Partyflock
 
Nieuws · augustus 2006
Op zaterdag 11 november vindt voor het tweede keer het grote Armin Only evenement plaats in de Rotterdamse Ahoy. De première in 2005 was in meerdere opzichten een daverend succes, zodat een vervolg niet kan uitblijven. Ruim 12.000 bezoekers waren getuige van een memorabele avond die het best te omschrijven was als een betoverende muzikale reis met onderweg talloze verrassingen.
Zaterdag 14 oktober is een dag die met een rode cirkel op de kalender staat. Niet alleen bij iedereen voor wie de techno niet hard genoeg door de speakers kan galmen. Ergens in de Randstad worden al massaal zandzakken besteld voor die gevreesde datum. Net als planken hout en lange draadnagels want die kunnen mooi voor de ramen worden gespijkerd zodat deze niet aan diggelen gaan.
Stampen in het Westland
woensdag 30 augustus 2006
JM-Party’s is een organisatie die zich richt op het organiseren van dance-events in het Westland. De feesten staan voornamelijk in het teken van jump, hardstyle en (early) hardcore. JM-Party’s bestaat inmiddels al vier jaar en heeft na tien feesten een ruime bekendheid in het Westland en omgeving. Wat ooit begon als een feestje met wat vrienden en bekenden is nu uitgegroeid tot een organisatie met feesten tot duizend man.
Rebound returns in HappydayZZ
woensdag 30 augustus 2006
Na bijna vijf jaar afwezigheid presenteert Multigroove met gepaste trots de terugkeer van het roemruchte Multigroove concept. Na drie edities in 2001 in de Amsterdamse Amstelborgh / Borchland Hallen, keert Rebound op 14 oktober 2006 genadeloos terug in de ultieme hardcore venue; de HappydayZZ te Culemborg. Met deze vierde Rebound voegt Multigroove een nieuw, spijkerhard hoofdstuk toe aan haar lange, legendarische geschiedenis.
Ladies and gentleman, thank you for choosing Exxellent as your favorite airline. And now, let’s take off! Aan boord van deze Exxellent flightclub wordt alle inflight entertainment verzorgd door de verrukkelijke Gregor Salto (Viajar!), Benny ‘the ace’ Rodrigues en Sidney ‘highflyer’ Samson. Kapitein op deze vlucht? MC Roga. Yep, het wordt een heel bijzondere Exxellent op zaterdag 9 september in The Matrixx.
Outblast "The 2006 Birthday Edition"
woensdag 30 augustus 2006
Zaterdag 28 Oktober zal Outblast zorgen voor complete gekte in de Hemkade in Zaandam, tijdens zijn inmiddels beruchte verjaardags-evenement. Het begon in 2003 als een grapje, maar is sindsdien een steevast uitverkocht feest met een sublieme party-sfeer, waar altijd nog lang over wordt nagesproken.
Op zaterdag 2 september zal Johan Gielen vanuit Engeland tijdens de release tour van zijn album Revelations, een tussenstop maken in Nederland! Tijdens de SINS @ THE BEACH Party van Little Sins op het strand van Kijkduin, Den Haag, zal Johan zijn nieuwe album Revelations presenteren.
Altijd droog op Wooferland festival
dinsdag 29 augustus 2006
Het enige echte classics festival van Nederland staat weer voor de deur. Op zaterdag 2 september zal de derde editie van Wooferland plaatsvinden in het recreatiegebied van Spaarnwoude Park. Wie al eens eerder het festival bezocht weet dat het festival vooral bekend staat om de goede sfeer, een leuke & diverse mix van bezoekers en oude platen die je maar zelden nog op feesten hoort.
Afterparty's gaan verder in De Hoeve
dinsdag 29 augustus 2006
In de afgelopen jaren is de Hoeve in Groesbeek uitgegroeid tot een toonaangevende uitgaansgelegenheid. Op de goed bezochte zaterdagen kunnen de mensen er terecht voor een avond stappen met een ruime keus aan muziekstijlen. Van Nederlandstalig tot Hardstyle. Door de opkomst van de Dance is een aantal jaren geleden de zaal Sensation geopend, die over een geweldige lichtshow met videoschermen en allerlei bewegend licht beschikt.
