Partyflock
 
Nieuws · oktober 2017
Eén ding is zeker; als je 2018 spectaculair en onvergetelijk wilt inluiden dan moet je bij Flirterz.
Afgelopen weekend vond het allereerste outdoor Halloween festival van Nederland plaats in Rotterdam.
DJ duo Mightyfools is terug met een nieuwe knaller! Samen met de veelbesproken Bizzey, voormalig lid van Yellow Claw, droppen zij hun nieuwste tune 'Dansen'.
Kygo naar Ziggo Dome
maandag 30 oktober 2017
De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in Ziggo Dome, Amsterdam. Het concert maakt deel uit van zijn 'Kids In Love' tournee.
De Crazyland organisatie is heeeeel lang geleden begonnen om eigenwijs het nieuw jaar feest op nieuw jaars dag te vieren ( 2003 was de eerste keer ) en wat een succes was dat!
Op zaterdag 27 januari 2018 treden de absolute grootmachten der hardere stijlen ten tonele in het immense GelreDome te Arnhem. Zestien acts, vier formaties, één dome. Tijd om de namen bekend te maken! De selecties van Team Blue, Green, Yellow en Red maken zich op voor het grootste indoor event van b2s.
In 1992 waren we het begin van een nieuw era, nu zijn we uitgegroeid tot de hechtste community en hét hardcore festival van de lage landen.
6 t/m 8 april presenteert Rewire haar achtste editie in en rondom de binnenstad van Den Haag.
Er komt geen maximumprijs voor het doorverkopen van concertkaartjes. De Eerste Kamer heeft een initiatiefwet van SP en CDA verworpen waarin dat werd geregeld. Volgens de initiatiefnemers zou de 'tussenhandel' hooguit 120 procent voor een kaartje van een evenement mogen vragen. Als de koper toch meer in rekening wordt gebracht, zou hij het te veel betaalde kunnen terugvorderen.
Reverze "Essence of Eternity"
maandag 23 oktober 2017
Zaterdag 24 februari 2018 zal Reverze, Belgiës grootste indoor Harder Styles event, voor de 13e keer plaatsvinden in het Sportpaleis en de Lotto Arena te Antwerpen.
Voorafgaand aan zijn showcase in het 538DJ Hotel, kondigde de wereldberoemde dj aan dat hij de headliner is op 538Jingleball.
Salsa Breeze
vrijdag 20 oktober 2017
Op 5 november is het weer tijd voor Salsa Breeze; the best of Latin and Urban music in one dance party at
Beachclub Sunrise Aquabest.
Festival Mundial is genomineerd voor een UK Festival Award 2017 in de categorie Best Overseas Festival.
Release: 'More Than A Dream
vrijdag 20 oktober 2017
Vandaag gaat de track 'More Than A Dream' van Rät N FrikK en Ransom in release via ROQ 'N Rolla Music.
ADE was vorig jaar met 450 events op 140 locaties, met 2.200 artiesten en ruim 375.000 bezoekers de grootste editie ooit.
It's Showtime
donderdag 19 oktober 2017
Ben jij al klaar voor een avond vol entertainment, een knallende line-up en ben je eraan toe om eens echt in de watten gelegd te worden? Zorg dan dat je 11 november vrijhoudt!
Tropicalia
donderdag 19 oktober 2017
Zaterdag 11 november kunnen alle Latin liefhebbers losgaan tijdens de vijfde editie van Tropicalia! Dit jongste familielid van Salsa Breeze neemt je mee naar een tropische Latin-Caribbean party.
Het succes van de Reminder area met hardstyle van 2006 tot 2011 tijdens HardClassics on the Beach heeft ertoe geleid dat er een Reminder indoor editie komt.
De hele wereld over reizen, lekker plaatjes draaien en heel veel geld verdienen: voor veel mensen is dj-en een droomberoep. Maar steeds meer dj's durven ervoor uit te komen dat hun werk gepaard gaat met grote mentale problemen. Over dit taboe wordt dit jaar uitgebreid gesproken op de conferentie van het Amsterdam Dance Event.
Danceliefhebbers van over de hele wereld stromen de hoofdstad binnen voor het Amsterdam Dance Event (ADE), dat vanavond aftrapt en dat vijf dagen en nachten duurt.
De organisatie verwacht de komende dagen ruim 375.000 bezoekers: bijna het dubbele van de 200.000 van vijf jaar geleden, maar slechts 10.000 meer dan de afgelopen twee jaar.
Scantraxx: 15 Years of Hardstyle tells the story of the particular electronic dance music genre 'Hardstyle', which has grown from an underground Dutch movement to an international phenomenon in no less than 15 years.
