Partyflock
 
Nieuws · juli 2007
De eerste editie van Bliss on the Pier is geweest de organisatie wil graag iedereen bedanken voor deze avond die ze nooit zullen vergeten! De volgende editie op de prachtige Pier van Scheveningen is zaterdag 4 augustus en niemand minder dan Erick E is uitgenodigd om je te voorzien van de heerlijkste beats en gevoelige snaar rakende grooves.
Verkoop begonnen voor Crazyland Heineken Music Hall 20 oktober en wordt JIJ de nieuwe miss Crazyland?
Blooming4Life start met de verkoop van de “Tiesto Tulip®” vernoemd naar Dance4Life’s ambassadeur Tiësto.
Treasure....Army of Lovers
maandag 30 juli 2007
Grof geschut 29 september in de Lexion. Treasure komt met een spectaculaire Army of Lovers editie waar de vonken vanaf vliegen.
In samenwerking met de vredesduiven van de stichting Dance And Sport Against Violence wordt het knallen geblazen. In de loopgraven heeft de filmcrew van Mybestdj.nl weer een riante postitie veroverd.

Treasure Army of Lovers lees hier meer over deze kroon op een geweldig jaar.
Kabbelende golven, een zwoele zomerbries waait over het Scheveningse strand. In de verte slaat een klok 1 uur en plots wordt de rust bruut verstoord; De piraten zijn gearriveerd! Ze verschijnen met een doel zoals je dat van piraten kunt verwachten, het vullen van de schatkist. Maar liefst 11 top dj's, diverse live-acts en verschillende entertainers zullen het strand bij Karavaan in volle beweging brengen. De toegang tot Pirate's Cove is gratis. Alle inkomsten verkregen uit donaties en sponsoring gaan de schatkist in en deze zal geschonken worden aan KiKa, Kinderen Kankervrij.
De Nederlandse stranden staan bol van de strandfeestjes, maar helaas wil de zon maar niet doorkomen. Twisted 3Some gaat er gewoon vanuit dat de zomer een stukje opgeschoven is en dat deze zeker nog zal gaan komen. Dus naast de feestjes die komen gaan op het Utrechtse stadstrand SOIA - Strand Oog in Al, gaat Twisted 3Some in september nog even een feestje organiseren in Bloemendaal. De BLM9 is al een aantal jaren de toonaangevende strandlocatie van Nederland met bekende partijen als Sneakerz en Veronica.
Kees is terug!
zondag 29 juli 2007
De afgelopen weken trok de website www.keesisterug.nl al duizenden bezoekers en sommige feestgangers kwamen Kees al tegen op festivals of in clubs. Het gevolg? We ontvingen werkelijk tientallen mailtjes, we werden plat gebeld en er rolde zelfs enkele faxen binnen. Telkens met dezelfde vragen: “Wie is Kees, Waar is Kees geweest, Waarom is hij terug en Wat is dat toch, die Kees?” We probeerden op elke vraag te reageren maar het was dweilen met de kraan open. Daarom leek het ons de hoogste tijd voor wat antwoorden.
Op 20 juli j.l. is Michel van den Berg A.K.A The Vinyl Junk getrouwd met zijn jeugd liefde Barbara. Na lang twijfelen tussen zijn draaitafels en zijn vriendin heeft Michel toch gekozen voor een huwelijk met zijn vriendin Barbara. Waarschijnlijk wilden ze op het stadhuis van Hengelo niet meewerken aan een bruiloft tussen een persoon en twee apparaten in de vorm van een draaitafel. Michels grote wens was om zijn bruiloft met heel Hardcore liefhebbend Nederland te vieren, alle reden voor de organisatie Eastside Underground om deze wens in vervulling te laten gaan. Daarom is er op 1 september de grootste bruiloft van Nederland in Go Planet Expo Hall genaamd OSM "Married with Vinyl".
