Partyflock
 
Nieuws · maart 2013
Steam Music Network presenteert de elektronische muziek nacht Beat Palace Club in Canvas Amsterdam, op 6 april 2013. Alwaar optreden de lokale Amsterdamse held Mike Ravelli, de pionier van de old-school Dutch Techno Alexander Koning en Amsterdams rijzende ster Alex Thomson.
Picture this... zaterdag 20 juli, het Amsterdamse Bos. Een strakblauwe hemel, gezellige mensen om je heen. Een biertje in je hand, wijntje mag ook. Een mooi ingedeeld en prachtig versierd terrein, nergens wachtrijen. En op de meeslepende melodieën van 's werelds meest gewilde artiesten op trancegebied kruisen blikken elkaar en is er weer dat vertrouwde mooie familiegevoel dat Electronic Family zo kenmerkt!
Er staat een nieuw Amsterdams festival op de agenda: Amsterdam Live On Stage! Het Amsterdamse Bos zal op 31 mei 2013 ruimte bieden voor een avondvullend programma vol zomerse live acts!
Afgelopen donderdag is alweer de 3e aflevering van de XXlerator Show verschenen. Alle edities zijn nu ook voor het eerst ook op iTunes gratis te downloaden. Het betekende deze week direct een nr. 1 notering in de iTunes Podcast hitlijst voor de XXlerator podcast, nog vóór die van Hardwell en Tiësto.
The Flexican wordt niet vervolgd voor het veelbesproken opstootje met de politie in Eindhoven als hij 1500 euro betaalt aan de Stichting tegen zinloos geweld. Het Openbaar Ministerie (OM) in Den Bosch heeft dat vrijdag bekendgemaakt.
90's No Limits
vrijdag 29 maart 2013
Focus Events brengt in 2013 voor de derde maal het ultieme jaren '90 gevoel terug naar Bergen op Zoom met 90's No Limits! Op zaterdag 11 mei gaat op evenemententerrein De De Boulevard te Bergen op Zoom wederom 'het dak eraf'. Net als tijdens de voorgaande edities zal in de grote festivaltent geen muziekstijl uit de jaren 90 achterwege blijven.
Het Amsterdamse festival A Day at the Park maakt haar programma bekend. Het festival dat op zaterdag 13 juli in het Amsterdamse Bos wordt gehouden, presenteert een breed scala aan toonaangevende en spraakmakende artiesten. Verdeeld over vier area's wordt een zomers geluid gebracht door artiesten van internationale allure. Meest opvallende namen deze zesde editie zijn die van het Duitse duo Booka Shade, Chicago house-legende Derrick Carter, de uit Engeland afkomstige Ben 'What I might do' Pearce en het Noorse duo Todd Terje & Lindstrøm.
Aanstaande zondag is het zover, dan zal voor het eerst in de geschiedenis de Harders Plaza volledig in het teken staan van de hardere stijlen. Verdeeld over vier area's gevuld met raw hardstyle, hardstyle, freestyle en Hardcore artiesten gaat het dak eraf zondag! Check hier de laatste info die jij als bezoeker moet weten.
VDL
donderdag 28 maart 2013
De SFFRMKRS vonden het tijd voor een onvervalste pure clubavond. Zo'n avond waar liefhebbers samenkomen voor fijne muziek, boogiemovements en een gezellige tijd! Zo'n avond waarbij house weer eens de onbetwiste aanvoerder van de dansvloer is. Ssjawel,...ze doen een avondje voor de liefhebbers.
KNIP
woensdag 27 maart 2013
In deze KNIP kun je virtueel stappen in de verbouwde Brothers, check je waar onze fotografen zullen rondhangen komend weekend en wat betreft filmpjes zie je het volgende: voor haar abdicatie wil Beatrix nog even wat zeggen tegen het publiek en bepaalde veiligheidsinstructies voor vliegreizen kijk je wel!
Kreeft & Popcorn
woensdag 27 maart 2013
Vrijdagavond 12 april 2013 wordt het Atrium omgetoverd voor de vrijdagmiddagborrel Kreeft & Popcorn van 19:00 – 02:00 uur. Voor de eerste keer vindt er een vrijdagmiddagborrel plaats in het Atrium van het stadhuis van Den Haag.
