Partyflock
 
Nieuws · maart 2010
Welcome to the Future
woensdag 31 maart 2010
Welcome to the Future bereidt zich voor op de zomer en legt op dit moment de laatste hand aan de programmering voor het jaarlijkse niet te missen festival in natuurgebied het Het Twiske bij Amsterdam. Daaraan voorafgaand presenteert WTTF nog een reeks feesten in Studio 80. De eerste daarvan, op zaterdag 10 april, is al meteen een bijzondere.
Na succes en sfeervolle edities in Utrecht zal We Are in 2010 ook het zonnige zuiden op stelten zetten. Op zaterdag 3 april zal Club Massa in Eindhoven stevig op zijn kop worden gezet door de meest beloftevolle dj's van het moment. We Are is bij uitstek het platform van de nieuwste in ontwikkelingen in de house en brengt jouw de meest artistieke,eigenwijze en originele artiesten van het moment. Verwacht dus een lading vol met verrassende tribal,progressive en tech-house en misschien zelfs paaseieren!
Tuig
woensdag 31 maart 2010
Na het 12 uur lang durende rave spektakel ‘Twaalf uur onder water' is hier dan eindelijk de langverwachte opvolger ‘groeten uit Mokum'. TUIG! events haalt vrijdag 16 april het beste uit de Amsterdamse underground naar boven met een vette knipoog naar de typische kenmerken van de hoofdstad. De locatie die zich hier perfect voor leent is de Flexbar en deze zal voor de gelegenheid worden omgetoverd tot Mokums paradijs.
XXlerator Easter zondag 4 april
woensdag 31 maart 2010
Zondag 4 april gaat een onvergetelijke 1e Paasdag worden. Xxlerator Easter belooft een hele speciale editie te worden. Een moddervette line-up met oa Showtek, Tatanka, B-Front en Noisecontrollers, dikke lasers, paasshows, een speciaal paasvuur en natuurlijk komt de paashaas ook nog langs.
Beachclub BLM9 Opening
dinsdag 30 maart 2010
Bloemendaal aan Zee ontwaakt uit haar winterslaap! Dankzij het heerlijke lenteweer is Beachclub BLM9 (gelegen tussen Vroeger en Woodstock) nu al open voor lunch en borrel. Het eerste echte feest laat nog heel even op zich wachten: zondag 4 april wordt de start van het strandseizoen officieel gevierd met een knallend openingsfeest, zoals dat traditiegetrouw van BLM9 verwacht mag worden.
Het Vrijbuiters go Berlin underground festival keert dit jaar eerder terug dan verwacht. Op zaterdag 3 april staat de eerste ‘Spring Break’ editie van het indoor festival gepland. In een 10 uurs marathon sessie staan ruim 20 artiesten verdeeld over 4 zalen in de Amsterdamse Studio/K.
Ook dit jaar is de zoektocht weer geopend! FHM zoekt het Buurmeisje van het Jaar. Wie is het mooiste, charmantste, meest stijlvolle en leukste Buurmeisje 2010? En belangrijker: wie staat er straks met een spectaculaire fotoshoot in FHM? Partyflock is dit jaar een samenwerking aangegaan met de organisatie en speciaal voor ons is er een wildcard gecreëerd.....
Net als alle voorgaande jaren ziet het er naar uit dat Super Sunday wederom weer vroegtijdig uitverkocht gaat raken. Aanstaande zondag 4 april (eerste Paasdag) zal Super Sunday haar liefde voor de house vieren met een line-up, die alle topnamen van de Nederlandse housescene samenbrengt: Chuckie, Sunnery James & Ryan Marciano, Hardsoul, Sidney Samson, Gregor Salto, Hardwell, Quintino, Sandy Rivera 🇬🇧, Afrojack, Melvin Reese, Tony Cha Cha en nog veeeeeel meer!
Boys Noize, Pendulum (DJ-set), C-Mon & Kypski & Kypski, Zwart Licht en Dans Le Rock op Dauwpop 2010!
