Partyflock
 
Nieuws · april 2009
Op 4 mei ben je 2 minuten stil om te herdenken en op 5 mei geef je 5 minuten voor de vrijheid van anderen. Vrijheid maak je met elkaar! Op 5 mei, tijdens Bevrijdingsfestival Rotterdam, zijn het naast de grote getale bezoekers, de artiesten die de ‘freedom vibe’ gaan verspreiden over het festivalterrein. Op drie verschillende podia wordt je verast, met een diversiteit aan muziek, waar jij met je eigen identiteit gehoor aan kunt geven, door er te zijn.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 29 april 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Fantasy Island Afterparty
dinsdag 28 april 2009
Nog zo'n 2,5 week tot Fantasy Island, de dag waarop het festivalseizoen zal worden ingeluid! Daarnaast vindt natuurlijk ook Nightmare outdoor niet al te ver van discotheek Zak plaats. Voor alle mensen die na hun eerste festival van dit jaar nog genoeg energie en 'partymood' overhebben vindt er in Mega Discotheek Zak een afterparty plaats van 22:00 uur tot 07:00 de volgende morgen! Dj's die nog dat laatste beetje energie uit jullie benen zullen trekken zijn oa: Vince, Bass-D, J.D.A., T-junction & Vecino!
Nog een paar dagen te gaan voordat al het harde werken beloond gaat worden, 29 en 30 april zullen in Arnhem magisch worden. Op Koninginnenacht zal Luxor Live het decor zijn van een zeer dansbare 8Bahn clubnacht (dit keer tot 5 uur!) met feestbeesten LEFI & Mr. Funk, pakkende minimale grooves van Ion Ludwig, een energieke en verrassende liveset van Kadebostan en een afsluiter van formaat met een van Neerlands grootste helden San Proper.
Terwijl de opbouw op het terrein van Strand West in volle gang is bereiden artiesten, kunstenaars en festivalgangers zich voor op Coup d’Amsterdam. Amsterdam zal ongeveer een miljoen bezoekers trekken, Koninginnedag 2009 wordt een dag vol Amsterdamse gezelligheid!
Betaalde feestjes buiten het centrum; waarom eigenlijk? Dit jaar viert Karma Productions Koninginnedag weer zoals het bedoelt is: de beste local dj's op een gammele snelbouwstijger, veel teveel geluid en helemaal gratis!
Franchise
dinsdag 28 april 2009
Aanstaande donderdag 30 april op Koninginnedag zal er een extra speciale editie zijn van Franchise in de Escape. Er is een line-up samengesteld waar Hare Majesteit het liefst ook met de voetjes van de vloer zou willen.
Summerfestival 2009
dinsdag 28 april 2009
Zaterdag 27 juni barst het Belgische festivalseizoen in alle hevigheid los met het Summerfestival, dit jaar op een nieuwe véél grotere locatie, het gloednieuwe Nieuw Zuid in Antwerpen. Al een jaar lang is men druk bezig met de aanleg van deze groene oase in het bruisende Antwerpen. Het festivalterrein Nieuw Zuid heeft dan ook een pak troeven, het is centraal gelegen vlak bij de grote invalswegen, bereikbaar met openbaar en vooral immens groot.
Nog even en de Circoloco gekte barst in volle hevigheid los! De Italianen hebben hun koffers al ingepakt met salami en Parmezaanse kaas, de Roemenen zijn naar de kapper geweest en diva Tania Vulcano heeft haar teennagels gelakt in alle kleuren van de regenboog! De The Power Zone wordt bovendien voorzien van extra dik geluid zodat de bassen om je oren klinken. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een knaller van een feest!
I Love Los Festival
maandag 27 april 2009
De politie vraagt uw aandacht voor het volgende: vrijdagmiddag jongst leden zijn er in de buurt van Scheveningen en de binnenstad van Den Haag I Love Los Festival posters gesignaleerd. De binnenstad, het Koninklijk Paleis en het Vredespaleis bleven niet gespaard. In Scheveningen zijn het Kurhaus, de Palace Promenade en de pier slachtoffer geworden van deze ludieke op zich niet ‘los’staande acties.
Bass Navigators
zondag 26 april 2009
Politie verwacht onrustige nacht in Hengelo.

