Partyflock
 
Nieuws · mei 2023
Trancepioniers Richard Durand & RAM zullen zaterdag 15 juli alle grenzen binnen de mogelijkheden van hun Trance gerelateerde aard opzoeken. Met het nieuwe performance concept Digital Culture voegen ze een halve eeuw aan ervaring bij elkaar om de supertoffe locatie IJland in Amsterdam Noord op zijn kop te gaan zetten. Een wereldpremière waarvan wij denken dat iedereen die van Trance houdt aanwezig zou moeten zijn.
Op vrijdag 6 oktober zal de Grote Zaal van Poppodium Nieuwe Nor in Heerlen worden omgetoverd tot een housetempel tijdens het optreden van de invloedrijke Britse DJ en producer Mark Knight. De buitengewone kans om Mark Knight te verwelkomen kon danceprogrammeur Brent Bemelen van de Nieuwe Nor niet aan zich voorbij laten gaan. "Het optreden van Mark Knight zal een verrijking zijn, niet alleen voor de stad Heerlen, maar voor de hele regio," stelt Bemelen enthousiast.
Dance D-Vision Festival is verheugd om aan te kondigen dat ze dit jaar een gloednieuwe camping zal lanceren op een unieke locatie. Het festival, dat bekend staat om haar geweldige muziek en unieke sfeer, brengt nu een nieuwe dimensie naar het kampeeraspect van het evenement.
Nog iets minder dan een maand en dan is het zover: de vijfde editie van Central Park Festival! Op zaterdag 17 en zondag 18 juni keren ruim 30.000 bezoekers terug naar Park Transwijk voor het grootste en groenste festival van Midden Nederland.
Op vrijdag 27 oktober presenteert CHO een extra show van 'Knock Knock in Concert' in AFAS live. De ticketverkoop start op vrijdag 26 mei om 12:00 via Ticketmaster.
Na het eerste concert binnen no-time te hebben uitverkocht presenteert CHO op vrijdag 27 oktober een extra show van 'Knock Knock in Concert'. De ticketverkoop is per direct gestart via ticketmaster.nl
Vele jaren geleden werden de zaadjes van het ultieme hardcore gevoel geplant. Toen de regen uit de hemel neerdaalde, dreef het hen diep de grond in om leven te ontkiemen in de wortels van "The Ultimate Hardcore Feeling ".
AMF, het grootste evenement tijdens Amsterdam Dance Event, slaat na tien jaar officieel een nieuw hoofdstuk in en kijkt vooruit. Door het programmeren van gevestigde namen als Afrojack en Armin van Buuren naast de immens populaire James Hype en Meduza laat AMF zien waar de toekomst ligt. AMF houdt voor de aankomende editie één headliner achter de hand, deze AMF-debutant wordt gedurende de zomer bekend gemaakt en staat symbool voor de richting van het merk in haar tweede decennium. AMF vindt dit jaar plaats op zaterdag 21 oktober in de Johan Cruijff ArenA tijdens Amsterdam Dance Event. Tickets voor AMF zijn verkrijgbaar via amf-festival.com, ticketprijzen starten vanaf €89,00.
Aanstaande Pinksterzondag, 28 mei 2023, organiseert De Zon Festival het Nationaal Wereldkampioenschap Insmeren. Bezoekers van het festival smeren in meerdere disciplines voor verschillende prijzen en worden door een vakkundige jury beoordeeld op snelheid, dekkingspercentage en spreiding kwaliteit.
Het Moment, het nieuwe hiphopfestival dat op 29 juli 2023 plaatsvindt in de Tilburgse Spoorzone, komt met een indrukwekkende tweede worp namen. Levende legende Hef is toegevoegd als vierde headliner, naast Kevin, Mula B en Sticks. Daarnaast presenteren NESS & GUAN hun nieuwe album en is er een DJ-stage toegevoegd waar alleen de hardste vrouwelijke selectors van de lage landen het publiek laten dansen. Nieuw op het affiche zijn onder meer Deejay Abstract, Q'n, Rockefellababe, IMANI, Iris Rooth en 4SHOBANGERS.
