Partyflock
 
Nieuws · september 2009
Over een maandje staat Thrillogy alweer voor de deur van de Brabanthallen in Den Bosch. Niemand minder dan D-Block & S-te-Fan, Lady Dana en Evil Activities zullen tijdens deze Halloween nacht in het middelpunt van de belangstelling staan. Uiteraard kijken zij al weken uit naar deze bijzondere avond. Maar met hen, zullen ook vele collega DJ’s en vrienden achter de draaitafels plaatsnemen. Samen zullen ze alles op alles zetten om er een legendarische show van te maken.
ALDA presenteert op donderdag 22 oktober Intuition invites tijdens Amsterdam Dance Event. Drie gevestigde label eigenaren zullen op de Ocean Diva een internationale showcase ten gehore gaan brengen. Menno de Jong (Intuition,NL), Markus Schulz (Coldharbour,USA) en Gareth Emery (Garuda,UK) zullen tijdens deze avond hun label presenteren aan het publiek.
Famous
dinsdag 29 september 2009
Famous is terug tijdens het Amsterdam Dance Event. Het clubconcept staat sinds 2004 voor de beste progressive housesound van Amsterdam. Famous, georganiseerd in Panama en Odeon, brengt een speciale editie met nationale en internationale sterren naar de sfeervolle en knusse Club Home
Pas zestien lentes jong en toch doorgaan tot zeven uur in de ochtend? Zodiak Commune mag het, want met zestien jaar party ervaring in de achterzak weten deze mannen als geen ander hoe ze je tot in de vroege uurtjes aan de luidsprekers gekluisterd moeten houden. Op 24 oktober kom je dan ook weer voor de ene na de andere verrassing te staan als de gebundelde krachten van de dierenriem zich verenigen tijdens Sixteen – de zestiende verjaardag van Zodiak Commune in The The Building op Strijp S in Eindhoven.
Hip op Stap
maandag 28 september 2009
De naam Hip op Stap stamt af van het Oudhollands gezegde ‘We gaan stappen’. Het samenbrengen van ‘hip en stijlvol stappen’ leidde vervolgens tot “Hip op Stap”. Hip op Stap past namelijk perfect bij het beeld van de tegenwoordige trends. It’s all about HOT or NOT! Denk aan shows als So you think you can dance en Idols. De sfeer van dit nieuwe concept straalt gezelligheid, vermaak en ontspanning in stijl uit.
Op vrijdag 27 november 2009 vindt alweer de derde editie van Optima Forma plaats, deze keer in de WesterUnie te Amsterdam. En net als de voorgaande edities heeft Optima Forma ook deze keer veel muzikaal spektakel voor je in petto. Na twee dampende edities met internationale toppers als Cor Fijneman, Mark Sherry, Signum en Tenishia is het deze keer de beurt aan helden als Fausto, Ram en Jochen Miller om van Optima Forma een geweldige avond te maken.
DMtv strijkt neer in het zuiden
zaterdag 26 september 2009
Zaterdag 17 oktober strijkt de crew van DMtv weer neer in Tilburg. Na de succesvolle opening van de tour heeft Carpe DM het ensemble dit jaar andermaal kunnen strikken voor een waanzinnige Unplugged editie. De organisatie haalt met deze rijk gevulde line-up ruim 75 jaar aan ervaren dj’s binnen.
Komend weekend, 25 en 26 september, staat dan eindelijk de Grand Opening van de spectaculair veranderde Matrixx voor de deur. Naast enkele vertrouwde feesten worden er komende maand enkele nieuwe avonden in de nieuwe Matrixx georganiseerd. De eerste op zaterdag 10 oktober is Perfumed. Een nieuwe, sexy house avond waar alle zintuigen worden geprikkeld.
Streamlined Christmas special
donderdag 24 september 2009
Terwijl de zomer van 2009 langzaam tot een einde komt en de schappen van de supermarktketens al langzaam in het teken staan van de goed heiligman, weet de doorgewinterde feestganger dat het weer tijd is om heerlijk vertrouwd in de clubs onder te duiken. Natuurlijk is de kerstperiode standaard een tijd waarin men met vrienden geeft en neemt.
