Partyflock
 
Nieuws · februari 2004
Keytown Madness
donderdag 26 februari 2004
Na Dial T for Techno staat er een nieuwe organisatie op om Leiden warm te houden op Techno/Electro gebied. Op Vrijdag 5 maart 2004 wordt namelijk het feest “Keytown Madness” gegeven in de Q-bus te Leiden.
Terror machine is weer terug
donderdag 26 februari 2004
Het is 7 jaar geleden dat in Amersfoort bij de milieuboer er een feest was. Na al die tijd, komt het thema weer terug. jaren geleden heette het Terror machine, maar er was toen die tijd niet echt terror zoals het nu is.
Creme de la Creme vs Need2Speed
donderdag 26 februari 2004
Aanstaande zaterdag 28 februari zal er een Special Edition van Crème de la Crème gehouden worden. Voor de mensen die dit nog niet kennen, dit is de avond van glitter en glamour. Lekkere opzwepende funky en latinbeats gecombineerd met een vleugje funkygroove.
Off_Corso
donderdag 26 februari 2004
Een handje, een handje hoort erbij want Gers is jarig, want Gers is jarig een handje, een handje, een handje hoort erbij! Een kusje, een kusje hoort erbij want Gers is jarig , want Gers is jarig een kusje, een kusje, een kusje hoort erbij!
Nieuw concept hemkade: Seqtion
donderdag 26 februari 2004
Nadat in november 2003 de succesvolle reeks Qlubtempo’s in de Hemkade met Qlubtempo #24 werd beëindigd is het een aantal maanden stil geweest qua Q-dance evenementen in de Hemkade.
Voor dit evenement zijn nog kaarten te koop bij alle Mid-Town filialen. Dus Eindhoven, Rotterdam-Cemtrum, Rotterdam-Zuid, Den Haag, Amsterdam en Utrecht.
Sessions - Shapes of Sound
woensdag 25 februari 2004
Het wordt weer tijd voor een avondje lekkere techno in Rotterdam! Tijd voor S.O.S. #2. Na een zeer geslaagde eerste editie, hebben besloten deze avond te vullen met diepe klanken & Rotterdamse helden.
Lang Weekend Las Palmas
dinsdag 24 februari 2004
Het laatste weekend van de maand februari is er weer eentje om je vingers bij af te likken. Tenminste als je naar Club Las Palmas in Rotterdam gaat… Er zit weer een Lang Weekend Las Palmas aan te komen.
De nieuwste editie van Awakenings vind plaats op 11 april in de NDSM Warehouse in Amsterdam. Het meest vooraanstaande techno-event van Nederland staat dit keer in het teken van louter Zweedse dj’s afkomstig van het Drumcode label. Onder hen Jesper Dahlback, Cari Lekebusch en technokoning Adam Beyer.
Hellbound website
maandag 23 februari 2004
Nadat Hellbound vorige week zijn overweldigende line-up bekend heeft gemaakt is ook de nieuwe website online: www.hellbound.nl. Hellbound geeft jullie de kans om t/m 28 februari je ticket te scoren tegen een sterk gereduceerd bedrag: € 25,-.
History Of Hardhouse
maandag 23 februari 2004
Wat kunnen we deze keer allemaal melden? 28 februari is het weer zover. Er is weer een History of Hardhouse in NWC Kleve. Dit maal met Gizmo, Deepack, Zemtec, Mario Rizio en Laroesja.
Deep Records 3 jarig bestaan.
zondag 22 februari 2004
Sinds de oprichting van Deep records is er alweer 3 jaar voorbij gegaan. De eerste release van Q-Lock’s "Minimal Thoughts"was gelijk een klapper in februari 2001 en sindsdien heeft Deep aan de wieg gestaan van veel nieuwe namen die hun debuut gemaakt hebben op dit innovatieve label.
Club-X gaat XXL in…..Antwerpen
zaterdag 21 februari 2004
Naast de vaste wekelijkse Club lokatie in Tilburg heeft Club-X een nieuwe evenementen-lokatie erbij gevonden. Met ongeveer 10.000 vierkante meter behoort de Waagnatie tot één van de grotere lokaties.
