Partyflock
 
Nieuws · april 2019
Wie bij Soul denkt aan de seventies, wijde broeken, Aretha Franklin of Erykah Badu, loopt achter. Soul van nu klinkt nieuw, elektronisch en up-to-date. Op zondag 9 juni 2019 betreden drie smaakmakers het podium in Amsterdam.
Labyrinth Club returns to Music Dome for a second time. After a sold out edition with Amelie Lens last winter, they invited Pan-Pot to play at the massive dome below this football stadium.
909 Festival intiemer dan ooit
maandag 29 april 2019
Loveland is trots op 'klein broertje' 909 Festival dat door blijft ontwikkelen, maar toch altijd het kleinschalige blijft behouden. Op zaterdag 25 mei 2019 vindt in het Amsterdamse Bos de negende editie plaats, een editie die ondanks een nieuw toegevoegde derde area intiemer voelt dan ooit tevoren.
Tienduizenden bezoekers. 31 acts. 2 podia. 1 festival. SLAM! Koningsdag 2019 was aan! Vanaf de eerste acts op de twee podia ging het uitzinnige publiek los op de beats van ruim 30 acts en dj's.
Vandaag brengt Jebroer samen met Paul Elstak en Dr Phunk zijn nieuwe single 'Soldaat' uit. Het nummer is, in de aanloop naar 4 en 5 mei, een ode aan alle soldaten.
Nederlandse DJ en producer Bakermat heeft zojuist zijn nieuwste single 'Learn To Lose (feat. Alex Clare)' uitgebracht.
Eerste namen Appelsap 2019 bekend
donderdag 25 april 2019
Op zaterdag 10 augustus vindt in Flevopark Amsterdam de 19e editie van Appelsap plaats. Maleek Berry, Wilde Westen, Rimon, Flohio, Ares, Idaly, BenjiFlow, Snelle, Abstract en Colorful Soundsystem zijn de eerste tien namen die Appelsap heeft bekend gemaakt.
Met goedkeuring van de buurt kunnen bezoekers van Dancing in the Street voortaan een uur langer genieten van een afwisselend podiumprogramma. Het dansfeest kan net als in het verleden weer doorgaan tot 1:00 uur. Daarmee gaat een langgekoesterde wens van de organisatie in vervulling.
De zomer is in aantocht. Dit betekent ook dat het festivalseizoen van 2019 officieel is begonnen. Naast de ruime keuze aan festivals in Nederland & België, zijn ook de grote festivals in onder andere Duitsland en Hongarije in trek. Een dag, weekend of zelfs een week genieten van de beste artiesten, ultieme sfeer en gezelligheid met festivalbezoekers over de hele wereld. De perfecte invulling van deze zomervakantie!
Het 10 jarig bestaan van het tweedaagse dance
festival beloofd een groot spektakel te worden
SDE Kingsnight
dinsdag 23 april 2019
Aanstaande vrijdag 26 april is het weer koningsnacht. Op deze avond zal Schiedam Dance Event (SDE) weer een knallend feest verzorgen in Zaal Beatrix te Schiedam.
Wildebras Festival
dinsdag 23 april 2019
11 mei komen de leukste feesten uit Leiden samen op een prachtig stuk natuurgebied, de Klinkenbergerplas, voor een festivaldag vol beleving en saamhorigheid. Op het gloednieuwe festival van Vunzige Deuntjes, Nachtcollege, BLCKPRTY en Studio Disco staat voor ieder wat wils op het programma.
Altijd al willen weten hoe het is om DJ te zijn? De wereldberoemde DJ, momenteel nummer 17 in de DJ Mag top 100, en Tic Tac geven een aantal fans de geweldige kans om als VIP met hem mee te gaan naar te gekke gigs en festivals en geeft daarnaast een DJ-workshop in zijn eigen studio in België.
Het Aambos in Heerlen vormt in het weekend van Vaderdag het decor voor een nieuw familie-pop-festival. Het gratis toegankelijke Daddy Cool brengt op 15 en 16 juni nieuwe muziek-acts uit binnen- en buitenland. Het festival richt zich door de unieke sfeer van de plek, een keuze voor positieve, dansbare muziek van o.a. Jeangu Macrooy, Baloji, La Sra. Tomasa en Dvtch Norris en veel rand-animatie, zoals o.a. een speciaal kinderprogramma en silent disco, op een breed publiek, van jong tot oud. De organisatie is in handen van poppodium Nieuwe Nor.
Zsa Zsa Su
dinsdag 23 april 2019
Welcome to Zsa Zsa Su!
Europe's leading Caribbean/Eclectic event.