De aller aller aller laatste Snotapen
donderdag 24 september 2009
Allerliefste trouwe Snotaapjes,

Na bijna 1,5 jaar Utrecht elke maand te voorzien van de nodige house en techno deuntjes, hebben we besloten hier een punt achter te zetten. Wat ooit begon als grap, toerde niet veel later door heel Nederland om het snotvirus te verspreiden. Dit leidde tot meer dan 25 edities in heel Nederland.
Amsterdam loves Stubnitz
donderdag 24 september 2009
Het Amsterdamse nachtleven is wederom gestrand in papierwerk. Ms. Stubnitz, welbekende feestboot en podium voor veel onvergetelijke avonden, is vastgelegd in de Amsterdamse haven en de exploitant wacht nu al twee weken op een vergunning voor het NDSM terrein.
KCK 3.0
woensdag 23 september 2009
Houd je goed vast en zet je schrap voor een spiksplinternieuwe editie van KitCatKlub. Op zaterdag 3 oktober knallen kwajongens ONNO & Victor Coral, Wouter de Moor, Florian R & Matthijs Groos, Ruben Jacobs en Stefano Richetta hun radicale decibellen de ruimte in om een feestje neer te zetten zoals dat alleen in Amsterdam en door Amsterdammers kan. De tent wordt afgebroken. Het is immers de laatste keer dat KitCatKlub de zaterdag in volle glorie zal vieren. Vanaf volgende maand gaat KitCatKlub de vrijdagnachten hard rocken. Daarover later meer.
300MPH
woensdag 23 september 2009
Als er één organisatie is geweest die het afgelopen jaar het Rotterdamse technolandschap kleur heeft gegeven dan is het wel 300MPH. Vanaf de kick-off op vrijdag 3 oktober 2008 in Factory010 hebben zij de Maasstad verwend met dikke line-ups vol internationale helden als Loco Dice, Onur Özer, Tiefschwarz, Extrawelt, André Galluzzi, Pan-Pot, Gabriel Ananda en vele anderen.
Drift al 7 jaar clean
woensdag 23 september 2009
Onder de sprekende noemer "Drift, al zeven jaar clean" pronkt er op vrijdag 2 oktober een niet te missen clubnacht op het Doornroosje programma. Met hoogkaliber en oergigant Raresh in het huis kan het namelijk niet anders dan een zeer uitbundig gebeuren worden.
House the 90s
woensdag 23 september 2009
Na de succesvolle aftrap op 5 Juni jl met 3 uur lang Forze DJ Team is het deze keer tijd voor 2 Haagse helden. Op 2 oktober is Club Noa tijdens House the 90s 4 uur lang het domein van Gizmo & The Darkraver.
Over een paar dagen zal het heetste feest los gaan barsten in de vernieuwde Lexion: The Real Sexy Festival Vibe - Black & Classy op zaterdag 3 oktober. Dit is alweer de 4e editie van Sexy Festival Vibe in de Lexion. De vorige edities waren een groot succes, vier zalen met verschillende stijlen muziek, sexy entertainment, candygirls, glamorous stands, zwoele paaldanseressen, vuurspuwers, vette lasers, een mini bioscoop en noem maar op. Uiteraard gaan ze het dit jaar heel dik overtreffen met een bijzonder decor en gekke sexy acts!
Villa Achterdeur
dinsdag 22 september 2009
Aankomende zondag is er maar één plek waar geheel gay(minded) Nederland zal zijn: The Betty Ford Memorial in Off_Corso in Rotterdam! De traditie van een ode aan de moeder aller gayparties werd in september 2007 geboren en is inmiddels een vast item in de agenda van alle partyminded gays. Er moest een jaartje op gewacht worden maar aanstaande zondag 27 september gaat het echt gebeuren. Rehab is here again!
Aanstaande zondag trapt Studio 80 af met de eerste editie van de nieuwe reeks Sunday Spirit winterseries. Na een lange zomer waarin de avond meer het karakter van festival-after had gekregen krijgt de avond hiermee weer haar eigen aard: namelijk dat van een solide zondags-clubnacht met een eigen karakter, een eigen aanhang en een eigen sound. De Man Zonder Schaduw zal het leeuwendeel van de avond draaien, en wordt hierin bijgestaan door één van de twee vaste supports: DJ Moritz.
