Partyflock
 
29 mei 2011

Mijn allessie , mijn eigen Henkie

Vrijdag 20 mei 2011

S’ morgens om kwart voor 4 schrik ik wakker en kijk naast me of je nog ademt pff hoor nog steeds je ademhaling , je ligt op je zij met je gezicht naar mij toe, je rechterschouder en borst voelen al heel koud aan, je handen worden steeds kouder en nagels blauw.
Ik kruip tegen je aan en hou je handen vast en kan alleen maar steeds tegen je zeggen dat ik zielsveel van je hou.
Dan stopt je ademhaling maar halve minuut verder adem je gelukkig weer door , dan blaas je als ware echt je laatste adem uit en het blijft stil mijn hart bonkt als een idioot.
Ik blijf wachten maar 2 minuten en nog niks , pak gauw je pols en voel bij je hart maar het blijft stil.
Ik spring uit bed en doe het licht aan het is kwart voor 5 , ga terug in bed en pak je beet en blijf zo 5 minuten dicht tegen je aan liggen ,dit moment met jou samen pakt niemand me af, lieve lieve schat het is voorbij en wat hou ik toch ontzettend veel van je.
Moet ze nu wel gaan roepen en druk op de alarmknop en binnen een paar seconde staat Petra de nachtzuster binnen en werd met zekerheid gezegd dat je echt was overleden.
Je gezicht was veranderd net of alle vertrouwde trekjes uit je gezicht waren verdwenen.
Toen moest ik de kinderen gaan bellen en gezegd dat ze rustig aan moesten doen , en ja toen even naar huis om je kleding te gaan halen , ja was moeilijk moment om nu je latex witte partykleding mee te nemen en nu eens niet om te gaan feesten,hoe bizar dit was het laatste wat je op een kinky feest hebt gedragen.
Gisteren was Diane nog hier , weet zeker dat je haar gehoord hebt , had je een speciaal plekje voor in je hart "moeders" en wat was ik blij dat ze zei Dien was hemzelf en kleed hemzelf aan . Diane ik ben je hier zo dankbaar voor nooit geweten dat je dit zelf mocht doen, dus toen Petra de nachthulp dit ook aan mij vroeg was het niet zo moeilijk, natuurlijk wil ik jou wassen en aankleden.
Heb je heerlijk met je eigen douchecreme mogen wassen en daarna je kleding aangedaan.
Wat het mooiste was er kwam een ondeugende lach om je mond en volgens mij keek je nog stiekum met je ogen half open.
Donder die je er bent stonden nu 2 vrouwen om je bed om je aan te kleden , is die wens toch ook weer uitgekomen. Zoals je nu op bed lag , was je echt mijn kanjer weer.
Totdat de kinderen kwamen heb ik alleen maar aan je zij gezeten en je kunnen strelen en zoenen ook al werd je steeds kouder , ik kan niet van je af blijven.
Ondertussen kwam Djena met Ben binnen daarna Cheyenne en Kim en vlak daarna Niels die kwam net van zijn nieuwe vriendin uit Leiden.
Wat een verdriet om jou lieverd .Maar dat kan ook niet anders , je moet wel van jou houden.
Om 10 uur kwam de begrafenisondernemer en moesten we alles gaan bespreken en regelen voor de begrafenis.
Wat hadden we al veel besproken voordat we ooit wisten dat dit zo snel zou gaan gebeuren. Maar beloof je schat je krijgt een mooie uitvaart.
Alles geregeld en konden we weer terug naar jou , deze dag blijf je nog in de kamer liggen waar je de hele week gelegen hebt.
Om 5 uur kwamen ze je ophalen en werd je in de kist gelegd en naar het morterarium gebracht en daar blijf je tot donderdag om dan naar Essenhof naar je laatste rustplaats te gaan.
Wij zijn daarna allemaal naar huis gegaan en je raadt het nooit, Niels komt bij mij wonen een belofte die hij jou heeft gedaan om mij niet alleen te laten. Kanjers zijn jullie alletwee.
Wat een ellendige nacht nu voor het eerst echt zonder jou anders kon ik je altijd bellen of ik sliep bij je.


