Partyflock
 
Nieuws · september 2003
Neerlandsch Fabrikaat
dinsdag 30 september 2003
De derde aflevering van Neerlandsch Fabrikaat in de 013 biedt maar liefst vier toppers in het house/techno genre.
Hard Bass Uitverkocht
dinsdag 30 september 2003
De laatste kaarten van Hard Bass zijn vandaag de toonbank over gegaan. Hard Bass van zaterdag 4 oktober in het Silverdome te Zoetermeer is dus compleet uitverkocht!
Serenity vs Lords of Terror
dinsdag 30 september 2003
Volgende week gaan we er weer voor, een keihard feest op onze vertrouwde locatie huize maas. Ons team is de hele maand weer in touw geweest om ook dit evenement weer een succes te laten worden.
Club Turbulentie
dinsdag 30 september 2003
Vanaf 3 oktober heeft het radio programma Turbulentielive een eigen clubavond: “Club Turbulentie”. Erik de Koning is de host van de avonden.
Nog een paar uur te gaan tot het eerste deel van de honderste High Quality. Deze editie zal live worden uitgezonden via het internet.
Technision time-table bekend
vrijdag 26 september 2003
Aankomende zaterdag wordt de eerste Technision gehouden, waarbij de hardtech de megaclub "the Bridge" op zijn vesten gaat doen trillen.
Dutch Oldschool Classics
vrijdag 26 september 2003
Zaterdag 18 oktober is het dan zover. De zesde in de serie classic nights en we hebben er zin in!
Armin van Buuren - Album Sampler 3/3
donderdag 25 september 2003
Dit is deel drie en dus het laatste deel (en je laatste kans om je verzameling compleet te maken) van de limited edition Armin van Buuren '76' album sampler.
Line-up Dutch DJ Award bijna compleet
donderdag 25 september 2003
Over iets meer dan een maand zal in Hotel Arena TONIGHT de uitreiking van de Dutch DJ Award (DDA)plaatsvinden. De kaartverkoop is al begonnen en er zijn voor het publiek slechts 500 kaarten beschikbaar.
Hardcore DJ contest 2004
donderdag 25 september 2003
Op donderdag 22 april en 27 mei zal er een hardcore DJ contest plaats vinden in R17 te Grootebroek.
Hyper
woensdag 24 september 2003
Aanstaande vrijdag 3 oktober zal de eerste Hyper plaats vinden in Kingdom aan de Jan van Galenstraat in Amsterdam.
Soulvation live op eXXellent Sunday
woensdag 24 september 2003
Zondag 5 oktober zal er in de The Matrixx Nijmegen weer een groovy, stylefull and up-lifting dancenight worden gehouden, geheten; eXXellent.
Na het laatste feest met koninginnenacht keert UTOPIA-Events terug naar Weert om weer een spetter van een feest neer te zetten.
Silverstone
maandag 22 september 2003
Bij veel mensen gaat er bij die naam een lampje branden. De kartbaan in Zwanenburg die ook bekend staat om zijn lasergame. Silverstone heeft veel gedaan in de house feesten tot vijf jaar geleden.
Las Palmas
maandag 22 september 2003
Aan de zomer lijkt maar geen einde te komen. Alle reden voor Club Las Palmas om er aanstaande zaterdag weer een tropisch feestje van te maken.
Planet V.I.P.
zaterdag 20 september 2003
Na onze succesvolle start van het seizoen op vrijdag 12 september in de vernieuwde supertrendy locatie maken we bij deze alle speculaties die rondom vrijdag 3 oktober gaande zijn bekend.
Sundown te Deventer
zaterdag 20 september 2003
Club Downtown te Deventer start vanaf zondag 12 oktober a.s. met een nieuw wekelijks concept voor mensen die op zondagmiddag en -avond willen genieten van lekkere muziek.
Aanstaande zaterdag is het zover: De eerste editie van InFusion zal van start gaan!
Release van ACE compilatie album.
donderdag 18 september 2003
Op vrijdag 3 oktober presenteert ACE Agency i.s.m. 55DSL, Floorfillers & Firmbookings de officiële release van het ACE compilatie album, mixed and compiled door ACE residents Mr Wix en Real 'el Canario'.
Deelnemers Hey Dj! bekend!!
donderdag 18 september 2003
Hey Dj!, de wedstrijd voor Limburgse Dj’s georganiseerd door Stichting Popmuziek Limburg, staat voor de deur. Vanaf vrijdag 11 oktober strijden 25 Dj’s in 5 voorrondes voor de plek op Lovefields.