Het wereldwijd bekende festival elrow Town keert op zaterdag 2 september terug naar Nederland en vindt voor de tweede keer plaats in Natuurpark Geestmerambacht. Het is de vijfde editie voor elrow Town in ons land en het festival heeft tijdens deze eerdere jaren al laten zien waarom het een van 's werelds meest creatieve en kleurrijke muziekfestivals is. Vandaag zijn er vanaf 12.00u weer tickets verkrijgbaar nadat eerder de Early Birds en eerste fase al uitverkochten.
Vluchtstrook van Kris Kross Amsterdam, Antoon en Sigourney K is het meest succesvolle nummer van 2022. De song prijkt bovenaan de Top 20 Nationaal en troeft The Motto van Tiësto & Ava Max af. Op de derde plek is MEAU met Dat Heb Jij Gedaan terug te vinden. Tiësto staat wel bovenaan de Top 5 Internationaal. Dat werd maandag bekend tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Buma Awards.
Na twee succesvolle edities als weekendfestival keert Zomervreugde in juni 2023 terug als eendaags festival. Met populaire live-acts als Bilal Wahib, Idaly, Poke en een compleet vernieuwde disco/house stage strijkt het veelzijdige muziekfestival zaterdag 24 juni 2023 voor de inmiddels vierde keer neer op de groene oase van Papendal Arnhem.
Zondag 30 juli komt Sugababes in originele bezetting naar Milkshake Festival. Mutya Buena, Keisha Buchanan en Siobhan Donaghy hebben hun komst naar het inmiddels 12-jarige festival toegezegd. De Britse girlband mag zich met recht één van de meest succesvolle formaties van de 21e eeuw noemen en heeft bijvoorbeeld zes nummer 1-singles achter haar naam staan. Bij het festival in Glastonbury bleek hun onverminderde populariteit: de organisatie zag zich genoodzaakt de area te sluiten, vanwege de (te) grote toestroom van bezoekers.
Guido Weijers overhandigt maandag 22 mei De Buma Gouden Harp aan DJ Paul Elstak. Dat gebeurt tijdens de uitreiking van de Buma Awards 2023 in Koninklijk Theater Tuschinski in Amsterdam. De DJ krijgt de Gouden Harp voor zijn invloed en nalatenschap die van onschatbare waarde zijn voor de Nederlandse muziekcultuur.
Over minder dan drie weken slaan Drift en Stichting Sinus de handen ineen. Van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 juni vinden er in Nijmegen evenementen plaats, van Hubert tot LUX en van films tot installaties en een interview onder leiding van Sinan Can: tijdens De Week van Drift worden alle facetten van elektronische muziek en clubcultuur in de spotlight gezet.
FOUX
vrijdag 19 mei 2023
Festivalorganisatie FOUX presenteert dit jaar een speciale editie van hun evenement: FOUX - All Techno Edition. Deze unieke viering omarmt niet alleen de groeiende trend waarbij steeds meer mensen de voorkeur geven aan kleine, gezellige en intieme festivals boven massale en commerciële evenementen, maar ook de opkomst van Hard-Techno. Op Instagram, TikTok en YouTube worden talloze filmpjes gedeeld van de energieke en opzwepende stijl, en de Hard-Techno evenementen schieten als paddenstoelen uit de grond. FOUX is enorm enthousiast over deze muziekstijl en voegt deze toe aan de programmering van de All Techno Edition. Van Melodische Techno tot aan Hard-Techno, het publiek zal worden getrakteerd op een breed scala aan meeslepende beats.
Het Britse house label Defected is de gehele zomer wekelijks te vinden op Ibiza maar maakt op zondag 2 juli een tussenstop op het Amsterdamse Thuishaven terrein. Verwacht 2 stages gevuld met meer dan 7 artiesten uit het befaamde Defected rooster. Speciale aandacht gaat uit naar Prunk die op dit moment hoge ogen gooit met zijn Defected release 'Keep It Simple'.
