Partyflock
 
Armin only Mirage een gewledige party
15 november 2010

maandag 15 november 2010 om 10:20

Heyyy daar was ik weer na een sublieme nacht feesten!
Eindelijk was het zo ver het concert van Armin van Buuren waar ik al zo lang naar uit had gekeken.
Ik had welliswaar een rot week achter de rug en heel weinig geslapen ivm onderzoeken die ik vrijdag heb gehad maar ik had er echt heel erg veel zin in!

Ik heb eerst mn haar helemaal partyproof gemaakt hahahahaha ja ik ben niet meer blond maar heb nu 8 kleuren in mn haar zitten van bruin, rood tot nog een heel klein beetje blond Ja hoe gek moet je zijn om dat te doen
Daarna op het laatste moment mn partyoutfit uitgekozen en toen op naar Utrecht!
Eerst even wat bij Arend thuis samen met Petra wat gegeten en toen richting het NH hotel waar we een overnachting hadden geboekt.
Gelukkig zat de jaarbeurshal er recht tegenover dus lekker makkelijk.
We hebben ons allemaal omgekleed en mn make up even erop geschilderd en toen naar de overkant.
Echt ongelovelijk wat voor gevoel dat geeft als je daarheen loopt! We liepen langs de hal en de muren en grond waren gewoon aan het trillen van de bassen! De rillingen liepen letterlijk over mn rug heerlijk.
Eenmaal binnen was het feest compleet! We zaten er gelijk al helemaal in en het geluid was echt helemaal top! En dat in tegenstelling met Trance enenrgy super!
Na ruim een half uur dat we binnen waren moest ik echt heel nodig naar de wc dus ik daar heen en een rij niet normaal meer en wat denk je.......................... De show wordt dan eindelijk echt geopend met werkelijk waar een knaller van een opening en Uitgerekend Linda staat in de rij om te pissen nou goed ik heb het vanauit de rij toch nog helemaal kunnen zien en het was echt onwijs gaaf! Er kwamen ook een tal van bekende artiesten voorbij en voor mij was oa van Velzen echt zo gaaf! En toen weer naar de wc ik werd er helemaal gestoord van ik bleef naar die wc lopen en wie kwam ik daar toch nog tegen hahahahaha Monica! Ik wist dat ze er was maar ik had dat niet verwacht dat ik haar tegen zou komen want er liepen tenslotte ruim 16.000 mensen rond. We hebben nog even staan praten en ik ben weer verder gegaan.
Op een gegeven moment kwam er ook echt een hele leuke man op me af lopen en ik was echt even helemaal van wouw en toen kwam het: Ik sta je al een hele tijd te bekijken maar wat een mooie vrouw ben jij en zo'n mooi appart gezicht tja toen was ik heeeel even sprakeloos en het enigste wat ik kon zeggen was: hey dank je wel!
En toen hij weer: Helaas heb ik een vriendin echt heel jammer anders had ik je onwijs graag beter willen leren kennen dat zou zeker de moeite waard zijn............... maar mag ik je dan ter compensatie een hele dikke zoen op je wang geven? NATUURLIJK MAG DAT hij was zelf ook werkelijk even helemaal onderste boven en ondanks dat hij al bezet was pakte ik even zijn hand en volgens zijn gezicht en gaf hem een hele dikke zoen terug op zijn wang. Op dat moment kwam Arend net terug lopen en die man schrok even en vroeg ohhhh en wie is dat? ( op een vriendelijke manier hoor!) Nou dat is mijn neef en dat is zijn vriendin. Hij gaf Arend een hand en zei iets tegen hem maar wat kon ik niet verstaan. Hij deed nog even een stap terug naar mij pakte mn hand en zei: ik meen het allemaal en ik vind het aan de ene kant echt heel erg jammer dat ik al een vriendin heb maar ben nou eenmaal een trouw iemand! En hij liep weg Mennnn dat heb ik weer zie ik eindelijk een leuke vent die mij ook leuk vind is die al bezet
Nou wij weer verder feesten staat er op een gegeven moment een jongen achter mij en mij continu aan te staren. Ik keek af en toe even achter me en ging gewoon verder dansen. en ja hoor hij kwam dichter bij en begon met mij mee te dansen pakte me op een hele lieve tedere manier zachtjes beet en ging zo verder dansen. Nou prima zolang het binnen de perken blijft........ toch maar op een gegeven moment draaide hij me om en wilde me zoenen dus ik trok weg nou oke prima maar toen begon hij me in mn nek te zoenen en weer beet te pakken en ik had hem al een paar keer gezegt dat niet meer te doen en lekker feest te vieren maar hij reageerde niet dus Petra kijkt me aan en zegt: wil je het niet? Ik zeg nog nee dat wil ik niet maar dat komt wel goed dus ik draai me om en zeg het nog een keer en hij stond me heel raar aan te kijken en begon in het Duits tegen me praten Ik kon wel door de grond zakken maar kon ook niet meer op mn woorden komen ( Duits is nou niet echt mijn taal) Dus ik keek Petra weer aan en die vroeg weer wil je dat niet luisterd hij niet? Ik zeg: Nee hij verstaat me niet hij is Duits Dus Petra liep naar hem toe en zei: het nich meer doen he En toen begreep hij het eindelijk Hij was wel lief en ik snap hem ook wel een leuke vrouw als ik hahahaha en een leuk en lekker sfeertje maar kom op hey hij was naar mijn idee nog onwijs jong ( ergens in de 20) en Duits! Nahhh wat denk je zelf! Arend zei ook : ja hij was echt heel lief voor je en heel zachtaardig maar dat is idd niets voor jouw! hahahaha Nou neef helemaal gelijk!
Daarna hebben we lekker doorgefeest en ik heb genoeg leuke snoepjes gezien maar ja het bleef bij kijken


