Partyflock
 
Verslag Noize Supressor - Sonar World Tour 2011(Matrixx 15-01-2011)
17 januari 2011

zaterdag 15 januari 2011 om 20:12

door |Prod!gy|, toegevoegd op 17 januari 2011, 485x bekeken
Uitspraak van PJ op zondag 16 januari 2011 om 14:46:
Had om 22.00 besloten om toch nog te gaan en geen moment spijt gehad, wat een dik feest! Sfeer was meest van tijd super, geluid was goed en de warmte vond ik best meevallen. Er staan een hele berg mensen uit dr dak te gaan, dat kun je haast niet koel houden denk?

Matrixx = Energie aan het besparen door die verrekte airco gewoon simpelweg niet in gebruik te stellen..
Waaiers waren daardoor niet aan te slepen. En de raketjes waren wederom binnen notime uitverkocht..
Besparen op het ene, waardoor je verdient aan het andere :respect: Commercieel verantwoord JONGEN!!

Dan datgene waar vrijwel iedere persoon aanwezig op zo'n schitterend beukfeest als deze ongetwijfeld ervaring mee heeft gehad..

Zweet.

Het zweet gutste vrijwel bij ieder losgaande feestganger letterlijk uit de kliertjes. Al die glimmende koppies. Prachtig!
Geeft toch wel stiekem een beetje zo'n saamhorigheidsgevoel, dat gezamenlijk zweten.. :p De zweetdruppels vlogen regelmatig explosief door de zaal!
Zinde de HC je eventjes niet, wees dan zeker niet getreurd, dan is er altijd nog het partyzweet! Dat verbindt ons toch op een of andere magische manier..

Door de tientallen liters zweet die mijn lichaam constant aan het verwerken was, stond mijn blaas vrijwel de hele nacht op non-actief (y)
Meer tijd dus om de dansvloer te terroriseren (y) Samen met mijn mede Zweetrixx-Zweet-Gangers zweten we er flink op los.
Het zweet vloog je met Mach 3 letterlijk om de oren. Maar dat mocht de pret zeker niet drukken!

Het zweetfenomeen is toch een factor wat de laatste jaren steeds meer begint mee te spelen in de partyscene.
Bijvoorbeeld als een persoon geen zweet vertoonde, werd deze onmiddelijk als een psychopaat beschouwd.
"Neeee, die spoort niet mensen! Optyfen jij mutant!"
Of "Uit z'n buurt blijven! Dadelijk worden wij ook besmet met het anti-zweetvirus, kunnen wij ook niet meer zweten!"
Eigenlijk gewoon een pure vorm van rascisme. Jammer. I.p.v. helpen nee liever ontwijken. Wat een helden. Pfff..

Gelukkig heb ik dit maar bij 2 mensen geconstateerd. Nog best veel eigenlijk.. Die werden duidelijk gemeden door de zwetende menigte..
Je kon precies zien waar ze heen liepen, het leek net of er een soort van oceaan werd gesplit van transpirerende mensen.. interessant gezicht was dat.
Heeft dus misschien toch zo z'n voordelen dat anti-zweetgen. Je ken zo van achter naar voren lopen zonder problemen.
Nee, verleidelijk maar doe mij maar een lading zweet over m'n bakkes.
Ik vroeg dus aan zo'n knakker hoe het in vredesnaam mogelijk is dat hun niet zweten, want dat is uiteraard de norm hier in The Zweetrixx gaf ik duidelijk aan.
Hij zat mij vervolgens aan te gapen alsof ik hem had gevraagd of ie de relativiteitstheorie kon uitleggen! Jammer.