Tot de laatste houtsplinter ging het dak eraf, op zaterdag 26 december 2009 in de Utrechtse club Poema RAW. En dat kon ook niet anders, want de omstandigheden waren ideaal: tweede Kerstdag, zaterdagavond, en een internationale all star line-up om zelfs na het overvloedigste kerstmaal je feestende vingers bij af te likken. Solarize Agency weet wel hoe het een feestje bouwen moet! En dat is nou precies wat de organisatie wederom van plan is.
The Sickest Squad
maandag 29 maart 2010
Over een dikke week is het eindelijk zover! Het evenement waar Orange Events samen met vele liefhebbers echt naar hebben uitgekeken, The Sickest Squad – Live in Concert!. Via dit persbericht willen wij jou als bezoeker op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen van dit evenement.
Op vrijdag 2 april 2010 begint je weekend met een reisje terug in de tijd, terug naar de periode waarin House nog wars was van muzikale grenzen en hokjes die pas jaren later getekend zouden worden. Multigroove neemt je mee naar de jaren ’88-’94, waarin feest nog gewoon feest was. En feest, dat gaat het tijdens Old Amsterdam zeker worden.
Masquerade
maandag 29 maart 2010
Stel je eens voor: Via de rode loper kom je binnen in wat misschien wel het mooiste historische grachtenpand van onze hoofdstad is. Je krijgt een glas champagne in je hand en je zet jouw masker op. In meerdere zalen draaien de beste dj's van dit moment (met o.a. Gregor Salto). Deze top line-up zorgt ervoor dat jij en 700 andere gasten een topnacht gaan beleven! Dit kan je verwachten van Masquerade op zaterdag 10 april in de Odeon. Zorg dat je erbij bent en koop je ticket op www.partygeneration.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A16345.
Franchise brengt het licht
zaterdag 27 maart 2010
De sneeuw en vorst maken plaats voor de zon en ‘t Paard maakt op zaterdag 17 april weer plaats voor een knallende editie van Franchise. De laatste editie, op 27 februari, was binnen een mum van tijd uitverkocht, dus dit voorspelt een hoop goeds. Ook deze lente editie heeft weer een geweldige line-up met de welbekende namen: Billy the Klit, Hardwell, D-Rashid, Dani L. Mebius, Jamie Westland, Jeff Doubleu, Ziggy Stardust, Don Alexandro & Rico Morello onder begeleiding van de nachtegaaltjes MC Boogshe & MC Smilez. Zorg dat je getuige bent van deze avond vol knallende beats en entertainment, want in april maakt Franchise het verschil.
Het FAQ-Festival
zaterdag 27 maart 2010
Voor het eerst vindt dit jaar het FAQ Festival plaats. Tijdens dit festival hoor je verschillende stijlen binnen elektronische muziek, een muziekrichting waar in ’s-Hertogenbosch tot op heden nog maar weinig aandacht aan werd besteed. Daar komt vanaf dit jaar, op 9 en 10 april, verandering in! Het FAQ Festival is een initiatief van Muziekcentrum De Toonzaal, in samenwerking met Willem Twee poppodium. Een bijzondere samenwerking van een kamermuziekpodium en een poppodium, die elektronische muziek op unieke locaties laten horen.
Stereo Rockers in Club Westwood
zaterdag 27 maart 2010
Stereo Rockers is een dance concept van een nieuwe organisatie uit Den Haag waarvan de eerste editie op 10 april zal plaatsvinden In Club Westwood. Westwood beter bekend als één van de oudste en gezelligste discotheek die Den Haag ooit heeft gehad en nog is het steeds een de place to be. Stereo Rockers staat voor rockin house music, gezellige mensen, en ieder editie zal een volledig spektakel zijn waar je u tegen zal zeggen. Elk feest zorgen wij weer voor DJ’s die het dak eraf zullen rocken.
Na een aantal jaren zonder house klassiekers tijdens de Amsterdamse Koninginnedag word het wel weer eens tijd voor een gratis goed en dik oldschool feest midden op straat. Niet dat er de afgelopen jaren geen feesten zijn geweest tijdens Koninginnedag maar de feesten op de rozengracht waren heilig . Rotaanhuis vs de Mazzo.