Sunglow kondigt alle namen aan
vrijdag 19 april 2019
Verdeeld over 3 stages zullen op 14 september zo'n 35 DJ's hun opwachting maken. Met headliners als Sefa, Paul Elstak, Tha Playah, Mark With A K en DJ Rob & MC Joe biedt het festival een breed programma voor liefhebbers van de hardere stijlen.
Het Nederlandse dj-duo Blasterjaxx brengt morgen opnieuw een track uit van het in juli te verschijnen album Perspective.
Na een fantastische tweede editie met blije mensen, heerlijke muziek, lekker eten enfijne danspassen is Jus D'Orange - Kingsday Festival Leiden in 2019 terug! Ook dit jaar wordt er flink uitgepakt met namen als DJ Paul Elstak, Chocolate Puma, Benny Rodrigues, Vato Gonzalez, Mr. Belt & Wezol, Erick E en The Flexican. Dit jaar wordt de tweede area gehost door Schuren bij de buren!
BRAAF Easter Festival
donderdag 18 april 2019
Zaterdag is het tijd voor BRAAF Easter Festival! Met een weercijfer 10 en een hele dikke line up is dit de beste kick off van het festival seizoen! Alan Fitzpatrick, SHDW & Obscure Shape, Klangkuenstler, ANOTR en vele andere komen hun kunstje doen.
Het wordt dus echt het eind van een tijdperk: de Rodenburg in Beesd moet dicht. De rechtbank wijst het verzoek van Club Rodenburg voor een voorlopige voorziening af. Dit betekent dat Club Rodenburg alsnog haar deuren voor 1 jaar moet sluiten.
De eerste namen van het gratis toegankelijke festival Breda Barst zijn bevestigd. Navarone, Warhola 🇧🇪, blackwave. 🇧🇪, Fata Boom, Bjørn Berge (NOR) en RUV staan op zaterdag 14 en zondag 15 september in het Valkenberg park.
Het Happinez festival is terug met een vijfde editie, dit jaar groter en feestelijker dan ooit. Nieuw dit jaar is het programma op zaterdagavond, een exclusief event vol muziek, dans, DJ's, magische rituelen en ceremonies.
Nadat in februari een groot deel van de line-up voor Lollapalooza Berlin 2019 bekend werd gemaakt, met onder meer Swedish House Mafia, Kings of Leon, Billie Eilish, Khalid, Twenty One Pilots, Underworld, Martin Garrix en Kraftklub, legt de organisatie vandaag de laatste hand aan het affiche.
Jongerenfestival We Are The Future wordt een all ages festival. Om de overgang naar alle leeftijden extra glans te geven, beloven organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events een line-up als nooit tevoren. We Are The Future vindt plaats op 12 juli in AFAS Live in Amsterdam.
Spice Girl Melanie C komt met Sink The Pink naar Milkshake Festival. Op zondag 28 juli brengen zij alle grote hits van The Spice Girls in een voor Nederland uniek optreden.
Aanstaande zaterdag zet Glow in the Dark de Maassilo weer op zijn kop met hun Easter Edition. De voetjes gaan tot minimaal 07:00 uur van de vloer met een closing special van Benny Rodrigues.
Hemeltjelief! Festival 2019
woensdag 17 april 2019
De lente is in volle gang! Dat betekent Hemelvaart, dat betekent Hemeltjelief! Festival. Met dit jaar voor het eerst geen dier in het thema, maar wel heel veel fantasie: Als een raket.
5 jaar geleden startte Defected labelbaas Simon Dunmore Glitterbox op Ibiza. Nu 5 jaar later is Glitterbox uitgegroeit tot één van de populairste feesten op Ibiza en ver daar buiten. Tijdens de zomer staat superclub Hï in Ibiza iedere zondag in het teken van de beste disco en kwaliteit (classic) house! Een avond vol glamour en hysterische acts met internationale allure.
Het Westerpark in Amsterdam is dit jaar voor de vierde keer het toneel van de langste Koningsdagviering van de stad. Met een breed scala aan (inter)nationale house- en techno-artiesten keert het Amsterdamse Cartel op 27 april terug naar de Westergasfabriek om zowel binnen, buiten, overdag als in de nacht ruim 5000 bezoekers te ontvangen.
Recordpoging vindt dit jaar plaats tijdens Kingsland Festival in Rotterdam
Heel goed nieuws voor alle speakerfreakers die van plan zijn om naar de eerste editie van Holy Shit te komen.
Age of Love wordt 11 jaar en viert dat met een knaleditie op 11 mei in Kunstencentrum Vooruit Gent. De focus ligt opnieuw op de early electronic scene met op het programma de beste retro muziek aller tijden. Op de affiche prijken maar liefst 10 (inter)nationale artiesten die zich aan een straf staaltje draaiwerk zullen wagen.