Iets meer beweging zou enig vooruitgang kunnen boeken in het zweetproces, want stilstaan op het moment dat alles in je omgeving he-le-maal los gaat,
zal niet echt positief uitwerken op je zweetgehalte. De transpiratie kan nooit op deze manier de ultieme overhand krijgen.
En dat zou natuurlijk een ramp zijn op wereldformaat, want dan hoor je gewoon simpelweg niet bij de zweetklik van de Zweetrixx.. :cry:
Lijkt me eigenlijk ook niet leuk, zo zweetloos tussen al die zwetende mensen. Dan mis je lijkt mij toch dat zwetende gevoel.
En dat is nou net datgene wat onmisbaar is op een zweetfeest als deze. Dit was zonder twijfel de Zwetende Hemel van Nimwegen.

Afijn.

Airco uit = Energie besparend, winstgevend en voorziet de transpirerende menigte van een constante, gezonde doorstroming van de zweetklieren. Mieters!
Dus, verrekte forumborsten, niet zeuren over de hitte, als de airco namelijk aan had gestaan dan zou het natuurlijk weer te koud zijn geweest.
Op cruciale tijdstippen waar hitte de dansvloer domineert, zal het ongetwijfeld fijn zijn om even af te koelen onder het genot van een stroom die constante koude lucht genereert. Daar zal ik menig mens zeker geen ongelijk in geven.

Totdat jullie zweetloos thuis arriveren, en het risico zich aanbiedt dat er 'n heerlijk lekker ouderwets griepje als ontbijt op je zit te wachten op die prachtige, regen-loze zondagmorgen! Die staat te trappelen om (hoe kan het ook anders) via je zweetklieren je lichaam te infiltreren. Hoe ironisch.


Het desbetreffend biologisch goedje, wat voorheen zo euforisch aanvoelde, wat zoveel zielen zich verbonden lieten voelen met dit alles,
elkaar en het alles daaromheen, zich 1 voelend met het Universum.. Alsof de mysterieuze elementen van de Kosmos ineens binnen handbereik lag.
Waarmee je je eventjes, heel eventjes met z'n allen superieurder voelden, samen zwetend & raussend op de beukende zweetmuziek,
die elke ziel verbond met elkaar.. Een onvergetelijke ervaring!
Die eenheid. Allemaal broers & zusters van dezelfde zweetfamilie met 1 en dezelfde liefde voor datgene waar we al ons geld weekend na weekend aan spenderen.
Al zwetend.

Muziek dat op de Nederlandse zweetbodem onstaan is :
De welbekende, legendarische, harmonieuze, gepassioneerde, veelzijdige en de feitelijk de meest belangrijke factor wat betreft deze muzikale kunst;
Ons eigen, oud & vertrouwde beukende zweetherrie!!


Maar om je niet dood te maken met een blije mus;
Zal dit wonderbaarlijk goedje je ongetwijfeld de komende dagen flink de strot uitkomen. Letterlijk.
Yep, de griep heeft toegeslagen.. De Beruchte Zweetgriep.
In de Zweetrixx nog wel te verstaan!! De schoften! Oplichters! Hufters! Schavuiten! Ik zal ze!
Daar betaal je dan 20 euro voor!! Een lading griep in de bakkes als afscheidscadeau!!
Eigen schuld eigenlijk.. Had je maar flink door moeten zweten! Ik had nergens last van! Flink doorgezweet!

Om dus een lulverhaal kort te maken: Zweten is een evolutionair natuurlijk verwerkingsproces wat er voor zorgt dat je overtollig vocht (afvalstoffen) via je poriën effectief & efficiënt je lichaam verlaten. Dit is uiteraard nodig anders was dit niet mogelijk om mijn zweetverhaal onder de zweteranen te brengen.
Je moet wel helemaal verzweet zijn wil je met zo’n zweetachtig verhaal aankomen toch?
Ai, het zweet druipt me nou alweer van m'n bakkes af.