Shadowlands Revolution
donderdag 25 maart 2010
Op 29 april barst het geweld los in het Beursgebouw te Eindhoven. Shadowlands Revolution is dan een feit. Via een aantal updates die de komende weken zullen volgen, blijf je volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van het hardste hardcore indoor event van het jaa
Disaster back in history
woensdag 24 maart 2010
Na twee jaar wachten is het eindelijk is het weer zover! Een nieuwe Broadway reunie op zaterdag 27 maart in Broadway in Erp. Voor deze editie heeft de organisatie de nadruk toch wel op het vrouwelijk schoon weten te leggen. Dan wel niet achter maar voor de draaitafels. Hoe ze dat gaan invullen moet je echt met eigen ogen komen bekijken.
Aanstaande zaterdag 27 maart zal Sexy Mother Fucker een van de beste clubs van Nederland laten ‘spinnen’ zoals alleen het poesje van SMF dit kan. Matrixx heeft de eer om eerste editie van Sexy Mother Fucker in 2010 te openen! Miiiiaaaaaaauwwwww!
Sunday High
maandag 22 maart 2010
Met de carnavalseditie nog vers in het geheugen is het afwachten op de volgende editie een zeer geduldige taak. Voor elke hardcore liefhebber is Sunday High het vetste concept op de zondag en iets waar hij of zij vaak al maanden naar toe leeft. Sunday High is uniek in zijn soort met als belangrijkste kenmerken dat er altijd vette dj’s zijn, het geluid altijd hard en zo optimaal, een sfeer die je het liefst overal zou willen zien en natuurlijk dit alles voor 0,00 euro!
Stichting Weertleeft organiseert op 12 juni 2010 van 12:00-00:00 uur voor de 4e keer op rij haar jaarlijkse dance event. Na 3 succesvolle jaren is er gekozen voor een nieuwe naam en professionelere opzet.
Na de succesvolle eerste editie bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal werd beloofd dat dit concept terug zou komen. Aan die belofte houd de organisatie zich.....en hoe!
Traditiegetrouw zal ook in het voorjaar 2010 de jaarlijkse Duitse editie van het concept Raving Nightmare worden georganiseerd. Het belooft deze keer een editie met een speciaal tintje te worden. Voor de 2010 editie zal het concept terugkeren naar de beruchte Turbinenhalle. De locatie zal omgetoverd worden tot een hardcore mekka waar de organisatie wel nagenoeg alle hardcorestijlen apart aan bod kan laten komen verdeeld over zes area’s.
Trossen los. De eerste editie van Tijdreis staat bomvol met eerste klas, grensoverschrijdende globetrotters. Aangezeild vanuit Amsterdam, Den haag, Delft, Maastricht en Breda, zal een 6 man sterke line-up je gidsen op de tocht van jazz tot aan house. Corduroy jasjes, rode voeringen, bakken twaalf inch. Admirals’ Jazzics is als je favoriete opa: grappig, wijs, en vol spannende verhalen van lang geleden. Grijsgedraaide platen met oneindig veel levenslust.
Click
donderdag 18 maart 2010
Techno tot in iedere vezel van haar betekenis. Op zaterdag 10 april zet Click onverminderd koersvast weer een dijk van een editie neer in de hoofdstedelijke WesterUnie. Na steevast uitverkochte edities met zo goed als alle groten der industrie achter de decks zullen nu Joris Voorn, Remy, Anton Pieëte, Wouter de Moor en Philip Young het Click gevoel tot ongekende hoogten doen stijgen. Een euforische editie, waar de voeten stevig op de vloer en de handen onafgebroken in de lucht zullen zijn.
Underground Shock
woensdag 17 maart 2010
Ook dit jaar zorgt Underground Shock weer voor een heftig paasweekend. Op zondag 4 april (1e paasdag) is het namelijk weer tijd voor de jaarlijkse Underground Shock easter edition en kun je je vrije paasweekend komen doorbrengen in Danssalon inCasa te Leiden. Dit jaar zal deze editie in het teken staan van het 5-jarig bestaan!