Hengelo – “Het is al tijden onrustig in Hengelo en omstreken,” aldus een woordvoerder van de politie Twente. Volgens de woordvoerder verwacht de politie dat deze onrust op zondag 31 mei tot een daverende climax zal komen. “We hebben uit verschillende bronnen vernomen dat op deze dag diverse hoge heren en dames uit Twente zullen samenkomen. Het belooft een onrustige nacht te worden, we maken ons op voor het ergste,” zo vervolgt de woordvoerder zijn betoog.
Rige Blow Out Sale
zondag 26 april 2009
Met crimineel lage prijzen gaan we dit jaar de Blow Out op 1e pinksterdag vieren van 11.00 tot 16.00 aan de Ambachtstraat 12 te Poortugaal (Rotterdam). Met meer merchandise dan ooit, vette veel gezochte vinyls en een nationale plaatbreekwedstrijd moet deze Pinksteren echt gezellig worden. Met medewerking van vele deejays en de sexy danseressen van RTC moet het weer een gezellige boel worden.
Rebellion events in studio 80
zondag 26 april 2009
Rebellion, de rebelse clubavond van muzikale kunstenaars en dj talenten, staat zaterdag 16 mei van 23.00 tot 06.00 uur in Studio 80. Met uitverkochte voorgaande edities en rijen dik voor de deur sinds de kick-off in 2008, bezorgt Rebellion ook nu weer een avond vol techhouse, minimal, electro en techno. Met headliners Paul Sparkes 🇬🇧 en Dulac is Rebellion bijzonder trots op de line-up voor deze komende editie. Het programma wordt versterkt met bekende Rebellion namen zoals Boy Bianchi, Franklin Reeves, Lone Striker, Groovedealer en Dance Department dj Dennis Ruyer die een extra lange set verzorgt!
Het heeft even geduurd, maar hij is er dan eindelijk toch: de line up van WiSH Outdoor 2009. En men kan met trots zeggen dat er toch een aantal leuke namen uit de hoge hoed zijn getoverd! Bij de voorgaande edities kwamen op de zaterdag twee muziekstromingen achter elkaar op het hoofdpodium, ze hebben besloten om deze stromingen dit jaar te splitsen. Omdat ze geen voorkeur wilden geven aan een van de twee stijlen hebben ze ervoor gekozen om niet één, maar twéé mainstages te bouwen!
LoveCirque verplaatst naar 30 mei
zaterdag 25 april 2009
Het evenement Lovecirque is verplaatst van zaterdag 16 mei naar zaterdag 30 mei. Reden voor deze verplaatsing is dat er een dubbele partij is geboekt in de agenda van Lexion. Sinds de verbouwing is het een drukke tijd voor dit uitgaanscentrum. Dagelijks worden evenementen geboekt. Op de 16e van mei zijn er per ongeluk twee feesten in de agenda gezet. In goed overleg is besloten het evenement Lovecirque te verplaatsen naar 30 mei.
Long live the Queen
vrijdag 24 april 2009
Koninginnenacht staat traditioneel in het teken van feestjes in heel Nederland, maar Sexy Mother Fucker gaat dat alles ruimschoots overtreffen. 29 is er een speciale Queensnight editie. Daarvoor wordt de oranje loper voor Harders Plaza uitgerold. De koningin verdient natuurlijk wel een feestje op stand! In de mooiste club van Nederland blaast Sexy Mother Fucker met lekkere house beats de kaarsjes voor Hare Majesteit uit.
In de meest ondergrondse en vetste locatie van Rotterdam zal gedurende deze avond Dutch Music Events met haar nieuwe Techno concept Kraak Club Catwalk op stelten zetten. Met de eerste editie van KRAAK doet de organisatie zijn naam meteen eer aan. De Internationale Superster van het Minus label: Heartthrob, vliegt rechtstreeks over vanuit Michigan Amerika, om te doen waar hij bekend om staat... De tent Kraken en wat komt dat mooi uit!
Thunderdome
vrijdag 24 april 2009
Presenting 9 title Fights in 2 world class rings.