En vergeet niet kinderen, ik ben 0 x naar de zweetruimte geweest om mijn afvalstoffen via de onbetrouwbare weg te deponeren.
Deze wil nogal eens op mysterieuze wijze haperen wanneer het er op aankomt.. Eigenlijk alleen op die welbekende zweetfeestjes..
Maar ja lang leve het zweet!! Alsof het zo hoort he?!
Dat we zo ontworpen zijn, dat als we de mogelijkheid verliezen het op de natuurlijke manier te lozen, het lichaam dit opmerkt en zo op een zeer efficiente en overigens milieuvriendelijk manier in een keer het hele verwerkingsproces in werking stelt.
Zweet begint langzaam maar zeker een waar begrip te worden! Een legende in de creatie!
Zweet is de toekomst! Maar we moeten onze zwetende roots ook zeker niet vergeten..

Bedankt voor uw aandacht voor de liters afvalstoffen die wij gezamenlijk hebben geloosd afgelopen nacht. Guiness Book of Sweaters is er niets bij!
Wat een avond! Evil Activities zat 'm ook aardig te zweten!! Sodeju he! Korsakoff heb ik eigenlijk niet zoveel zien zweten in het begin..
Kwam een beetje langzaam op gang dat zweet van haar. Misschien zweette het ook wel flink op plekken bij haar die voor ons niet zichtbaar waren.
Maar dat is speculatie over zweet.. Dat hoort niet.

Later begon je van deze jongedame duidelijk te merken dat ze haar zweet toch wel in de strijd begon te gooien.
Duurt fftjes maar dan hebbe gij ook een flinke partij zweet! Niet verwacht overigens (y)
De kwadehond had de poriën ook met moeite onder controle in het begin! Maar uiteindelijk begon deze vent toch te zweten..
Zoals we van deze ondergrondse producer gewend zijn :D

Vraag me eigenlijk af of de draaitafeltjes, de mixpanelen en de CDJXjes wel zweetbestendig zijn..?
Zou wel een rendabele investering zijn lijkt mij, al dat zweet over die kostbare technologie zou erg zonde zijn!
"Technology has to be gaurded by those who are destined to innovate and eh.." juist ja..


Wat me ook opviel was dat veel vrouwelijk schoon het zweet probeerde te verbergen.. Oksels bv.. Wat kan een mens zich druk maken om een zweetplek zeg!
Sommige die daar rondliepen zouden toch liever hun bezwete gezicht onder controle moeten houden, dat zag er toch iets meer schrikbaarder uit :lol:
Maar nee, de zweetplekken waren belangrijker. Veel belangrijker. En die plekjes waar de zon nooit schijnt dan? Daar zal het pas flink zweten!
Dat kan gewoon niet anders.

Maar ja dat ruikt anders dan normaal zweet is mij verteld. Beter dan ons zweet?? Ons zweet gezamenlijk??? Dat is onmogelijk!!
Heiligschennis zou je het bijna noemen!! Onovertroffen!
Want welke evolutionaire kracht zweet heeft ontworpen gaat toch geen 2 verschillende zweetsoorten creëren? Ofwel? Zweetkracht misschien?
Dan verdient deze zweetkracht ons diepste respect.. :respect: Vergeet overigens niet de Zon te bedanken!

Laten we ffkes over de roots van ons transpirerend wondermiddel filosoferen. :P
1 van de vele redenen waarom we zijn licht vandaag de dag nog mogen aanschouwen.
Waardoor we feitelijk nog steeds de mogelijkheid bezitten om te kunnen transpireren. We offeren onbewust iedere dag ons zweet op aan de Zon.
De Zon is 1 van de redenen waarom ik tot op heden nog steeds zweet, altijd heb gezwoten, en nog zeker jaren zal zweten.

In mijn ogen, zouden wij onze ware afkomst moeten erkennen in onze enige Ster die de balans behoudt waardoor we nog lang kunnen zweten.
Het enige object in ons Zonnestelsel die grote grote zweetkracht en glorie bezit.
Ooit, op een hele hete dag, waarin de mensheid zal zweten, zal deze Ster de ondergang zijn van alles wat ons zweet heeft gekend.
Al het levend organisch zweet zal verdampen. Peace at last.
Geen zweet meer zal de realiteit worden in ons dan, wijlen Zweet-Zonnestelsel.