Line-up Qlimax
woensdag 17 september 2003
De Line-up voor Qlimax 22 november is bekend.
Hardknox
woensdag 17 september 2003
Op vrijdag 19 September is het weer tijd voor Hardknox in the Q in Zwolle.
Eerste Scantraxx verzamelaar
woensdag 17 september 2003
De 1e Scantraxx verzamelaar!! Alle hits op 1 cd, lekker non-stop. Met puur en alleen eigen werk van het label.
XL presenteert Armada Night
woensdag 17 september 2003
Zaterdag 25 oktober presenteert XtraLarge in Amsterdam, Armada night XXL. Armada is het nieuwe label van Armin van Buuren en op deze avond zullen een aantal van de topproducers van dit label hun opwachting maken.
Line-up Full Force
woensdag 17 september 2003
Eén week na de eerste aankondigingen presenteren wij de volledige line-up van Full Force, 1 november te Maastricht.
Multigroove belooft weer een waar spektakel te worden. Zaterdag 8 november vindt op de Hemkade de laatste editie van `The Delicate Sound of Thunder` dit jaar plaats.
InFusion
dinsdag 16 september 2003
Azotod staat zaterdag 20 september in het teken van een veelbelovend feestelijk evenement, genaamd InFusion.
DJ Dazzle
dinsdag 16 september 2003
Vanaf dit moment zullen boekingen en andere aanvragen aangaande DJ Dazzle (Black-hole) worden behandeld door 1Management. DJ Dazzle is waarschijnlijk het meest bekend van zijn mix compilaties Freedom and Soundbox op DJ Tiesto's Black-hole recordings.
Zaterdagnacht 20 september gaat het dak erweer vanaf in The Talk te Tilburg. Na het succesvolle festival Dancehill 2003 in het centrum van Tilburg en de Ureka afterparty op 23 augustus jl. wordt deze maand dj Eric de Man naar Tilburg gehaald.
Vanaf zondag 28 september is er iedere laatste zondag van de maand een editie van de "Betty Ford Clinic" in Las Palmas in Rotterdam.
Extrema denkt vooruit op Forward
zaterdag 13 september 2003
Zaterdag 4 oktober, Eindhoven. In een intiem en totaal onherkenbaar Beursgebouw organiseert dance-promotor Extrema voor de tweede keer het event Forward.
De twee voorgaande edities van Qlimax vonden voor 18.000 bezoekers plaats in het hoge noorden. Omdat Heerenveen toch erg ver is en omdat Qlimax groter, vetter en centraler moet, is deze keer voor Gelredome gekozen.
Hardhouse Academy; de volledige line-up
donderdag 11 september 2003
Goed nieuws uit Londen! Frantic heeft de volledige Hardhouse Academy line-up bevestigd. Met zo'n 25 topdjs's verdeeld over 4 area's, waaronder een heuse HQ stage, wordt ook deze editie weer een ware topper.
Innercity Nieuws
donderdag 11 september 2003
In vele agenda’s staat de datum al genoteerd; het weekend van 20 december zal compleet in het teken staan van het event en het thema van Innercity.
Rub.ber Travel goes I Love Techno
woensdag 10 september 2003
Zoals voorgaande jaren zal dit jaar I Love Techno weer plaatsvinden in de Gentse Flanders Expo hallen. 1 ding is veranderd t.o.v. vorige jaren; de datum.
Derde editie van Intenze
woensdag 10 september 2003
Iedereen is weer compleet opgeladen en dat is maar goed ook want de 3e editie van Intenze gaat er één worden die je nooit meer zal vergeten.
In een eerder verschenen persbericht staan de verkeerde openingstijden vermeld voor Planet V.I.P. van vrijdag 12 september a.s. Dit moet zijn van 22:00 – 05:30 uur.
Na al een gedeelte van de line-up bekend gemaakt te hebben presenteren we nu de volledige afvaardiging die er zaterdag 8 november voor gaan zorgen dat de er in de Hemkade opnieuw een vette Multigroove-editie plaats vindt.
Jo Mills in Nederland
maandag 8 september 2003
Zondag 14 september aanstaande zal deze Engelse diva haar opwachting maken bij Beatsandbites.
Zaterdag 27 september is het weer feest in de grotten van Kanne en deze 13e editie van Hot Kitchens Caves Of Joy zal in het teken staan van het getal 13 en alles wat daarmee samenhangt.
Audio deLuxe
maandag 8 september 2003
Zaterdag 11 oktober is het zover: dan treedt de Haagse rockformatie Kane voor het eerst op in het legendarische Haagse Paard van Troje.