Febo introduceert functionele snack
woensdag 18 oktober 2017
Limited edition bitterbal voor energieboost tussen het feesten door Vanaf vandaag tot en met 22 oktober slaat in onze hoofdstad weer de Amsterdam Dance Event gekte toe.
B.I.T.C.H had afgelopen oktober 2 edities. Dat kwam omdat editie 1 van zeven oktober al binnen enkele weken helemaal was uitverkocht.
Het aantal georganiseerde festivals zal dit jaar blijven groeien. Daarbij moeten we wel een kanttekening plaatsen: de groei in het aantal georganiseerde dancefestivals stagneerde in het derde kwartaal.
Classic Café
dinsdag 17 oktober 2017
Eind oktober is het feestweekend in Brothers en in het kader van het 20-jarig bestaan wordt Classic Café op vrijdag 27 oktober een speciale birthday edition!
De populairste dj's ter wereld verdienen niet het meeste geld. Vaak doen hun minder populaire collega's in Amerika het financieel beter.
Tiësto presents clublife in Breda
maandag 16 oktober 2017
Tijs Verwest, beter bekend als Tiësto, staat samen met support acts op vrijdag 22 december met zijnclublife show in de nieuwe evenementenlocatie Breepark in Breda.
Sinds vandaag heeft Club NL haar deuren heropend. De iconische club huist al bijna 18 jaar aan de Nieuwezijds Voorburgwal 169.
Toyland Halloween Party
vrijdag 13 oktober 2017
Deze Halloween maakt Pennywise kennis met Barbie en komt Chucky buitenspelen. Het speelgoed uit je kindertijd komt namelijk wrede wraak nemen tijdens Toyland!
Op 13 oktober presenteert DJ Hardwell volume 8 van de wereldwijd succesvolle compilatie-serie 'Hardwell presents Revealed'.
Vandaag gaat het verzamelalbum 'Jebroer Presents Paranoia' in release. Hierop zijn drie gloednieuwe tracks van Jebroer te vinden, namelijk 'Motjo' (geproduceerd door Dias & Begani), 'Adrenaline' featuring Dutch Movement & Outsiders en 'After de After' met Lady Bee.
We Are Hardstyle
vrijdag 13 oktober 2017
Kerstmis is een jaarlijks ritueel wat massaal gevierd wordt, gezellig met je familie of met je vrienden uitgebreid eten totdat je erbij neer valt!
Iets meer dan 10 jaar na de oprichting van het ticketingbedrijf Paylogic, krijgt het een geheel nieuw uiterlijk. De rebranding van Paylogic wordt tijdens het Amsterdam Dance Event uit de doeken gedaan.
Festival Generator Amsterdam
donderdag 12 oktober 2017
Tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) organiseert Generator in hun Auditorium een bijzondere serie Q&A's met een selectie van gecureerde labels uit Amsterdam & Rotterdam.
Het Rotterdamse Modular bestaat 5 jaar. Om dit te vieren pakt de organisatie groot uit in de Maassilo met onder andere Ben Klock, Bicep en Kobosil op het affiche.
In 3Doc: #DJ volgt de camera Bram Fidder, een jonge veelbelovende dj uit de Amsterdamse undergroundscene.
Op vrijdag 29 september kwam Ferry Corsten zijn nieuwe single 'Waiting' uit, met gastvocalen van singer-songwriter Niels Geusebroek.
Online muziekwinkel Bax Music is op zoek naar bands, singer-songwriters, producers en DJ's die zich verder willen ontwikkelen. Door een video van een performance in te sturen, maken ze kans op een goed gevuld prijzenpakket, waaronder opnametijd in een professionele studio en 3000 euro shoptegoed.
Softwarebedrijf Verve is vanaf vandaag actief in Nederland. De Engelse startup ontwikkelt toonaangevende software voor ambassadeursprogramma's binnen de evenementenbranche.
Tiësto is een van de dj's die in november zal draaien op een benefietconcert voor de slachtoffers van de schietpartij in Las Vegas.
B.I.T.C.H was een heerlijk feest. De verbeteringen zijn erg gewaardeerd door het publiek. In onze besloten groep op Facebook was iedereen vol lof over alles. En daar doen we het voor. Daarom namens onze organisatie; iedereen heel erg bedankt voor de ultieme sfeer!
Hardcore Reunion
maandag 9 oktober 2017
Op zaterdag 14 oktober zal IJsselstein zoals vanouds weer eens schudden op haar grondvesten.
Madness
maandag 9 oktober 2017
De Victorie in Alkmaar opent op 11 november de deuren voor madness, wat maar één ding betekent: de nodige waanzin, confetti, ballonnen en één grote muzikale ratjetoe van hardere stijlen.