Latin Lovers
donderdag 23 april 2009
Latin Loves the beach! Wat een zomerse taferelen bij de opening van Latin Lovers On The Beach bij Brunotti Beach House in Scheveningen. De eerste editie was meteen een succes in deze te gekke strandtent. Het vervolg staat daarom ook gepland en geschreven in het zand op vrijdag 22 mei. Scheveningen is compleet in de ban van de sexy trommels en conga's van Latin Lovers. Het strand is de plek waar Latin Lovers thuishoort en ook bij de tweede strandeditie gaan we in korte broek of jurk los op de percussies van Gregor Salto, Sidney Samson, Chris Rox, Jasper Clash en de vocals Andy & Dorothy Sherman!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 22 april 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
That’s the Sunday Spirit
woensdag 22 april 2009
Lieve zondagskinderen, even een belangrijke update over de vaste, knallende laatste zondag van de maand in Studio 80, Sunday Spirit. Studio 80 is blij om te zien dat het initiatief om de laatste dag van de week te herintroduceren als vaste uitgaansavond zo enthousiast is ontvangen. De afgelopen edities van Sunday Spirit waren een doorslaand succes met telkens een uitzinnig publiek dat tegen het einde altijd om meer vroeg. Daarom heeft de organisatie besloten dat vanaf nu ook op de zondag doorgedanst wordt tot half vijf!
Bla Bla timmert flink aan de weg. Naast hun maandelijkse avond in Studio 80 iedere laatste zaterdag van de maand loopt het Bla Bla label inmiddels ook lekker op rolletjes. Het is alweer tijd voor de vierde release van het label en ook dit is weer een te gekke dansvloer klapper.
Fedde le Grand gaat zich inzetten als ambassadeur van dance4life. De dj kondigde zijn ambassadeursschap aan tijdens de Winter Music Conference in Miami. dance4life zet zich samen met jongeren in om verspreiding van hiv en aids terug te dringen. Vanuit zijn rol als dj en producer zal Fedde hieraan een bijdrage leveren.
Deluxe Birthdaynight
dinsdag 21 april 2009
Deluxe Night is back, dit keer gecombineerd met Bozzini’s Birthday Night. Als main act mr ‘Luckystar’ Ron Carroll. Op Extrema Outdoor 2007 was het een van de beste optredens. Maar….. Ron Carroll is niet de enige act die op zaterdag 25 april zal knallen in Bozzini. De Bingo Players zullen ook van de partij zijn
Most Wanted
maandag 20 april 2009
EYE4Dance vraagt uw aandacht voor het volgende. Uit betrouwbare bron is vernomen dat op zaterdag 9 mei 2009 een groep voortvluchtige criminelen zal samenkomen in club Zalinaz, Etten-Leur. Deze groep staat te boek als onvoorspelbaar, vuurgevaarlijk en extreem hinderlijk voor liefhebbers van rustige zaterdagavonden op de bank met een kopje citroen-thee en een potje Scrabble.
LatinVillage is jarig! Het grootste latin feest van Europa beleefde in de zomer van 2005 de eerste editie op festivalterrein Spaarnwoude Houtrak. Al vanaf de allereerste keer was het festival zeer geslaagd en met de jaren is het alleen maar succesvoller geworden! Duizenden latin afficionado's weten elk jaar de weg naar het festival te vinden...en op zondag 28 juni 2009 komen ze weer ruimschoots aan hun trekken, op de vijfde (en dus jubileum!) editie van LatinVillage Festival!
Het aftellen is begonnen! Nog een kleine twee weken te gaan voordat Rotterdam de aftrap geeft voor een spetterend festival aan de Maas. Aanstaande Koninginnedag vindt er een groots Dance Festival plaats waar 5.000 bezoekers zich gedurende Koninginnedag uitleven op de beste dance en house muziek. Er is één hoofdpodium waar verschillende topdj’s zullen optreden en Rotterdam zullen laten ontwaken op Koninginnedag 2009!
Showroom
donderdag 16 april 2009
Love speaks louder than words. Deel het met een partner, al is het maar voor één nacht. Het is iets moois, het is intens en onbeschrijflijk tegelijk. Love is all around, even if it stands for one night! However… there’s a thin line between love & hate. Showroom verschuift deze grens: Show me Love and save the Hate for later!
Re-action outdoor festival 2009
donderdag 16 april 2009
Re-action Outdoor 2009. Danceliefhebbers uit het zuiden van het land kunnen hun borst vast nat maken, want op zaterdag 23 mei wordt in Valkenswaard voor de tweede keer een breed georiënteerd dancefestival georganiseerd. Re-action Outdoor 2009 bestaat dit jaar niet uit 3,maar uit liefst 4 area’s: de open air Mainstage waar liefhebbers van Dirty House en Eclectic aan hun trekken komen, de Hardstyle tent waar de Hardstyle fanatics zich kunnen uitleven en voor de echte diehards de Hardcore tent voor het betere beukwerk. Dit jaar is het festival uitgebreid met een open air Techno area, een voor de hand liggende keuze met Techno-city Eindhoven net om de hoek!