Het is zoals Showtek ooit al zei: 'I live for the weekend, I live for hardstyles, I live for hardstyle baby!' En zo is het! De dikste beats, vibes en scheurende bassen vindt je toch wel bij hardstyle, of niet dan? En als het dan ook nog eens raw hardstyle is, kan het alleen maar zwaar beukend genieten zijn. Zaterdag 13 april kan iedereen weer bij Crystal Venue terecht voor de broodnodige (over)dosis raw hardstyle bij Inception. En dat voor maar €10! Geen dealer die daar tegenop kan.
Draai maar vast warm, want dansen zul je bij Sunnery James & Ryan Marciano. Of bij één van de andere artiesten die speciaal voor jou naar Dance Valley komen op 3 augustus aanstaande. Zoek je favoriete helden in de nieuwe line-up!
De voorverkoop loopt hard van Royal Splash. Veel harder dan normaal, want de organisatie zit al aan 80% van zijn kaarten! Royal Splash is uniek, Royal Splash is speciaal. Nu na zoveel jaar weet iedereen dat het een uniek feest is dat maar één keer per jaar terugkomt.
Voor de negende editie van Emporium tekent het duo Showtek voor het officiële house anthem en Coone voor het officiële hardstyle anthem van Emporium 2013. Op zaterdag 25 mei zullen beide acts centraal staan tijdens het kleurrijke en inspirerende Emporium – Colours of India. Beluister hier de tracks.
Line-up Sensation bekend
maandag 25 maart 2013
De wereldpremière van Sensation 'Into the Wild' biedt een mix van Nederlandse en internationale top dj's. Van eigen bodem staan Nicky Romero, Fedde le Grand en het duo Sunnery James en Ryan Marciano achter de draaitafels. De Britse Nic Fanciulli en Mark Knight maken samen met Sensation icoon Mr. White de line-up compleet.
Eden Rave · The Reunion
maandag 25 maart 2013
Twintig jaar na de allereerste Eden Rave ooit komen exact dezelfde Guides to Eden van destijds weer bijeen. Aanstaande zaterdag wordt er tijdens Eden Rave - The Reunion : 1993-2013 teruggekeken op twintig jaar hardcore, met alle klappers en bijna vergeten muzikale pareltjes van toen.
R&B All Stars
zondag 24 maart 2013
Zaterdag 6 april komt eindelijk op groot verzoek R&B All Stars naar Rotterdam en wel naar de Factory 010, boven de Maassilo. Het concept dat al voor volle zalen zorgde in Amsterdam, Utrecht, Groningen en Helmond komt zaterdag 6 april naar Rotterdam.
Dordrecht kan zich opmaken voor een feestelijke Koniginnedag. Het populaire jongerenevenement Dancetour kan definitief doorgang hebben nu de politieinzet is gegarandeerd. De organisatie verkeerde lange tijd in onzekerheid na aankondiging van de inhuldiging van Koning WillemAlexander.
Yes! Met dank aan de burgervader van Amersfoort kan de Nachtbrigade tijdens Koninginnenacht alle ingrediënten voor een Bijzonder Epische Avond weer uit de kast trekken. Tijdens deze allerlaatste editie van BEA wordt de karakteristieke zeepfabriek wederom omgetoverd tot een ware feestfabriek.
Op 18 en 19 mei zal voor de tweede keer het Transformatorhuis in Amsterdam omgetoverd worden tot een spectaculair trance decor waarbij de industriële sfeer van deze prachtige locatie een groot onderdeel van de entourage is. Een locatie gelegen op het Westergasterrein waar twee dagen lang alles in het teken staat van trance, trance en nog eens trance!
Namasté
donderdag 21 maart 2013
Op 14 april 2013 rolt Namasté haar rode loper uit voor de Grand Opening van haar nieuwe, maandelijkse Welcome Home cyclus in Club Lite te Amsterdam; Een knooppunt van inspirerende stromingen, dat elke tweede zondag van de maand omgetoverd wordt tot een muzikale huiskamer met een cultureel behang.
'Tilburg, better lock your doors because we're coming to your town!' De 013 is gewaarschuwd, want Gunz for Hire geeft op 18 mei 2013 het startschot voor een eigen, intieme tour door Nederland. Codenaam: 'The Resistance', missie: totale vernietiging.
Eindelijk vindt er 5 mei een echt bevrijdingsfestival plaats op Amsterdamse bodem, Vrijland Festival genaamd. Na de succesvolle lancering afgelopen februari, onthullen organisatoren Cartel Amsterdam en Amsterdam Roest nu de complete programmering, met een verrassende line-up vol (inter)nationale artiesten en kunstzinnige acts.
