijd. Van 22.00 uur tot 06.00 uur presenteert Art of Dance een nieuwe editie van Mindcontroller in de North Sea Venue van Zaandam. Het concept dat plaats biedt aan de hardcore uit vervlogen tijden zal ook dit keer ruim baan bieden aan het beste geweld uit de geschiedenis. Omdat hardcore al bijna twintig jaar een bepalende factor is in het Europese dancelandschap, blikt Art of Dance daarom niet langer alleen terug op de nineties, maar zal ook de millennium hardcore haar officiële intrede doen op het event.
Hoe kan je de zomer maanden beter beginnen dan met diepe, zware basslijnen van een van Nederlands beste techno dj's? Volgens de The new house collective is dat de beste manier. Zij hebben daarom voor de eerste editie van Miko op donderdag 3 juni niemand minder (hard) dan Steve Rachmad uitgenodigd. Verder loop je op de donderdagavonden in de Sugar Factory nog tegen dj Remy aan, de Engelse Nathan Coles en de grandioze live-act: HouseTree.
Intents Festival opbouwmovie
donderdag 3 juni 2010
Het Intents Festivalterrein begint al goed vorm te krijgen. De eerste tenten staan al te wachten om gevuld te worden met dansende bezoekers. Oisterwijk loopt vol met trucks die volop nieuwe ruimte-attributen komen brengen. The ultimate universe is under construction, maar ze hebben wel alvast een voorproefje voor je....
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 2 juni 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Af en toe kun je beter even in de schaduw staan, bijvoorbeeld bij exotische temperaturen. Het zou er namelijk wel eens heet aan toe kunnen gaan aanstaande zaterdag aan de De Geffense Plas in Oss. En als het zo warm is dat de mussen van het dak vallen, kun je soms ook maar beter helemaal geen dak hebben. Verkoelende drank zal er genoeg zijn, maar voor golven is nog wat hulp nodig..en daar kun jij voor zorgen
5 juni in de Whoosah Beachclub op het strand van Scheveningen stond ‘We are all connected' gepland. Echter, door een algehele verwerping van nachtvergunningen door de aanwezigheid van het Royal Beach concert diezelfde dag in Scheveningen, kan dit evenement niet tot 4 uur zijn doorgang vinden. Het feest zal vanwege de goede weersvoorspellingen nu al van 4 uur 's middags tot half 3 's nachts plaatsvinden en is nu gratis toegankelijk.
Alle danceliefhebbers wereldwijd maken zich klaar om op zaterdag 7 augustus af te reizen naar Velsen Valley, Spaarnwoude Park. Daar waar de vallei een hele dag lang omgetoverd wordt, daar waar fantasie werkelijkheid wordt: Dance Valley 2010. Dit jaar wordt de zestiende editie van het outdoor festival weer in het oorspronkelijke Dance Valley-weekend gehouden, namelijk de eerste zaterdag van augustus. Noteren in je agenda dus, want het wordt wederom een daverend succes!
Op 3 en 4 juli vindt in Venlo het gratis toegankelijke Stereo Sunday festival plaats. De officiële opvolger van het FreeFunk Festival maakt vandaag haar totale programma en hosting bekend en lanceert de vernieuwde website.
30 juni 2010
Clubbin@Switch
Rockit Open Air 2010 Timetable
Escape in juli 2010: de nachten zijn lang in Escape
Timetable release en final info WiSH Outdoor
29 juni 2010
Airbass
Hellraiser
Win een Meet & Greet met Lucien Foort op Slick Outdoor
28 juni 2010
STUG
24 juni 2010
PLAK @ Sugar Factory invites Hermanez!
XXlerator Orange Kings – Time Table
Ground Zero - Hoe mix je hardcore, terror en house tot één nacht event?
23 juni 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
22 juni 2010
Hey!
Smaakstof
21 juni 2010
b2s maakt line-up Decibel outdoor festival bekend
19 juni 2010
Trouw rockt het laatste weekend van juni op zaterdag en zondag door
18 juni 2010
Reggae en hip hop in Duketown compleet
Even een avondje zonder vuvuzela's
17 juni 2010
Paperclip op de middenstip 2010
16 juni 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Empire Events vergeeft daders diefstal
Zeven dagen gratis feesten bij Matrixx at the Park
15 juni 2010
On the beach met Kay Wilder op het amelander strand
14 juni 2010
Roy Avni (Electronation) overleden
Update Enzyme Invasion Outdoor
Vette line-up Hard Energy Festival
11 juni 2010
Club Home in juni
Jailhouse maakt timetable bekend
10 juni 2010
Line-up Dance Boulevard in Bergen op Zoom
Gregor Tresher
Zesde edite LatinVillage Festival op zondag 27 juni
Beachland 2010
9 Oktober viert Decisions haar lustrum op grootse wijze in de North Sea Venue
9 juni 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Emporium Festival
Simon Dunmore & Roog op het Scheveningse strand
Turn on
7 juni 2010
Hard Energy Festival presenting the harder stylez
Earthquake
6 juni 2010
All is One presenteert: Ruigoord Weekend
5 juni 2010
The Face of Ibiza komt naar de Maassilo Rotterdam
4 juni 2010
Jailhouse
Mindcontroller
3 juni 2010
De zomer in met de New House Collective
Intents Festival opbouwmovie
2 juni 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Gigadance Festival zonovergoten editite
We Are All Connected verandert tijden en wordt gratis toegankelijk
1 juni 2010
Win een Dance Valley VIP-treatment
Gratis dancefestival StereoSunday maakt line-up bekend