Sunnery James & Ryan Marciano hebben de handen ineengeslagen met het het Amerikaanse duo SOFI TUKKER voor hun nieuwe single 'TROMPA'. Dit nummer wordt gebruikt in de campagne voor Apple TV's Season Pass voor de Major League Soccer, de hoogste Amerikaanse voetbalcompetitie welke exclusief te streamen is op het platform. De 30 seconden durende commercial werd op zaterdag 13 mei wereldwijd gelanceerd, en de single en bijbehorende muziekvideo komen op vrijdag 19 mei uit via Armada Music.
De line-up van Festival De Achtertuin is bekend! Op zaterdag 15 juli 2023 wordt Outdoor Valley Bergschenhoek omgetoverd tot een surrealistische beleving waarin bezoekers kunnen dansen, verdwalen en zichzelf kunnen verwonderen in de wilde weide. Met mooie headliners zoals Mees Salomé, Benny Rodrigues, Olivier Weiter, Sandrien en Secret Cinema is de line-up compleet.
Koekwaus festival
woensdag 10 mei 2023
Zaterdag 20 mei gaan alle remmen los tijdens het Koekwaus Festival. Op het terrein van Hennemeeuwis in Pelt staan diverse artiesten te popelen om het publiek helemaal 'koekwaus' te maken.
Het festivalseizoen staat weer voor de deur en dat betekent genieten van de beste muziek, de leukste sfeer en onvergetelijke ervaringen met vrienden. Helaas brengt harde muziek ook risico's met zich mee voor het gehoor. Gelukkig dragen steeds meer festivalgangers oordoppen om het gehoor te beschermen tegen tinnitus en gehoorschade. Shush muziek oordoppen combineren superieure geluidskwaliteit met ultiem draagcomfort. Met Shush Acoustic Earplugs is er daarom geen excuus meer om je gehoor niet te beschermen tijdens festivals, feesten en concerten.
Bevrijdingsfestival Brabant 2023 zit erop. De 33e editie van het festival was een muzikaal succes met onvergetelijke performances van Haagse sensatie Goldband, feestband Dubioza Kolektiv en de indrukwekkende Oekraïense band Go_A. Door tegenvallende weersverwachtingen en bijbehorende bezoekersaantallen heeft het festival wel te maken met lagere inkomsten vanuit de horeca.
Free Your Mind bestaat twintig jaar en wie jarig is, trakteert. De festivalorganisatie haalt daarom de Duitse techno-dj Boris Brejcha exclusief naar de Bavelse Berg in Breda voor een liveshow waarvoor hij in vijftig landen alleen de grootste locaties uitkiest. Vorig jaar was Brejcha al met een weergaloze dj-set te zien op Free Your Mind Festival. Zijn optreden in Breda wordt zijn grootste solo show ooit in Nederland.
AOA2023 timetable is hier
dinsdag 9 mei 2023
Hierbij presenteren we de timetable van Amsterdam Open Air 2023! Bel je besties, verzamel je crew en begin met het plannen van je reis naar AOA in het prachtige Gaasperpark met 12 stages en meer dan 150 artiesten.
Mixmag staat in de dansmuziekwereld bekend als autoriteit. Een pionier en altijd aan het voorfront van elk baanbrekend verhaal en culturele beweging. Mixmag heeft de scoop of brengt je op de hoogte van die rijzende ster.
Draaimolen Festival kondigt alle 79 namen aan voor hun weekender op 8 en 9 september. Aan het einde van het festivalseizoen weet Draaimolen een fris en hoogwaardig programma neer te zetten waar veel nieuws te ontdekken is. Naast publieksfavorieten Skrillex, Job Jobse en KI/KI daagt de organisatie haar publiek uit door het programmeren van acts als Blackhaine, James Holden en Mala.
Soixante Neuf x Fellini
woensdag 3 mei 2023
We zijn terug met je favoriete feestje, gewoon hier in Enschede. Hét feest dat keer op keer weer is uitverkocht. Aan jou de schone taak om je vrienden weer op te trommelen een avondje ongeëvenaard los te gaan met ons.