Foxes & Wolves @ klinch
maandag 21 september 2009
Het maanlicht breekt als het schijnsel van de glitterbol door het loofbos. In de duistere nacht verlicht een veelkleurig spectrum de drinkplaats van de foxes & wolves. Een kosmische sterrenregen heeft ze de weg gewezen naar de bron van de universele hartstlag. De eeuwenoude disco beat wordt tot het ochtendgloren geslagen door een roedel uitzonderlijke zilverstaarten. Met hun vitale ritmes eren zij de tradities van de voorouders en geven zij ruim baan aan de strapatsen van de jongelingen.
I love Los is gonna rock
maandag 21 september 2009
I love Los is ready and steady to rock!Op zaterdag 3 oktober zal de North Sea Venue het podium zijn voor een I Love Los editie die niet te evenaren is, alles is extra dik! Verschillende zalen met de beste dj’s, entertainment en decoratie zullen gevuld staan met de meest waanzinnig geklede partypeople. Missbehave is het thema, dus trek alle stoeipakjes uit de kast en put on your game face! Soulmax loves stylish bitches!
Op 3 oktober is het weer zover, tijd voor een nieuwe editie van: Revolution. Hardcore, Hardstyle, Early Rave, het komt weer allemaal voorbij in discotheek de De Bühne in Volendam! Na een jaar stilte heeft de organisatie de eigenaars van de discotheek bereid gevonden om de deuren speciaal voor dit feest weer eens te openen! Als garantie moest er dan wel een knallende line-up geregeld zijn.
Op vrijdag 16 oktober verenigen twee organisaties zich op de MS. Stubnitz voor een feest dat menig liefhebber tot de verbeelding zal spreken. De Amsterdamse crew van Strength of Unity en de Arnhemmers van TK07 bundelen hun krachten om het fameuze partyschip flink op te schudden met early hardcore en industrial/tekno. Het moge duidelijk zijn dat er op dit feest geen plaats is voor de heersende mainstream, die in gansch het land de scepter zwaait: Rauwe shit only!
68-11
zaterdag 19 september 2009
Met veel trots kijkt 68-11 terug op een eerste vooral muzikaal perfecte editie van 68-11. De flyer was baanbrekend, de support van jullie was warm en de “Groeten uit Arnhem” zijn zeker aangekomen aan de andere kant van de Noordzee. Thomas Laurén had een perfect DJ debuut na tientallen livesets, de Engelse Be bracht een geniaal muzikaal spektakel ten gehore en Armin Pillen en Patski knalden de avond perfect af. Kortom, een frisse sterke start voor 68-11.
Sexy Mother Fucker goes Fryslân
donderdag 17 september 2009
Na een zeer succesvolle en zwoele zomer zit ook voor de vetste houseparty van Nederland het lekkerste seizoen van het jaar er weer op! Na een spetterende afsluiter in het Bloemendaalse zand op 13 september wordt het weer hoog tijd om de beste clubs van Nederland te laten ‘spinnen’ zoals alleen het poesje van Sexy Mother Fucker dit kan. Club Noa heeft tijdens het afsluitende Sexy Mother Fucker Festival met haar eigen stage wederom bewezen waarom zij gekozen is tot de Beste Club van Nederland, logisch dus dat de organisatie van Sexy Mother Fucker haar eerste editie na de zomer hier organiseert! Miiiiaaaaaaauwwwww!
Roland Garros Festival
woensdag 16 september 2009
De jongens en meisjes van de Haagsche Disco Vereniging hebben de primeur. Het allereerste disco festival ooit in Nederland!
Op vrijdag 2 oktober vind in het Rotterdamse ‘Factory 010’ de eerste editie van ‘GrotesQue’ plaats, het beoogde paradepaardje van PT Events. Deze relatief nieuwe club bevind zich op de 10e verdieping van de Maassilo en bereikt daarmee de status; hoogstgelegen club locatie van Nederland. Mede door deze unieke locatie loopt de kaartverkoop harder dan verwacht en is er besloten om extra tijd in te lassen en daarmee ook een extra artiest. PT Events laat hiermee zien echt iets bijzonders te willen neerzetten voor de bezoekers van ‘GrotesQue’..
