Partyflock
 
Slaves for Passion
12 oktober 2005

zaterdag 1 oktober 2005 om 14:52

Heerlijk gepre-partyed bij Neelz&Tinkerbell en veel nieuwe mensen leren kennen bij hun thuis.
Rond 22:00 naar de Catacomben gereden en daar begon in eerste instantie de ellende...lange rij voor de garderobe, wel mooie grote omkleedruimte!
Waren maar 2 wc's waarvan er 1 ook nog stuk ging. Het was veels te warm, Drankjes waren om een uurtje of 01:00 al op!!!!
Voor de rest met heel de groep zo ontzettend leuk gehad. Iedereen kwam en ging maar we zochten elkaar wel steeds op.
Ook heerlijk geafterd bij bovengenoemde (lees ik: voornamelijk gesoesd op bed) en later die zondag heerlijk naar de sauna geweest met daffodil!!!

Op naar de volgende Slaves
Siberia
29 september 2005

zaterdag 24 september 2005 om 15:43

Zelden zo'n classy feest meegemaakt!!!
Eerst zijn we ontzettend mooi opgemaakt door Mariska erna opgetut en met zijn 7-en richting Utrecht gereden.
Aangekomen mocht ik zonder omgekleed te zijn met de doorbitch mee naar het toilet (ik moest errug nodig) en was het ook geen probleem om een briefje van € 100 te wisselen.
We werden verwelkomd door Brigitte en nadat we ons hadden omgekleed (in het daarvoor bestemde hokje) konden we richting doorbitch gaan.
Ik heb verschillende complimenten van iedereen gekregen over mijn corset en mijn avond kon dus al niet meer stuk...
Ontzettende leuke mensen waren er ondanks dat het niet druk was (ik hoop voor de organisatie dat het de volgende keer wat drukker is) heb ik het zo naar de zin gehad!!!!
De sfeer was heel intiem en de muziek was heerlijk (alleen stond soms de bas wat zwaar) en er werd heel de avond heerlijk fruit geserveerd!
Super!!
Verslag
19 april 2005

maandag 13 december 2004 om 00:18


B.I.T.C.H. 4-12-2004
Vanavond was het meidenavond...samen met Daffodil op stap. Hemkade is erg leuke locatie, alleen jammer dat er te weinig spannende gangetjes en nisjes waren.
De ruimte van Ropemarks was erg mooi. Heel veel mooie homo's maar gelukkig ook een mooie Superman! Met aan zijn zijde ook een erg fraaie dame!
Daffodil en ik hebben geweldig genoten en hebben heel leuke mensen ontmoet zoals: Dunya, Daphne, Melvin, J&M, Lorenzo en nog meer waar de naam van is ontschoten...Eric193 was er ook...je bent een poepie.
Was de eerste keer B.I.T.C.H. maar zeker niet de laatste!
Agenda
25 november 2004

donderdag 25 november 2004 om 16:49

27 november Flirt (Now & Wow, Rotterdam)
4 december B.I.T.C.H. (Hemkade, Zaandam)
11 december Clinic (Powerzone, Amsterdam)
22 januari H2O