Partyflock
 
Nieuws · maart 2017
On_demand
vrijdag 31 maart 2017
On_demand is een nieuw en uniek clubconcept dat op zaterdag 15 april zijn Amsterdamse première in Sugarfactory gaat beleven.
De laatste naam die de line-up van Emporium Fairytales compleet maakt is niemand minder dan de Zweedse powerhouse Sebastian Ingrosso.
Xtra Large 8 april
donderdag 30 maart 2017
The Big Reunion van Xtra Large komt eraan! Nog ruim 1 week te gaan voordat iedereen los kan gaan in de mooie locatie The Box.
Willem's Fuifje
donderdag 30 maart 2017
Onze lieftallige Willem Alexander is bijna jarig en dat gaat team Fuifje uitgebreid vieren. Daarom vertrekt Fuifje dit keer dan ook naar een nog spectaculairdere locatie.
Vrijdag 12 mei, Club Panama Amsterdam kan de taart maar beter in bestelling hebben staan, want op 12 mei heeft DJ, producer en label eigenaar Sied van Riel alle reden voor een feestje.
Nachtclub Westerunie, gelegen naast de iconische gashouder op het internationaal geprezen Westergasfabriek te Amsterdam, bestaat dit jaar 10 jaar en inmiddles niet meer weg te denken uit de Amsterdamse clubscene.
Tot groot genoegen van liefhebbers van hiphop en R&B keert Encore Festival dit jaar op zaterdag 19 augustus terug naar de Amsterdamse NDSM-werf.
De betaalde Soundcloud-abonnementen Go- en Go+ zijn vanaf dinsdag ook voor Nederlandse gebruikers beschikbaar. De maandelijkse kosten voor de muziekstreamingdienst zijn daarbij respectievelijk 5,99 en 9,99 euro per maand.
Dance music veteran David Guetta has joined forces with rap royalty, Nicki Minaj and Lil Wayne, on 'Light My Body Up.'
In de zomer van 2017 wordt er in Rotterdam voor het eerst een grootschalig open air reggae festival georganiseerd. Dit muziekfestival vindt plaats op zondag 30 juli in Het Park (Euromastpark) in het centrum van Rotterdam.
Op veler verzoek is het eindelijk zover. Een nieuwe editie van één van de meest succesvolle en langstlopende dance classics events Going Back To My Roots op zondag 23 april in P60 Amstelveen.
Op zaterdag 8 april vindt de nieuwste editie van Wine, Dine & Dance plaats op het landgoed van De Wipselberg.
Op vrijdag 21 april 2017 viert Joska Duipmans a.k.a DJ Jaws zijn 20-jarig jubileum als DJ en tevens zijn verjaardag tijdens Shark Attack – 20 Years of DJ Jaws in The Mansion Arnhem.
xtrema Outdoor maakt vandaag op geheime maar openbare locatie in hartje Amsterdam haar line up bekend.
Op Pinksterzondag 4 juni 2017 is het na een succesvolle editie afgelopen jaar, tijd voor 7th Sunday Festival.
Op 26 april tovert Delft als vanouds de Markt om voor Oranjekoorts Koningsnacht. Dit jaar is het concept iets aangepast, daardoor ontstaat er ook ruimte voor jong DJ-talent.
Er kan weer een aantekening gemaakt worden op het prikbord, de gezamenlijke agenda of wat dan ook, want Metz doet weer een speciale 'Easter Sunday' tijdens de Grand Opening Opening van het strandseizoen op de Paaszondag van 16 april.
Xplosion 7
woensdag 22 maart 2017
Zaterdag 1 april 2017 is het dan eindelijk weer zover. Xplosion 7 zal dan losbarsten in De Cacaofabriek te Helmond. De rauwste sounds en de hardste kicks zullen dan weer door De Cacaofabriek vliegen.
Op zaterdag 12 augustus 2017 tovert Blijdorp Festival het Roel Langerakpark weer om tot een Rotterdams paradijs.
Project Sugar
woensdag 22 maart 2017
Op woensdag 26 april wordt het 3 jarig bestaan van Project Sugar royaal gevierd. Tijdens Koningsnacht laat Project Sugar zich van haar beste kant zien met een line-up om je vingers bij af te likken, gepresenteerd in een volledig omgebouwde Sugarfactory.
In Amsterdam is dit dj/producer duo allang een gevestigde naam, maar nu is het tijd voor Wonderface om zichzelf te introduceren aan de 196 andere landen en 4.416 steden in de wereld.
Pleasure island is in 2017 een festival om niet te missen. Na een reeks super edities de laatste jaren merkt de organisatie dat het festival helemaal terug is op de kaart.