Rekord3r viert 3-jarig bestaan
zondag 13 september 2009
Rekord3r keert weer terug op het Amsterdamse Westergasfabriekterrein. Zaterdag 26 september viert het daar in de WesterUnie haar 3 jarig bestaan. Net als de grote editie tijdens Hemelvaart wordt er weer verwacht dat er groots uitgepakt gaat worden met het thema ‘World of Wonders’. Speciaal hiervoor zijn bijzondere gasten uitgenodigd. Zo staat de populairste live-act van dit moment genaamd Nôze uit Frankrijk op het programma en wordt de Roemeense house held Rhadoo ingevlogen naast Nederlandse helden als Lauhaus, Isis en Olene Kadar. Verwacht ook weer mooi decor, acts en vergeet de dresscode niet: verkleed je als een sprookjesverjaardag!
Nadat de organisatie massaal vertraging had opgelopen door het uitvallen van vluchten is het nu toch echt tijd om aan te kondigen dat vlucht BL010 op zaterdag 26 september om 22:00 uur zal vertrekken vanaf Maassilo Airport voor een 10 uur durende vlucht! Ja, je leest het goed! Speciaal voor deze editie zal de Maassilo verbouwd worden tot Maassilo Airport en kun je mee aan boord in het Beatloverz vliegtuig. Een ding is zeker, dit wordt de wildste vlucht die je ooit hebt gehad.
Na een reeks succesvolle Diepgang feesten kan een vervolg niet uitblijven, op zaterdag 19 september is het dan ook weer tijd voor een avond vol dikke muziek en gezellige mensen in de Rotterdamse Catwalk.
Met nog minder dan een maand te gaan en de Hollywood Music Hall in Rotterdam wordt weer op zijn kop gezet door zieke beats en oorverdovende bassen. Op vrijdag 2 oktober zullen gabbers uit het hele land aanwezig zijn bij een nieuwe editie van Hardcore To The Bone. Zoals gebruikelijk wordt er weer van alles uit de kast gehaald om er wederom een geslaagde avond van te maken. Aangezien er al even geen nieuws is geweest over deze editie, is het dus weer tijd voor een kleine update.
Deze zaterdag is een dag vol met rariteiten en kippenvel momenten. The City is Yours Festival is zaterdag de hele dag op het Haagse Hogeschool terrein gaande, dus deze hele week zullen de berichten van de organisatie vol staan met de goede weersvoorspellingen en laatste info, zodat men niets hoeft te missen van dit mooie festival. Een terrein vol van mooie objecten met felle kleuren en 4 stages met de beste muziek die Den Haag ooit heeft mogen meemaken. Dit wordt een top weekend.
Festival Impact
donderdag 10 september 2009
Impact maakt bekend welke culturele events te
bewonderen zijn op Festival Impact, zondag 20 september in het centrum van Helmond.
Na 2 ½ jaar te hebben rondgezworven in Nederland op diverse toplocaties zijn het dj duo Beatzlovers, beter bekend als Marco en Alida, terug in Westzaan in de new Lexion met een 2-maandelijks terugkerend mystiek, mysterieus, ondeugend en spannend maar vooral vertrouwd gevoel van weleer, gestoken in een nieuw, verfrissend jasje voor iedereen die een ouderwets, onbezorgd en ondeugend avondje uit wil.
Love & Respect for Kika
woensdag 9 september 2009
Voor alle mensen die zin hebben in een mooi feest en daarnaast Kika een warm hart toedragen. Zet het vast in je agenda, zaterdag 16 januari, Love and Respect for Kika.
Na de release van de Franchise mix CD: “Billy the Klit” – Summer 2009, de zonovergoten, muzikale tour door Calella, Mallorca, Salou, Lloret de Mar, Chersonissos en natuurlijk de festivals, is Billy the Klit weer terug.
Na een geweldige outdoor editie afgelopen 30 mei is het weer tijd voor de indoor editie !!! Harmony of hardcore - The indoor festival 2009 !! In de Time Out in Gemert gaat het 13 november flink tekeer. In maar liefst 4 areas met de beste hardcore acts uit binnen en buitenland
zal je maag en je oren heerlijk verwend worden in een kuuroord voor de echte Hardcore liefhebbers. Met het motto de bas moet je wel horen maar ook zeker voelen zal iedere hardcore liefhebber zich in het hardcore walhalla wanen.
