Partyflock
 
Nieuws · november 2012
Escape pakt uit in december
vrijdag 30 november 2012
2012 Was een mooi jaar en november was helemaal een mooie maand want Escape viel opnieuw in de prijzen. Bij de Nightlife Awards werd Escape uitgeroepen tot populairste club van West Nederland! Het vizier is nu gericht op december, met een nieuwe Femmes Fatales, dikke Brainwash edities en een klapper van een NYE party, één van de grootste feesten van Amsterdam!
Hakkûhgat 2013
vrijdag 30 november 2012
Als het jaar op zijn einde loopt, lopen de mensen in het zuiden langzaamaan al warm voor het grootste volksfeest van Nederland: Carnaval! Traditiegetrouw vindt op de carnavalszaterdag, op 9 februari 2013, ook dit jaar weer Hakkûhgat plaats.
Na een geslaagde editie van Beach Party Bloemendaal XXL op 27 oktober, keert Beach Party Bloemendaal op 2 februari 2013 weer terug, XXXL edition wel te verstaan. Nadat de vorige editie met 4000 partypeople uitverkocht was, besloot de organisatie grootser aan te pakken. Er is nu beschikking over zeven area's.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 28 november 2012
In de viral komen de Angry Birds tot leven, je krijgt een versiertip voor in de sportschool, er is weer eens een anekdote, Trimbos behandelt de gevolgen van drugsgebruik op geluksbeleving en we zien een hele gemene, enge maar toch ook grappige verborgen cameragrap.
De helden van Baskerville nodigen dit jaar nog één keer de tofste namen uit voor Disco Biscuits. De line-up van de december editie bestaat naast Baskerville uit de internationale topper Congorock, het BNR TRAX paradepaardje: Rogier en de Nederlandse knallers Nobody Beats The Drum.
Op dinsdag 25 december is het tijd om de rode loper en dansvloer te rocken van de compleet verbouwde club Corso in Rotterdam, in stijl uiteraard! Bereid je voor op een onvergetelijke avond.
2 Februari zullen beide zalen in The Sand in Amsterdam gevuld zijn met trance. De eerste namen zijn reeds bekend gemaakt en nu zijn ze compleet!
Blast from the Past
dinsdag 27 november 2012
De laatste editie van Blast From The Past ligt alweer een tijdje achter ons dus is BFTP er weer. Helemaal terug van weggeweest om Sittard weer te laten knallen. Ook deze keer gaat BFTP weer met jullie terug in de tijd.
Dub Tribe
maandag 26 november 2012
Volgens de Maya's is het einde van de wereld nabij. De Maya-kalender voorspelde dat er 21 december 2012 een einde komt aan de wereld zoals wij hem op dit moment kennen en dat kan kloppen!
NRG Indoor
maandag 26 november 2012
Op 29 december zal NRG VIBE een spectaculaire show gaan neerzetten waar men een heel jaar over zal gaan napraten. Gevestigde en nieuwe namen in the scene zullen dat dan ook gaan schitteren op muzikaal gebied.
Dirty Dutch Aftershock
maandag 26 november 2012
Met de eerste Dirty Dutch editie in de Ziggo Dome nog vers in de geheugen maakt Dirty Dutch een tweede, niet voor de hand liggende stap. Op zaterdag 23 februari keert Dirty Dutch Aftershock terug in de Heineken Music Hall. De vraag naar een Dirty Dutch editie in de Heineken Music Hall bleef aanhouden waardoor er uiteindelijk toch besloten is om Dirty Dutch Aftershock terug te laten komen.
Afrojack krijgt Zilveren Harp
zaterdag 24 november 2012
Een compleet verraste dj Afrojack (25) heeft een Zilveren Harp in ontvangst mogen nemen.
Dat maakt RTL Boulevard vrijdag bekend."Ik had het nooit verwacht", reageerde Afrojack, die in het echt Nick van de Wall heet . "Het is een extra push, dat je door je eigen land gerespecteerd wordt om nog harder door te gaan."