Zaterdag 21 mei

De kinderen komen zo allemaal hierheen we hebben een afspraak met de bloemist om voor jou een heel bloemstuk uit te zoeken. Witte rozen we gingen allemaal voor hetzelfde bloemstuk, stuk voor stuk eensgezind.
Daarna met zijn allen de stad want weer zoiets moois je wordt naar je laatste rustplaats gedragen door je 2 zoons en zwager en 3 vrienden , toppie toch.
We zijn nog even bij je komen kijken , je handen zijn van elkaar gegleden en moeten dus weer opnieuw goed gelegd worden, onze ring moet gezien worden dat weet ik maar het gaat lastig en je handen zitten niet meer zo mooi in elkaar als gisteren.


Zondag 22 mei

Cheyenne en Kim met de kleine en Mario en Nathalie gaan met Niels en mij weer mee naar de Sterrenlanden om weer bij jou te komen kijken.
We mogen niet langer als een half uur per dag veel te weinig maar zijn blij met iedere minuut die we nog naar jou kunnen gaan.
Daar aangekomen wordt ik opgevangen door een gastdame van de uitvaartverzorging , en verteld me dat je er niet zo goed uitziet , je bent gaan lekken zoals ze dat noemen bleef bloed uit je mond stromen en hield niet op, ook je bovenlip en onder je neus werd alles heel erg blauw.
Wat bleek de koeling was niet optimaal en na telefoneren met de uitvaartverzorging werd je direct s’middags overgebracht naar Rotterdam voor koeling.
Wat een heftige teleurstelling we waren er allemaal ondersteboven van , nu is het maar afwachten hoe het verder gaat.
We zijn daarna met zijn allen naar Essenhof gegaan , kijken waar de koopgraven lagen . Daarna iedereen nog even mee naar ons huis later ben ik nog even voor Niels en mij naar de chinees gegaan en druk daar maar wat gebeurt krijg ik een kaartje in mijn handen geduwd met je raadt het zeker al NR 5 ik stond even verstomd en dacht geen toeval daar is t’ie helemaal vol ervan en naar huis en toen proberen een beetje tot rust te komen.


Maandag 23 mei

Mijn verjaardag , de ellendigste die ik ooit heb meegemaakt, wel een drukke dag s’morgens ben ik met Niels naar Essenhof gegaan om een mooi plekje uit te zoeken waar je komt te liggen en ooit kom ik weer bij jou en worden we herenigd.
Twee mooie plekken waar ik maar niet uit kon kiezen , de ene was heel zonnig geen bomen maar wel een drukker pad, het andere plekje was intiemer , ligt ook hoger je ziet het water en aan de rand wel hoge bomen maar zo rond de middag draait de zon zo op jouw plekje.
Maar ik bleef maar van de ene plek naar de andere lopen om mijn gevoel daar in te geven.
En wat gebeurt er op dat moment springt er een rode kater tussen het pad uit en loopt zo naar het graf toe , nou als dat geen teken was.
Schat je krijgt het mooiste plekje dat beloof ik je.
Heb nog gebeld hoe het in Rotterdam met je ging maar morgenvroeg bellen ze me terug dan gaan ze zelf kijken of het niet erger met je is geworden.
Niels is de stad in geweest en heeft allerlei foto’s bewerkt en uitgeprint en kreeg van hem voor mijn verjaardag een mooie vergroting van ons tweeen in Bali een mooier cadeau had ik nu niet kunnen krijgen , ja JOU maar dat is helaas onmogelijk.
S’avonds kwam Mario , heel veel over jou zitten praten is tenslotte al een heel oud maatje van je , eindelijk alle muziek bij elkaar gevonden en op volgorde gezet en hij heeft me geholpen met de tekst die ik je wil voorlezen.
Mario bedankt voor je al je steun en hulp .


