Partyflock
 
Nieuws · november 2009
Winterkriebels het ultieme winterspektakel voor 2010 is weer onderweg. Voor deze editie op zondag 21 februari is het de organisatie weer gelukt om een top line up samen te stellen. Verdeeld over twee studios kun je deze zondag vanaf 20.00u weer optimaal genieten van de ultieme vibe.
Showroom
zondag 29 november 2009
Speels, stoer, lief, uitbundig of stiekem toch een beetje verlegen. Tijdens Showroom worden al jouw karaktereigenschappen onder een kerstverlichte loep gelegd, waarmee jij in de welverdiende warme spotlights gezet wordt. Vergeet de clichés, de Kerstman mag van zijn troon gestoten worden want dit jaar ben jij de piek van het spektakel. De mooiste tijd van het jaar laat in Heerhugowaard namelijk niks te wensen over met Showroom: It’s Christmas Time!
Mega Disco Christmas Outburst
vrijdag 27 november 2009
Donderdagavond 24 december zal het kerstfeest in Stalker met veel allure zijn intrede maken. Waar traditie getrouw ieder jaar op deze datum the Original Warehouse Party op het kerstmenu stond, slaat Stalker dit jaar een nieuwe weg in. Het warme kerstbal zal dit jaar op een spectaculaire manier worden geopend, met een 5 uur set van De Man Zonder Schaduw als absoluut hoogtepunt.
Extrema maakte zojuist bekend dat Turn Up The Bass tijdens Extrema’s Nieuwjaars-event RE:create de oldschool house area voor haar rekening neemt! Met artiesten DJ Jean, T99, Marcello, Super Sampler Sound System van Bart Thimbles en Eindhovens eigen Lady Aïda worden er in de Old School House Area oude house-tijden herleefd. De eerste 1000 Early House-tickets zijn inmiddels al uitverkocht.
Tranceclassixx 2000-2010
vrijdag 27 november 2009
Sinds 2000 is trance aan een grote internationale opmars begonnen. Wereldwijd is trance de grootste stroming binnen de dance. Trance DJ’s Tiësto, Armin van Buuren en Paul van Dijk waren dit decennium de onbetwiste nr’s.1 van de wereld en vele tranceproducties zijn de afgelopen 10 jaar grote internationale hits geworden.
Wat in 2003 begon als een feestje georganiseerd uit gebrek aan leuke feesten in Enschede, is in 6 jaar tijd uitgegroeid tot een volwassen evenementenbureau. Absolutely Fresh heeft in 6 jaar tijd heel wat leuke feesten de revue laten passeren. De grootste deejays zijn te gast geweest bij Absolutely Fresh, van Crookers tot Marco V, van Dr. Lektroluv tot Dr. Kucho en van Chuckie tot Switch, allen hebben hun steentje bijgedragen aan het succes van Absolutely Fresh.
Le Guess Who?
donderdag 26 november 2009
Van 26 tot en met 29 november vindt de derde editie van meerdaagse muziekfestival Le Guess Who?? plaats. De gehele Utrechtse binnenstad zal worden omgedoopt tot een Mekka voor liefhebbers van creatieve vernieuwende en vooruitstrevende (Canadese) muziek en bijbehorende kunstvormen. Op verschillende locaties zoals Tivoli, Sju, DB’s, Tivoli de Helling en Ekko is het een komen en gaan van kwaliteitsacts.
Kaartverkoop Trance Energy 2010
donderdag 26 november 2009
Zaterdag 3 april is het weer zover! De coolste namen, stoerste talenten, baanbrekende klappers, grootste shows en fijnste bezoekers: je vindt het allemaal terug op Trance Energy. De kaarten van het meest toonaangevende trance evenement ter wereld gaan zaterdag in de verkoop.
Word je ook zo moe van al die belachelijke entreeprijzen voor een goede clubavond tijdens de feestdagen? 25 Euro voor een avondje Oud en Nieuw terwijl je voor eenzelfde avond normaal gesproken de helft betaalt? Zaten we niet in een zogeheten economische crisis?