Zwaar techno geweld tijdens Click ade
zaterdag 5 september 2009
De grootste locatie van Amsterdam. Negen internationale klinkers van namen. 18 zwaargewichten in totaal, waarvan 6 live en direct in je gezicht. Het dikste lichtplan dat de locatie ooit is overkomen. Een fenomenale rug aan rug krachtmeting tussen drie grootmeesters uit de hogere regionen der Techno. Dit alles tegen een prijskaartje om je stuk op te lachen. Het gaat hier over Click ADE 2009. Op vrijdag 23 oktober barst dit knetterende scherpgeschut oorverdovend los in de hoofdstedelijke WesterUnie.
Na het succes van Hidden Obsession op 24 augustus 2009 zal Rixy in Tilburg op vrijdag 18 September weer gevuld worden met de lekkerste tunes. Hidden Obsession presenteert je een geweldige Dj Line-up voor vrijdag 18 September.
Ex Porn Star Moviestar Waerdse Tempel
zaterdag 5 september 2009
Iedere Ex Porn Star wilde natuurlijk eigenlijk diep in zijn hart een echte moviestar worden, maar met het acteer vermogen van een koe zat dat er nou eenmaal gewoon niet in en is het de porno industrie geworden. Als je maar ergens om bekend staat, nietwaar? Maar voor al die dagdromers is er nu de Ex Porn Star Moviestar Experience. Geen zenuwslopende audities, maar gewoon meteen handtekeningen uitdelen is het motto.
Fame=djs - Bloomingdale
vrijdag 4 september 2009
Zondag rustdag? Niet dus! Het Bloemendaalse strand staat bomvol diehard partyminders, en Fame=djs haakt hier enthousiast op in door de beste DJS bijeen te roepen.
Het tweedaagse festival Lunabeach en sterren van hollandia wat komend weekend zal losbarsten op het benedenplein van de Waerdse Tempel wordt aangepast. Na overleg met diverse partijen en advies van Meteo Consult is besloten het buitenprogramma te verplaatsen naar de grote zaal van de Waerdse Tempel.
Latin Lovers totally in love with Haarlem! Met heel veel liefde, passie en trots komt Latin Lovers met nog meer plezier (eindelijk) terug naar De Lichtfabriek in Haarlem! De twee eerdere edities in de Lichtfabriek waren een groot succes met een geweldige sfeer en bovenal een fantastisch publiek! Een vervolg kon dus niet uitblijven.
Het strandseizoen is officieel weer bijna ten einde. Woodstock 69 heeft weer een bijzonder mooi jaar gekend en maakt zich intussen op voor de laatste closing feesten.
Aanstaande zaterdag is het zover! B.I.T.C.H komt er weer aan en dit keer nog heter dan andere keren. Shows uit binnen- en buitenland om jou in extase te laten komen. Is dat nog niet bereikt dan word je vanzelf wel warm van het sexy publiek of van de darkrooms of de extra speelruimte die ingericht is.
Op vrijdag 18 september 2009 wordt door Studio TaS de vierde editie van Onlytechno georganiseerd. Hét technofeest van Zwolle vindt wederom plaats in de imposante Broerenkerk in het centrum van Zwolle. Wederom is Studio TaS er in geslaagd een imposante line-up neer te zetten met onder andere 2000 and One, Warren Fellow en Solid Decay.
Cocoon viert 10 jaar Ibiza tijdens ADE
donderdag 3 september 2009
Kijk naar buiten en je wordt er moedeloos van. De zomer van 2009 is alweer voorbij! De laatste festivals voltrekken zich maar het wordt toch echt weer tijd om de clubs in te duiken. Dit betekent dat Evotions zich opmaakt voor een van de jaarlijkse hoogtepunten… het Amsterdam Dance Event. Voor de vierde keer op rij neemt Cocoon hierin een belangrijke plaats in en wel op zaterdag 24 oktober. Plaats van handeling? De The Power Zone aan de Spaklerweg. Line-up? Dikker dan dik!
Hollands Hard
woensdag 2 september 2009
Voor de gabber van vroeger en nu brengt Hollands Hard de beste oldschool en early hardcore van eigen bodem samen. De eerste editie in april was een schreeuw om meer. Die schreeuw wordt beantwoord met een ongekend vervolg op 10 oktober met verschillende grootmeesters uit de Nederlands hardcore scène.