Harderwijk - Estrado, de nieuwe naam van het Harderwijkse poppodium, biedt ook de komende tijd weer plaats voor Audiosculpture labelnight. Op zaterdag 23 september zal het Harderwijkse house event voor de vierde keer plaatsvinden. Voor deze editie heeft de organisatie het Nederlandse technolabel Audiosculpture gevraagd naar Harderwijk te komen.
Nu het festivalseizoen op zijn einde is krijgen de meeste partygangers weer zin in de indoor feesten. Vooral in de tweede helft van de zomer zijn veel festivals bezocht door minimaal één wolkbreuk en stonden de mensen tot hun knieën in de blubber, het heeft ook wel iets speciaals om met zijn allen in de regen te blijven staan en door te feesten, maar het houd gewoon een keer op.
Bumb
maandag 28 augustus 2006
Binnen de nieuwe muzikale koers van Bumb, krijgt ook de zaterdag vanaf 2 september een duidelijke smoel. Kortom, een frisse wind en een nieuwe steady zaterdagavond waarbij de bezoeker weet wat hij of zij kan verwachten. Het is bewezen dat de B.U.M.B. een unieke locatie is binnen het Rotterdamse uitgaansleven en dit is misschien wel het best bewaarde geheim van Nederland.
Het nieuwe seizoen van het concept van The Energy of the Core staat alweer voor de deur. Het is nog even afwachten geblazen maar voor je het weet is het weer zover. De zonnige dagen zijn straks weer voorbij, zomerpret is er niet meer, vakantiedagen zijn op en de koude winter staat weer te wachten. Maar The Energy of the Core steekt iedereen een hart onder de riem die toch lekker door wil gaan in de donkere dagen die gaan komen.
F*ckers! zal haar thuishaven in Zoetermeer niet vergeten en ook Club Estupendo Plaza deze nazomer weer aandoen met de populaire clubnight F*ckers!.
De meeste mensen zal het niet ontgaan zijn, er waren problemen betreffende het evenement Hardcore vs Terror in de O'Daniels te Utrecht van zaterdag 26 augustus 2006. Het is de organisatie uiteindelijk gelukt om tot een passende oplossing te komen. Niet in O'Daniels, maar in HappydayZZ Venue.
Vinylize- See trance as real
vrijdag 25 augustus 2006
Na een succesvolle try-out van het trance-concept Vinylize in Arnhem – op 24 juni 2006 – vindt de volgende editie plaats op zaterdag 9 september in de Haagse AStA. Deze avond zullen – naast de klassiekers uit de oude doos – de bezoekers aangenaam verrast worden door de nooit ontdekte pareltjes en de fonkelnieuwe dansvloerknallers. Hoewel de artiesten die tijdens Vinylize draaien prima uit de voeten kunnen met cd’s, staat Vinylize vooral voor het ‘draaien met het ambachtelijke vinyl’.
Net als vorig jaar zal in de eerste week van november de enige Nederlandse editie van Raving Nightmare plaats vinden. Op zaterdag 4 november 2006 zal het Mecc in Maastricht weer worden omgetoverd tot een Hardcore arena. Het is alweer het derde jaar op rij dat UHM voor deze locatie, gelegen in Maastricht (het centrum van Europa) aan het grensgebied van België, Nederland en Duitsland, gekozen heeft. En juist deze ligging maakt iedere editie weer tot een internationaal project op het gebied van muziek, artiesten en bezoekers. Nergens in Nederland is een Hardcore evenement van dit formaat zo internationaal georiënteerd waardoor het iedere keer weer opnieuw een uitdaging is voor zowel de bezoekers, artiesten en organisatie.
Battle of da Thitanz Returnz!
woensdag 23 augustus 2006
Battle of da what?