Club Purple denkt in ieder geval wel aan je portemonnee, zonder concessies voor een hoogstaande muzikale avond. Internationale acts, topsfeer en ideale entreeprijzen! Jouw voornemen voor 2010: niet blut het nieuwe jaar in gaan!
Een overvolle en uitverkochte Kapsones editie bij Club Vie was vorige maand een feit, met haar comeback drukte zij een ware stempel op het uitgaansleven in Rotterdam. Het publiek, de Dj’s en de geweldige aankleding van Club Vie zorgden voor een top avond. Rotterdam is een clubavond rijker en mag zich gaan klaar maken voor een reeks aan top edities van Kapsones bij Club Vie.
Masters of Hardcore 15 years
dinsdag 24 november 2009
It's 1995.. Our beloved culture is at its absolute peak.
A selection of passionate artists initialize an underground movement
Er zijn genoeg feesten met muziek uit de jaren negentig. Maar op welk feest wordt er alleen dance uit de jaren negentig gedraaid? Precies, die zijn er niet veel. Het complete dancespectrum uit de jaren negentig zal op deze avond worden belicht.
Weergaloos. Uitzinnig. Ongeëvenaard. Dat zijn de enige woorden die ons nog te binnen schieten als we terugdenken aan de Housexy editie op het Amsterdam dance event met heavyweight: Freemasons. Met de opzwepende funky house en rockende electro beats nog in het achterhoofd maakt het paradepaardje van het internationale Ministry of Sound zich alweer op voor een nieuwe editie in Hotel arena op 28 november.
The Rebel Club
zaterdag 21 november 2009
The Rebel Club is vanaf zaterdag 5 december terug op een nieuwe locatie! De eerdere edities in Arena waren compleet uitverkocht… maar nog belangrijker: de sfeer was geweldig, de muziek om je vingers bij af te likken en het publiek had tot het einde de handjes in de lucht!
Zet 16 DJ's en 2 MC's samen in een zaal. Zet lolly's op de bar en deel ijsjes en gadgets uit aan de partypeople. Versier de zaal met extra lasers en birthday items en ga van HardStyle naar gouwe ouwe hitjes onder de noemer Early Rave, via Early HardCore naar HardCore. Nodig daarbij iedereen uit om te komen. Ga helemaal los op de beukende muziek en zorg ervoor dat je daarbij overspoeld wordt door de lasershows.
Groove op 22 november
vrijdag 20 november 2009
Residents Robert Powlson, Tommy Kornuijt en Jason Lanox live staan zondag de 2tweede van november weer klaar om de zondag in de Studio 80 te voorzien van warme klanken. De speciale acts van deze editie zijn Jethro Angkotta (percussie) en Jack Dan (keys), geheel zonder script zullen beide heren versteld doen staan
Superstijl
donderdag 19 november 2009
Superstijl, de avond waarbij het publiek gewapend met het Superstijl stembiljet om het kwartier kiest uit drie muziekstijlen, komt naar Harmelen. Op Oudejaarsavond 2009 bepalen de bezoekers welke muziek The Babe Magnets gaan draaien in H2o op deze Superstijl-avond! Of het nu pop is, urban, swingbeat of Klassenfeestje 1985 óf nog anders. Alles kan; democratie op de dansvloer!
Pitto for President in Dock 154
donderdag 19 november 2009
Het zal bijna niemand ontgaan zijn, maar voor al voor iedereen die het ontgaan is: Pitto, Utrecht’s meest beminde knuffelorganisator, hitsbakker en plaatjesdraaier, staat in de finale voor dance producers van de Grote Prijs van Nederland!
Nog een allerlaatste keer Smeerboel
donderdag 19 november 2009
Dat waren de woorden die 7 november jongstleden door de zaal van het Symposion galmden. Over de donkere techno beats van Alberto Pascual en Psyk schreeuwden man en macht voor nóg een allerlaatste plaatje. Dat na dit plaatje het einde aanbrak van pas twee jaar Smeerboel, had niemand op dat moment kunnen zeggen.