Het perfecte balans, wat ons zoveel zweetherrineringen heeft gebracht, zal dan niet meer bestaan.
En dan zeggen ze dat Jezus ons zal bezweten.. Hoe ironisch. Ironie bezweet onze toekomst..
Maar ach hè, we zweten in het nu dus zweten we er op los! Alsof ons zweet nooit vergaat!
Wat hebben we te verliezen behalve dan een paar liter zweet?

De Zon zou trots zijn op ons zwetend ras, als het een bewustzijn zou hebben.
Het Universum ook niet te vergeten, anders worden we naar een anti-zweetgat verbannen.
Daar is het anti-zweet zo groot, dat zelfs het lichtste zweet niet kan ontsnappen.
Het is voor mij tot de dag van vandaag onbekend terrein die theoretische, mysterieuze anti-zweet.


De balans tussen licht en duisternis zal in de toekomst uitwijzen of we daadwerkelijk een zwetend toeval zijn.
Zweet dat het Licht niet kan verdragen. Zwetenschappelijke bewijzen zijn reeds nog steeds niet aangetoond.
Ze zijn op zoek naar het zweet-deeltje. Met de Zweetversneller in Geneve. We wachten al zwetend af.

Al met al laat het je als mens echt realiseren dat je leeft!! Het allermooiste is dat je alleen maar de beats hoeft te volgen van onze zweetmuziek.
En als je van zweetmuziek houd, is dat geen enkel probleem. Gewoon door keihard door te zweten. Op de Zweetbeats of Life!

Helaas bezitten niet veel mensen deze mogelijkheid om keihard door te zweten.. Wat zweet voor ons is, is voor hun een zweetloze hel..
Om dit ultieme zweet-balans te beheersen, zijn bepaalde technieken voor nodig. Daar moet je eerst specifieke zweettraining voor krijgen.
Wij afgetrainde zweteranen die regelmatig zo'n zweetparty pakken.. Hebben het genoegen gekregen om in dit geweldige zweetland geboren te mogen worden!
Jaa! Dan zit dat zweet je in het bloed!

Maar sommige mensen kunnen gewoon niet zweten.. Ze vertikken het gewoon.
Volgens mij doen ze het express. En durven ze gewoon niet te zweten. Misschien een soort van onzekerheid ofzo..
Het lukt ze gewoon niet alzwetend te presteren. Ik ken dit fenomeen zelf persoonlijk (gelukkig) niet.

De 2 zwetende mafkezen van Noize Supressor hadden hun steentje ook bijgedragen heb ik geconstateerd, ze hadden het hele podium ondergezweet..
1 Persoon was zo'n gigantische fan van de Italiaanse producers dat hij zichzelf niet kon bedwingen en dook in het reeds afgekoelde zweet van de helden..
Jaja een echte toegewijde zweetfan!! Ik denk dat ie z'n bezwete kleding nooit meer zal wassen!!
Hoop trouwens niet dat ie de zweetverkoudheid heeft opgelopen! Door al die zweettransfusies..

Als u trouwens interesse heeft in het echte, lichamelijke zweet van de helden die deze avond mogelijk maakten, kunt u hun website bezoeken.
Druk op CTRL-ALT-DELETE en als u de gelukkige winnaar bent, wordt u meteen doorverwezen naar de zweetpagina waar u uw bestelling kunt plaatsen.
Is dit niet het geval dan is uw kans op artiesten-zweet verkeken.
Let wel, eventuele materiële en/of psychologische schade veroorzaakt door het aangeschafte zweet, kan niet worden verhaald op de makers van het zweet.


Niet alle artiesten zijn hier overigens mee bezig. Hun verzorgen voor voornamelijk andere lichaamssappen.
Maar dat even terzijde want dat kan uiteraard niet op tegen het inmiddels ingenieuze en wereldwijd beroemde lichaamszweet.
Love-Orange zou je het kunnen noemen. Iedereen mixed zijn zweet met dat van een groot aantal ander feestgangers.
Zijn we zelf ook nog ffkes aan het mixen geslagen :D
Al die verbindingen.. Wat een gewaarwording! Hyves was er niets bij!