Scantraxx presents: S.W.A.T.
woensdag 15 april 2009
De Matrixx in Nijmegen is aanstaande zaterdag weer het domein van Scantraxx presents: S.W.A.T. . Vroeg in de ochtend zullen mannen in zwarte pakken de club betreden om het geheel weer eens goed onder handen te nemen. Het podium wordt een stage, het geluid krijgt de nodige vitamines toegediend, lasers worden de zaal in gericht en een groep bijzonder gemotiveerde artiesten staat klaar om achter de draaitafels plaats te nemen.
Fantasy Island
dinsdag 14 april 2009
Nog ongeveer een maand te gaan tot 16 mei, de dag waarop het festival seizoen zal worden ingeluid! De eerste warme dagen en de bijbehorende zonnestralen van 2009 zijn al weer gespot. Zowel Erwin Krol als Piet Paulusma zijn gevraagd hun contacten met de weergoden op een positieve manier aan te wenden om ons weer een net zo schitterende dag als vorig jaar te bezorgen: 25 graden en geen wolkje aan de lucht!
Masters of Ceremony live in 013
dinsdag 14 april 2009
Zaterdag 18 april staat een uniek evenement in de agenda van b2s. Want dan zal Tilburg in het teken staan van Masters of Ceremony. Oftewel de succesvolle combinatie van Neophyte en Evil Activities in één act! Deze mannen zullen de avond een uniek optreden presenteren. Een uur lang zal er samen met live band worden gespeeld en komen alle bekende hits van Masters of Ceremony voorbij.
Een goed gevonden mix van oud en nieuw, gevestigd en talentvol, dat kun je Brand New Heaven zeker noemen. Vorige maand was de Grand Opening van deze vernieuwende clubnight op elke 2e zondag van de maand in Las Vegas en het was meteen een hit. Uit de verre omtrek kwam iedereen naar Woerden om dit van dichtbij mee te maken. De reacties waren super en veel mensen hadden Las Vegas ontdekt als de nieuwe stek om lekker uit te gaan en je weekend te beleven. De uitgebreide verbouwingen lieten zelfs de vaste bezoekers versteld staan en iedereen ging helemaal los.
Backyard
vrijdag 10 april 2009
Maak je borst maar weer nat, want de 2de editie van Backyard in 2009 staat weer voor je klaar. Zaterdag 11 april staat weer geheel in het teken van ‘feesten alsof je leven ervan af hangt.’ Met een dikke line up vol vette artiesten en natuurlijk weer een lichtshow en decor waar je ‘u’ tegen zegt, zal je favoriete tuinfeest Backyard weer een klapper van een editie worden.
Bas & Ram uit elkaar
donderdag 9 april 2009
Het gerucht ging al een tijdje de ronde, maar afgelopen week kwam het hoge woord er dan toch uit. Het is nu officieel naar buiten met het nieuws dat Bas & Ram deze zomer uit elkaar gaan. Het duo dat middels een briljante set op de Classic Stage van Trance Energy liet zien nog steeds tot de top van de Nederlandse scène te behoren. Echter, aan al het moois komt een eind en zo dus ook aan de veertien jaar waarin het duo wereldwijd, maar vooral in eigen land faam maakte.
Waar anders kun je zo vet hip zijn als in de WesterUnie, duhuh, je gaat me niet vertellen dat je dat niet wist, toch? Sinds Ex Porn Star daar de moeilijk hip editie, kanshebber op de Gouden Kabouter Award voor beste nieuwe initiatief, gehouden heeft is de Unie synoniem geworden voor moeilijk hip. Het was in februari een daverend succes en een drukte van jewelste met druk paraderende moeilijk hippe mensen en dat smeekte om een vervolg. Zaterdag 9 mei is de volgende moeilijk hip editie en aangezien Ex Porn Star last heeft van een enorme prestatiedrang wordt het dit keer dus niet heel gewoontjes 'moeilijk hip', maar 'nog moeilijker hip'. Is dit mogelijk vraag je je nu terecht af, want de laatste keer was al zo'n unicum dat je zou kunnen denken dat er na zoiets gewoon niks meer is.
Luxurush exclusive pre-party
woensdag 8 april 2009
Jimmy Woo vrijdag 17 april: Een hoog gehalte ‘true blood fashion addicts’ gemixt met een hele dikke Luxurush line-up die je gewend bent. Chuckie, Carita La Niña, Sunnery James & Ryan Marciano, Hitmeister D, R3HAB en Ricky Rivaro. Lees meer….