Sinterklaas heeft zijn entree al gemaakt, de bladeren zijn al grotendeels van de bomen gevallen en de winterjassen zijn reeds al uit de kast getrokken. Voordat we het door hebben staan de feestdagen alweer voor de deur en wordt het knus doen met de familie weer een tijdelijke plicht. We zijn het allemaal met elkaar eens dat de december maand een dure al dan niet de duurste maand is, en om jullie een hart onder de riem te steken komt de organisatie van IBJBN met een aantal lucratieve acties en heeft het een dikke verassing voor jullie in petto.
Benghels trakteert op 5 december
donderdag 19 november 2009
Na alle familieverplichtingen rondom Sinterklaas, waarop familieleden traditiegetrouw vervallen in discussies die ze al meerdere malen hebben gevoerd, alle kinderen spontaan ADHD blijken te hebben, het snoepgoed je neus uit komt en je geen sinterklaasmuziek meer kunt aanhoren is het tijd om los te gaan!
Matrixx neemt je zaterdag 12 december mee in de wondere wereld van de winter, met Perfumed Winter Wonderland. Achter de decks zullen Benny Rodrigues, Sidney Samson, D-Rashid, Bassjackers, Motherfunker en MC Knowledje de warmte brengen die hard nodig is in deze wintertijd.
Nieuw Hardstyle concept in Eindhoven
woensdag 18 november 2009
Het heerlijk avondje is gekomen…
Tijdens de speciale DJ contest hebben verschillende hardstyle-talenten hun kunsten vertoond in Bongo Beach te Eindhoven. De hoofdprijs was een plek in het DJ-ensemble van Strangerz, de Strangerz DJ Crew genaamd. Organisatie Yu'R - Events heeft vier acts gekozen die vanaf nu maandelijks op de Strangerz-avonden mogen draaien. De gelukkigen zijn De gelukkigen zijn Spana, San Miquel, Degos & Re-Done en Lady-Q. Na maanden voorbereiden is het moment eindelijk daar, op naar de eerste editie van Strangerz.
Laatste info Broke?!
woensdag 18 november 2009
De naam zegt het al: Zit je krap bij kas maar wil je dit weekend toch even lekker los gaan? Kom zaterdag dan naar Broke?! in de Waerdse Tempel. Een goede line up in een toplocatie voor slechts €10.
Outside in festival
woensdag 18 november 2009
In het weekend van 27 en 28 november zal er in Haarlem gedurende twee nachten een bijzonder spektakel plaats vinden. Al jaren lang organiseert Stalker het inmiddels beruchte feest Outside – In. De meest gekke en uiteenlopende situaties zijn door de jaren heen zo uit het leven geplukt en gedropt binnen de club muren van Stalker
Siciliaanse maffiabaas gearresteerd
dinsdag 17 november 2009
De Italiaanse politie heeft weer een hoge maffiabaas gearresteerd. Op Sicilië werd de nummer twee van de Cosa Nostra aangehouden, Domenico Raccuglia.
Rampeneren
dinsdag 17 november 2009
Na een spetterende opening van het nieuwe concept Rampeneren! is het 12 december tijd voor de 2e editie van Rampeneren!! De 1e editie was de goedgevulde Club Le Paris, the place to be. Ruim 500 man stond uit z’n dak te gaan op zowel oude als nieuwe kaskrakers en stond zoals voorspeld herkenbare muziek centraal.
De viering van Oud & Nieuw gaat dit jaar een spectaculaire enorme eclectische event worden in Club Monza Utrecht. De combinatie tussen house, urban, pop en electro, zorgen ervoor dat dit een avond wordt die je alles biedt wat je van het grootste feest van het jaar mag verwachten. Dit alles in de glamour & glitter thema 'Fabulous Vegas'.
Dit jaar heeft het online magazine 365Mag het privilege om het 10-jarig bestaan van vooraanstaand en vooruitstrevend producers programma Ableton te vieren. Natuurlijk is hiervoor een vol programma opgesteld voor alle Ableton gebruikers om dit intiem te vieren.