Zojuist maakt organisator UDC de eerste namen van de mainstage programmering van Dutch Valley bekend.
31 maart is het weer zover na een succes volle eerste editie mocht er geen volgende editie ontbreken.
Sinds de eerste editie in 2009 groeide HardClassics uit tot een begrip. De oude garde hardstylers en de jonkies die willen proeven aan de hardstyle van toen, gaan goed samen tijdens de memorabele HC edities.
Drum & Bass trio Black Sun Empire zal op 31 maart het nieuwe album The Wrong Room uitbrengen op hun eigen label Blackout.
Voor alle Nederlandse muziekliefhebbers die denken te weten wat echte kwaliteit house is, jullie zijn van harte uitgenodigd om onderdeel te zijn van Roger Sanchez' Undr the Radr night in de Warehouse Elementenstraat in Amsterdam.
Jawel feestelijke lentekinders
woensdag 15 maart 2017
Een nieuwe lente dringt zich aan, ze heeft er zin in en wij ook.
Dus kruip uit je winternestje want het is tijd voor feest, tijd voor ons lentefeest!
Be bigger by Biggi on the beach
woensdag 15 maart 2017
Op 7 Mei 2017 keert BIGGI terug op het Bloemendaalse strand met dit keer een editie van zijn eigen concept: BE BIGGER!
In het Duitse Meppen zijn Nederlandse en Duitse politiemensen dinsdagochtend een megadiscotheek binnengevallen.
Five new tracks released for the first time alongside three recent anthems Collection spans their big room sound, electronic pop and more
STRP Biënnale 2017
maandag 13 maart 2017
Het programma van STRP Biënnale, van 24 maart tot 2 april in het Klokgebouw in Eindhoven, is rond. De zintuigen van mens en machine, Senses & Sensors, staan centraal op het grootste evenement voor creatieve technologie in Nederland.
Grammy Award-winning dance music icon Tiësto dropped his Miami Sunset remix of "On My Way" by Swiss DJ/producer, EDX.
In 2017 zwerft Expedition Festival naar een nieuwe bestemming. Het prachtige Kralingse Bos in Rotterdam is op 15 juli het expeditie-terrein.
Hardwell sluit zich asan bij de sterke lijst van headliners voor Electric Love 2017. Afgelopen jaar moest hij gemist worden vanwege onverenigbare planning, daarom zijn we dit jaar extra verheugd om hem dit jaar op het hoofdpodium te mogen presenteren!
White Moon The Indoor Festival
donderdag 9 maart 2017
Volgende week komt er weer een mooie editie van Full Moon – White Moon aan! 4 Super areas met topdj's, spectaculaire decoratie, geweldige led-, laser- en lichtshow, tipitenten en gave acts!
Als er een ding duidelijk is geworden deze week , dan is het wel dat iedereen erbij wil zijn 4 november 2017 ! Dan gaat het gebeuren! De organisatie bestaat dan 20 jaar en dat gaan we heel groot vieren!
Nederlandse dance act Crossnaders heeft een contract getekend bij Spinnin' Records. Het Brabantse trio bracht al verscheidene platen uit, en komt 17 maart met zijn eerste release onder deze platendeal, een samenwerking met de wereldberoemde Amerikaanse producer KSHMR, getiteld 'Back To Me'.
Reverze "Interconnected"
woensdag 8 maart 2017
Aanstaande zaterdag vindt de 12e editie van Belgisch grootste indoor Hard Dance event plaats in het Sportpaleis & Lotto Arena, Antwerpen. Hier lees je alles wat je moet weten over Reverze "Interconnected".
Het strandseizoen gaat weer van start. De tijd van sneeuw, ijs en hagel ligt gelukkig achter ons, het is nu tijd voor zand, zee en bovenal zon. Op donderdag 22 t/m zondag 25 juni keert Luminosity Beach Festival terug op het schitterende strand van Bloemendaal aan Zee bij Beachclub Fuel en Beachclub Vroeger.
Buma Award voor Afrojack
dinsdag 7 maart 2017
De vierde editie van het Buma Awards Gala is maandagavond afgetrapt met een Buma Award Internationaal voor dj Afrojack (Nick van de Wall) en componist Giorgio Tuinfort. Het duo won de prijs voor het nummer 'This One's for You'.
Op zaterdag 15 april (Paasweekend) is het alweer tijd voor de zesde festivaleditie van het hardste hardcorefestival van nu; Hardshock Festival! Naast de dikste line-up release ooit komt de organisatie nu ook naar buiten met de official trailer, informatie, een preview van het anthem én een update over de nieuwe CD!