Dinsdag 24 mei

Vanmorgen vroeg werd ik gebeld door de uitvaartverzorger dat we beter niet meer naar jou konden komen kijken je ging steeds meer achteruit. Wat een verdriet ik had je zo graag nog even willen zien en aanraken.
De rest van de dag hebben Niels en ik hier in huis allerlei klusjes lopen doen om onze gedachten even op iets anders te focussen, maar je bent geen minuut uit onze gedachten, en bij heel veel niet. Wat leven er toch veel mensen met ons mee, zoveel telefoontjes , smsjes , kaarten, en ook uit de partywereld leven er zo ontzettend veel mee.
Ze hebben zelfs op de dag van overlijden sávonds in Organza een herdenkingshoekje voor je neergezet , nou dat vond ik zo ontzettend lief en respectvol.

Wat ik heel mooi vond was dat Niels vannacht een hele mooie brief naar je heeft geschreven pff wat moet jij hier trots op zijn als je dit leest, ik vroeg of hij deze niet wil voorlezen morgen maar uit respect naar zijn vader doet hij dit niet , RESPECT kan niet anders zeggen.
Ik begreep dat je de laatste dag met niels heb gesproken over je belofte om altijd voor mij te zorgen en dat je dat niet meer waar kon maken, lieverd je kon niet anders.
.
S’avonds zijn Niels en ik naar Mario gereden om de muziek te halen die klaar lag en natuurlijk reden we weer verkeerd zal de grootje met een ballegooijertje niet zijn.
Maar we zijn er uiteindelijk toch gekomen en het zijn wel toppertjes van vrienden hoor. Waren weer laat thuis en direct naar bed en hopen dat we een keer in slaap vallen.


Woensdag 25 mei

Deze ochtend even weer vroeg op en naar essenhof toe om de muziek te gaan brengen voor morgen. Ik loop daarna de begraafplaats uit naar de auto en echt komt er een zwaan aan lopen zo’n twee meter voor mijn voeten en loopt zo door naar de sloot terwijl de andere zwaan in de vijver achter blijft, dit moet een teken van jou zijn , ik heb daar staan te huilen kon niet meer stoppen. Aan de andere kant was ik zo blij dat ik een teken van je kreeg.
Nu alles ligt klaar voor vanavond voor de condoleance. De kinderen kwamen hier en zijn we nog even rode rozen gaan halen die we allemaal morgen op de kist gaan leggen. Ook Marcello en cindy zijn onderweg hierheen die blijven slapen alvast voor morgen.
Marcello en Cindy hebben heel veel voor ons gedaan de laatste weken ze hebben echt alles op partyflock gezet zodat de feestvrienden wisten wat er aan de hand was en met ons meeleefden.
Nu weer aangekomen bij de sterrenlanden waar je in een klein kamertje lag en het condoleren in de aula was, dus hoor jij daar ook en hebben we je gewoon lekker meegenomen en wat jij het liefste deed lekker tussen de mensen staan.
Was een behoorlijke opkomst alleen zo stil in de aula dat ik daarom vroeg of er geen muziek gedraaid kon worden , laat ik nou stom toeval de cd van kinky on the beach bij me hebben, volgens mij heb jij van de muziek liggen genieten daar.
Geschokt kwamen er heel veel mensen binnen die het gewoon niet konden geloven, nee begrijp ik , ik kan het ook nog niet geloven voor mijn gevoel kom je straks weer binnenlopen en pak je me beet en zeg je kom op ouwe was maar een geintje…….. was het maar zo !!
Maus en Aida net terug uit Las Vegas kwamen ook en die hadden het er behoorlijk kwaad mee , ze hadden dobbelstenen voor je meegenomen , roll the dice had je nog tegen ze gezegd.
Na afloop zijn ze nog meegegaan naar ons huis met Marcello en cindy en de kinderen.
Was leuk om allemaal herinneringen van jou op te halen waar we het allemaal over eens waren dat er maar een zo’n aparte gekke lieve donderstraal was genaamd Henk.
Iedereen weg hebben wij Marcello en Cindy Niels en ik nog hele tijd zitten kletsen tot we echt moe waren om te gaan slapen.