Men mag ook zeggen; ‘een stelletje gekke, regionale dj’s die, in samenwerking met Dj Invite (Reactor, Solid Grooves), de bezoekers in Dynamo op het einde van de avond geïrriteerd (maar voldaan) naar huis zullen sturen, klagend over de vroege sluitingstijden in Eindhoven’.
De laatste zaterdag van augustus 2006 nadert zeer spoedig. De oplettende kijker/luisteraar zal het niet ontgaan zijn, Hardcore vs terror viert zijn 5e verjaardag. In O'Daniels in Utrecht gaat dit spectaculaire evenement plaatsvinden. De locatie, organisatie, de mensen van het geluid&licht en de mensen welke verantwoordelijk zijn voor de decoratie zullen er alles aan doen om 26 augustus 2006 de boeken in te krijgen als één van de gekste dagen van 2006.
Smile! Willen we dat niet allemaal? Wat is er nou leuker dan al lachend het weekend uit te gaan, zodat je maandagochtend tenminste nog enigszins vrolijk op je werk verschijnt? Daarom kan je vanaf zondag 17 september elke 3e zondagavond van de maand vanaf 19.00 uur terecht in Off_Corso in Rotterdam voor een knalfeest met een super line-up!
World of Hardcore
dinsdag 22 augustus 2006
Vroeger was altijd alles beter. Deze teksten las Promo Challenge als organisatie steeds vaker. Vroeger was de entree gratis. Promo Challenge kan dit wel nakomen. Gratis Entree!
De reïncarnation van het concept Earthquake heeft zoals bekend in het jaar 2006 al in een aantal geselecteerde locaties in Nederland plaatsgevonden. Zoals eerder aangekondigd zal er een speciale editie in Duitsland plaatsvinden midden in het Ruhrgebiet. De megaclub Rheinwerk in Duisburg zal op Zaterdag 21 oktober de uitvalsbasis zijn voor deze 12 uur durende editie van 20.00 tot 08.00!
Latin Lovers is back!
maandag 21 augustus 2006
Je hebt er even op moeten wachten maar vanaf 8 september is het weer zover. Op die datum is de start van een nieuwe reeks spetterende Latin Lovers feesten in de Villa Thalia in Rotterdam. Het concept dat het afgelopen jaar gold als één van de succesvolste in de Maasstad, komt sterker terug dan ooit. De absolute top van de Nederlandse Latin DJ's is aanwezig. ROOG, Tom de Neef, D-Rashid, Chris Rox en 2 O'Clock Ron staan garant voor een topavond in zwoele sferen.
Na de uitverkochte eerste Nederlandse editie van Project Hardcore.nl eind vorig jaar in de SilverDome in Zoetermeer is deze toplocatie op zaterdag 4 november wederom het domein van dit succesvolle hardcoreconcept van b2s. Meer dan 30 artiesten en live-acts zullen Zoetermeer deze nacht als hardcorestad laten herleven.
In 1993, 1997 en 1998 organiseerde Dance 2 Eden het legendarische 'the Eden Rave'. Naast Ghosttown behoorde deze feesten tot de meest succesvolle hardcorefeesten van Dance 2 Eden ooit. Op 28 oktober is the Eden Rave terug in hardcoretempel de Vechtsebanen, ditmaal in een speciale battle-editie.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
vrijdag 18 augustus 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst.
World of Electro-Trance
vrijdag 18 augustus 2006
De Carte Blanche is een van de lokaties die erg in trek is bij mensen uit de regio vanwege de grote variatie die het bied. Extraordinary Events speelt hier op in met de party World of Electro Trance. Het is namelijk zo dat trance begint te verdwijnen uit de regio en omstreken op een klein feest na en dat mag niet gebeuren! Het is de organisatie niet ontgaan dat er positief werd gereageerd op het voornemen om een trance feest te organiseren. Om er nog een schep bovenop te doen en de variatie van de Carte Blanche nog verder uit te breiden heeft de organisatie ook nog de tweede zaal in gebruik genomen om electro uit de boxen te laten schallen!