Over ruim vijf weken is het dan eindelijk zover: de veertiende editie van Mystery Land, zaterdag 25 augustus in de Haarlemmermeer. Mystery Land, de afsluiter van het Nederlandse festivalseizoen, presenteert ook dit jaar op het Floriadeterrein weer een programma met meer dan 120 internationale top-dj’s in 16 area’s, waarin alle dancestijlen zijn vertegenwoordigd – van electro, house en urban tot minimal, techno, trance en hardstyle. Het is een van de zeldzame momenten in het jaar dat alle subculturen van de housenation samenkomen om met elkaar te feesten.
Nog heel even en dan zal de NDSM-werf te Amsterdam voor één dag veranderen in een sprookjesparadijs. De voorbereidingswerkzaamheden zijn in volle gang om de bezoeker een waardige sprookjesdag te bezorgen. Voor ieders informatie volgt hier nog de belangrijkste laatste info en de mooie timetable die bol staat van de top dj’s.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 25 juli 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Voor de maanden juli en augustus heeft discotheek Temptation in Veenendaal twee edities van het concept Evolution op het programma staan. Iedereen die al eens getuige is geweest van een avond Evolution weet wat dat betekent: een avond de beste platen met zeer gevarieerde line ups, kortom Veenendaal op z’n best! Voor de mensen die nog nooit getuige zijn geweest van een avond Evolution: dit is de uitgelezen mogelijkheid om dit nu eens te komen ontdekken!
Voetballers hebben de Champions League, moslims hebben Mekka en voor de liefhebbers van house classics is er Wooferland. Het festival is een ode aan de vroege periode van de house scene waar de hedendaagse dance haar oorsprong vond. Op Wooferland is het weer feesten als vanouds, waarbij alleen rimpels en de kinderrijke omgeving verraden dat de tijd niet heeft stilgestaan.
Midden in de zomer is het goed feesten, dat weet iedereen. En op zo’n lekkere zomerdag is het ook heerlijk om na een vet festival of een relaxte beachparty nog even door te gaan en de zaterdagnacht te vullen met een goed feest. Dat kun je deze zaterdag vanaf 23 uur doen bij de Fantasy Partymarathon in Club Latido aan het Buikslotermeerplein in Amsterdam Noord. Met bijna 20 dj’s en twee dikke areas gaat het feest hier door tot maar liefst 12 uur de volgende ochtend. En het mooie is dat je tot 4 uur ’s nachts niks hoeft te betalen om binnen te komen!
Sommige feestjes op het strand mag je gewoon niet missen. Housequake, the ultimate in house music, is zo’n weersonafhankelijk must see event. Slechts drie keer deze zomer komen kwajongens ROOG, Erick E en mc Gee bij elkaar om beachclub BLM9 op het Bloemendaalse strand op stelten te zetten. Het worden dikkere shows dan ooit, met special effects en muzikale mash-ups die nog niet eerder te zien en te horen waren. Can you stand the heat?
Little sexmachine
dinsdag 24 juli 2007
Het nieuwste kindje van Meubel Stukken heet Little sexmachine en viert op donderdag 26 juli zijn 4e editie met een spetterende line up in de Flexbar in Amsterdam.
Nog even en dan trekt voor de elfde keer de grootste danceparade van de Benelux door Rotterdam. Op 11 augustus staat de Rotterdamse binnenstad geheel in het teken van de FFWD Fit for Free Dance Parade. Maar de parade is niet het enige feest die dag. Vanaf 20.00 uur 's avonds barst in de clubs een serie spetterende afterparty's los.
Zaterdag 1 september zal Bass Events, België’s leading harddance organisatie, zwaar uitpakken met een waanzinnige stage op Laundry Day op het Eilandje in Antwerpen. Hier zal tevens de nieuwe portaalsite www.bassevents.be?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A9242 gelanceerd worden wat dé online uitvalbasis zal worden voor alle liefhebbers van de hardere dance stromingen.