Het programma van Clash op 12 april a.s. in De Oosterpoort Groningen is rond! De sterke programmering van muziek, theater, media- en beeldende kunst zorgt ervoor dat de toegangskaartjes wederom over de toonbank vliegen. Er gaan verhalen de ronde dat Clash al uitverkocht zou zijn maar er zijn nog voldoende kaarten beschikbaar!
Ministry of Sound
woensdag 8 april 2009
Ministry of Sound is dé legendarische & toonaangevende Londonse Club aan Elephant and Castle in de wijk Southwark, in het zuiden van Londen. Na enkele weken in het geheim geopend te zijn geweest, werd de nachtclub in 1992 officieel geopend. Ministry of Sound heeft als kwaliteitspionier altijd een voortrekkersrol gehad in opvallende programmering en zo ook tijdens haar bezoek aan Club Home tijdens de koninginnenacht van 2009.
Obsession Outdoor Festival 2009
woensdag 8 april 2009
Nog een paar maanden te gaan en dan barst het festivalseizoen weer los. Als één van de eerste dancefestivals van Nederland zal op zaterdag 6 juni het Obsession outdoor festival plaats vinden in Bovenkarspel (nabij Enkhuizen). Op dit prachtige en bosrijke evenemententerrein, gelegen aan de rand van het Streekbos, zal Rewind Events jullie gaan verwennen met de beste house, electro, progressive, techhouse, minimal, techno, hardstyle, early rave en hardcore. Meer dan 25 DJ’s verdeeld over 3 podia zullen deze dag het feestseizoen op een geweldige manier gaan openen.
Space
maandag 6 april 2009
Zaterdag 6 juni is het zover dan begint de eerste editie van het nu al spraakmakende event Space, bij het ontwikkelen van dit event was voor de organisatie één ding duidelijk; het moet spectaculair! Na een zoektocht door ons land is de geschikte locatie gevonden die bij Space past: Go Planet Expo Hall. Deze eventhal in Enschede, naast het FC Twente stadion, beschikt over een capaciteit van 7000 man, 3 areas en gratis parkeren voor de bezoekers.
Thema Recordings NYC
zaterdag 4 april 2009
Op Vrijdag 10 April is het dan zo ver, een geweldige label night in de mooiste locatie van Eindhoven! Rechter zal het toneel zijn van het New Yorkse label Thema Recordings NYC dat de afgelopen 3 jaar een aantal ijzersterke releases heeft uitgebracht. Het label maakt haar debuut in Nederland met verschillende Internationaal hoogstaande DJ’s, allen zo gek als een deur en dat zal je zeker niet ontgaan! Er is lang naar deze avond uitgekeken, na veel hard werk tot in de hele late uurtjes is de organisatie erg trots op de line-up (en liegt er liegt er dan ook niet om!)
Maak je borst maar nat, want op zaterdag 18 april is Poema RAW Utrecht the place to be voor al die Electro & Fidget house boys & girls onder ons! Deze 18e april is Poema RAW dan ook het strijdtoneel voor het nieuwe Electrobot! Tijdens deze speciale eerste editie pakt Electrobot gelijk goed uit met the best electro & fidget house artists die ons koude kikkerlandje rijk is. De eerste editie word geopend door namen als Sven Prinsen & Tettero, Guerilla Speakerz, The Stoned Apes, Vince Moogin, KruH, Mightyfools, Johnny Five & Dem Slackers!
Voor het eerst zal het Molenplein te Nijmegen dit jaar het decor zijn van een groots opgezet house event. HouseDate zal daar met een spetterende comeack haar intrede doen met een line-up om je vingers bij af te likken. Buiten zal men, vanaf 14:00, de indruk hebben op een heus festival te zijn beland. Na 00:00 zal er binnen, bij Van Buren, een spectaculaire afterparty plaatsvinden tot in de late uurtjes. Don Diablo, Benny Rodrigues, Skitzofrenix, Hardwell, Franky Rizardo and more.....
10 Years of Technoboy
vrijdag 3 april 2009
Ciao hardstyle lovers! De winter ligt weer achter ons en daar ben ik als rasechte Italiaan zeer blij mee. Ik zou niet kunnen leven zonder zon en licht.....