Dutch Valley, het grootste Nederlandse festival met alleen maar artiesten van eigen bodem, keert deze zomer voor de 11e keer terug in recreatiegebied Spaarnwoude. Verdeeld over zeven verschillende podia treden meer dan 100 Nederlandse acts op. De podia worden gevuld met alle muzikale stijlen die ons land rijk is, variërend van pop, rock, hiphop, après ski en Nederlandstalige muziek tot aan dance, disco en soul.
Het kwik stijgt, het is iedere dag iets langer licht en de lentegeur krijgt langzaam maar zeker de overhand. Dat kan maar één ding betekenen: het festivalseizoen is officieel begonnen. Een seizoen dat heel wat in petto heeft. Zeker voor liefhebbers van het betere alternatieve werk. Die mogen zich op gaan maken voor een editie van Jera On Air die niets minder dan onvergetelijk belooft te gaan worden. Met onder meer Parkway Drive, Rancid, Flogging Molly, Papa Roach en Billy Talent is er voor ieder wat wils tijdens de 29e editie van het grootste alternatieve festival van Nederland.
The word is out! Na het grote succes van de afgelopen jaren keert TIKTAK Festival weer terug naar het Lloyd Multiplein in Rotterdam op zaterdag 16 september! Get ready, want dit jaar wordt nog groter, beter en alles overtreffend!
De volledige line-up voor het Papi Chulo Beachfest in Zoetermeer is bekend. Headliners Bizzey, Bryan MG, Frenna, Idaly, Ir Sais en Jinho 9 maken op zaterdag 20 mei hun opwachting in het SilverDome.
The Bowl Amsterdam
dinsdag 2 mei 2023
Back by popular demand!! From London to Aloha Amsterdam, we bring you The Bowl. This is a bowling experience with the best deejays and surprise live artists. During recent events we've hosted Steff London, NeYo, Krept & Konan, WSTRN, Tion Wayne, Skepta, Mabel, Ya Levi's, Vegedream, and Little Mix, to name a few.
31 mei 2023
RAM & Richard Durand present Digital Culture 6 uur back to back in IJland Amsterdam
Nieuwe Nor haalt Engelse DJ-legende naar Heerlen
30 mei 2023
Dance D-Vision Festival kondigt nieuwe campinglocatie aan in Zottegem
28 mei 2023
Central Park is klaar voor vijfde editie
26 mei 2023
Cho presenteer extra 'Knock Knock in Concert' in AFAS live
Harmony of Hardcore 2023 gemixt door Mad Dog
25 mei 2023
AMF kondigt Line up voor 2023-editite aan
23 mei 2023
De Zon Festival organiseert Nationaal Wereldkampioenschap Insmeren 2023
Hiphopfestival Het Moment maakt line-up compleet met 17 nieuwe acts
elrow Town festival gaat laatste ticketfase in
Vluchtstrook bovenaan Top 20 Nationaal
Zomervreugde terug naar de basis als eendaags festival op Papendal Arnhem
19 mei 2023
Nog kaarten voor vrijdagse openindsavond beschikbaar
DJ Paul Elstak ontvangt Buma Gouden Harp 2023
Sinus en Drift presenteren een week aan culturele verdieping
FOUX
17 mei 2023
Defected maakt zijn debuut op het Thuishaven terrein
16 mei 2023
Apple TV gebruikt nieuwe single van Sunnery James & Ryan Marciano en Sofi Tukker
12 mei 2023
Festival De Achtertuin onthult volledige line-up
10 mei 2023
Koekwaus festival
Beleef festivals en concerten zonder gehoorschade!
Bevrijdingsfestival Brabant 2023 gaat door weer en wind
9 mei 2023
Brejcha aan voor een exclusieve en grootste Nederlandse solo show ooit
AOA2023 timetable is hier
5 mei 2023
Mixmag breidt uit naar Nederland en onthult haar eerste nummer
3 mei 2023
Draaimolen Festival 2023 Kondigt hele line-up aan
Soixante Neuf x Fellini
2 mei 2023
Dutch Valley Festival maakt mystery guest bekend
Programma Jera on Air 2023 compleet
TIKTAK Festival keert terug naar het Lloyd Multiplein in Rotterdam
Papi Chulo Beachfest verplaatst naar SilverDome Zoetermeer
The Bowl Amsterdam