Armada at the beach
zondag 22 juli 2007
Deze zomer zal Armada Music speciaal voor diegenen die nog niet in een ver land met hun bol in zon zitten op 5 augustus een spetterende beachparty op het strand van Bloemendaal organiseren. Dat betekent dus met je voetjes in het zand op de grootste beachclub van Europa: Vroeger. De gehele dag zal in het teken staan van zon, zee, strand en natuurlijk de lekkerste ibiza tunes.
Models & Bottles
vrijdag 20 juli 2007
Vanaf 21 juli t/m 29 juli vindt The International Amsterdam Fashion Week 2007 plaats in Amsterdam! Tijdens deze week staat Amsterdam weer in vuur en vlam op het gebied van mode, met een uitgebreid programma van shows, exposities, lezingen, film-voorstellingen en natuurlijk feesten. Uiteraard kan een after party dan ook niet ontbreken! Tijdens de laatste dag van deze week, vindt dan ook deze afterparty plaats in een van de meest prestigieuze clubs van Amsterdam: Mansion]! De naam van het feest zegt het al: Dit feest zal totaal in teken staan van modellen, de heerlijkste cocktails, champagne en andere lekkernijen! Models & Bottles The Amsterdam Fashion Week Afterparty maakt jouw FashionWeek compleet! Voor de muziek zijn dan ook niet de minste namen uitgenodigd! Jay Serano en Joshua Walter laten jou swingen op zondag 29 juli!
Mindcontroller
vrijdag 20 juli 2007
Zaterdag 29 september kunnen de Aussies en Cavello's weer van zolder worden gehaald. Art of Dance neemt je mee terug naar de gloriedagen van de jaren
'90, tijdens een nieuwe editie van Mindcontroller. Vier area's met strictly
Early Hardcore, Early Rave en Oldschool zullen de oude tijden in de Hemkade
doen herleven.
Freakend
donderdag 19 juli 2007
Zomer 2006 werd Freakend geboren in BeachClub BLM9 te Bloemendaal aan Zee, al snel daarna begon Freakend het kruipen naar de top in de vingers te krijgen in Panama* Amsterdam, anno 2007 begint het tandjes te krijgen, of moeten we tanden zeggen? Want vandaag de dag staat Freakend keihard op de kaart en viert het op 11 Augustus zijn een jarig bestaan in, hoe kan het ook anders, BeachClub BLM9 in Bloemendaal, daar waar het allemaal begonnen is!
Bas & Ram Birthday Crash
donderdag 19 juli 2007
Op Zaterdag 21 juli van 22:00 t/m 05:00 zal Culemborg op zn kop staan voor het vetste verjaardags feest ooit!
Veel van de bevrienden dj’s van Bas & Ram zullen aanwezig zijn om met hun hier een groot feest van te maken.
Zo staan o.a : 4 Strings, Jochen Miller, Ron van den Beuken en Cor Fijneman in de dj booth om hun lekkerste trance plaatjes te komen draaien en te proberen om het bier van de Happydayzz op te drinken.
22 september 2007 - Een nieuw tijdperk breekt aan wanneer Hellbound de Borchlandhal in Amsterdam tot Hardcore Republic uitgeroept. Van 21.00u tot 07.00u zal het onvervalste en ongeëvenaarde Hellbound concept hier een luidruchtig coupe uitvoeren en zullen duizenden Hardcore kameraden het oorverdovende muzikale geweld van de nieuwe machthebbers uitroepen tot de standaard in deze Hardcore Republic. Een standaard die vol overtuiging zal worden overgedragen op de Hardcore die-hards en broedervolken uit alle hoeken van de underground.
Red Bull Visual Beat
donderdag 19 juli 2007
Vrijdag 20 juli a.s. zal een nieuwe vorm van VJ-samenwerking Amsterdam bestormen in de vorm van Red Bull visual beat. De betrokken VJ's gaan dit keer niet alleen zorgen voor een kleurrijke en kunstzinnige achtergrond voor het geluid van de DJ, maar zullen tevens een virtueel 'rondetafel gesprek' houden, waarbij verschillende benaderingen van het VJ-en onder de loep worden genomen en een unieke samenwerking to stand wordt gebracht : Visual Beat.