Dedicated Outdoor
maandag 6 maart 2017
Dedicated gaat maar om één ding, namelijk de volledige overgave aan Hardstyle.
We maken het Bont
maandag 6 maart 2017
Confetti, vlaggetjes, opblaaskrokodillen, roltoeters & strandballen zijn de hoofdingrediënten van het nieuwe "Feel Good" dance event: BONT.
Op 25 maart is Inversion terug voor een spectaculaire tweede editie! Het hardste drum and bass feest van Amstelveen en omstreken neemt dit keer hun vrienden van NeurofunkGrid mee om P60 op z'n kop te zetten.
Broederliefde, De Jeugd van Tegenwoordig en De Staat zijn dit jaar de Ambassadeurs van de Vrijheid.
Op zaterdag 10 juni wordt het Rotterdamse Kralingse Bos omgetoverd tot festivalparadijs voor meer dan 10.000 danceliefhebbers.
Aanstaand weekend op 4 en 5 maart is Giel Beelen met zijn programma 3FM On Stage op Dancefair/Musicfair in de Jaarbeurs Utrecht.
Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere of gekke dresscodes. April staat in het teken van Pasen en Koningsdag, oftewel gegarandeerd feest . Bekijk dan hier de leukste feesten van april 2017:
31 maart 2017
On_demand
Sebastian Ingrosso sluit Emporium Fairytales af
30 maart 2017
Xtra Large 8 april
Willem's Fuifje
29 maart 2017
Sied van Riel presents Rielism night
Westerunie bestaat 10 jaar en viert dit zaterdag 1 april feestelijk met de eveneens jarige Click
28 maart 2017
Nieuwe namen Encore festival 2017
Soundcloud rolt betaalde muziekstreamingdienst uit in Nederland
26 maart 2017
David Guetta unveils new single 'light my body up' feat Nicki minaj & Lil Wayne
Eerste Open Air Reggae Festival In Euromastpark Rotterdam
De beste dance classics bij Going Back To My Roots
25 maart 2017
Exclusief 30+ feest met DJ Yves Eaux in landhuis De Wipselberg
DJ Jaws viert zijn DJ jubileum & birthday tijdens Shark Attack
24 maart 2017
Extrema Outdoor maakt line-up bekend
23 maart 2017
7th Sunday Festival presenteert line-up
DJ's strijden om plek op Koningsnacht Festival in Delft
22 maart 2017
Metz viert Pasen in Rockanje tijdens de Grand Opening van de strandedities bij Beachclub View
Xplosion 7
Blijdorp festival presenteert 'mega iglo' tijdens vierde editie
Project Sugar
Wonderface komt met nieuwe single 'On My Way'
21 maart 2017
Pleasure Island festival 2017 Trailer is af. De laatste 100 super early bird kaarten
20 maart 2017
Dutch valley maakt eerste namen mainstage bekend
18 maart 2017
Groningen mag zich weer achterlijk gedragen tijdens Achterlijke Herrie
17 maart 2017
Hardclassics on the beach gaat ook dit jaar weer gegarandeerd uitverkocht!
Black sun empire kondigt nieuw album The Wrong Room aan
16 maart 2017
Ferry Corsten neemt je mee op ontdekkingsreis met zijn nieuwe sci-fi concept album
15 maart 2017
Roger Sanchez presents Undr the Radr Night
Jawel feestelijke lentekinders
Be bigger by Biggi on the beach
14 maart 2017
Inval in Duitse megadisco 'Update'
Blasterjaxx's feature-length XX Files EP is here
13 maart 2017
STRP Biënnale 2017
Tiësto releases first track from ''on my way'' remix collection
10 maart 2017
Busta Rhymes headliner Expedition Festival
Boom! Electric Love presenteert nieuwe artisten
9 maart 2017
White Moon The Indoor Festival
Crazyland 20 jarig bestaan van deze organisatie zit in een week voorverkoop al op 65 % van de verkochte kaarten
8 maart 2017
Crossnaders tekent bij Spinnin' Records
Reverze "Interconnected"
Luminosity Beach Festival 10 Years Anniversary
7 maart 2017
Buma Award voor Afrojack
6 maart 2017
Hardshock Festival · Trailer, Anthem + CD Release
Dedicated Outdoor
We maken het Bont
4 maart 2017
De terugkeer van Inversion samen met NeurofunkGrid
3 maart 2017
Ambassadeurs van de Vrijheid 2017
Boothstock festival maakt (inter)nationale line-up bekend
2 maart 2017
Giel Beelen met Di-Rect en Laidback Luke bij 3FM On Stage op Dancefair/Musicfair
1 maart 2017
De leukste feestjes met een dresscode in april