Het begint koud en donker te worden, iedereen is al bezig met het voorbereiden van de feestdagen. Echter is het nog geen tijd om te accepteren dat het echt winter is, maar gelukkig is er nog een moment om er even tussenuit te knijpen. Op vrijdag 30 november organiseert Rekorder namelijk 'Gone Fishing' in AIR.
Darko Esser's Balans keert op vrijdag 22 februari terug in Melkweg bij klinch met als grote eye-catcher de Spaanse techno legende Oscar Mulero. Techno met veel Mediterraan temperament, donker als de nacht, contrastrijk en zelfs warmbloedig. En dat maar liefst drie uur lang!
Op zaterdag 25 mei 2013 verandert recreatieterrein De Berendonck bij Nijmegen voor alweer de negende keer in een compleet andere wereld tijdens een nieuwe editie van Emporium. Hoewel het festivalseizoen nog ver weg is, kun je binnenkort al verzekerd zijn van jouw Emporium ticket. Op zaterdag 1 december start de officiële voorverkoop met een exclusieve actieweek op Radio 538!
The Ultimate Classics Collection
woensdag 21 november 2012
Zaterdag 8 december is het tijd om een vlucht naar het glorierijke verleden te maken en opnieuw die extase te voelen die je toen al in vervoering bracht en je voorgoed aan de house en trance muziek verslaafd maakte. Geen slap aftreksel maar 'the real thing' met de dj's die toen al de toon zetten en nu nog steeds precies weten hoe ze jou lekker in je vel kunnen laten zitten.
Volledige line-up Xtra Large
woensdag 21 november 2012
Full Moon het mooie feest van Nachtboetiek en The White Night was afgelopen weekend weer geweldig. Het megaspektakel was sensationeel en iedereen heeft er erg van genoten. Bij deze willen de organisaties iedereen hiervoor bedanken! Het feest Full Moon was wederom een groots succes, dankzij jullie.
Met een nieuwe editie van BKJN Events vs Partyraiser in het voorruitzicht, belooft ook 2013 weer een perfect hardcore-jaar te worden. Traditiegetrouw zal dan ook alles uit de kast getrokken worden om samen met de vele duizenden fans hiervoor het perfecte startsein te kunnen geven!
Latin Lovers op Kerstavond in Anno
dinsdag 20 november 2012
Wederom komen ze naar Anno Almere en wel op Kerstavond: Latin Lovers On Tour! De exclusieve locatie Anno zal deze nacht alweer dé place to be zijn met een warme latin jungle waar de palmbomen letterlijk en figuurlijk uit de dansvloer omhoog zullen knallen en de vlinders rond zullen vliegen met een tikkeltje oogverblindende kerstdecoratie!
Genomineerden 538Jingleball bekend
dinsdag 20 november 2012
De genomineerden van de allergrootste awardparty van Nederland, '538JingleBall', zijn bekend! Op zaterdag 22 december reikt 538, in samenwerking met Windows 8, in tien verschillende categorieën awards uit aan Nederlandse artiesten, sporters en personality's. De afgelopen weken hebben de 538-fans de genomineerden gekozen via 538jingleball.nl
Op zaterdag 1 december 2012 vindt de nieuwe editie van Mysterious plaats in de Maassilo in Rotterdam. Precies één jaar geleden ging dit succesconcept hier van start en is niet meer weg te denken uit de Nederlandse partyscene. Dit moet gevierd worden en daarom is deze editie omgedoopt tot Mysterious '1 Year Anniversary'!
Na een snoeiharde editie vorig jaar december is Limburgs hardste feestje met de feestdagen weer terug, dit jaar met twee zalen! Dit betekent twee keer een snoeiharde line-up, twee keer een zaal met headliners die het geluid tot het uiterste testen, en twee keer zo veel beukshit – Baco's & Beukshit x Double the Beukshit!
Op 12 januari zal het hardstyle evenement Euphoria traditioneel de 013 Tilburg vullen met de vetste beats. Verschillende nationale en internationale grootheden binnen de scene en getalenteerde nieuwkomers komen tot in de kleine uurtjes hun sound ten gehore brengen.