Latin Lovers goes Scheveningen
donderdag 2 april 2009
Met heel veel passie, trots en plezier wordt het volgende nieuws bekendgemaakt: Latin Lovers gaat dit seizoen weer naar het strand! Vrijdag 10 april mag Latin Lovers het strandseizoen openen in een van de populairste badplaatsen van Nederland, namelijk in Scheveningen! Brunotti Beachhouse is met afstand de vetste strandtent aan de kust en daar weet Latin Lovers wel een feestje te bouwen. Samen met Erick E, Benny Rodrigues, Baggi Begovic, Chris Rox, Jasper Clash & MC Mitch Crown wordt het strandseizoen keihard geopend!
Hardcore Motherfuckers
donderdag 2 april 2009
Voor iedereen staan de afgelopen edities Harmony of Hardcore en Hardcore Motherfuckers nog vers in het geheugen. Snoeihard geluid en dreunende bas lieten de volledige Zenith doen beuken in alle hoeken en gaten! Na een aantal negatieve reacties over de evenementen in de Zenith, heeft het na deze twee feesten laten zien dat het uitermate geschikt is om flink uit je dak te gaan bij een hardcore evenement.
Heropening Amsterdam Marcanti
woensdag 1 april 2009
Amsterdam, 31 maart 2009 – Over minder dan drie weken is het zover! Op vrijdag 17 april heropent Amsterdam Marcanti feestelijk haar deuren. Met als thema Legendary Vogue: Be who you want to be. Onder de bezielende leiding van concept- en marketingbureau Mucho More belooft het een avond vol spektakel te worden. Sensationele shows, bekende DJ’s en bijzondere optredens, kortom het befaamde Amsterdam Marcanti laat weer van zich horen. Bovendien maken gasten die avond kans op het bemachtigen van een felbegeerde kaart voor het exclusieve concert van Tiësto op 19 april.
Op zaterdag 20 juni zal de tiende editie van Riverdance Festival plaatsvinden. Reden genoeg voor een dikke jubileumeditie!
Lovecirque
woensdag 1 april 2009
Het eerste feest Garden of Eden in november 2008 is alweer een tijdje achter de rug, en het was een uitermate geslaagde en gezellige eerste editie. Daarom op 16 mei het vervolg, PDJ presenteert Lovecirque.
30 april 2009
Totale programmering bevrijdingsfestival Zuid-Holland 5 Mei Rotterdam
29 april 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
28 april 2009
Fantasy Island Afterparty
8Bahn’s Night & Day Free Queensday Festival
Festivalinfo & timetable Coup d’Amsterdam
P.King (Queen) op straat tijdens koninginnedag
Franchise
Summerfestival 2009
Timetable en laatste info Circoloco
27 april 2009
I Love Los Festival
26 april 2009
Bass Navigators
Rige Blow Out Sale
Rebellion events in studio 80
Line-up presentatie WiSH Outdoor
25 april 2009
LoveCirque verplaatst naar 30 mei
24 april 2009
Long live the Queen
Zaterdag 13 juni staat Rotterdam op zijn kop
Thunderdome
23 april 2009
Latin Lovers
22 april 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
That’s the Sunday Spirit
Aanstaande Zaterdag Bla Bla at Studio 80
Fedde le Grand nieuwe ambassadeur dance4life
21 april 2009
Deluxe Birthdaynight
20 april 2009
Most Wanted
17 april 2009
Line-up 5-jarig jubileum LatinVillage Festival bekend
Koninginnedance Festival Rotterdam
16 april 2009
Showroom
Re-action outdoor festival 2009
15 april 2009
Scantraxx presents: S.W.A.T.
14 april 2009
Fantasy Island
Masters of Ceremony live in 013
11 april 2009
Brand New Heaven van 7th Heaven en dj Spider Rockt jouw paasweekend.
10 april 2009
Backyard
9 april 2009
Bas & Ram uit elkaar
8 april 2009
Ex Porn Star is Nog Moeilijker Hip
Luxurush exclusive pre-party
Programma Clash rond en beter dan ooit
Ministry of Sound
Obsession Outdoor Festival 2009
6 april 2009
Space
4 april 2009
Thema Recordings NYC
3 april 2009
Electrobot: Keiharde Electro & Fidget House in Club Poema!
Molenstraat Nijmegen ware housetempel met grote namen tijdens koninginnenacht
10 Years of Technoboy
2 april 2009
Latin Lovers goes Scheveningen
Hardcore Motherfuckers
1 april 2009
Heropening Amsterdam Marcanti
Riverdance Festival maakt programmering bekend
Lovecirque