Sorry heren, maar gratis entree voor dit geweldige feest geldt alleen voor de dames! Wat er zeker toe zal bijdragen dat het aanstaande zaterdag gewoon een zwaar knallend zooitje wordt met allemaal top-dj's in de hardcore die van begin tot eind zullen draaien ter ere van de gigant onder de giganten: Bass-D.
Volgende maand bestaat de Amsterdamse Sugar Factory maar liefst acht jaar en dat kunnen ze niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Het weekend van 5 tot en met 7 april wordt dan ook omgedoopt tot een eersteklas verjaardagsmarathon. Er wordt een speciale programmering opengetrokken met nationaal en internationaal muziektalent, waarbij iedereen - van clubgangende nachtvlinders tot radicale huismuissen - zijn hart kan ophalen.
Future Focus Night #2
maandag 18 maart 2013
Op vrijdag 5 april 2013 vieren het label Future Focus Recordings en artiestenmanagement Future Focus Bookings hun tweejarige bestaan onder de noemer Future Focus Night. In de hoofdstedelijke Escape zijn de intiemste zalen gereserveerd – Lounge en Studio – om het trancemerk en de artiestenstal weer eens uitgebreid in het zonlicht te zetten.
Zaterdag 20 april is het weer zo ver, de Oldschool Gangsters zijn terug om hun thuisbasis Rotterdam voor één nacht terug te brengen naar Vroegah! Het verbouwde Waterfront Rotterdam vormt het perfecte decor (underground en toch classy) voor een avondje nostalgie. Deze editie wil 'De Capo di tutti Capi' op veler verzoek gebruik maken van beide zalen; een early rave zaal met enkele grondleggers van de hardere sound en de Oldschool Classics zaal.
Op 28 maart host de Red Bull Studio Amsterdam een workshop met één van de meest illustere namen in de hedendaags house- en technoscene: Henrik Schwarz. Het evenement is een initiatief van de Red Bull Music Academy, de prestigieuze rondreizende workshop voor dj's en producers die in mei in New York zijn vijftienjarig jubileum viert.
Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen of de namen om je vingers bij af te likken vliegen je om de oren alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Strictly Techno kan natuurlijk niet achterblijven en komt op 15 maart dan ook met een artiest die met recht toch wel een van de grootste smaakmakers van de afgelopen Strictly Techno seizoenen genoemd mag worden.
Hardstyle is groter dan ooit. Vanuit de ondergrond ontstaan er tevens nieuwe substromingen. Raw hardstyle is zo'n stroming. Op 23 maart aanstaande brengt jouw Takens enkele van de beste raw hardstyle specialisten naar Balkbrug voor een avondje ongegeneerd raggen tijdens het fonkelnieuwe concept 'Raw Night'. Niks geen lieflijke melodietjes en zoetsappige vocalen, fuck that! 23 Maart aanstaande staat voor het beste dat raw hardstyle momenteel te bieden heeft. Welke dj's staan er die dag voor je klaar?
KNIP
woensdag 13 maart 2013
Een nieuwe editie van de KNIP! Trimbos vertelt je meer over de invloed van xtc/speed op je nieren, er is weer een foto van de week, je kunt weer foto's checken om de eer van de week op te strijken in de Ontdek je plekje quiz en ook check je weer een aantal filmpjes waaronder: wakker worden was nog nooit zo grappig....voor ons!
Op zondag 5 mei gaat er een groot dance-festival plaatsvinden waarmee de dance weer terugkeert op deze legendarische dag in Zwolle. Zwolle staat bekend om het grootste bevrijdingsfestival van Nederland maar met de komst van het nieuwe outdoor dance-festival, 'Dance4Liberation', op het parkeerterrein bij de IJsselhallen, wordt er nog groter uitgepakt dan ooit.
Keep It Sexy & Sophisticated. Stijlvol, met klasse en respect voor haar omgeving baant ze zich een weg door de menigte. Ze zoekt hem en hij zal haar vinden. Terwijl de muziek haar spanning vertaalt begroet ze bekenden en schuift ze aan de bar om een slokje moed te bestellen. Nog voor ze de hoop wil opgeven wordt er op haar schouder getikt. 'Gefeliciteerd' klinkt er zachtjes en voldaan draait ze zich om. De avond kan beginnen!