Soixante Neuf
woensdag 17 maart 2010
Het is eindelijk weer zover, zaterdag 3 april kan zowel man als vrouw weer genieten van Nederlands meest vrouwvriendelijk happening: Soixante Neuf in de Arena. Na een uitstapje te hebben gemaakt naar een bijna uitverkocht en uiterst gezellige Danssalon in Eindhoven is Soixante Neuf er zaterdag de 3e weer om jullie te laten genieten van de lekkerste eclectische tunes.
Cloud9 rockt de pan uit
dinsdag 16 maart 2010
Een bak rauwe techno in je smoel, een uitbundige sfeer, met de handen de lucht in, een dikke grijns en hard, harder hardst. Nog een kleine twee weken en dan is het eindelijk lente én weer tijd voor Cloud9. En deze keer onder aanvoering van onder andere PETDuo en The DJ Producer. Met maar twee edities per jaar is 27 maart weer verplichte kost voor de liefhebber.
Marco V Live
dinsdag 16 maart 2010
Na 26 september 2009 was het voor de bezoekers, Club Noa en Marco V zelf overduidelijk dat er een herhaling moest komen van deze In Charge avond. De combinatie van de nummer 1 club Nederland en één van Nederlands beste DJ’s was er één om in te lijsten.
Aanstaande zaterdag is het eindelijk zover, de Classic Pimp & Ho editie gaat van start in de Hemkade te Zaandam met het grote golddigger spel The Golden Nugget Challange – de hoofdprijs van deze heuse really is een originele Ex Porn Star scooter. Verzamel de grootste hoeveelheid aan Nuggets op het feest en die scooter is van jou!
Na een geslaagde avond knetteren met de karakteristieke sound van Aril Brikha stoomt Phunk Division op zaterdag 17 april door met een kakelverse editie in de Rotterdamse Catwalk. Dit maal is niemand minder dan de uit Duitsland afkomstige Mathias Kaden uitgenodigd. 
Four years P-Productions
donderdag 11 maart 2010
De tijd vliegt. Alweer, maar als je kijkt naar de staat van dienst is misschien ‘slechts’, vier jaar geleden organiseerde P-productions zijn eerste feest. Aanstaande zaterdag wordt dit vierjarig bestaan groots gevierd in Megadisco Zak. Een scala een artiesten en spectaculaire acts zullen deze zaterdag de revue passeren! Klik snel door voor meer info.
VIP upgrade Isla Electronica
woensdag 10 maart 2010
Upgrade jouw Isla Electronica e-ticket naar een VIP arrangement inclusief een meet and greet met een van de headliners!
UDC heeft besloten om twee van de 3.000 tickets te upgraden naar een VIP arrangement. Ben jij een van de twee gelukkigen, dan betekend dit dat jouw bezoek aan het nieuwe dance event Isla Electronica op het Forteiland een zeer relaxte ervaring gaat worden!
Foxes & Wolves @ Klinch
woensdag 10 maart 2010
Als de maan hoog aan de hemel staat en de boslucht extra helder is, verzamelen de Foxes & Wolves @ klinch zich rond de transistorradio voor Beasts – sorry – Beats In Space, het wekelijkse radioprogramma van diskjockey Tim Sweeney. Elke dinsdagavond slingert hij de meest avontuurlijke dj-mixen in de New Yorkse FM, met assistentie van zo’n beetje elke denkbare gast-selector uit het discospectrum.
Ferry Corsten maakt vandaag bekend dat hij binnenkort op wereldtournee zal gaan met een uniek concept genaamd “Once Upon A Night: The Experience”. De wereldtournee zal een ondersteuning zijn ter promotie van de nieuwe mix compilatie Once Upon A Night, die 29 maart in de winkels ligt en als digitale download verkrijgbaar zal zijn.