Je bent zaterdags lekker naar 'n feest geweest, of je bereid je net voor om eens een dag lang heerlijk aan het strand te vertoeven. Dan is het toch lekker als je tussendoor nog even lekker uit je dak kan gaan op de vetste tunes van vandaag? Dat kan, elke zondagochtend, ook in de zomermaanden, in Club Latido! Deze trendy club aan het Buikslotermeer blijft iedereen ook in de zomer voorzien van een strakke dosis groove, electro, club en housetunes.
Old Amsterdam
maandag 16 juli 2007
Op 21 juli 2007 vaart de Supperclub Cruise uit voor een feest, exclusief voor de echte liefhebbers van de house tunes van welleer. Multigroove laat die goede oude tijd weer herleven met hèt house classics feest dat je nog eenmaal mee terug neemt naar de wieg van de Nederlandse house-scene; Old Amsterdam.
AfterHourPower
maandag 16 juli 2007
Na 15 jaar is de gelegenheid aangebroken om nog een keer samen te komen op een magische zondag. De After Hour Power en Hour Power Reconnect Party zal plaats vinden van 23.00-04.00 op 5 Augustus 2007. Laat Experts in Night Entertainment je nog één keer verrassen met alle originele DJ's.
Kom, aanschouw en beleef deze exclusieve avond in het hart van SCHIPHOL met een line-up die je met je hoofd in de wolken brengt en ervoor zal zorgen dat je gaat zweven zonder dat er een vliegtuig bij komt kijken.
Superstars
vrijdag 13 juli 2007
Superstars gaat nu al geruime tijd mee in The The Power Zone. Zo’n beetje elke Nederlandse top DJ uit de House scène is de revue wel eens gepasseerd. Het begon allemaal begin 2006 waar Superstars kwam met een concept waar partyminded Nederland helemaal los ging op de “We Love House Music” sounds van de Superstar DJ’s die de line-up keer op keer rijk was.
This Is ™ The Beach
vrijdag 13 juli 2007
Jawel, het is weer tijd voor een nieuwe This Is ™ The Beach, oftewel Rock ‘n Roll on The Beach Part 2. Na de zeer succesvolle editie in juni waar het helemaal los ging en de djs zelfs min of meer verantwoordelijk waren voor het letterlijk beschadigen van de dansvloer, kon de This is ™ organisatie uiteraard de verleiding niet weerstaan om hier snel een vervolg aan te geven. De dansvoer is volledig hersteld en Sapph Beach is er weer helemaal klaar voor.
Lexion at the Beach
vrijdag 13 juli 2007
Nederland ligt aan het strand, genietend van zon, zee en zand. De strandtenten vullen zich vroeg in de middag al met feestgangers, maar de échte feesten beginnen pas wanneer de zon verdwijnt achter de horizon en de kustlijn donker en intiem achterlaat. Lexion at the Beach start pas na de schemering en brengt je een zomernacht vol soepele beats en stevige cocktails! Een uniek concept, gebracht door Lexion in samenwerking met Salinas en 7th Heaven Events.
Dominator Festival
donderdag 12 juli 2007
Er zijn nog een kleine drie weken te gaan tot op 28 juli het muzikale geweld in Groningen losbarst. De tweede editie van Dominator Festival zal dan een feit zijn. Maar voor het zover is, eerst nog enkele updates voor alle partyfreaks.
Night of total darkness
donderdag 12 juli 2007
Op vrijdag 13 juli as. zal alweer de 10e editie van het inmiddels zeer bekend geworden Night of total darkness gehouden worden. Wederom zal dit plaatsvinden in club Carte Blanche in Weert. De titel van het evenement slaat niet zozeer op de muziekstijlen die je die avond voor je kiezen krijgt, maar meer op het (unieke) concept. BSHVN Underground Events weet zich hiermee wederom te onderscheiden van andere organisaties. Het concept dateert al vanaf 1993, en is nog steeds erg in trek in de plaats Weert en verre omstreken.
