Partyflock
 

De leukste feestjes met een dresscode in april

gepubliceerd door , op
De leukste feestjes met een dresscode in april
9 september 2015
Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere of gekke dresscodes. April staat in het teken van Pasen en Koningsdag, oftewel gegarandeerd feest . Bekijk dan hier de leukste feesten van april 2017:

Zaterdag 1 april Bora Bora Cityfestival Crazy Weekend
April is een maand vol met feestjes, maar als je echt voor een avond met een dresscode wil gaan, moet je naar Rodenburg in Beeds. Hier organiseert It's Showtime samen met Miss Melody: Bora Bora Cityfestival Crazy Weekend. De naam zegt het al: één en al gekkigheid. Dit zie je terug in de muziek aangezien deze avond zowel House, EDM, Progressive, Hardclassics en Trance gedraaid worden. De organisatie heeft drie verschillende area's vol met licht- en lasershows en andere show-entertainment voor je in petto. Voor deze avond is de dresscode verplicht. De kleuren die aangetrokken moeten worden zijn wit, blauw zwart of zilver. Een casual spijkerbroek is toegestaan, maar combineer deze wel met een opvallende witte blouse of chique, zwarte top. Verder mogen de accessoires zomers zijn, aangezien het thema festival is!

Zaterdag 1 april Hypnotica
Een ander te gek evenement met een dresscode op 1 april is Hypnotica. Tijdens Hypnotica tovert de organisatie Club Blu in Rotterdam om tot een caribisch paradijs. Het gevoel van een zwoele zomeravond moet merkbaar zijn. De avond varieert enorm in muziek en is daarom interessant voor een grote doelgroep. Tijdens Hypnotica wordt zowel Urban, House, Indie, Disco en, jawel, Hardcore gedraaid. Dus trek je oude vertrouwde Nike Air Max maar uit de kast. De dresscode is caribisch met een sexy touch. Voor de vrouwen betekent dit een jurkje of top in felle en opvallende kleuren. Verder mag er best wat bloot geshowt worden, het is ten slotte een zomerse zwoele avond. Voor de mannen is een zomers shirt of zomerse blouse genoeg voor deze dresscode. Om de outfit af te maken mogen opvallende accessoires gedragen worden.

Vrijdag 31 maart/ 2 april Woodstock Openingsweekender
De zomer staat weer voor de deur en dat betekent dat de bekende strandtenten van Nederland weer opengaan. De welbekende beachclub Woodstock bij Bloemendaal aan Zee trapt de zomer voor het eerst af met een weekender van drie dagen lang: Circus Woodstock & our Cabinet of Rarities. De sfeer en het thema is, zoals ze zelf zeggen, helemaal 'à la Woodstock'. Woodstock staat bekend om zijn hippe en alternatieve publiek, dus een juiste outfit mag dit weekend zeker niet ontbreken. Een zomerse outfit met een touch of circus. Personages die je bij je outfit in het achterhoofd moet houden zijn clowns, vintage, waarzegster en wilde beesten. Met andere woorden: wees alternatief en creatief in een mooie strandoutfit. Gelukkig is bij beachclub Woodstock 69 iedereen welkom en draait het vooral om de sfeer.

Zondag 16 april Boogie Nights
Het paasweekend is natuurlijk een perfect weekend om een feestje te pakken. Met tweede paasdag op maandag 16 april, kan makkelijk ook op zondag gefeest worden. Om even helemaal los te gaan op disco, house en andere vrolijke muziek is Boogie Nights in concertgebouw de Vereeniging in Nijmegen het perfecte feest. Erwin Peters bekend van Radio Veronica en Rob Spijker bekend van Slam fm zetten de boel op stelten en zullen de avond vullen met muziek uit de 70's, 80's en 90's. Met groepskaarten kun je Pasen met je familie of vrienden eens op een andere manier vieren. De dresscode is natuurlijk disco en jaren 70, 80 en 90. Dus haal je broek met wijde pijpen uit de kast, doe een afro pruik op en trek je gouden glitterjasje aan.

Donderdag 27 april Kingsland Festival
April staat natuurlijk niet alleen in het teken van Pasen, maar ook van Koningsdag. Dit jaar valt Koningsdag op een donderdag en dat betekent dus een extra dag feesten buiten het weekend om. Een zeer bekend feest op Koningsdag is natuurlijk Kingsland Festival. Deze feestelijke dag wordt gevuld met House, Hardstyle, Electic en Electro verdeeld over verschillende area's. De Line-up is zeker niet verkeerd en staat vol met grote namen als: Headhunterz, Yellow Claw, Afrojack en nog veel meer. Natuurlijk is de dresscode: Nederland en oranje. Denk aan oranje boa's, een oranje hoed of zonnebril, Nederlandse vlaggetjes op je gezicht gesmeerd en je afgetrapte sneakers in de kleuren rood, wit, blauw of oranje. Kingsland wordt in verschillende grote steden in Nederland gevierd. De steden zijn: Amsterdam, Oldenzaal, Maastricht, Groningen en 'S Hertogenbosch.