Stug @ Studio 80
zaterdag 14 november 2009
De herfst is terug in al haar glorie, de zomer is allang weer vergeten maar het clubcircuit warmt alleen maar meer op des te kouder het wordt. In plaats van te treuzelen op een terras, wil je nu zo snel mogelijk naar binnen (want je moet ook nog je jas ophangen plus het vriest zowat). Maar eenmaal binnen geniet je van de hitte, had je nu maar een korte broek aan zie je sommige mensen denken zo heet is ‘t!
Enzyme Invasion
vrijdag 13 november 2009
A global pandemic virus of unknown origin hit our society in the year 2001. Many people suffered from this infectious virus. Illegal obtained undisclosed documents show scaring well organized and accurate planned outbreaks on 01-02-2003,14-05-2005 & 28-02-2009. Which led to even more victims of the virus. It hit us hard, relentless and without mercy. Recent intel revealed the incubation state of the virus, derived from this fact we now know something is about to happen on 27-02-2010
Nightmare
vrijdag 13 november 2009
Het is weer vrijdag en dat betekent een nieuwe ‘Nightmare’ update. Deze week hebben ze voor jullie uiteraard weer een gloednieuw interview, een exclusieve actie voor het Nightmare magazine, de aankondiging van de eerste radio specials en nieuws over Freddy, hij schijnt te gaan hakken in een andere nachtmerrie…
Rainbow rave, back to the good old dayz. Een feest en een zin die de harten van menig partyganger sneller doet kloppen! P-productions & megadisco Zak presenteren dan ook vol trots een nieuwe editie; Deze Editie weer een primeur: maar liefst 3 live acts!

Kortom een avond in Zak die je niet mag missen!
The Ballroom NYE in Zeelandhallen, Goes
donderdag 12 november 2009
De bladeren vallen, de winterjassen worden uit de kast gehaald en Nederland kreunt, zucht en steunt onder het juk van een meedogenloze herfstdip. De regendruppel die de emmer doet overlopen komt in de vorm van Piet Paulusma met zijn voorspelling van een strenge winter op komst. Dit kan zo niet langer. Het is tijd voor een positieve noot. Het is tijd voor een lichtpuntje, een warme boodschap in deze barre tijden. Het is tijd... voor de aankondiging van de line-up van The Ballroom!
De Danssalon wil hét platform zijn voor de gevestigde artiesten om zichzelf aan het publiek te presenteren middels een eigen clubavond. De artiesten krijgen vier uur de tijd om hun visie op de huidige dancescene te vertalen in muziek. De Danssalon beschouwt de dj van tegenwoordig niet als een artiest maar als een kunstenaar. Met ‘4 Hours of' wil de Danssalon de kunstenaar de vrijheid geven die hij verdient om zijn visie te ontplooien.
Na een afwezigheid van ruim een jaar is het vernieuwde Nopeisdope terug in The The Power Zone Amsterdam!
Het Amsterdam Dance Event zit er weer op en het was grandioos! Alle ADE avonden in Escape waren geheel uitverkocht, al is dat niet zo vreemd, met wereldtoppers als Paul van Dijk, Fedde le Grand, Chuckie, Armin van Buuren, Cosmic Gate en Chicane. Maar ook november wordt weer heerlijk genieten, en niet alleen qua muziek. Want Escape heeft wat nieuws gelanceerd om je avond helemaal compleet te maken: het Escape Caffé Club Menu!
Daar waar dubstep steeds meer wordt gezien als een snelweg naar succes en een kenmerkend geluid, gaat Dub Infusions gestaag, met veel plezier en dwarse kont verder met wat zij het liefste doet: de krenten uit de pap halen en een fikse dosis frisheid serveren. Op 13 november rockt Dub Infusions hem keihard met twee peilers waarop dubstep drijft.
Minimaal Kabaal is weer terug
zondag 8 november 2009
Na de knaller van jewelste op 12 september jongstleden is Minimaal Kabaal weer helemaal terug tussen de muren van poppodium De Kelder. De voormalig lijmfabriek te Amersfoort zal op de 14de van november weer omgetoverd worden tot een massale samenscholing van kuddedieren en bliepfanaten.