De Australische formatie Pendulum maakt zijn opwachting bij We Are Electric Weekender 2019, van vrijdag 5 juli tot en met zondag 7 juli op het groene Landgoed Velder in Boxtel.
Op Pinksterzondag 8 juni, van 13.00 tot 01.00 uur, staat het festivalterrein De Roost in Erp (bij Veghel) in het teken van het 7th Sunday Festival – The Seventh Symphony.
Voor de mensen denken dat B.I.T.C.H summer party al uitverkocht is, is er goed nieuws want het blijkt dat er nog 131 kaarten op jullie liggen te wachten! De online verkoop was binnen 2 dagen uitverkocht. Daarna namen de fysieke winkels het over.
Na een succesvolle eerste editie van Labyrinth Club in de Music Dome te Kerkrade is het tijd voor meer. Niemand minder dan het bekende Berlijnse techno dj-duo is de headliner van de tweede editie van het nieuwste event dat plaats zal vinden op vrijdag 3 mei.
Met deze laatste toevoegingen is het Vestrock programma compleet. Op Vestrock 2019 zijn meer dan 60 acts te zien, waaronder Nothing But Thieves, Kaiser Chiefs, Triggerfinger, White Lies, Bizzey, Frans Bauer, Gers Pardoel, Blaas of Glory, Davina Michelle, Navarone, Joost, Donnie, Merol en Mental Theo. Op de website is de volledige line up van Vestrock en Vestrock Junior te vinden. Bekijk tevens de trailer van de nieuwe namen voor Vestrock.
House Legends neemt RADION flink onder handen tijdens Koningsnacht. De naam van de
organisatie spreekt boekdelen. House zal centraal staan. De diverse vormen van het genre
zullen door de drie verschillende zalen van RADION te horen zijn. Hiervoor heeft House
Legends de lokale partijen Our Society en Unmute uitgenodigd. Verspreid over 3 ruimtes
zullen de organisaties met 16 DJs de kwalitatieve house scene van Amsterdam 8 uur lang
vertegenwoordigen.
Dance Valley viert als één van de langstlopende dance festivals ter wereld op 10 augustus haar 25e editie met David Guetta als belangrijkste gast. De befaamde, Franse dj stond zeven jaar geleden voor het laatst op een Nederlands festival en daardoor biedt Dance Valley haar publiek een unieke kans om aanwezig te zijn bij een show van één van de allergrootste dj's aller tijden.
Het liefst paraderen we deze zomer, al luisterend naar onze favoriete artiesten, over zoveel mogelijk festivalterreinen. Helaas wordt een dagje festival steeds duurder. De toegangsprijzen in zowel binnen- als buitenland stijgen ieder jaar weer een beetje en ook de festivalbiertjes worden er niet bepaald goedkoper op.
Dit jaar vindt Heaven Open Air voor de vijfde keer plaats op het P6 Terrein in Heerenveen. Het festival breidt uit naar twee dagen. De woensdagavond zal in het teken staan van de 90s & 00s met artiesten zoals 2 Unlimited & Mental Theo. De donderdag kan de bezoeker genieten van Heaven Open Air zoals men gewend is. Met als absolute headliner een 60 minuten durend liveoptreden van Nederlandse popprijs winnaar Ronnie Flex & Deuxperience.
Al enige tijd is bekent dat KoreCreations samen met Dual Resonators een evenement geven in Walhalla Deventer.
Om iedereen kennis te laten maken met ons geliefde genre Hardstyle, heeft Derailed Traxx de compilatie Hardstyle Hits in het leven geroepen. Alleen het beste van het beste en het hardste van het hardste is verdeeld over 2 CD's.
Ashanti, Dru Hill, Ja Rule en Ryan Leslie toegevoegd aan de spetterende line-up van Vestiville 2019
WiSH Outdoor presenteerde vandaag haar volledige line-up. Naast Guus Meeuwis, Kraantje Pappie en de exclusieve 25 years-set van Charly Lownoise & Mental Theo zijn onder andere B-Front, Crypsis, Davina Michelle, Hans Kazan (surprise act) en Sevn Alias toegevoegd aan de line-up van het festival dat plaatsvindt op 5, 6 en 7 juli in Beek en Donk. Eerder werden onder andere BLØF, Brennan Heart, De Jeugd van Tegenwoordig, Kris Kross Amsterdam, MAAN en Ran-D bekend gemaakt.
Alles Hier Is Tempo
woensdag 3 april 2019
Ravers, maak jullie borst maar nat. Op 17 mei vindt de eerste editie van Alles Hier is Tempo plaats: een snoeiharde avond waar we non-stop het gas erop houden met een selectie van de dikste uptempo en frenchcore artiesten.
