Partyflock
 

Jus D'Orange Kingsday Festival Leiden in 2019 terug

gepubliceerd door , op
Jus D'Orange
6 november 2018
FeestJus D'Orange · Kingsday Festival
Datumzaterdag 27 april 2019
LocatieLammermarkt
Na een fantastische tweede editie met blije mensen, heerlijke muziek, lekker eten enfijne danspassen is Jus D'Orange - Kingsday Festival Leiden in 2019 terug! Ook dit jaar wordt er flink uitgepakt met namen als DJ Paul Elstak, Chocolate Puma, Benny Rodrigues, Vato Gonzalez, Mr. Belt & Wezol, Erick E en The Flexican. Dit jaar wordt de tweede area gehost door Schuren bij de buren!

Jus D'Orange is hét Koningsdagfestival van Leiden waarin grote (inter)nationaal bekende namen zullen worden aangevuld met talent van Leidse bodem om zo een gevarieerd programma aan te bieden met daarin voor ieder wat wils. Naast de muzikale line up heeft Jus D'Orange – Kingsday Festival Leiden ook een food area waar verschillende foodtrucks te vinden zijn. Met wat zon erbij heb je vervolgens de ideale ingrediënten om de verjaardag van onze Koning eens goed te vieren!

De locatie van Jus D'Orange – Kingsday Leiden is het Cultuurplein op de Lammermarkt in het hartje van Leiden. Kaartverkoop via: kingsdayfestivalleiden.nl