Destructor
maandag 8 maart 2010
Aanstaande zaterdag is het tijd voor de allereerste editie van Destructor. Omdat er in de omgeving van Schagen en eigenlijk heel de noordkop verschillende geluiden lieten horen dat er behoefte was aan meer hardstylefeesten, hebben Forces of Nature en Discotheek Kdanz besloten om hier wat mee te gaan doen. Na meerdere vergaderingen en uren aan brainstormsessies is toen besloten om een maandelijks terugkomend event te lanceren.
Audio Active XXL
maandag 8 maart 2010
Aanstaande vrijdag zal voor het eerst een speciale extra large editie van Audio Active in de grote zaal van het Paard plaatsvinden. Dit wordt een nieuwe baanbrekende avond in Den Haag waar vele verschillende stijlen muziek elkaar zullen ontmoeten. Van breakend tot ‘simpel’ beuken: hokjesloos feesten.
Sine
zaterdag 6 maart 2010
Sine staat garant voor de dikste dubstep en elektronische beats in de lichtstad. Na een uitverkochte editie met RSD sluit Sine de handen in elkaar met het Nederlandse dubsteplabel Rwina Records. De samenwerking met dit jonge, frisse label zorgt deze editie voor het nieuwste geluid binnen het dubstepgenre.
Organisator Unomodo presenteert vanaf vrijdag 12 maart op wekelijkse basis Juke box in Amsterdam! Beleef elke vrijdagavond pure 80’s & 90’s muziek in een van de mooiste clubs van de hoofdstad, gelegen op een steenworp afstand van het gezelligste plein van Amsterdam.
Grand Villa is uit het niets geland in Rotterdam. De Secret Flirt is overal waar je ook maar kijkt over de city of Rotterdam. De Secret Flirt zal dan ook onder het publiek verschijnen. The art of the tease zal gewonnen worden door één van de sexy, hot, (glamour) girl van de avond. Hierbij maakt de meest sexy, glamourous en hottest girl kans op een fotoshoot of een exclusieve lingeriebon.
Anno 2010 hoef je ‘gelukkig’ zelf niet meer na te denken over wat goed voor je is! Je laadt je boodschappenwagen in met producten waar het ‘Ik kies bewust’ logo opstaat, en je consumeert zonder verder na te denken alles braaf volgens de voedingsrichtlijnen ‘gezond’… Zou het met het clubleven ook zo braafjes gaan verlopen op aarde?, vroeg Herr Zimmerman - zich af, om dit vertruttende doemscenario te voorkomen, zet Herr Zimmerman - alle bewust te kiezen party lekkernijen eens goed voor je op een rij, tijdens de eerstvolgende Herr Zimmerman - nacht op zaterdag 27 maart! Maak je dus op voor een muzikaal en visueel zeer prikkelende nacht, waarbij je zelf weer eens allerlei lekkers mag kiezen.
Speciaal voor al het jonge dj talent dat Nederland rijk is, organiseert Doe//rak Events twee keer per maand een nacht onder de naam Doe//rak Invites! Doe//rak Invites is hét platform voor jonge dj’s en artiesten om de kans te krijgen voor een uitbundig publiek en enthousiaste feestorganisatoren hun muziek ten gehore te brengen.
Noisecontrollers
woensdag 3 maart 2010
Op zaterdag 8 mei zullen niemand minder dan Bas Oskam & Arjan Terpstra a.k.a. de Noisecontrollers centraal staan in een one-night only event. Tijdens dit event zal Outland volledig ingenomen worden door de Noisecontrollers en de door hen persoonlijk uitgenodigde acts en DJ's.
Twee superorganisaties komen samen Nachtboetiek & White Night (Little Sins) op 24 april Full Moon. Wie droomt er niet eens van die onbereikbaar verre landen met de mooiste exotische feesten. Feesten op het strand tot diep in de tropische nacht onder een volle maan met de lekkerste muziek. Hier in ons koude kikkerlandje zul je het niet snel vinden, maar twee van Nederlands meest bekende party-organisaties hebben daar iets op gevonden! Samen halen zij de wereldberoemde en unieke oosterse Full Moon Party naar Amsterdam.