Eerst namen bekend
donderdag 5 oktober 2017
Op zaterdag 25 november presenteert WE ARE ELECTRIC een speciale elrow editie in het Eindhovense Klokgebouw.
Panama Amsterdam presenteert Amsterdam Dance Event programma van wereldniveau!

Met 8 evenementen waarbij ruim tienduizend feestgangers de populaire club in Amsterdam zullen bezoeken zorgt Panama Amsterdam ook dit jaar weer voor een spectaculair programma tijdens het Amsterdam Dance Event.
Na diverse uitverkochte editie's zet het meest beruchte feest der nostalgie de stijgende lijn voort.
Nederlandse topacts Chef'Special, Lil' Kleine, Boef, Roxeanne Hazes en Lucas & Steve maken dit jaar kans op de felbegeerde award voor Best Dutch Act tijdens de MTV EMA 2017, dat maakt Viacom-zender MTV vandaag bekend.
May your sweaters be ugly & bright: Geen stijve overhemden, geen strakke jurkjes die niet op hun plek blijven zitten en al zeker geen hakken.
Op vrijdag 3 november staat niemand minder dan 'Grammy-award-winning' rap superstar Nelly live in The Box Amsterdam.
Laidback Luke keert wederom terug met zijn 'Kung Fu Class' tijdens de hectische ADE week.
31 oktober 2017
Vier jouw New Year's Eve op Flirterz in The BOX Amsterdam
Halloween is groots gevierd in Rotterdam
30 oktober 2017
Nederlands dj-duo Mightyfools en rapper/songwriter Bizzey gaan 'Dansen'
Kygo naar Ziggo Dome
27 oktober 2017
Booming New Year komt er aan! Line up om van te smullen! Wees er op tijd bij
25 oktober 2017
b2s maakt line-up Hard Bass 2018 bekend
25 jaar Hardcore - 25 jaar Thunderdome (album)
Rewire maakt eerste artiesten voor 2018 festival bekend
Eerste Kamer verwerpt maximumprijs doorverkoop concertkaarten
23 oktober 2017
Reverze "Essence of Eternity"
Afrojack headliner 538Jingleball 2017
20 oktober 2017
Salsa Breeze
Festival Mundial genomineerd voor UK Festival Award 2017
Release: 'More Than A Dream
19 oktober 2017
Millennials dragen het Amsterdam Dance Event
It's Showtime
Tropicalia
HardClassics presents Reminder hardstyle 2006/2011
18 oktober 2017
'De dj voelt zich een soort God, maar de crash komt daarna'
ADE trekt weer volle zalen, maar toch is de rek uit de Nederlandse dance
Now available Scantraxx: 15 Years of Hardstyle (documentary)
Febo introduceert functionele snack
17 oktober 2017
B.I.T.C.H voorverkoop begint dinsdag 17 oktober om 16:00 uur. Wees er snel bij. Aftermovie klaar
Minder dancefestivals in het derde kwartaal
Classic Café
16 oktober 2017
Populairste dj's verdienen niet het meest
Tiësto presents clublife in Breda
13 oktober 2017
Iconische Club NL heropent met vernieuwde look
Toyland Halloween Party
Twee nieuwe Hardwell tracks op 'Hardwell Presents Revealed Volume 8'
Drie nieuwe Jebroer tracks op 'Jebroer Presents Paranoia' verzamelalbum
We Are Hardstyle
12 oktober 2017
Paylogic presenteert tijdens ADE nieuw logo en website
Festival Generator Amsterdam
Modular 5 Year Anniversary in de Maassilo
3doc: dj over de maakbare wereldvan de eenzame dj Bram Fidder
11 oktober 2017
Ferry Corsten en Niels Geusebroek bundelen krachten op nieuwe single 'Waiting'
10 oktober 2017
Bax Music organiseert muzikanten-wedstrijd We support your stage
Verve haalt 18,5 miljoen op en integreert met Paylogic
Tiësto draait op benefietconcert slachtoffers Las Vegas
B.I.T.C.H 7 oktober was een mega succes zaterdag. Aanstaande zaterdag nog een kans
9 oktober 2017
Hardcore Reunion
Madness
5 oktober 2017
Eerst namen bekend
Panama Amsterdam presenteert Amsterdam Dance Event programma van wereldniveau
Barbapapa heeft een angstaanjagende keuze gemaakt
4 oktober 2017
Chef'Special, Lil' Kleine, Boef, Roxeanne Hazes en Lucas & Steve strijden voor MTV EMA 2017
Kerstbal Festival keert terug naar het Berlijnplein
3 oktober 2017
Amerikaanse rapper Nelly op vrijdag 3 november in The Box Amsterdam.
2 oktober 2017
Niets Laidback Aan Luke tijdens ADE