Dan komt er een moment in je leven, dat je heel stoer kunt zeggen tegen je vrienden: "Ik heb mijn zweet gemixt met die van Kelly man!! Wat een topzweet!!"
"Leek net alsof ik zelf persoonlijk achter die draaitafels stond te zweten!!" "Mees-ter-lijk!!" "Iedereen ging dr'op met hun verragde zweetknotsjes! He-le-maal wausss!
"Daarna was het 1 zwetende feestmassa" :D "Al die zwetende blije koppies, GE-WEL-DIG!"
"'N meissie gooide op een gegeven moment zelfs haar bezwete slipje naar me toe!"

"Zow zow.. Menneke toch!" Was mijn toch wat verstomde antwoord. Ik begon op dat moment toch enig jaloezie te bespeuren bij mezelf.

Dan ga je je toch afvragen hè.. "Klopt het wat ze zeggen over dat soort zweet?" luidde mijn vraag.
Nieuwsgierigheid zal tot zover mijn intelligentie reikt, zolang ik nog zweet, mijn hersentjes beïnvloeden O:)
"Anders, maar zeker niet verkeerd :)" "Wees wel voorbereid", werd me gewaarschuwd, "dit kan namelijk per individueel onbegrijpelijk verschillen!"

Die snapte ik niet echt. Daar kun je namelijk 2 kanten mee op..
Ondanks die onwetendheid begin je toch nieuwsgierig te worden :lol:
De kans deed zich voor om aan het bovengenoemde bezwete slipje te ruiken, maar ik werd toch wel een beetje angstig..
Je duikt toch in het diepe van een zweetwereld die tot nu nog onbekend was voor mij..
Alleen nog onbezwete slipjes waren voor mij een realiteit. Geen zweet te bekennen.
Ach ja ooit.. Ooit ruik ik aan zo'n ding, onderbesmeurt met het zweet van de op dat moment liefdevolle vrouwelijk schoon.
Ben overigens heel kieskeurig wat zweetgeur betreft :( Ach, nog tijd zat om van de zweet los te gaan!
Goed! We dwalen af..


MENSEN:

Dit zijn dus 1 van de vele gebeurtenissen die zo’n avond als dit er duidelijk 1 uit duizenden maakt! 1 voor in de geschiedenisboeken!
Al die individuele zweetervaringen, je zou er zo een traantje van kunnen wegpinken! Ook een vorm van zweet! De Zweettraan.
Als in de toekomst het zweet overbodig wordt door bijvoorbeeld zwetolutie, kunnen we nog altijd terug kijken op deze wonderbaarlijk zweetachtige avond!
Dan zullen ze zeggen: "Weetje dat nog, die ene magische zweetavond in de Zweetrixx? Waar echt letterlijk ie-der-een zat, stond of lag te zweten?"
"Jazeker dude! Het was 1 grote zweet-invasie, het leek wel f*king buitenaards gekkk!!"
"Met de Geluidsdempers toch?" "Jaaa, zoooow die zwoten er ook flink op los, en als kettingreactie ging de crowd nog harder zweten!"
"Zeker 1 van mijn dikste zweetherinneringen!!"

Al met al wederom een unieke herinnering en dat allemaal dankzij onze zweet! Hulde! Zonder het zweet had iedereen het vast niet naar z'n zin gehad.
Logisch, want het bezwete moraal van ons transpirerend verhaal luidt:

Een Dag Niet Gezweet = Een Dag Niet Geleefd! O:)


De Zweetrixx was voor het eerst in het geschiedenis nog nooit zolang bezig om het partyzweet op te ruimen. Vandaag zijn ze nog steeds bezig.
Ik wens de crew sterkte! Lijkt me niet makkelijk, al dat vervuilde zweet opruimen.
Wordt speciaal gescheiden, dat zweet van ons. Daar maken ze bio-zweet van. Voor eventuele zweettransfusies! Goed bezig die Zweetrixx.
Over 2 weken is er weer een editie met veelbelovende zweetartiesten. Xxlerator : Rauwe Zweet Edition. Mensen zullen daar vast iets minder zweten.
Maar ook dat is zweet he! Respecteer iedere Zweet-stijl!

