Partyflock
 

Escape pakt uit in december

gepubliceerd door , op
2012 Was een mooi jaar en november was helemaal een mooie maand want Escape viel opnieuw in de prijzen. Bij de Nightlife Awards werd Escape uitgeroepen tot populairste club van West Nederland! Het vizier is nu gericht op december, met een nieuwe Femmes Fatales, dikke Brainwash edities en een klapper van een NYE party, één van de grootste feesten van Amsterdam!

Nightlife Awards
Vorig jaar werd Escape tijdens de Nightlife Awards uitgeroepen tot beste club van Nederland! Ook dit jaar scoorde Escape hoog op zowel het Youngvotes onderzoek als via de publieksstemmen waardoor het op dinsdag 6 november in de Matrixx te Nijmegen werd uitgeroepen tot populairste club van West Nederland. Escape bedankt haar trouwe en uitbundige publiek voor het stemmen!

Brainwash
Bij Amsterdams meest populaire zaterdagavond zit je er elke zaterdag warmpjes bij. En om vast in de stemming te komen heeft Raymundo een fijne mix gemaakt die je vast thuis of in de auto op weg naar Escape kan beluisteren:



Zaterdag 1 december zijn er de hot grooves van Brothers in the Booth, Paul Sparkes en Raymundo. MC Choral en Wurtz (deLux zaal) zijn er ook bij. De zaterdag erop nodigt Raymundo T'amore uit achter de decks. Saxy Mr S. en MC Pryme zorgen voor support en Martino Rosso host de deLux zaal. 15 december staan East & Young, Georgio Schultz, Costar en Raymundo klaar om te rocken terwijl Danney Canova de deLux zaal host met eclectic.

Zaterdag 22 december gaan Frederik Abas en Raymundo back2back, aangemoedigd door Saxy Mr S. en MC Choral. Danney Canova dropt de plaatjes in Escape deLux. Zaterdag 29 december heeft Raymundo naast Miss Bunty en Danney Canova, Firebeatz uitgenodigd, het duo dat onlangs door Pink gevraagd is een remix te maken van haar single Blow Me. Eerder maakte het tweetal al remixen voor onder meer Snoop Dogg, Pitbull, James Blunt, Sean Paul, Flo Rida en Timbaland. Dit wordt een top avond!

Escape Brainwash New Year's Eve 2012/2013
In het kader 'save the best for last' pakt Escape stevig uit op oudejaarsavond. Met een spectaculaire countdown, extra veel champagne en maar liefst vier zalen zijn geopend, ieder met hun eigen sound en DJ's:



Verder is er een bijzonder diner arrangement te boeken om deze bijzondere avond met vrienden compleet te maken. Check escape.nl.

Femmes Fatales
Vrijdag 28 december een speciale avond: Femmes Fatales. Ladies rock the Escape all night long! Met Marcella, Miss Sugaware, Lina Ann & MC Jennifer Cooke. Niet te missen!

1 opmerking

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
hele lekkere mix (Y)