Mania geweld verstoort de rust in 013
donderdag 17 augustus 2006
Eindelijk is het zover! Het braakliggend terrein rondom de Mania silo is vlakgetrokken en na grondproeven is toegestaan om te beginnen met de wederopbouw van het Mania imperium. 21 oktober zal de geluidsinstallatie van 013 weer tot het randje worden open geschroefd!
Aanstaande vrijdag zal het dan eindelijk zover zijn, Da Mouth of Madness viert z'n feestje! Met alle artiesten met wie hij in de loop der jaren goede vrienden is geworden en met het publiek die hem altijd de support en vertrouwen hebben gegeven. Vanavond (woensdag) zal er bij Fresh FM uitgebreid stilgestaan worden bij dit heugelijke feit. Duidelijke zaak dat je moet luisteren, er zullen ook, uiteraard, kaarten worden weggegeven.
Prog as a Frog - Chapter 5
dinsdag 15 augustus 2006
Centipede Productions presenteert een progressie in psychedelische perceptie - een muzikale momentopname van de verschillende ontwikkelingen in Psychedelic Trance. Deze stroming, die doorgaans Psy wordt genoemd, ontwikkelde zich als de opvolger van Goatrance op de evolutionaire toonladder.
Week 35 wordt een lekker weekje voor Groningen en omstreken. In deze week staan er namelijk twee parties gepland. De ene is een cadeautje van Boomin' Business aan alle dance/house liefhebbers de andere een nieuwkomer........ en nog outdoor ook!
Samenwerking tussen de organisatie van het [party=71042]{Feest met ID 71042 bestaat niet!} festival in Tilburg en het digitale platenlabel DJTRX moet leiden tot de ontdekking van nieuw dj- en producerstalent. Deze samenwerking is ontstaan doordat beide partijen eenzelfde visie hebben wat betreft nieuw dance talent; die unieke visie is dat het noodzakelijk is beginnende dj’s en producers kansen te bieden om zich te profileren in de reeds bestaande scene en tussen de gevestigde namen.
Bassrulers in Bergen op Zoom
zaterdag 12 augustus 2006
Bassrulers is na 2 succesvolle edities inmiddels een begrip aan het worden in de regio. De 2e editie ging zelfs in de voorverkoop uitverkocht. Inmiddels kijken de harddanceliefhebbers alweer ongeduldig uit naar de 3e editie. Organisatie J&E Entertainment is dan ook al maanden in de weer met de voorbereidingen om de komende editie wederom aan het steeds groter wordende verwachtingspatroon te kunnen voldoen.
Er moet wat gevierd worden. Er moet heel wat gevierd gaan worden. Het is het VIJF jarig bestaan van Hardcore vs Terror. Sinds begin dit jaar is er de slogan ‘Big and Brutal’ bijgekomen, dat gaat na deze editie alleen nog maar meer bevestigd worden. Na omzwervingen door het gehele land in verschillende lokaties zal het nu neerstrijken op een wel zeer exclusieve plaats. Er zal namelijk geland worden in Utrecht, specifiek de lokatie O'Daniels!
BliSS Deluxe On The Beach!
zaterdag 12 augustus 2006
De créme de la créme van de housscene Nederland stoomt al lekker klaar voor het strandevent van 2006 “BliSS Deluxe On The Beach” 19 augustus @ Vida Bonita in Kijkduin......
Try Before You Die, Code Blue
vrijdag 11 augustus 2006
Op 27 oktober 2006 zal TBYD Code Blue, wederom in de Time-Out te Gemert plaatsvinden. Aangezien de organisatie deze editie gaat samenwerken met Orange Events zal alles met een nog grotere opzet organiseert worden. Zo staan er meer dan 30 artiesten geprogrammeerd waaronder 3 live optredens!