The Grapevyne 90's & 00's RNB & HipHop' 'This is how we do it'! The Grapevyne brengt je wederom een onvervalste RNB & HipHop party met de beste classics.
The Grapevyne
woensdag 3 april 2019
'This is how we do it'! The Grapevyne brengt je wederom een onvervalste RNB & HipHop party met de beste classics. In drie zalen brengen we je een onvervalste r&b- en hiphopparty vol hits uit de 90's en '00's. Denk aan Teddy Riley's New Jack Swing, de hiphop van Yo! MTV Raps, de Bad Boy-periode, maar ook Justin Timberlake, Destiny's Child en de beats van The Neptunes en Timbaland!
Crazyland is alweer 2 weken geleden en nog steeds praten de mensen er over na. Met deze mooie aftermovie krijgen de mensen alweer zin in de volgende feesten. En al duurt dat nog even. de feesten zullen weer net zo leuk worden en gaan ook zeker ruim van te voren uitverkocht.
30 april 2019
Eerste Nederlandse optreden van Grammy-genomineerde Kali Uchis
29 april 2019
Techno venue below Dutch football stadium invites Pan-Pot for their second event
909 Festival intiemer dan ooit
28 april 2019
Tienduizenden uitzinnige bezoekers op Slam! koningsdag
26 april 2019
Jebroer kondigt nieuw album 'Jebroer4Life' aan met single 'Soldaat'
Bakermat komt met nieuwe zomerplaat 'Learn To Lose'
25 april 2019
Eerste namen Appelsap 2019 bekend
Uur erbij voor Dancing in the Street
Tips: Met de auto naar een festival
24 april 2019
Kraantje Pappie, Bizzey en Moksi op jubileum editie Stereo Sunday
23 april 2019
SDE Kingsnight
Wildebras Festival
Lost Frequencies neemt fans mee naar Ibiza
Aambos in Heerlen decor voor nieuw familiefestival Daddy Cool
Zsa Zsa Su
19 april 2019
Sunglow kondigt alle namen aan
Tienjarige zingt op nieuwe track Blasterjaxx
Jus D'Orange Kingsday Festival Leiden in 2019 terug
18 april 2019
BRAAF Easter Festival
Rechter oordeelt: Club Rodenburg in Beesd moet dicht
17 april 2019
Navarone, Warhola BE, blackwave. BE, Bjørn Berge (NOR) en meer op Breda Barst 2019
Happinez lanceert een exclusief dancefeest: The Ceremony
Rita Ora, Kungs, Marteria & Casper en meer maken line-up Lollapalooza Berlin compleet
We Are The Future Festival wordt all ages
Melanie C en Sink the Pink naar Milkshake festival
Deze pasen feest je tot minimaal 07:00 uur tijdens Glow in the Dark
Hemeltjelief! Festival 2019
16 april 2019
Ibiza fenomeen Glitterbox komt op tweede paasdag naar Paradiso
15 april 2019
Timetable bekend én laatste tickets voor 18-uurse Koningsdagmarathon bij de Westergasfabriek van Cartel en Westerunie
Gaat Kingsland Festival opnieuw het wereldrecord confetti schieten verbreken?
Holy Shit invites Out of Orbit soundsystem
Age Of Love viert 11e verjaardag met maar liefst 10 (inter)nationale artiesten in Kunstencentrum Vooruit op zaterdag 11 mei
12 april 2019
Pendulum naar We Are Electric Weekender
Dimitri Vegas & Like Mike naar 7th Sunday Festival
B.I.T.C.H Summer party de allerlaatste ronde met nog 131 kaarten te koop bij de fysieke voorverkoop winkels
11 april 2019
Labyrinth Club haalt groots DJ duo Pan-Pot uit Berlijn naar Music Dome.
Vestrock maakt programma compleet met 27 nieuwe namen waaronder Nervo en Nielson
RADION verandert in house tempel tijdens Koningsnacht
9 april 2019
David Guetta hoofdact 25e editie Dance Valley
De 40 populairste Europese festivals van 2019
Heaven Open Air breidt uit naar twee dagen
8 april 2019
KoreCreations slaat handen in één met Dual Resonators
5 april 2019
Hardstyle Hits is vanaf 29 maart in alle winkels/online stores
Vestiville onthult nieuwe namen voor 2019 line-up met gloednieuwe 'legends' stage
3 april 2019
Guus Meeuwis, Kraantje Pappie en Charly Lownoise & Mental Theo maken line-up WiSH Outdoor compleet
Alles Hier Is Tempo
The Grapevyne 90's & 00's RNB & HipHop
The Grapevyne
1 april 2019
Crazyland aftermovie is klaar! En deze is weer om van te smullen