WTF? Dance4Life
zondag 18 november 2012
'WTF? dance4life!' wordt mede mogelijk gemaakt met de steun van Air, een van de grootste en mooiste clubs van Amsterdam aan het Rembrandtplein. Ook Sensation, al jaren trouwe partner van dance4life, steunt de avond, evenals GirlsLoveDJs, niet alleen de grootste, maar ook populairste party crew van Nederland.
Diverse artiesten zullen tijdens 'Wtf? dance4life!' belangeloos hun tunes laten horen!
Wat doe jij dit jaar met de Kerst? Nou, Latin Lovers weet het wel! Wat dacht je van een extra en zeer speciale editie op Tweede Kerstdag (woensdag 26 december) in de tofste locatie in Hoek van Holland: Strandclub Danz?
Zaterdag 8 december, als iedereen zijn dakpannen weer enigszins recht heeft gelegd, de kleffe pepernoten, uitgeharde schuimpjes en overrijpe mandarijntjes achter de koelkast en tv vandaan heeft weten te vissen en onze beschimmelde kindervriend en zijn overijverig legertje schoorsteenvegers al lang en breed weer met hun blote staf aan de Spaanse Costa's liggen, opent de Amsterdamse The Sand haar deuren voor het échte 'heerlijk avondje'...
Snorro feest met je snor!
zaterdag 17 november 2012
Het zal toch zeker geen toeval zijn, het debuut van Snorro in de maand november. Of moeten we zeggen 'Movember'? De gehele maand staat al in het teken van de snor en dit nieuwe concept doet er nog eens een schepje bovenop. De Winkel van Sinkel in Utrecht is bij uitstek dé perfecte locatie voor een avondje vol snorretjes. Zijn jullie er klaar voor?
Vier Kerstavond in Rockanje met Metz
zaterdag 17 november 2012
Net als vorig jaar komt Metz ook dit jaar op kerstavond, maandag 24 december 2012, naar het strand van Rockanje. Deze avond opent Strandclub View net als iedere zomer zijn deuren voor Metz en deze keer met een heerlijke Kersteditie.
Zijn je handen en voeten aan het jeuken om een avond te beuken? Na een succesvolle eerste editie tijdens ADE, bundelen twee van 's werelds meest bekende en invloedrijke hardcore-labels - PRSPCT en The Third Movement - wederom hun krachten voor een tweede editie van Damnation.
Afgelopen weekend vierde Vato Gonzalez het vijfjarig bestaan van zijn concept Dirty House in Nijmegen. Het succes van dit evenement heeft hem doen besluiten er nog een tweede editie achteraan te plakken en ditmaal extra groots uit te pakken! Op zaterdag 8 december strijkt Dirty House neer in Studio A12 / Brothers Festival Dome te Bunnik.
Bright is de nieuwe clubavond van Poppodium EKKO in Utrecht. Bright laat als antwoord op vaak donkere dubstep- en techno-avonden een aantal frisse geluiden op een laagdrempelige manier samenkomen.
Storm · The Industrial Revelation
woensdag 14 november 2012
Er is Storm op komst. Van slepende noise tot keiharde tekno, Storm staat voor een duistere nacht piepen, beuken en kraken. Van 120 BPM rhytmic industrial tot 220 BPM hardcore: op Storm wordt het in een opbouwende lijn aan elkaar geregen.
Crushed
dinsdag 13 november 2012
Na een lange periode van rust in Eindhoven gaat het dan toch weer gebeuren, een maandelijks hardcore evenement in Eindhoven. Dit op een plaats met een rijk hardcore-verleden. Heel lang geleden stond hier namelijk de roemruchte discotheek Trance, waar hardcore de boventoon voerde. Tegenwoordig heet deze locatie de De Stunt.
In een keiharde strijd tegen kanker zetten fondsen zoals het KWF en KiKa zich dagelijks in om genezing en zorg te bewerkstelligen. Financiële en zorggerichte steun is nog steeds hard nodig en zo gaat het gevecht tegen kanker onvermoeibaar verder. Jms Events en Stichting Riddim dragen hier samen met jou dan ook graag een steentje aan bij.