The Pirates of the Hardcore Sound
donderdag 10 augustus 2006
The Pirates of the Hardcore Sound leggen aan op een nieuwe lokatie.
Thunderdome 2006
donderdag 10 augustus 2006
Meer weten over Thunderdome 2006?
T-Time the returns
donderdag 10 augustus 2006
Na vele goede herinneringen te hebben opgehaald aan de afterparty's van T-Time Events werd het tijd om een reunie te organiseren. De De Waakzaamheid te Koog a/d Zaan was de tweede lokatie waar het in het verleden allemaal plaats vond. Deze lokatie stelde ook de grote zaal weer beschikbaar om de eerste reunie te organiseren.
Upstruct
donderdag 10 augustus 2006
Upstruct is de dansavond die deze meer progressieve en pionierende kant van de Dance laat zien. Het is een geesteskindje van Alexander Koning. De immer goedgemutste uitbater van buurthuis en platenzaak Trancentral. Maar Alexander is meer dan dat. Ook is hij de drijvende kracht achter de befaamde Eye on the Future feesten en is hij de man achter een handvol platenlabels en een steeds meer geboekte deejay.
Op 9 september staat heel Den Haag in het teken van The city is ours festival. Overdag (tot 23:00) vindt het festival zelf plaats, maar dan is het feestgeweld niet het einde, in tegendeel! ’s Avonds staan bijna alle grote clubs in de Haagse binnenstad in het teken van het festival.
Proud to be hardcore
woensdag 9 augustus 2006
Het Tarm Center (TarmKöln) in Frechen/Koln is voor veel echte party bezoekers uit Zuid Nederland en Duitsland een van de favoriete locaties geworden nadat er 3 succesvolle Duitse edities van Raving Nightmare werden gegeven in 2004 en 2005. Helaas is het lange tijd stil geweest rondom deze locatie door allerlei omstandigheden. Er werd zelfs gesproken over sluiting waardoor opnieuw een schitterende locatie voor de hardcorescène zou verdwijnen. Gelukkig is dat niet het geval!
Een week voor we van zomer- naar wintertijd gaan worden er harde noten gekraakt tijdens de kickoff van Cloud9 in Groningen. Hier is het Huize Maas die 21 oktober haar deuren opent voor zeven uur lang knallende oldschool, techno en schranz; infected by aciiiid.
Wakker worden in Italië, werken in Zwitserland en Nederland en weer slapen in Italië.
Met nog een even te gaan voor Mayhem maakt Pokkeherrie - The Indoor and Outdoor festival losbarst in de HappydayZZ in Culemborg, volgt hier de laatste info. Nu de voorbereidingen voor dit geweldige feest bijna klaar zijn, heeft het noodlot toegeslagen waardoor de buitenarea flink aangepast moet worden.
Junior Sanchez tijdens Rauw
vrijdag 4 augustus 2006
Nu de scholen leeg staan door de vakanties wordt het hoog tijd voor Meubel Stukken om wat extra bijlessen te verzorgen in de beste en stoerste dansmuziek van het moment. Het is Rock & Rave Highschool tijd! Op het programma van deze nacht ondermeer de nieuwe stroming Rock & Rave, de samensmelting van indierock en andere bandjes muziek met de electronische klanken van vuige electro en punkfunk is. Onthouden we dat?!
Your FFWD weekend starts here…..
donderdag 3 augustus 2006
Op zaterdag 12 augustus zal de FFWD Heineken Dance Parade #10 Rotterdam weer een dag lang in zijn greep houden. 400.000 mensen bezoeken de Maasstad om de gehele dag los te gaan op de meest uiteenlopende beats tijdens de parade en op de afterparty. Maar bij zo’n massaal event hoort natuurlijk ook een serieuze warming-up, want wat is tegenwoordig nou een goed feest zonder een echte pre-party? Met die gedachte in het achterhoofd zal Xcess met zijn beruchte Profiles de stad alvast opwarmen voor iedereen die hun feestvreugde voor de FFWD niet kan bedwingen. In samenwerking met Off_Corso zal Profiles het decor zijn van een heuse on-officiële pre-party.