Elk jaar reizen er bussen vol met Nederlanders af naar een plaatsje in Oost-Duitsland: Saalburg, waar elk jaar in de zomer Sonne Mond Sterne plaatsvindt. Een elektronisch muziekfestival, gepolijst door de zon, de maan en sterren. Onder het toeziend oog van deze hemellichamen bestieren de beste dj’s en enthousiaste feestgangers een weekend lang het van onschuld gereinigde plaatsje Saalburg.
Zaterdag 27 februari 2010 viert de Limburgse partysite / organisatie Haelen.tk het 5-jarige jubileum van het Hardcore concept Atomico. Cultureel Centrum De De Haandert te Tegelen (Venlo) zal als strijdtoneel fungeren voor deze speciale 12e editie. De meesten onder ons hechten veel waarde aan een line-up dus daarom zullen we maar direct met de deur in huis vallen.
Révolt presents The Proxy @ Watt
vrijdag 6 november 2009
Na Dr. Lektroluv brengt Révolt je ditmaal Proxy! Met de liveset van Proxy wil Révolt in Watt op 13 november het record sitdown verbreken! Verwacht een hoog turbo gehalte met naast alle Révolt Heroes ook Apes and Band & Motor Live. Verder breken ze de tent af met verschillende nieuwkomers uit Arnhem, Utrecht en Amsterdam.
Line-up: Proxy live, Motor live, Polski live, Apes and Band live, Naald & Draad, djeff en D juice, Schandpaal Kartel, Triton, Nino & Frankie, L'Azizzi.
Laatste info Bassrulers
donderdag 5 november 2009
Zaterdag 7 november staat er weer een editie van Bassrulers gepland in Zalinaz Etten-Leur. Bassrulers is inmiddels een waar begrip geworden in het zuiden van het land. Vanaf de tweede editie waren alle indooredities steevast uitverkocht.
De Amsterdam Dance Event marathon is achter de rug, de sensatie bedaard en de grote internationale sterren zijn weer vluchtig doorgereisd naar andere wereldsteden. De Sneakerz organisatie kijkt terug op uitverkochte ADE edities van Go Dutch! in Panama en Sneakerz MUZIK in de Escape Studio & Lounge. Maar Sneakerz laat er geen gras over groeien en pakt op zaterdag 14 november de draad weer gretig op met een nieuwe editie in club Panama.
Aankomende zondag 8 november is het precies een jaar geleden dat Firma Gezellig, Dance erger je Niet introduceerde in het Nederlandse clublandje. In twaalf maanden tijd wisten meer dan 40 DJ’s op twaalf edities een plekje te bemachtigen.
Terwijl de schappen van de supermarktketens al langzaam in het teken staan van de goed heiligman, weet de doorgewinterde tranceliefhebber dat het bijna weer tijd is om op tweede Kerstdag he-le-maal los te gaan. Natuurlijk is de kerstperiode standaard een tijd waarin men met vrienden geeft en neemt. Dit jaar gooien Bolier & Solarize Agency daar een schepje bovenop met de lancering van de eerste Nederlandse editie van 'Streamlined', dat op zaterdag 26 december 2009 de trance community verenigt in de uiterst gezellige en knusse Club Poema RAW te Utrecht.
Pussy Motherfuckers
dinsdag 3 november 2009
Op 14 november vindt voor de derde keer Pussy Motherfuckers plaats in The The Level in Arnhem. Na een uitverkochte eerste editie en een zeer goede tweede editie kan een vervolg niet ontbreken. Zoals velen al hebben gezien is de ingang van The The Level verbouwd, zodat de doorstroming zeer snel gaat. Ook hiervoor is weer het maximumaantal van 1200 kaarten beschikbaar gesteld. Dus wacht niet te lang en koop je ticket in de voorverkoop om teleurstellingen te voorkomen.