Nope is Dope back in the Off Corso
woensdag 2 september 2009
Iedereen is weer terug van vakantie en natuurlijk is Nope is Dope terug in Rotterdam om dat te vieren. Natuurlijk komen trakteren we je weer op een gruwelijke line-up om de beste housetunes te garanderen. Een combinatie van de Dutch Finest en Hollands next top dj's. Temperaturen zullen zowel letterlijk als figuurlijk oplopen tot het hoogste niveau. De start van het nieuwe seizoen begint hier dus zet het alvast in je agenda, trek je vetste outfit aan ga los samen met de hypeste partycrowd! Ditmaal op Nope is Dope ook een Eclectic Area. De Urbansound zal je ditmaal een Nope is Dope flavour geven met een vleugje van de vetste hiphop en R&B.
Aftermovie Zomerkriebels Festival
dinsdag 1 september 2009
Zomerkriebels wil langs deze weg alle bezoekers van het Zomerkriebels Festival 2009 hartelijk bedanken. Dankzij jullie is het een geweldig feest geworden.
Hardcore tijdens Leidens ontzet 2009
dinsdag 1 september 2009
Het is de hoogste tijd om het party-publiek uit Leiden en omgeving te geven wat ze willen: hardcore tijdens Leidens ontzet. Underground Shock is een concept wat zich voornamelijk richt op mainstream hardcore. Op vrijdag 2 oktober 2009 zal Underground Shock terug keren met een sterke line-up in de nummer 1 locatie van Leiden, namelijk Danssalon inCasa!
30 september 2009
Thrillogy Brabanthallen Den Bosch: de artiesten aan het woord
29 september 2009
Intuition invites Coldharbour & Garuda
Famous
Zestien jaar Zodiak Commune met Chris Liberator en CJ Bolland
28 september 2009
Hip op Stap
Optima Forma 'back to the roots' in de Westerunie
26 september 2009
DMtv strijkt neer in het zuiden
25 september 2009
Perfumed nieuwe 'dance-fragrance' in nieuwe Matrixx
24 september 2009
Streamlined Christmas special
De aller aller aller laatste Snotapen
Amsterdam loves Stubnitz
23 september 2009
KCK 3.0
300MPH
Drift al 7 jaar clean
House the 90s
Deze zaterdag 3 oktober The Real Sexy Festival Vibe
22 september 2009
Villa Achterdeur
Sunday Spirit start zondag nieuwe reeks ‘winterseries’
21 september 2009
Foxes & Wolves @ klinch
I love Los is gonna rock
20 september 2009
Hardcore legendes op bezoek in Volendam
Strength of Unity en TK07 roepen de revolutie uit op de Stubnitz
19 september 2009
68-11
17 september 2009
Sexy Mother Fucker goes Fryslân
16 september 2009
Roland Garros Festival
15 september 2009
Animo nieuwe locatie groter dan verwacht
13 september 2009
Rekord3r viert 3-jarig bestaan
12 september 2009
Beatloverz vlucht BL010 loopt vertraging op
11 september 2009
Wouter de Moor & Dennis Ruyer in de Catwalk
Hardcore to the Bone van vijf naar zes areas
10 september 2009
Laatste update The City is Yours Festival
Festival Impact
9 september 2009
Beatz Per Marco Productions viert feest en gaat ondergronds
Love & Respect for Kika
8 september 2009
Billy the Klit Special in ’t Paard van Troje
Early Bird + Line-up Harmony of Hardcore
5 september 2009
Zwaar techno geweld tijdens Click ade
Hidden Obsession vrijdag 18 september in Club Rixy
Ex Porn Star Moviestar Waerdse Tempel
4 september 2009
Fame=djs - Bloomingdale
Lunabeach verplaatst van buiten naar binnen
Latin Lovers 12 september in Lichtfabriek Haarlem
3 september 2009
Woodstock 69 maakt zich op voor closing party Dansen aan Zee
Zaterdag kom jij in een erotische climax
Onlytechno met 2000 and One en Warren Fellow
Cocoon viert 10 jaar Ibiza tijdens ADE
2 september 2009
Hollands Hard
Nope is Dope back in the Off Corso
1 september 2009
Aftermovie Zomerkriebels Festival
Hardcore tijdens Leidens ontzet 2009