Donderdag 26 mei

De dag waar ik tegen op zag , is toch maar even de begrafenis van mijn eigen zielsmaatje. Marcello en Niels zijn nog even rozen en een mooi boeket gaan halen want in Amsterdam hebben ze al die mooie bloemen niet.
Om 11 uur was heel de ploeg hier en de rest kwam naar de sterrenlanden. Daar aangekomen waren we met aardig wat mensen en liepen wij gelijk door naar jou, ik had de doos bij me waar jij al mijn brieven altijd in bewaarde en je altijd zei die gaat met me mee als ik dood ben.
Lieverd ik heb je lievelingscd erbij gedaan en Niels heeft de discman van zijn opa erbij gelegd. Helaas is er niet zoveel ruimte om te dansen als wat je gewend bent maar de klanken doen het hem al he.
De kist ging nog eenmaal open om de doos met spulletjes en al de brieven erbij te leggen zag nog net je handen, ik hou van je lief.
Marcello had nog even gekeken maar vertelde me later wees maar blij dat je hem zo niet meer heb gezien. Dat mooie koppie van jou met die ondeugende lach staat op mijn netvlies.
De kinderen en ik hebben de kist dicht mogen draaien , kaarsen werden nog even aangestoken en toen kwamen de 6 toppertjes die jou door de smalle gangen naar buiten hebben gedragen zo in de auto.
De kinderen en ik zaten in de grijze volgauto achter jou en de rest van de dragers volgden met hun eigen auto 5 stuks , weer die 5.
Daar aangekomen op Essenhof zag ik al verschillende partyvrienden staan . Weer ben je door onze eigen toppers uit de auto gedragen naar de aula.
En toen moesten we naar binnen , jee wat een opkomst , de muziek begon met een van jouw lievelingsnummers “ Beautifull things ” daarna was mijn speech voor jou , zenuwachtig maar wat was ik blij dat ik het zelf gedaan heb en me goed kon houden , bedankt Nathalie die stond me heel dichtbij.
Een mooi nummer van Rob de Nijs die Karin me toestuurde en mij veel steun gaf.
Mario had ook een hele mooie speech voor jou , heel de week stuurde hij me al mooie smsjes voor jou heb ze bewaard schat.
Daarna je andere lievelingsliedje “Begging you” , ik zag je in mijn gedachten dansen in Organza , wat zullen we dat missen samen.
Daarna hadden de kinderen een nummer van Andre Hazes voor je uitgekozen , echt ontroerend.
Toen moesten de 6 dragers bij je kist komen staan en werd “Afscheid” van Marco Borsato gedraaid, mooi maar zwaar emotioneel moment.
Toen werd je naar buiten gedragen en wij alle lieve mensen die waren gekomen volgden de kist.
Wat een mooi gezicht , gedragen door de mensen die je lief hebben allemaal met een wit overhemd en spijkerbroek gewoon zoals jij daar van houdt.
Deze hele dag was bewolkt en dit moment vergeet ik mijn hele leven niet meer , op het moment dat de kist stond en de dragers alle 6 voor de kist stonden brak de hemel open … en kwam precies de zon op de kist.
Wat een emotie , kippevel , Lieve Schat als dit geen teken was weet ik het niet meer , ongelooflijk mooi moment.
Daarna kwam heel de stoet langs de kist lopen en werd er door iedereen een roos neergelegd , wat een ontroerend moment weer, er zijn foto’s gemaakt en gefilmd wat ben ik daar nu blij mee , deze herinneringen staan nu vast.
Toen de hele stoet weg was waren alleen de kinderen en ik nog bij jou , diep respect hebben we voor jou schat , ik mocht de kist laten dalen en lieverd ooit kom ik daar bij jou te liggen , voor mij is dat een troost.
Terug in de aula waren er zoveel mensen die hun medeleven kwamen betuigen , echt zoveel familie , vrienden en ook heel veel uit de partywereld.
Wat heel ontroerend was is dat op de vrijdag dat je overleed was er s’avonds een feest in organza en hebben ze daar voor jou een herdenkingshoekje gemaakt dat iedereen wat in het gastenboek kon zetten en stonden wat foto’s bij van ons .
Deze kwamen ze nu brengen , heel heel lief.
En toen was het voorbij , iedereen is afscheid komen nemen en wij naar huis , echt kapot zijn we.
Lieverd ik hoor van iedereen dat het een hele mooie dienst was zo ervaar ik het zelf ook , hoop dat je trots op me bent , liefde wordt je sterk van dat heb ik wel gemerkt.
En echt liefje , wat zijn er toch veel mensen die van je houden, je broers en zussen zoveel verdriet, je moeder 90 jaar oud en dan toch nog je eigen kind wegbrengen.
Vrienden die je missen , de kinderen en kleinkinderen die gekke opa nog in hun wigwam hadden willen hebben. Ik zal voor ze zorgen maatje.
Partyvrienden die je zullen missen op de vloer met je aparte dans en vrolijke lach.
Ikke je maatje , ik ben bang om zonder jou door te moeten gaan , hoe vaak zeiden we niet tegen elkaar “zonder jou geen leven” en ik weet het ik heb je beloofd om door te gaan , vrolijk door het leven te gaan , ik ga er zeker alles aan doen schat maar het doet zo verdomd veel pijn dat je er niet meer bent.
Alleen naar bed is zo alleen , jij was er altijd.
LIEVE LIEVE SCHAT wil je voor alles bedanken , 7 jaren , waren er veel te weinig maar wat hebben wij die 7 jaren goed benut.
Dank je voor je overweldigende liefde, je steun , je warmte , het samen zo gek kunnen doen ,het kijken met andere ogen , je ondeugende streken, de angst voor slangen waar ik over heen ben, de liefde en kameraadschap voor Niels.