Hardcore 4 Ever 2009
maandag 2 november 2009
Ook dit jaar gaan ze weer verder met het succesvolle concept 'Hardcore 4 Ever'. Vanwege de unieke flair van het concept is deze keer gekozen voor de Rockfabrik + EDEN in Übach-palenberg (Aachen) als locatie. Bij veel hardcore liefhebbers uit de regio wekt deze locatie veel goeie herinneringen op. Maar ook zij die voor de eerste keer naar de Rockfabrik + EDEN komen, zullen van de net gemoderniseerde en nieuw geopende locatie versteld staan! De avond zal zich gaan afspelen in drie area's, waarbij hardcore, oldschool en terror de boventoon zullen aangeven.
Trash#2
zondag 1 november 2009
Eindelijk is het zover. Na weken van ploeteren en zweten is de line-up van Trash#2 bekend. Met enige trots mag de organisatie, Club-Broadway en Future Events, Trash#2 aankondigen, het vervolg van Trash carnavalszondag 2008.
Boem Bomb Boom
zondag 1 november 2009
Na een avondje musea bezoeken tijdens de Amsterdamse n8, beter bekend als de Museumnacht, is er niks leuker dan nog even de voetjes van de vloer te gooien. Dit kan op verschillende plekken in de stad en 1 van deze plekken is de Flexbar op het Westergasterrein. Speciaal voor deze n8 afterparty hebben 3 collectieven die regelmatig avonden hosten in de Flexbar besloten samen te werken.
30 november 2009
Winterkriebels 2010 line up en speciale decemberaanbieding
29 november 2009
Showroom
27 november 2009
Mega Disco Christmas Outburst
Extrema viert NYE met Turn up the Bass
Tranceclassixx 2000-2010
26 november 2009
Absolutely Fresh rockt tijdens haar zesjarig bestaan
Le Guess Who?
Kaartverkoop Trance Energy 2010
25 november 2009
Vier de feestdagen eindelijk in stijl in Arnhem
24 november 2009
Uitverkochte editie Kapsones overtuigt Radio Decibel
Masters of Hardcore 15 years
23 november 2009
Dance uit de jaren ’90 komt weer tot leven in De DansSalon
21 november 2009
Ministry of Sound’s Housexy weer in Amsterdam
The Rebel Club
20 november 2009
Vet Hard Stampûhh in The Zenith op pakjesavond
Groove op 22 november
19 november 2009
Superstijl
Pitto for President in Dock 154
Nog een allerlaatste keer Smeerboel
Ik ben je bitch niet deelt pakjes uit…
Benghels trakteert op 5 december
18 november 2009
Perfumed hult Matrixx in de wondere wereld van de winter
Nieuw Hardstyle concept in Eindhoven
Laatste info Broke?!
Outside in festival
17 november 2009
Siciliaanse maffiabaas gearresteerd
Rampeneren
16 november 2009
Monza presenteert lineup en thema NYE
15 november 2009
10 jaar Ableton wordt gevierd met Markus Fix
14 november 2009
Stug @ Studio 80
13 november 2009
Enzyme Invasion
Nightmare
12 november 2009
Timetable-Rainbowrave aanstaande zaterdag @ Zak
The Ballroom NYE in Zeelandhallen, Goes
11 november 2009
Benny Rodrigues en Bart Skils draaien ieder een 4 uur durende set
Nopeisdope terug in The Powerzone Amsterdam
10 november 2009
Nieuw bij Escape: het Caffé Club Menu
8 november 2009
Dub Infusions rockt hem met grime en gitaren
Minimaal Kabaal is weer terug
Afscheid Wighnomy Brothers tijdens SMS Rëunie
7 november 2009
Haelen.tk pakt uit met 5 years Atomico
6 november 2009
Révolt presents The Proxy @ Watt
5 november 2009
Laatste info Bassrulers
3 november 2009
Sneakerz bestrijdt de winterdip in Amsterdam
Dance erger je Niet viert 1-jarig bestaan
Leon Bolier & Solarize Agency lanceren Streamlined op tweede Kerstdag in Utrecht
Pussy Motherfuckers
2 november 2009
Hardcore 4 Ever 2009
1 november 2009
Trash#2
Boem Bomb Boom