IVE-events teast de Danceparade
donderdag 3 augustus 2006
In 2005 was het een van de meest opzienbare wagens van de FFWD Heineken Danceparade: IVE-events kwam met maar liefst 16 gebodypainte dames naar Rotterdam. Dit jaar komen ze terug met wederom een groot aantal Lekkere Uitdagende Sexy en Trendy Girls op de truck.
P.O.R.N. back to the Origin
donderdag 3 augustus 2006
Zin in industriële donkere harde rauwe muziek? Dan is het P.O.R.N. time.
Na de waanzinnige Erotic Queensday/New Years/Pinkster/Easter Vibes in lokaties als de Boelelaan, de Borchlandhallen, Happy Dayzz en de Kingdom Venue strijkt de organisatie dit keer neer in de Lexion Venue om daar op zaterdag 30 september een weergaloos lekker, ruig en sexy feest neer te zetten. Het thema deze nacht: Sex, Love en Mad Max.
30 augustus 2006
Armin Only The Next Level krijgt vervolg op 11 november
Wereldtop aanwezig op hardste technofeest van Nederland
Stampen in het Westland
Rebound returns in HappydayZZ
Exxellent Flightclub: stoelriemen vast.... en feesten!
Outblast "The 2006 Birthday Edition"
29 augustus 2006
Johan Gielen album release party at Littlesins Party
Altijd droog op Wooferland festival
Afterparty's gaan verder in De Hoeve
Audiosculpture Labelnight in Estrado Harderwijk
28 augustus 2006
Weersverwachting 2-9, 100% Klotenweer outdoor - 200% Hardcore indoor
Bumb
25 augustus 2006
The Energy Of The Core – Out Of Control
F*ckers zet naast Rotterdam ook Zoetermeer weer in vuur en vlam
Hardcore vs Terror gaat zaterdag door op een nieuwe locatie
Vinylize- See trance as real
Raving nightmare - Embrace the mystery
23 augustus 2006
Battle of da Thitanz Returnz!
Belangrijke Wijziging Hardcore vs Terror, 5 years of big brutality!
Smile, zondag 17 september in Off corso-Rotterdam
22 augustus 2006
World of Hardcore
Earthquake - reincarnation Germany 2006
21 augustus 2006
Latin Lovers is back!
Project Hardcore.nl opnieuw in de SilverDome
The Eden Rave - early hardcore battles
18 augustus 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
World of Electro-Trance
17 augustus 2006
Mania geweld verstoort de rust in 013
16 augustus 2006
Vanavond Fresh FM, speciale Mouth of Madness Uitzending!
15 augustus 2006
Prog as a Frog - Chapter 5
14 augustus 2006
Noord Nederland krijgt 2 voor de prijs van 1
13 augustus 2006
Digitaal platenlabel DJTRX presenteert veelbelovend dj-talent op Citysoundsfestival
12 augustus 2006
Bassrulers in Bergen op Zoom
Hardcore vs Terror, 5 Years of Big Brutality!
BliSS Deluxe On The Beach!
11 augustus 2006
Try Before You Die, Code Blue
10 augustus 2006
The Pirates of the Hardcore Sound
Thunderdome 2006
T-Time the returns
Upstruct
9 augustus 2006
Heel Den Haag in de ban van The City Is Ours! Festival
Proud to be hardcore
7 augustus 2006
Serum Events maakt haar debuut met Cloud9
5 augustus 2006
Technoboy reist 12 augustus 6.500 kilometer voor 3 sets
4 augustus 2006
Buitenarea Mayhem maakt Pokkeherrie aangepast
Junior Sanchez tijdens Rauw
3 augustus 2006
Your FFWD weekend starts here…..
IVE-events teast de Danceparade
P.O.R.N. back to the Origin
1 augustus 2006
Mad Max Sex Warriors van Erotic Festival Vibe zetten de Lexion in vuur en vlam