Zondag 14 september staat de Lichtfabriek in Haarlem vanaf 17:00 uur geheel in het teken van de eerste editie van atmosphere, een nieuw exclusief dance event op de vroege zondag avond.
Met z´n allen Hardcore Revival
zondag 7 september 2003
Defenz Dance Events is erg trots op zijn nieuwe locatie in het westen van het land, de Celebrations Studios in Den Haag.
Hardstylez - Hardstyle en Oldschool
zaterdag 6 september 2003
The Guardian, National Aggression, Marcus D, XS, Sneaky-D, Bjorn Know-How en Pippen staan 26 september in Heerde (tussen Zwolle en Apeldoorn) op een nieuw concept van HouseQuarters voor de kennismakingsprijs van 3 euro.
Club Risk @ Winkel van Sinkel
donderdag 4 september 2003
Your sensual fulfillments with music, acts, mystery, fun, pleasure and extra’s all night long!
UK Trance Mission @ Level
donderdag 4 september 2003
Zaterdag 6 september zal de Engelse top dj/producer Lange voor het eerst in een Nederlandse club staan.
Eerste verjaardag van I Hate Trance
woensdag 3 september 2003
Volgende week gaat het gebeuren: I Hate Trance viert zijn 1-jarig bestaan! Dit zal gebeuren in de Melkweg. Zes jaar geleden was het laatste hardcore feest hier, Hellraiser.
First edition van Only Techno
woensdag 3 september 2003
Nog iets meer dan een maandje en dan is het zover!! Op zaterdag 4 oktober zal de first edition van Only Techno plaatsvinden. Die zaterdag zal de Time out met zijn 2 rooms van 21:00 tot 05:00 omgetoverd worden in een echt techno paradijs.
Crazyland Special Edition
woensdag 3 september 2003
Op zaterdag 20 september zal er in de Hemkade te Zaandam weer een speciale editie van Crazyland plaats vinden. Het begint al bij de deur, waar heuse Doorbitchen het publiek zullen onderwerpen aan een kledingcontrole want voor de dresscode geldt: Sexy, Trendy, Kinky, Crazy of ‘Eye catching’
Timetable Ultrashock
maandag 1 september 2003
De timetable voor Ultrashock, 6 september in Aquabest te Best.
30 september 2003
Neerlandsch Fabrikaat
Hard Bass Uitverkocht
Serenity vs Lords of Terror
Club Turbulentie
26 september 2003
High Quality vanavond live op het internet.
Technision time-table bekend
Dutch Oldschool Classics
25 september 2003
Armin van Buuren - Album Sampler 3/3
Line-up Dutch DJ Award bijna compleet
Hardcore DJ contest 2004
24 september 2003
Hyper
Soulvation live op eXXellent Sunday
22 september 2003
Hardcore Conspiracy in de Carte Blanche
Silverstone
Las Palmas
20 september 2003
Planet V.I.P.
Sundown te Deventer
18 september 2003
Timetabel InFusion – Techno & Hardstyle
Release van ACE compilatie album.
Deelnemers Hey Dj! bekend!!
17 september 2003
Line-up Qlimax
Hardknox
Eerste Scantraxx verzamelaar
XL presenteert Armada Night
Line-up Full Force
16 september 2003
Multigroove `The Delicate Sound of Thunder`
InFusion
DJ Dazzle
14 september 2003
Ureka! presenteert ‘And the beat goes on’
13 september 2003
Betty Ford Clinic van start in Club Las Palmas
Extrema denkt vooruit op Forward
12 september 2003
Qlimax verhuist van Thialf naar Gelredome
11 september 2003
Hardhouse Academy; de volledige line-up
Innercity Nieuws
10 september 2003
Rub.ber Travel goes I Love Techno
Derde editie van Intenze
Openingstijden en timetable van Planet V.I.P.
8 september 2003
Volledige line-up Multigroove, `The Delicate Sound of Thunder`.
Jo Mills in Nederland
Caves of Joy#13: Hot Kitchen brengt ongeluk
Audio deLuxe
7 september 2003
Atmosphere, een nieuw exclusief dance event
Met z´n allen Hardcore Revival
6 september 2003
Hardstylez - Hardstyle en Oldschool
4 september 2003
Club Risk @ Winkel van Sinkel
UK Trance Mission @ Level
3 september 2003
Eerste verjaardag van I Hate Trance
First edition van Only Techno
Crazyland Special Edition
1 september 2003
Timetable Ultrashock