Masters of Hardcore
dinsdag 2 maart 2010
Aanstaande zaterdag is het zover: het vijftienjarig bestaan van Masters of Hardcore – The Voice Of Mayhem in de Brabanthallen van Den Bosch. Van 22.00 uur tot 07.00 uur wordt in vier zalen het beste op hardcore-gebied geboden. Art of Dance maakt de timetable bekend en legt de laatste informatie aan je voor, om maximaal voorbereid Masters of Hardcore – The Voice Of Mayhem te bezoeken.
Na het geweldige jubileum van Pandemonium keert Cyndium op 24 april in een verrassende gedaante terug in de gruwelijke underground locatie de Amsterdam Studio's!
De laatste zaterdag in mei gaat een heerlijke dag worden. Emporium The Dark Ages brengt je naar de mysterieuze maar ook meest uitbundige periode in de middeleeuwen. De Berendonck wordt op 29 mei een prachtige middeleeuwse vesting, gedomineerd door headliners als Eric Prydz, Crookers, John Dahlbäck, The Martinez Brothers, Yoji, John O'Callaghan, Cosmic Gate, Tiefschwarz, Headhunterz, Showtek en Noize Suppressor.
Staat zaterdag 22 mei 2010 al in je agenda genoteerd? Zoals vorige week al op Partyflock vermeld stond, wordt het prachtige recreatiegebied, de Wijthmenerplas, omgetoverd tot een enorm festivalterrein. Hier zal de 2e editie van Fusion of Dance festival plaats gaan vinden. Geen enkele danceliefhebber mag deze gebeurtenis missen!
31 maart 2010
Welcome to the Future
We Are bezorgt je een vrolijk paasweekend
Tuig
XXlerator Easter zondag 4 april
30 maart 2010
Beachclub BLM9 Opening
Vrijbuiters go Berlin underground festival
Ben jij Partyflocks Buurmeisje 2010?
Super Sunday bijna uitverkocht en timetable bekend
Boys Noize, Pendulum en vele anderen op Dauwpop 2010
Streamlined stoomt door op vrijdag 28 mei 2010
29 maart 2010
The Sickest Squad
Trailer en timetable Old Amsterdam
Masquerade
27 maart 2010
Franchise brengt het licht
Het FAQ-Festival
Stereo Rockers in Club Westwood
26 maart 2010
Oldschool en House classics tijdens Amsterdamse Koninginnedag 2010 weer terug op straat
25 maart 2010
Shadowlands Revolution
24 maart 2010
Disaster back in history
Sexy Motherfucker 27 maart in de Matrixx
22 maart 2010
Sunday High
19 maart 2010
Nederweert krijgt nieuw evenement: Spring Beats
De eerste (indoor)beachparty is al over tien dagen
Final update Raving Nightmare MI
18 maart 2010
Tijdreis zorgt voor meer gezelligheid in Rotterdam
Click
17 maart 2010
Underground Shock
Soixante Neuf
16 maart 2010
Cloud9 rockt de pan uit
Marco V Live
15 maart 2010
Win tien golden Nuggets met de ExPornStar Classic pimp & ho prijsvraag
Phunk Division invites Mathias Kaden
11 maart 2010
Four years P-Productions
10 maart 2010
VIP upgrade Isla Electronica
Foxes & Wolves @ Klinch
Ferry Corsten wereldtour 'Once upon a night'
8 maart 2010
Destructor
Audio Active XXL
6 maart 2010
Sine
5 maart 2010
Jukebox every friday at Club Home
Grand Villa presents Secret Flirt Deluxe
Herr Zimmerman clubbers kiezen bewust
4 maart 2010
Jonge talenten schuiven twee keer per maand aan bij Doe//rak
3 maart 2010
Noisecontrollers
2 maart 2010
Exotisch, wereldberoemd en nu in Nederland; Full Moon
Masters of Hardcore
Cyndium quality chronicles in de Amsterdam Studio`s
1 maart 2010
Matrixx maakt line-up Emporium 2010 bekend
Fusion of Dance Festival lineup update