ook was ik even helemaal stil want wat ik zo super mooi vond en vind is dat er een tribute aan de ramp van Love Parade werd gedaan compleet met teksten en beelden! Je wil niet weten hoe het bij iedereen aangreep! Echt een ril moment! Je wordt even met het feit geconfronteerd hoe fout het kan aflopen en hoeveel mensen er uiteindelijk helaas zijn overleden die dag! Echt heel mooi!

Wat ik echt heel erg jammer vond en vind is dat ik ( toen we even op ons gemakje in de hal zaten om een peukje te roken) 2 brancards voorbij zag komen met op de 1 een jonge gozer die overduidelijk een overdosis drugs had genomen en werkelijkwaar lag te shake en lag te trippen op die brancard ingepakt in een folideken en daar gelijk achter aan kwam brancard nr 2 met daarop een meisje ook helemaal compleet van de wereld af en ook helemaal ingepakt in een folideken. En dan denk ik: Moet dat nou op die manier? ik sta er ook niet nuchter maar hey kom op zeg weet je grensen gebruik alleen iets waarvan je weet wat het is en wat het doet en hou het binnen de perken! Dit is toch geen manier om een feest te bezoeken!? Ik vind het niet alleen jammer maar kan me daar ook heel erg kwaad over maken.
Mijn tip: Gebruik alleen iets waarvan je weet wat het is bij wie het vandaan komt en weet hoe je er op reageerd! koop niets van mensen die je niet kent of heel vaag kent! Kijk alsjeblieft uit met die troep en houd het leuk en gezellig!

Helaas hebben we het wederom niet tot het eind gered om 5.30 uur hielden we het voor gezien en zijn richting Hotel gegaan. Eenmaal buiten hadden we wel zoiets van KUT we hadden toch nog wel zin gehad maar ja we waren al buiten en buiten dat onze voeten deden zo'n pijn en mijn hand en knie begonnen ook tegen te werken.
Om 6.00 uur waren we in het Hotel en ik moet eerlijk zeggen dat toen ik eenmaal mezelf had gewassen en mn make up eraf had gehaald en uiteraard mn laarsen uit deed wat werkelijk een genot was ( hemels gewoon) en ik eenmaal op mn bed lag was ik ook wel zo vertrokken.
Om 10.00 uur was ik er alweer uit en had al lekker gedouched We zijn rond kwart over 11 naar benden gegaan waar we heerlijk hebben ontbeten en daarna ben ik nog even een uurtje terug gedoken wat mij echt heel veel goeds heeft gedaan!
Eind conclussie: het was echt een super Knaller van een feest met geweldige shows en gastoptredens ik zou het zo weer over doen Armin is en blijft gewoon de beste dus ook niet gek dat hij voor de 4e keer is uitgeroepen als beste DJ ter wereld! TOPPIE ARMIN THANK YOU SO MUTCH FOR A GREAT PARTY AND SHOW SEE YOU NEXT TIME!!!!!!!! BIG KISS FROM ME!
Trance energy 2010
8 april 2010

donderdag 8 april 2010 om 22:50

Ook dit jaar was ik weer van de partij bij Trance Energy in de jaarburshal in Utrecht.
Helaas moet ik weer melden dat ook dit jaar het geluid weer wat tegen viel.
Ik kwam binnen en we zijn gelijk doorgelopen naar de mainstage en het viel gewoon gelijk op! Je kon normaal tegen elkaar praten en het geluid was om de een of andere rede/ manier niet in balans! ook als je voorin stond was het geluid erg slecht. we zijn op een gegeven moment toch maar weer wat meer naar achteren gegaan waar het dan wel weer wat beter was.
Ook vond ik vanaf half 12 ( toen kwamen wij pas binnen) tot het optreden van Armin dat de hele show tegen viel. Vanaf het moment dat Armin van buuren daar via sateliet kwam ging het wel goed los ook bij ons en toen keerde alles! We hebben echt een top avond gehad en hebben tot 6.15 uur aan 1 stuk door staan dansen. Het geluid werd op een gegeven moment ook wat harder en dan voelt het toch al weer wat lekkerder aan maar het was verre van perfect!
Al met al hebben we echt giga veel lol gehad en we waren met recht op toen we om 7.30 uur eindelijk thuis kwamen. 1 ding is zeker volgend jaar zijn wij er weer bij het is dan alleen de vraag waar het volgend jaar zal zijn er gaan geruchten over Rotterdam?!?!?!?1 En ik mag hopen dat ze dan wat aan het geluid hebben gedaan en de opstelling van de boxen want vorig jaar viel het ook al wat tegen.
Ik zal zeggen bekijk verder de fotos maar het is zo lastig om goed uit te leggen hoe het is geweest en hoe de sfeer daar was en onder elkaar!

Groetjessss Lin