Tommy Debie, beter bekend als dj Da Boy Tommy, raakte afgelopen weekend betrokken bij een zwaar verkeersongeval in Nieuwpoort. De man verloor aan een afrit op de E40 de controle over zijn wagen en belandde tegen een verlichtingspaal. De MUG (Mobiele Urgentie Groep, red.) kwam ter plekke en reanimeerde hem een half uur lang. Daarna werd hij overgevlogen naar het AZ in Brugge, waar hij nog steeds in een kunstmatige coma ligt.
Op 26 januari 2013 zal het Paard in den Haag het theater zijn van de hardste beving ooit gemeten in Nederland. Maak je klaar voor Legend; The Begin of a new Era.
Na meer dan acht jaar verliest Frankfurt zijn spectaculaire en internationaal vermaarde club CocoonClub. In de afgelopen drie maanden heeft men getracht het tij te keren, maar een faillissement kon niet voorkomen worden. Dus zijn nu alle medewerkers, gasten en vrienden uitgenodigd voor de 'Last Dance', die op vrijdag de 30e november plaats zal vinden.
Na uitverkochte edities in de WesterUnie, op het strand, tijdens de waanzinnige ADE Deep House Special en een nog komende uitverkochte editie in de Melkweg, sluit Straf_Werk het jaar af met de Deep House Closing 2012. Dertien uur lang feest met zeventien artiesten, vier areas, grote international atcs.
Beat Repeat
donderdag 8 november 2012
Sommige mensen leren het nooit af en daar houdt Pand14 van! Zaterdag 17 november vindt hier voor de tweede keer het acid-oldskool feest Beat Repeat plaats.
Als er afgelopen zaterdag medailles zouden zijn uitgedeeld aan evenementen, zou NopeisDope een gouden plak hebben behaald voor de XL 'Bigger, Better, Bolder editie in Maassilo Rotterdam. In vijf bijzondere area's werd er geschiedenis geschreven en nu kijkt iedereen weer uit naar de volgende editie.
Volgende week zaterdag barst Beatloverz 'The Rise of the Fallen' weer los in het Sportpaleis van Ahoy. Deze arena waar geen geluidslimieten gelden, zal van 22:00 uur tot 07:30 uur het decor zijn van vele unieke muzikale battles. Alle Golden Vip tickets en Silver tickets zijn helemaal uitverkocht. De enige tickets welke nog verkrijgbaar zijn, zijn de reguliere tickets a 39 euro ex fee.
Voor het eerst in haar funky geschiedenis viert Hed Kandi New Year's Eve in Amsterdam. In de tot Hed Kandi paradijs omgebouwde fabriekshal 'Convention Factory', waar tijdens het ADE de DJmag top 100 werd gehouden, luiden 3.000 classy clubbers het nieuwe jaar in stijl in.
Op zaterdag 24 november presenteert Unomodo de volgende editie van We all love 80's & 90's in Panama. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangekleed Panama!
De Lichtfabriek in Haarlem is opvallend actief . Het eindejaar staat weer vol geprogrammeerd met een zeer gevarieerd cultureel en feestelijk programma. Opvallend binnen deze programmering is het evenement van vrijdag 16 november. De Lichtfabriek organiseert in samenwerking met Interlab Music een onvervalste VrijMiBo luisterend naar de titel: Kreeft & Popcorn.
Timetable Hellbound
maandag 5 november 2012
Het moment waarop de Hardcore Republic zal zegevieren is bijna daar. Naarmate de duivelse datum 10-11-12 nadert rukken de hardcore-broeders op uit alle hoeken van het land, maar ook uit België, Duitsland en Frankrijk. Met nog een paar dagen te gaan presenteert Multigroove de tot de tanden gewapende timetable van Hellbound – Hardcore Republic.
Club r_AW
zondag 4 november 2012
De temperaturen zakken zo langzamerhand naar winterse waarden, maar voor 24 november duiden de voorspellingen op een plaatselijke hittegolf in Amstelveen. The Third Movement neemt die avond met grof geschut inname van de P60 voor de laatste Club r_AW van 2012.
X-Qlusive Wildstylez
vrijdag 2 november 2012
Op 19 januari 2013 is de Heineken Music Hall wederom de setting voor een nieuwe editie van X-Qlusive. Host van de avond is één van de meest succesvolle hardstyle dj-producers, en Q-dance vond de tijd rijp voor een eigen evenement: X-Qlusive Wildstylez.