LOVE YOU FOREVER xxx

Eens komen wij weer bij elkaar

vrijdag 6 mei 2011 om 20:45

In mijn hart daar woont een "beestje"
En dat "beestje" heet verdriet
Ik voel hem heel erg zachtjes knagen
Niemand anders die hem ziet.
Zachtjes kruipt het beest naar boven
en bouwt een brok, diep in mijn keel.
Nu mogen plots de tranen komen,
omdat ik alleen maar huilen wil.
Maar dat beestje heeft een makker
En die makker die heet Vreugd
En om de beurten zijn zij wakker
Soms Verdriet, maar soms ook Vreugd

Ze leven samen in je hart
En hebben daar een goede tijd
En ook al is er soms wel smart
Daarna komt altijd weer jolijt

Koester dus de beide beestjes
En staar je niet op één van beiden blind
Doorsta 't verdriet, en vier de feestjes
Want alleen zo gaat het je voor de wind


Hele dikke en warme knuffels van ons.....

Maus en Aida.

zaterdag 30 april 2011 om 15:00

lieve vrienden even het volgende door overweldigende ziekte die in mijn hoofd is gezien een tumor willen we even laten weten weinig te zijn gaan feesten of geheel niet meer, via Dineke kan je altijd informeren naar mij of de situatie, we danken de vrienden die dit al reeds gedaan hebben, verder wensen we iedereen een fijne koninginnedag en veel feest plezier, geniet het leven kan erg kort zijn.Dinsdag a.s gaat het gebeuren in rotterdam in het erasmus ff wat weg halen zeggen ze, info via Dineke oke xxx, we hebben angst normaal, maar zien weer samen hoe sterk we zijn de vragen en moeilijke dingen proberen we samen door te komen , Dineke heeft het moeilijk net als ik niet te veel druk aub,
we gaan vechten en hopen morgen een positieve reactie te zien van de artsen wat de kansen zijn. ga genieten vrienden en denk aan elkaar oke


Liefs van Dineke en Henk xxx