Partyflock
 
28-04-2007 - Wild Wild Boys & Girls "Land of the Pirates"
7 mei 2007

maandag 7 mei 2007 om 00:29

28-04-2007 - Wild Wild Boys & Girls
Wild Wild Boys & Girls "Land of the Pirates" staat er op een mooie flyer met daarop een Piratenschip en een yoho what shall we do with the drunken saylor line-up om U tegen te zeggen. De dresscode loopt van Bodypaint tot Arme Sloeber, via Piraat, Edelman, Edelvrouw tot Koningen en Koninginnen, een lekker verkleedpartijtje dus. Dit alles gaat plaatsvinden in de Happy Dayzz venue in Culemborg, waar ik nog niet eerder ben geweest, dus ja wat zal ik zeggen, ik ga er voor!!! Ramon een van de DJguide fotograven gaat ook, dus vervoer voor vanavond is ook geregeld, nu nog even een duik doen in de grote verkleedkist en een outfit eruit opdiepen en we kunnen los!
Om een uurtje of elf tuft Ramon langs en vertrekken we richting Culemborg, een verder uneventfull reis, die alleen eindigt met helaas een parking hick-up wegens een uitstekende trekhaak, even Apeldoorn bellen dus, een ander parkeerplekje zoeken en dan snel naast de auto, brrr tis kouder dan ik dacht, de piratenoutfit aantrekken en we kunnen naar binnen. Security- en guestlist check genomen, dan nog even iets in de garderobe achterlaten en wat plastic dubloenen scoren, voor de nodige oorlammen en bekers rum. (kosten 4 voor 8,80 dus ok te noemen) In de zaal is het nog niet erg vol, maar wel druk genoeg om gezellig te zijn. De meesten hebben ook nog eens hun best gedaan en iets piraterigs, armesloeberigs en noem maar op aangetrokken, ok uitzonderingen zijn er ook, maar ja dat is altijd wel zo. Wel jammer dat het rustig is, nu gaan de andere zalen niet open vrees ik. Dit is een risico dat je loopt met een groots feest zo kort voor koninginnedag!
De grote zaal is in ieder geval met een nagemaakt piratenschip rond de DJ booth goed aangekleed en op het podium voor de DJ doen pirate girls met papegaaien op de schouder, hun best om hun danskunsten te vertonen. In de booth als wij aankomen Artento Divini, die een lekkere opzwepende trancy house set neerzet, waarbij het voor bijna alle aanwezigen bijna geen optie is om stil te blijven staan. Een piraat op stelten loopt door de zaal en deelt links en rechts ooglapjes uit en danst met de aanwezigen. Dan komt er een zwaarden, kaarsen, kaarsvet en vuuract van BlackExtreme (Patric en Esther het was top!) Zijn gelijkenis met JackSparrow is overigens heel goed! Helaas mogen ze wegens doeken in de zaal en het te lage plafond niet binnen vuurspuwen, maar aangezien ze daar dan toch zin in hebben, dat doen in een soort van kleine private performance voor de deur, gadegeslagen door een paar portiers, een paar gasten (waaronder ik zelf) en wat mensen van de organisatie. Helemaal top, zo buiten 's nachts een vuurspuw show. Later op de avond treden ze nog een keer op met hun show in een iets andere vorm.
Inmiddels staat Eric van Kleef achter de decks en doet er een schepje of wat bovenop en de lekkere bijna hard-trance voert ons mee op de sailing voyage trough the Carribean. Ik zoek even de VIP op en ga ff chillen op de banken daar, neem wat van het verse fruit dat er staat en ga dan toch maar weer moven in de zaal. FF de zeilen hijsen zeg maar en natuurlijk even de bak van de matrozen gebuiken, hahaha oh neey die hebben geen bak die piesen overboord. Ok deze keer toch maar netjes naar de toiletten die er goed verzorgd uitzien ook. Weer even een oorlam halen en wat zeilen bijzetten, als Spider de decks overneemt. Nog steeds is het gezellig in de zaal, hoewel het publiek wel iets dunner over de dekken zwalkt. We rollen voort over de woelige baren van house music en blijven heen een weer deinen op de beats. De dancing girls geven weer een act en zo blijven we de hele avond voorzien van lekkere klanken en leuke performances.
G-Spott is degene die de avond afsluit en damn does he touch some spotts en stort g-forces over de aanwezigen uit, lekker stevig nog even doordenderen zo tegen het einde, dat zo rond 5 uur komt. Wild Wild Boys & Girls "Land of the Pirates" was voor mij een geslaagde kennismaking met deze organisatie en met de Happy Dayzz Venue. Ik hoop dat er op een volgend feest meer publiek opkomt, want dat verdient zo'n set-up en line-up als we zaterdag zij het in verkorte vorm kregen zeker! Als je ook een keer naar zo'n verkleedfeest met een iets erotic twist wilt, check dan www.badboysbadgirls.nl of hou hier op de agenda in de gaten of zeil eens langs bij www.happydayzz.nl
Diego aka Dick www.djguide.nl