Sugar Factory staat al jaren bekend als een van de meest toegankelijke, vrijzinnige en 'attitude-free' uitgaanslocaties in Amsterdam. Dat Sugar Factory de gay scene breed omarmt, daar is de club trots op. En terecht. Daarom staan vanaf november verschillende avonden - twee maanden lang - in het teken van gay-minded partying en travestie.
Super Loesoe redt jouw nacht
vrijdag 2 november 2012
In tijden van drukte en stress is er nog maar één iemand die ons uit de dagelijkse routine kan trekken. Niemand minder natuurlijk dan Super Loesoe! Wat kun je deze keer verwachten? Naast uiteraard weer een gezonde portie deephouse & garage, de topzoete Loesoe-drankjes en de gekkigheid op de dansvloer, mag iedereen zijn / haar favoriete held spelen in het avontuur dat Loesoe heet.
Metz NYE
vrijdag 2 november 2012
Mooier kan de overgang van 2012 naar 2013 niet verlopen, want op deze avond is het Metz gelukt om de twee absolute toppers van het afgelopen Metz jaar samen te brengen op de NYE - Welcome 2013 Edition. DJ Rae zal op deze avond een speciale 2 uur set draaien en samen met haar zul je het 24.00 uur moment gaan beleven.
30 november 2012
Escape pakt uit in december
Hakkûhgat 2013
29 november 2012
Early bird verkoop Beach Party Bloemendaal van start
28 november 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Disco Biscuits brengt wederom grote namen naar Patronaat
Black Tie Christmas Party met Sunnery James & Ryan Marciano
27 november 2012
Trance Nation maakt line-up area 2 bekend
Blast from the Past
26 november 2012
Dub Tribe
NRG Indoor
Dirty Dutch Aftershock
24 november 2012
Afrojack krijgt Zilveren Harp
23 november 2012
Rekorder vist op vrijdag 30 november bepaald niet achter het muzikale net
22 november 2012
Balans februari terug in de Melkweg met Oscar Mulero
21 november 2012
Emporium 2013 start kaartverkoop met actieweek op Radio 538
The Ultimate Classics Collection
Volledige line-up Xtra Large
20 november 2012
BKJN vs Partyraiser 2013 line-up release
Latin Lovers op Kerstavond in Anno
Genomineerden 538Jingleball bekend
19 november 2012
Aanstaande zaterdag Mysterious 1 year anniversary @ Maassilo
Baco's & Beukshit keert dubbel zo hard terug
Euphoria keert ook in 2013 terug in de 013 Tilburg
18 november 2012
WTF? Dance4Life
Latin Lovers tweede Kerstdag in Hoek van Holland
17 november 2012
Sinterklaasje strooit Freestyle Maniacs tickets
Snorro feest met je snor!
Vier Kerstavond in Rockanje met Metz
16 november 2012
Vanavond PRSPCT, The Third Movement & Sugarfactory present Damnation
Vato Gonzalez pakt groots uit met Dirty House XL
15 november 2012
Decembereditie Bright met Bondax en Audio Culture
14 november 2012
Storm · The Industrial Revelation
13 november 2012
Crushed
Jms Events & Stichting Riddim presenteren Apologize 2
12 november 2012
Da Boy Tommy in coma na verkeersongeval
Hardcore keert na lange tijd terug in Paard van Troje
Cocoon Club eind deze maand definitief dicht
9 november 2012
Straf_werk sluit dit jaar af met Deep House Closing 2012
8 november 2012
Beat Repeat
NopeisDope 'Episode Gold' 17 november in Patronaat Haarlem
7 november 2012
Beatloverz Golden VIP en Silver tickets uitverkocht
The world's biggest Hed Kandi NYE in Amsterdam
5 november 2012
We all love '80's & '90's in Panama*
Haarlem verrijkt met nieuwe VrijMiBo
Timetable Hellbound
4 november 2012
Club r_AW
2 november 2012
X-Qlusive Wildstylez
Gay-minded partying in nachtclub Sugarfactory
Super Loesoe redt jouw nacht
Metz NYE