Pure Events presents: Headliner #12 the maximum power of hard styles. With dj’s Darkraver, Robbie Magura, Showtek and MC DV8 on Friday February 27th 2004 @ DansSalon, Eindhoven.
D.O.T.F. Concept night
donderdag 19 februari 2004
Defenders of the Faith wist reeds menig "oldskool-minded" persoon te charmeren met haar online radio shows, de "on tours" en de boekingen die hun eigen dj-team kregen. In 2004 wordt hier nog eens een nieuw onderdeel aan toegevoegd, namelijk een "concept-night".
Marysol Back In Town
donderdag 19 februari 2004
Na er even tussenuit geweest te zijn voor een welverdiende vakantie is Marysol weer helemaal terug. Aanstaande zaterdag zal zij weer te bewonderen zijn tijdens haar eigen clubavond Marysol Inc.
Website In Qontrol nu online
donderdag 19 februari 2004
Q-dance presents: In Qontrol, zaterdag 10 april, Amsterdam RAI.
Speedrazor
donderdag 19 februari 2004
Vanavond zullen alle grenzen worden overtroffen. Dit omdat we geen geluidslimiet hebben en er gigantisch hard geluid is gehuurd. De organisatie is daarom ook niet aanspraakelijk voor gehoorschade.
Progmatic - Studios website online
woensdag 18 februari 2004
Na een aantal jaren succesvol gedraait te hebben (Haze & Abyss / zie hier) heeft Erik (Haze) zijn werk ondergebracht op een nieuwe website.
Overdrive – Bigger & Better
woensdag 18 februari 2004
Zaterdag 6 maart 2004 organiseert NRG Events een nieuwe editie van het feest Overdrive in Eventcenter Amigo’s te Dordrecht.
Qontact
woensdag 18 februari 2004
Geheel volgens traditie zal op 29 april 2004 opnieuw een editie van het (hard)trance concept Qontact plaatsvinden.
Darkcore 2004 Timetable
dinsdag 17 februari 2004
Nog een paar nachtjes en het hardste feest van Nederland barst los. Een leuke verassing voor de Darkcore 2004 bezoekers is de exclusieve battle van Outblast en Promo.
Les Couleurs
dinsdag 17 februari 2004
FC Kahuna zijn de zelf benoemde broers Dan en Jon Kahuna die furore maakten als resident-DJ’s van de Londense club Big Kahuna Burger (genoemd naar de favoriete take-away van Samuel L. Jackson in de film ‘Pulp Fiction’), waar zij hun opzwepende mix van breakbeat, techno, trance en house ontwikkelden.
Artificial Techno
maandag 16 februari 2004
Op zaterdag 6 maart organiseert Future Sounds i.s.m. Alien Emotions “Artifical Techno” in de Nohol in Edam. Dit is het eerste (techno) feest in de Nohol dit jaar en we hopen er gelijk een klapper van te maken. Deze avond staat in het teken van de back 2 back sets, zo zullen er drie b2b sets neergezet worden:
Eclips - The Big One
zondag 15 februari 2004
Op 6 maart '04 is het dan zover! In het new world center, Kleve (germany) volgt om 22.00 uur de kick off voor een nieuw techno event.
Sundae at Escape
zondag 15 februari 2004
Het gaat heel goed met de Amsterdams nieuwste clubavond Sundae at Escape, iedere zondag in het Escape Venue Theater. De avonden worden steeds drukker bezocht en de waardering van de klanten schiet omhoog.
Deaz D - Solo
zaterdag 14 februari 2004
Wie kent hem eigenlijk niet? De sympathieke Dennis Harinck alias Deaz D. De Zoetermeerse jeugd is met hem opgegroeid en op veler verzoek staat DEAZ D. op vrijdag 27 februari a.s. weer even op zijn oude vertrouwde plek in Locomotion.
