Partyflock
 

maandag 21 mei 2007 om 11:01

OSS – De politie heeft vrijdagavond op de Jeugd Ontmoetings Plaats (JOP) aan de Ussenstraat/Looveltlaan in Oss drie jongeren (twee van 17 en één van 18 jaar) aangehouden. Zij hadden daar alcohol genuttigd en de flesjes achtergelaten. Twee van hen konden zich niet legitimeren. Tijdens de controle probeerden deze twee er vandoor te gaan, maar ze liepen linea recta in de armen van de jeugdagent die de JOP van de andere zijde benaderde. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt. De derde had nergens mee van doen en ging vrijuit. Zijn moeder vond het optreden van de politie correct en waardeerde de terugkoppeling. Ook de ouders van de jongens die bekeurd werden, zijn in kennis gesteld. De politie controleerde tevens op de Polderhof en Fratershof.

donderdag 3 mei 2007 om 12:14

OSS – De politie heeft woensdagavond vijf jongeren aangehouden bij een school aan de Kersenlaan. Zij hadden het bord 'verboden toegang' genegeerd en bevonden zich daar dus op verboden terrein. De politie heeft vier Ossenaren (14-19 jaar) en één Nijmegenaar (20 jaar) aangehouden. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.

woensdag 4 april 2007 om 11:03

OSS – De politie gaat de komende maanden intensief controleren op jeugdontmoetingsplaatsen in de Osse wijk Ussen. Vooral jeugdagenten, agenten op de fiets en motor zijn regelmatig aanwezig in de wijk, om de orde te handhaven. De politie heeft de jongeren al duidelijk gemaakt wat wel en niet toelaatbaar is. Bij overtreding van een strafbaar feit wordt de verdachte onmiddellijk aangehouden. Door opvallend in de wijk aanwezig te zijn en overlast direct aan te pakken, probeert de politie de overlast van de jeugd beheersbaar te maken en tot een minimum te beperken. Vorig jaar waren er veel meldingen van jeugdoverlast in de wijk, zoals: geluidsoverlast, het achterlaten van vuilnis, gebruik van alcohol, mogelijk drugsgebruik en het plegen van vernielingen.