Partyflock
 
­ Nederland

Apple TV gebruikt nieuwe single van Sunnery James & Ryan Marciano en Sofi Tukker

gepubliceerd door , op
Apple TV gebruikt nieuwe single van Sunnery James & Ryan Marciano en Sofi Tukker
16 mei 2023
Sunnery James & Ryan Marciano hebben de handen ineengeslagen met het het Amerikaanse duo SOFI TUKKER voor hun nieuwe single 'TROMPA'. Dit nummer wordt gebruikt in de campagne voor Apple TV's Season Pass voor de Major League Soccer, de hoogste Amerikaanse voetbalcompetitie welke exclusief te streamen is op het platform. De 30 seconden durende commercial werd op zaterdag 13 mei wereldwijd gelanceerd, en de single en bijbehorende muziekvideo komen op vrijdag 19 mei uit via Armada Music.

Link to Apple TV x Major League Soccer Ad

'TROMPA' is het ultieme zomer anthem dat de nationale saamhorigheid van Major League Soccer perfect weet te vatten. Het nummer beleefde zijn primeur tijdens een live-optreden op Coachella door SOFI TUKKER en werd al gedraaid door Sunnery James & Ryan Marciano op enkele van 's werelds grootste podia, waaronder Tomorrowland en Mysteryland. In de Apple TV x Major League Soccer advertentie worden fans meegesleept door de aanstekelijke groove van SOFI TUKKER en de kenmerkende sound van Sunnery James & Ryan Marciano, wat wereldwijd de spanning opbouwt voor de officiële release.

Over Sunnery James & Ryan Marciano
Met optredens op Sensation, Airbeat One, Tomorrowland, Creamfields en Mysteryland hebben Sunnery James & Ryan Marciano hun reputatie als iconen in de dancescene gevestigd. Met bijna twee decennia aan ervaring hebben ze als producers wereldwijd succes met hits als 'Savages' (meer dan 20 miljoen streams), 'Life After You' en 'Summer Thing' (met Dragonette, Cat Dealers en Bruno Martini). Ze ontwikkelen hun kenmerkende sound verder via hun eigen label SONO en reizen de wereld over met hun concept Sexy By Nature, dat wekelijks miljoenen dance-muziekfans bereikt met een eigen radioprogramma. Als headliners op 's werelds grootste festivals, zoals Tomorrowland, Ultra Europe en Balaton Sound, blijven de in Amsterdam gevestigde producers hun positie als een van de meest consistente en productieve house-acts waarmaken.

Over Sofi Tukker
Beste vrienden Sophie Hawley-Weld en Tucker Halpern genieten wereldwijd van een reputatie als de meest levendige, positieve en community-gedreven dance-muziekgroep die er is. In 2015 brachten ze hun debuutsingle "Drinkee" uit, die genomineerd werd voor een GRAMMY. Dit werd gevolgd door een tweede nominatie voor hun debuutalbum "Treehouse". Sindsdien hebben ze diverse gouden en platina platen behaald, verschillende nummer 1-hits gescoord, meer dan een miljard streams verzameld en hebben ze meegewerkt aan campagnes voor Apple ("Best Friend"), Peloton ("Purple Hat") en Smartwater ("Wet Tennis"). In 2023 zijn Tucker en Sophie ook het gezicht van kleurrijke G-Star Raw en Baboon to the Moon collecties, en eveneens van hun eigen kledingmerk, WET TENNIS. SOFI TUKKER heeft samengewerkt met artiesten over de hele wereld, zoals Amadou & Mariam, Mahmut Orhan, Bomba Estéreo en Pabllo Vittar. Hun veelzijdigheid als live-act zorgt ervoor dat ze grote evenementen vullen, uitverkochte headline-tours hebben op iconische locaties zoals Red Rocks, en terugkeren naar Las Vegas voor een DJ-residency. Hun meeslepende nieuwe live-show debuteerde op Coachella en wordt gevolgd door optredens op Governors Ball, Bonnaroo, Electric Forest, Lollapalooza, Osheaga en meer.