Eindelijk is het zover, deze zondag 17 maart opent de grootste Beachclub van Europa weer haar deuren. Iedereen zit hier al maanden op te wachten en eindelijk is het zover. Ook dit jaar is er weer vastgehouden aan de traditie en trapt NopeisDope samen met Beachclub Vroeger het seizoen af in locatie die wederom is bekroond met de Nightlife award voor beste Beachclub.
Deze zaterdag is er weer een bijzondere editie van Bizarre Festival in The Sand! Zoals men al op de vorige edities zijn gewend van Bizarre wordt de hele Sand omgetoverd tot een ware speelparadijs voor alle liefhebbers. The Sand is niet meer terug te herkennen. Dit maakt Bizarre ook zo speciaal.
De strandpaviljoens zijn alweer in sneltreinvaart opgebouwd om de eerste gasten te ontvangen, de openingsfeesten worden aangekondigd en de eerste zonnestralen zijn gespot! Het kriebelt weer om languit op het strand te genieten van de zomer en de zon, in goed gezelschap, waarbij het glas wordt geheven in het licht van de ondergaande en opkomende zon.....
Voor het zesjarig bestaan van de radioshow HEY! Music op Fresh FM begeeft de host zich op nieuw grondgebied: AIR Amsterdam. Na twee succesvolle edities in de WesterUnie gaat HEY! Muzik deze keer de AIR volledig op zijn kop zetten.
Op zaterdag 30 maart 2013 zal Zuid Nederland voor het eerst kennis maken met een nieuw concept in de hardere house stijlen. Midden in het centrum van Europa bij de drie landen regio België, Duitsland en Nederland zal het Mecc in Maastricht het decor zijn van de eerste editie van het concept Madnezz! Een mooie afsluiter van het winterseizoen, want in deze nacht zal ook de zomertijd ingaan en zal de klok een uurtje vooruit worden gezet.
Deze keer schuift SlapFunk Records aan tafel aan. Ze zijn al meer dan een jaar een begrip in Amsterdam en nu is het tijd om Slapfunk kennis te laten maken met Leiden. Nadat residents Mess & Vork stokbrood en kruidenboter hebben geserveerd gaan Larry de Kat, Samuel Deep & Anil Aras de hele avond de dikste platen in de genre house & techno serveren.
Salinas dé beachhappening van het jaar komt dit jaar weer terug naar Beachclub Vroeger. Met de opzwepende muziek van residents Miss Melody en Abel Ramos, en de DJ's Jose de Mara (Privilege Ibiza) en Michael Mendoza al vastgelegd laat het zien een feest van hoge kwaliteit te zijn! Lees snel verder hoe jij kans kunt maken op VIP-tickets, een CD én een meet & greet met een internationale dj!
Ook dit jaar presenteert Amsterdam Open Air weer een ijzersterke line-up, die het Amsterdamse nachtleven afspiegelt. Zoals voorgaande succesvolle edities worden de vier hoofdpodia gehost door Apenkooi, Carnivale, Format en Girls Love DJs.
Na een zinderende indoor-editie van Hardclassics in februari kunnen de liefhebbers zich opmaken voor de zomer! Beachclub Vroeger viert dit jaar het vijfjarig bestaan van Hardclassics on the Beach. Free2party, de organisatie achter de fenomenale Hardclassics evenementen, is alweer maanden bezig om er zaterdag 13 juli weer een onvergetelijke editie van te maken.
Op zaterdag 25 mei verandert Recreatiegebied De Berendonck in Wijchen in een unieke wereld, gebaseerd op het kleurrijke en inspirerende India. Met de Taj Mahal, Bollywood, heilige figuren als Ganesha en Shiva, de Maharadja's, de heilige rivier Ganges, de diversiteit aan religies en spiritualiteit en natuurlijk het mystieke Kamasutra biedt India een prachtig en kleurrijke basis voor een adembenemende setting en prachtige decors.
Ground Zero Festival keert dit jaar terug op zaterdag 31 augustus. Zoals het hoort, vindt ook in 2013 het rauwste festival van de harde stijlen in de nacht plaats op Area Bussloo! Na een uitverkochte editie van 2012 presenteren UDC Events en Multigroove dit jaar met trots het enige nachtfestival van Nederland, vuriger en ruiger dan ooit: 'Ground Zero Festival 2013 – Night Fire'
KNIP
woensdag 6 maart 2013
Weer een verse KNIP! Het Trimbos leert je meer over ether, voor de viral moet je deze week wel even de tijd hebben, ook leer je hoe je je haar moet krullen.....of niet!