Rekord3r één en al zand
woensdag 11 juli 2007
Nadat Rekord3r zich binnen een jaar al landelijk heeft weten te ontwikkelen gaat het nu ook twee strandedities organiseren in strandtent Whoosah Beachclub in Scheveningen! Op zondag 15 juli en 19 augustus zal het strand aldaar vanaf 16.00 tot na middernacht gevuld zijn met Duitse minimalistische House beats.
Een avond verkeren in een andere wereld, een wereld vol wonderen, een wereld vol spanning, fantasie, en heel veel lekkere house stromingen. N.O.W. ofwel Night Of Wonders neemt je mee naar deze wereld.
Op vrijdag 13 juli zal een nieuw Hardstyle/Jumpstyle concept haar intreden doen in Alcazar – Puttershoek (tussen Rotterdam en Dordrecht) genaamd Zentec – The hard Dance Event. De line-up zal zeker niet onder doen bij vergelijkbare feesten met vijf nationaal bekende dj’s en drie lokale talenten.
Earth Paradiso Trilogy
dinsdag 10 juli 2007
Earth is in 2007 maar liefst drie maal in Paradiso te vinden, dat betekent een heuse Paradiso trilogie.
Club Mystique on the Beach
maandag 9 juli 2007
Deze zomer slaat Club Mystique haar vleugels uit, om op zondag 12 augustus neer te strijken op het Scheveningse strand Sapph Beach de voormalige Beachclub Sunday`s op het Noorderstrand zal het decor zal zijn voor een unieke editie van Club Mystique on the Beach Speciaal voor de vroege B2B vogels is er ook een mooie actie, waarbij je alleen deze week in de voorverkoop via Ticketbox 2 kaarten voor de prijs van 1 kan kopen.
Syndicate
vrijdag 6 juli 2007
Op 6 oktober 2007 zullen de legendarische Westfalenhallen het toneel zijn van een samenkomst van de grootste ambassadeurs van de hardere stijlen. Een bijzonder samenkomen in een bijzondere locatie, die met haar snoeiharde geluidssysteem uitermate geschikt is voor deze happening.
Op zondag 5 augustus 2007 organiseert Stichting Dancetour in samenwerking met de gemeente Apeldoorn de eerste editie van Dancetour Apeldoorn. Dit gratis toegankelijke evenement vindt plaats op het Marktplein midden in Apeldoorn. Jong en oud kan een dag lang genieten van de bekendste DJ’s uit Nederland. De organisatie is er in geslaagd de absolute wereldtop achter de draaitafels te zetten. Van 13:00 tot 22:00 maken diverse top-DJ’s hun opwachting, waaronder de nummer zes DJ van de wereld: Ferry Corsten.
Als je van gedachten bent dat de zomer in september al voorbij is dan heb je het mis! Stichting O.N.E. presenteerd de line up van hét ultieme strandfestival Sunset paradise. Waan je in een oase van tropische sferen, dit als de perfecte afsluiter van een zomer vol zon, zee en feest.
Franchise
donderdag 5 juli 2007
De Franchise “Goes Around the World in 80 days” tour is sinds vorige week de tweede maand ingegaan. Op 21 juni j.l. vond de preparty voor de Franchise zomer tour al plaats. En een week later de officiële Kick-off van het populaire Amsterdamse clubconcept op Kreta in club Matrix, Chersonissos.
Nooit meer naar huis
donderdag 5 juli 2007
Daar gaan we weer! Aanstaande zaterdag gaan alle remmen wederom los! Den Haag staat dan weer in het teken van de gekste clubavond van de stad: Nooit meer naar huis! Sinds november vorig jaar gaat het dak er elke eerste zaterdag van de maand af in Club Silly Symphonies, Den Haag. Billy the Klit, David Wagemaker en Jamie Westland staan klaar voor weer een avond onvervalst knallen!