Mijn vraag rijst nu alleen nog, of evolutie ons zal leiden naar een nieuwe Zweet-Revolutie!
The only thing we can do is wait, and live your life; The Sweaty Way ;)

Ik hou het voor gezien, ben ff klaar met zweten. Ik hoop dat het een niet al te zweterend verslag was :p
Degene die er angst- of haatzweet van gaan ontwikkelen, lees het dan gewoon niet en spuit wat deo op onder je zweetoksels, stelletje zondaars!
Hou het zweet in de boxpijp mensen! :bye:

Mocht u enige zweettrauma's hebben opgelopen na het lezen van dit zweetverslag,
zal de schrijver zich weerhouden van alle aantijgingen wat betreft deze dubieuze zweetmerrie's.
Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat dit alles een natuurlijke reactie is die U gewoonweg niet kunt tegenhouden.
Dit balans wat betreft de natuurlijke selectie kan wel worden beïnvloed,
maar zal wel consequent geobserveerd moeten worden. Anders ontwikkeld u de mogelijkheid op stinkzweet!
En wij vertellen u, uit ervaring, dat wilt u nooit of ten nimmer aan den lijven ondervinden!
Het onderzoek naar de specifieke zweet-symptomen vergt namelijk veel tijd, dediqatie & passie.
Ondervindt u toch enig obstructie in uw dagelijkse routine dan kunt u beter eerst psychologisch hulp gaan zoeken,
die uiteraard gespecialiseerd zijn in het behandelen van zweettrauma's en eventuele zweet-psychoses.
Ik hoop U hier voldoende mee geïnformeerd te hebben. Zo niet dan wordt het peentjes zweten!
Haha! Excuses voor mijn zweethumor.. Geheel overbodig.
Raw-After Mix Qlimax Alternate Reality 2010
31 januari 2011

zaterdag 27 november 2010 om 19:03

http://rapidshare.com/files/435584465/Qlimax_2010_Alternate_Reality_-_Raw_After-Mix_by_Prod_gy.rar


Qlimax 2010 Alternate Reality - (Semi) Raw After-Mix by Prod!gy

Tracklist:
00. Intro Qlimax [2006 Edit]
01. Activator and Flarup - Tripping [Extended Mix]
02. Tuneboy - Hear This
03. Ruthless and Coone - D.E.N.S.
04. Coone - Earthquake [Original Edit]
05. Intractable One - Roots of Evil [Original Mix]
06. Intractable One - Ginger // Dikke Bleek [Alpha's Dikke RMX]
07. Pavo - From Scratch [Original Mix]
08. Psyko Punkz - Pull Your String [2010 Remix]
09. Fenix - Drug Collection [Coone Remix]
10. Phases - Afterlife // Noisecontrollers - Yellow Minute [Alpha² Remix]
11. Coone - Fuck Your Request [Original Mix]
12. Ambassadors Inc. - The Artist // Waveliner vs. Rude - The Anthem
13. Second Identity - live without existing // Noisecontrollers - Faster 'N Further // Ran-D - Living For The Moment
14. NITROMAN - Techno Prime [Psyko Punkz Remix]
15. Josh & Wesh - Rauwe Brok
16. Ran-D - Inner Child
17. Max Enforcer and Waverider - Dilemma
18. The Pitcher - Smack [feat. MC Renegade]
19. Brennan Heart - One-Master-Blade
20. Outro [End Show] // Brennan Heart - This is Not.. // Encore [qlimax 05 Vince]

Duration: 1:28:42
Rate: 320 kbps
Size: 203 mb