WhatX - Do’s & Dance in Utrecht
vrijdag 13 februari 2004
Onder de naam WhatX / Do’s & Dance in Utrecht, zal medio februari 2004 een nieuw medium worden geïntroduceerd waarin de populaire uitgaansgelegenheden en podia zich presenteren aan het uitgaanspubliek in Utrecht.
Josh Wink in Rotterdam!
donderdag 12 februari 2004
Het is een tijdje stil geweest rond MAW, de organisatie die reeds een lange historie van technofeesten op haar naam heeft staan.
Exposure invites Anthony Pappa
donderdag 12 februari 2004
Op 21 februari zal Anthony Pappa eindelijk weer in een Haagse club draaien, want Exposure presenteert met trots een 3 uur durende set van deze internationale progressieve grootmeester.
Nightlive Special
donderdag 12 februari 2004
DJ Dana is geboren op 9 juli 1974 en opgegroeid in Amsterdam. Ze is de meest bekende vrouwelijke hardstyle dj van Nederland op dit moment.
Voor het eerst wordt op zaterdag 14 februarui in Atlantis Poppodium de International Danceparty georganiseerd.
Op 9 januari 2004 hebben wij voor onze bezoekers een zeer succesvolle eerste editie van Pure Hard Stylez afgesloten.
UK Hardhouse Grooves Part 1
donderdag 12 februari 2004
Dit exclusieve feest is elke twee maanden en is speciaal voor 400 liefhebbers van opbouwende sets van uk hardhouse/harddance. De U.H.G. residents bestaan DJ Alias B, DJ Bristol Maniac, DJ Jacky-O samen goed voor meer dan 30 jaar ervaring achter de '' wheels of steel''.
Kadance Reunion 2004
donderdag 12 februari 2004
Twintig februari zal een dag worden waarop veel feestgangers uit hun dak zullen gaan. Aangezien er meerdere grote / bekende feesten op deze datum plaats zullen gaan vinden.
Sparkling Tunes
woensdag 11 februari 2004
Dit 80’s 90’s concept in de Off_Corso geeft een bepaalde nostalgische waarde aan onze doelgroep.
Unique Sexycity
woensdag 11 februari 2004
Wie de vorige keer de Grand Opening van Unique heeft gemist, hoeft niet meer te treuren. Vrijdag 27 februari zal Unique haar tweede editie vervolgen.
Hardcore Generator Club-X Timetable
dinsdag 10 februari 2004
Nog een paar dagen te gaan en dan gaat het allemaal gebeuren. Clockwise Events organiseert een nieuwe editie van Hardcore Generator On Tour. Dit feest zo oorspronkelijk plaatsvinden in de Rockefeller in Schaijk maar is wegens een verbouwing gesloten.
DJ Jean's Madhouse
maandag 9 februari 2004
Op zaterdag 14 februari is het weer zover. De dag dat je geliefde even volop in de schijnwerpers staat en alle aandacht naar hem of haar toegaat.
Donderdag 12 februari zal er voor de tweede keer een Club Orbiss plaatsvinden in de Nightlife te Breda. Net als tijdens de eerste editie zal er een grote naam aanwezig zijn en deze keer is dat niemand minder dan Erick E.
Mental Breakdown
zaterdag 7 februari 2004
Elke tweede vrijdag van de maand wordt Nighttown theater omgebouwd tot een Psychiatric Chill Aracede waar je een vrijwillig wordt opgenomen en kunt ontsnappen aan de hectische wereld om je heen.
Busreis Masters of Hardcore
vrijdag 6 februari 2004
20 Maart is het weer zover! Het beursgebouw in Eindhoven zal weer gebruikt worden voor Masters Of Hardcore. Die-Hard heeft besloten om naar dit feest een busreis vanuit Utrecht te organiseren.
2 Fast 4 Trance
vrijdag 6 februari 2004
Het is alweer drie maanden geleden sinds de laatste 2fast4trance was, dus het wordt weer hoog tijd voor een nieuwe! Op 15 november was de laatste editie van 2fast4trance in het Vat '69 en op zaterdag 21 februari zal de eerste op de nieuwe locatie (het Ruiterskwartier te Leeuwarden) plaatsvinden!