Toen de organisatie twee maanden geleden Johnny Depp uitnodigde voor het in & outdoor beachfestival Pirates of Amsterdam had niemand gedacht daadwerkelijk reactie te krijgen van de briljante Captain Jack Sparrow.
In het afgelopen jaar is Schmoov een begrip geworden in de Nijmeegse house en technoscene.
De politie Rotterdam – Rijnmond is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van de ongeregeldheden bij het Strand aan de Maas op 9 juni j.l. Die zaterdagavond werd het strand ontruimd nadat bij een feest door grote drukte onenigheid en een vechtpartij was ontstaan. Hier raakten twee beveiligingsmedewerkers gewond.
Omdat de wekker nog niet online is word je nu geattendeerd op de volgende editie van M’Toko.
Je kunt het over veel zaken in de dance oneens zijn, maar niet dat XXlerator er de afgelopen vijf jaar dik niet in is geslaagd om een van de aller, allerbeste clubavonden van Nederland neer te zetten! En natuurlijk hoort daar een heel dikke birthday bash bij: XXlerator 5 years.
Twice as nice
zondag 1 juli 2007
Twee kleine organisaties slaan de handen ineen, om zoveel mogelijk handen in de lucht te krijgen: Create meets Tranceformer. Beide partners bewezen hun bestaansrecht in het recente verleden, door kleine maar kwalitatief grootse Trancefeesten neer te zetten. Beperkt in budget en daarmee bescheiden qua lokatie, aankleding, promotie ... bescheiden in alles. Behalve in muzikale performance en in ambiance!
31 juli 2007
“The beach is our House and you’re invited”
De zoektocht naar een nieuwe Miss Crazyland
Dance4Life en Blooming Forever bundelen krachten in ‘Blooming4Life’
30 juli 2007
Treasure....Army of Lovers
29 juli 2007
Pirate's Cove - Dance for KiKa
Twisted cultures - deeper under water
Kees is terug!
27 juli 2007
De grootste "Hardcore" bruiloft van het land
26 juli 2007
Time table Mystery Land bekendgemaakt
Pleasure Island laatste info en timetable
25 juli 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Evolution zet Veenendaal op de kaart
Wooferland: het enige echte outdoor classics festival
Gratis entrée tot 4 uur bij de Fantasy Partymarathon
24 juli 2007
Housequake drietal drie keer op het strand
Little sexmachine
FFWD Afterparty's laten Rotterdam dansen
22 juli 2007
Bass Events kondigt nieuw event in het Sportpaleis aan op Zaterdag 13 Oktober
Armada at the beach
20 juli 2007
Models & Bottles
Mindcontroller
19 juli 2007
Freakend
Bas & Ram Birthday Crash
De Hardcore Republic van Hellbound maakt haar Regime bekend
Red Bull Visual Beat
18 juli 2007
Wat doe je na een festival? Waar zijn al die mensen? Waar is de afterparty?
16 juli 2007
Old Amsterdam
AfterHourPower
14 juli 2007
Party People, fasten your seatbelts
13 juli 2007
Superstars
This Is ™ The Beach
Lexion at the Beach
12 juli 2007
Dominator Festival
Night of total darkness
11 juli 2007
Rekord3r één en al zand
Swingers Nederland presents: N.O.W.
10 juli 2007
Zuid-Holland weer groot dansfeest rijker
Earth Paradiso Trilogy
9 juli 2007
Club Mystique on the Beach
6 juli 2007
Syndicate
Eerste editie Dancetour Apeldoorn
O.N.E. Sunset Paradise festival
5 juli 2007
Franchise
Nooit meer naar huis
Johnny Depp komt naar Pirates of Amsterdam
Schmoov viert 10e editie dubbel en dik
3 juli 2007
Politie zoekt filmpjes onenigheid strand aan de Maas
Tweede M’Toko editie @ The Zebra, Amsterdam
1 juli 2007
Dik verjaardagsfeest voor 5-jarige XXlerator
Twice as nice