Partyflock
 
­ Nederland

90's No Limits

gepubliceerd door , op
90's No Limits!
18 december 2012
Focus Events brengt in 2013 voor de derde maal het ultieme jaren '90 gevoel terug naar Bergen op Zoom met 90's No Limits! Op zaterdag 11 mei gaat op evenemententerrein De De Boulevard te Bergen op Zoom wederom 'het dak eraf'. Net als tijdens de voorgaande edities zal in de grote festivaltent geen muziekstijl uit de jaren 90 achterwege blijven.

Bekijk nu de trailer:



Dit jaar zorgen de Vengaboys voor de nodige aha-momenten. De Party Animals doen daar nog een schepje bovenop en op veler verzoek keren de 2 Brothers on the 4th Floor voor de 2ekeer terug naar het festivalterrein aan De De Boulevard.

De avond wordt tot een feest gemaakt door de heren van de Veronica DJ tour. Voor, ná en tussen de acts door vermaken ze het publiek met de meest uiteenlopende klassiekers uit de nineties. Van de Hermes House Band tot Usher. Van Toy-box tot Bryan Adams. Alles komt voorbij!

De Vengaboys scoorden wereldwijd hit na hit in de tweede helft van de jaren negentig. Ze zijn hiermee één van de meest succesvolle Nederlandse act uit dit decennium. De combinatie van foute maar aanstekelijke nummers waren de basis van het succes. Iedereen kan de hits als: 'We like to party', 'Boom, boom, boom' meezingen.

2 Brothers on the 4th Floor behoeven geen verdere uitleg. Ze bliezen het dak eraf tijdens de 1eeditie in van 90's No Limits in 2011 en komen dat graag wéér doen. Hun typische sound van nummers als 'Black Or White', 'Dreams' en 'Come Take My Hand' doen veel mensen terugdenken aan die goede oude tijd! Een tijd waarin de top 40 aangevoerd werd met eurodance. Van dance-acts die meestal bestonden uit een zangeres en een rapper. Desray en D'rock van 2 Brothers on the 4th Floor waren er één van.

De Party Animals zijn fout maar hun muziek is geniaal. Producers Flamman & Abraxas scoorden hit na hit met hun project de Party Animals. Dankzij de Party Animals werd happy hardcore bekend en geliefd bij het grote publiek. En terecht, want de tracks zijn lekker toegankelijk en opzwepend! Dus trek 11 mei je aussie uit de kast, want deze heren gaan een feestje bouwen!

Als afsluiter van de avond heeft Focus Events gekozen voor één van die andere vroege vogels uit de housescene in Nederland. De nog altijd even gekke – komt ie dan hè! – The The Darkraver! Steve Sweet a.k.a The The Darkraver was één van de eerste in het legendarische Parkzicht in Rotterdam. Steve neemt je mee naar de bruisende zomeravonden aan de Spaanse kust. Waar hij in de zomer rockte in clubs in Salou en Llorret de Mar. Hij is nog steeds een graag geziene gast op talloze festivals en dance-feesten. En in mei in Bergen op Zoom om ook de derde editie van 90's No Limits tot een knallend einde te brengen!

De totale programmering:
Live: Vengaboys
The The Darkraver
Live: 2 Brothers on the 4th Floor
Live: Party Animals
Radio Veronica DJ Tour

90's No Limits vindt zaterdag 11 mei 2013 plaats op festivalterrein De De Boulevard in Bergen op Zoom. Het terrein is toegankelijk vanaf 19.30u en sluit haar deuren om 01.00u.

Bestel nu je tickets online via koop tickets of bij 1 van de 400 landelijke Primera Stores. Tickets kosten 19,- euro. VIPtickets 35,- euro (ex fee). VIPticket is inclusief een eigen VIPdeck dicht bij het podium, een eigen bar, een welkomstdrankje en hapjes gedurende de avond.

Nieuw dit jaar is de pendelbusdienst die rijdt vanuit meerdere plaatsen in de omgeving. Tickets hiervoor zijn alleen online en in combinatie met een entreeticket verkrijgbaar via koop tickets. Meer informatie over de busroutes en haltes en tickets is onderstaand te vinden, op de nieuwe website: www.90snolimits.nl.