Debuut D-Rashid en Andrei Russo
donderdag 5 februari 2004
Volgens ingewijden is hij op dit moment de beste percussionist die in de Nederlandse Dancescene te vinden is.
DJBroadcast Magazine
donderdag 5 februari 2004
DJBroadcast Magazine is een nieuw Nederlands magazine voor electronische muziek en uitgaanscultuur, dat verspreid wordt in een oplage van 25.000 stuks via vinylspeciaalzaken, Bijenkorf’s Chill Out en een aantal hippe kledingzaken in de Randstad.
Op zaterdag 21 februari 2004 houdt "I Love hardhouse" een talentenjacht in de Amsterdamse 020: let wel, een talentenjacht 'nieuwe stijl'.
JUMP! 2004 - The New Style
woensdag 4 februari 2004
Hardstyle is al enige tijd de dominerende stijl binnen de Dance. Hits uit deze scene zijn vrijwel nooit op single te koop.
Radioprogramma op Decibel
maandag 2 februari 2004
Een hele nacht staan de Brabantse top dj’s centraal bij Decibel. DJ’s, organisatoren van dance-party’s en luisteraars spreken zich uit over het Eindhovense uitgaansleven.
Viva Las Palmas… Het ultieme Las Palmas feest krijgt nu maandelijks een vervolg: Elke eerste zaterdag van de maand kunnen de bezoekers genieten van dit uitbundige concept met residents Victor Coral, MC Nova en VJ MacMotion.
Basscrushers - Hardzone!
zondag 1 februari 2004
Op 20 februari aanstaande zal er weer een flink portie Hardstyle geweld neerstrijken in club Topaz in Emmen. Vanzelfsprekend zullen de resident dj’s van C-town, Slavko, Tim-E en Marc Stevens weer flink van zich laten horen op deze avond.
26 februari 2004
Keytown Madness
Terror machine is weer terug
Creme de la Creme vs Need2Speed
Off_Corso
Nieuw concept hemkade: Seqtion
25 februari 2004
A Nightmare in Rotterdam - Draaitijden (Sold Out)
Sessions - Shapes of Sound
24 februari 2004
Lang Weekend Las Palmas
23 februari 2004
Awakenings in het teken van Zweedse techno
Hellbound website
History Of Hardhouse
22 februari 2004
Deep Records 3 jarig bestaan.
21 februari 2004
Club-X gaat XXL in…..Antwerpen
19 februari 2004
Headliner #12 - the maximum power of hard styles
D.O.T.F. Concept night
Marysol Back In Town
Website In Qontrol nu online
Speedrazor
18 februari 2004
Progmatic - Studios website online
Overdrive – Bigger & Better
Qontact
17 februari 2004
Darkcore 2004 Timetable
Les Couleurs
16 februari 2004
Artificial Techno
15 februari 2004
Eclips - The Big One
Sundae at Escape
14 februari 2004
Deaz D - Solo
13 februari 2004
WhatX - Do’s & Dance in Utrecht
12 februari 2004
Josh Wink in Rotterdam!
Exposure invites Anthony Pappa
Nightlive Special
JRS Productions haalt Poolse DJ naar Alkmaar
Jouw zomer op Texel met Pure Hard Stylez?
UK Hardhouse Grooves Part 1
Kadance Reunion 2004
11 februari 2004
Sparkling Tunes
Unique Sexycity
10 februari 2004
Hardcore Generator Club-X Timetable
9 februari 2004
DJ Jean's Madhouse
Tweede editie Club Orbiss met Erick E
7 februari 2004
Mental Breakdown
6 februari 2004
Busreis Masters of Hardcore
2 Fast 4 Trance
5 februari 2004
Debuut D-Rashid en Andrei Russo
DJBroadcast Magazine
4 februari 2004
I Love hardhouse op zoek naar talent!
JUMP! 2004 - The New Style
2 februari 2004
Radioprogramma op Decibel
1 februari 2004
Club Las Palmas – Viva Las Palmas
Basscrushers - Hardzone!