Met het succesvolle House in Harmony Festival eind vorig jaar nog vers in het geheugen wordt het weer tijd dat House the 90s van zich laat horen. In het paasweekend op zaterdag 30 april aanstaande strijkt House the 90s neer in Drachten voor een samenwerking met organisatie J-Creative.
Dancetour start in Arnhem
maandag 4 maart 2013
Pasen komt eraan en dat betekent maar één ding; het Dancetourseizoen begint weer! Na één jaar op de Groene Rivier keert Dancetour weer terug naar de Stadsblokken. Op tweede Paasdag, maandag 1 april, draaien de beste dj's en grootste talenten van 13:00 uur tot 21:00 uur op Dancetour Arnhem.
DJ/producers Kid Vicious en D-wayne hebben 'de beste zanger van Nederland' Jan Dulles (leadzanger van 3JS) weten te strikken voor hun nieuwe coproductie 'Turn Your Lights On'. Het is de eerste keer dat Dulles een uitstapje maakt naar het elektronische dansmuziek genre.
Local Warriors
zaterdag 2 maart 2013
De derde editie van Local Warriors staat alweer in de planning. Ditmaal op zaterdag 16 maart 2013 in 't Patronaat Zalencentrum Haarlem. Voor het eerst naar Local Warriors? Nog niet zeker van wat je kan verwachten? Een aantal begrippen om je verder op weg te helpen: extravert chicks, moshpit dudes, music nerds, warfaced audience, twerk out booties.
30 maart 2013
Beat Palace Club vormt perfecte symbiose techno en visual arts
29 maart 2013
Electronic Family brengt programma vol variatie
Amsterdamse bos maakt plaats voor nieuw festival
XXlerator Podcast nu ook op iTunes
Flexican betaalt aan stichting na opstootje
90's No Limits
28 maart 2013
Gevarieerd programma op A Day at the Park
Restylerz Indoor Festival timetable en laatste informatie
VDL
27 maart 2013
KNIP
Kreeft & Popcorn
26 maart 2013
Ze lusten je rauw · Inception komt eraan
My first Dance Valley voor Sunnery James & Ryan Marciano
25 maart 2013
Met nog drie weken te gaan kondigt Royal Splash een special act aan
Showtek en Coone maken anthems Emporium 2013
Line-up Sensation bekend
Eden Rave · The Reunion
24 maart 2013
R&B All Stars
Groen licht voor Dancetour op Koniginnedag
22 maart 2013
Amersfoort beleeft laatste Koninginnenacht met TaBeA
Quest4Trance line-up, trailer en 15% korting op je hotelovernachting
21 maart 2013
Namasté
20 maart 2013
Gunz for Hire: 'The Resistance' in 013 Tilburg
Complete programma eerste editie Vrijland Festival bekend
19 maart 2013
Zaterdag Hardcore Slam: Bass-D's 40th B-day
Sugarfactory bestaat acht jaar en viert feest
18 maart 2013
Future Focus Night #2
15 maart 2013
Oldschool Gangsters zaterdag 20 april in Waterfront R'dam
Red Bull Music Academy session met Henrik Schwarz
14 maart 2013
Strictly Techno presents Tommy Four Seven
Zaterdag 23 maart Raw Night part 1 with B-Front, Titan, Solutio & the I's and more
13 maart 2013
KNIP
Dance weer terug op 5 mei in Zwolle
KISS viert driejarig bestaan met earlybirds voor €7
12 maart 2013
2013 Official Grand Opening Beach Club Vroeger & NopeisDope
Bijzondere acts op Bizarre deze zaterdag in The Sand!
11 maart 2013
Klaar voor je zomerflirt van het jaar?
HEY Muzik viert zesjarig bestaan vrijdag in AIR
Madnezz · Pure unstoppable raw power
10 maart 2013
Avondeten terug met nieuwe editie
9 maart 2013
Salinas is back bij Beachclub Vroeger
8 maart 2013
Amsterdam Open Air onthult line-up
Extra early birdy tickets HardClassics on the Beach beschikbaar
Matrixx presenteert line-up Emporium
7 maart 2013
Ground Zero Festival zet de nacht in vuur en vlam
6 maart 2013
KNIP
5 maart 2013
House the 90s in het voorjaar weer terug
4 maart 2013
Dancetour start in Arnhem
Jan Dulles (3JS) maakt muzikaal uitstapje naar dance
2 maart 2013
Local Warriors