Partyflock
 
Nieuws · juli 2011
Line-up release Pandemonium
vrijdag 29 juli 2011
Ben je klaar voor de grootste chaos van je leven? Op 3 december 2011 organiseert Cyndium: Pandemonium - The chaos theory in de Sporthallen Zuid, Amsterdam.
DJ/producer Born to Funk uit Nederland en de Tanzaniaanse superster Mzungu Kichaa hebben de single Oya Oya uitgebracht. Het tweetal ontmoette elkaar afgelopen jaar toen ze beide een optreden deden tijdens het Sauti Za Busara festival in Zanzibar. Ze besloten om hun krachten te bundelen; Swahili teksten en de Oost Afrikaanse bongo-sfeer werden gecombineerd met Europese dance muziek.
Timetable Welcome to the Future
donderdag 28 juli 2011
Nog ruim een week te gaan en dan is het eindelijk zover: Welcome to the Future 2011, de vijfde jubileumeditie van het WTTF-festival in recreatiegebied het Het Twiske bij Amsterdam! Daarom niet langer gedraald: hieronder de complete timetable van WTTF 2011. Heb je wel oren naar een digitale versie op je telefoon, met een berg speciale WTTF features?
Burlesque in Maassilo
donderdag 28 juli 2011
Fun & Pleasure Events zal deze avond geheel in het teken laten staan van verleiding, humor en show. Laat je verleiden door de dansers en danseressen van D Gogo Inspirations en geniet van het geen de candyboys en candygirls je aanbieden, Het dj podium wordt een grote show niet enkel achter de draaitafels maar ook eromheen zal veel actie plaatsvinden.
Farm Sessions Festival 2011
donderdag 28 juli 2011
Zaterdag 30 juli 2011 is een oude boerderij in Muiden voor de tweede maal het toneel van het elektronische muziek festival Farm Sessions. Hooft Hooft, Ratslag & De Zorgenkindjes combineren met dit festival het buitengevoel van de boederij met het beste van house en techno muziek. De goede vibe van vorig jaar kwam niet alleen over op de bezoekers, maar werd ook opgemerkt door de gemeente Muiden. Daarom komt er deze zomer een nieuwe Farm Sessions op de boederij 'Villa Rust in je Hooft Villa Rust in je Hooft'.
Dream Spinners
dinsdag 26 juli 2011
7 Stars Music presenteert het spetterende feest Dream Spinners alweer voor de tweede keer. Deze keer brengen ze een knallende line-up met topdj's uit Italië. Ze zijn er enorm trots op om Nederland kennis te laten met Alexander Fog en Alberto Drago! Deze Technomafia Records dj/producers hebben door de jaren heen een cultstatus opgebouwd over de hele wereld.
Early Style
dinsdag 26 juli 2011
Prosperity productions brengt early hardstyle met Early Style (Oxygene reünie). Zaandam had aan het begin van dit millennium QlubTempo, Haarlem had Oxygene! Beide evenementen staan symbool voor het begin van de hardstyle, tegenwoordig bekend onder de noemer 'early hardstyle'.
A Nightmare in Germany
maandag 25 juli 2011
Op 17 september aanstaande is Freddy terug in Duitsland, namelijk in de Unihalle in Wuppertal. Het is precies vijf jaar geleden dat Freddy Krueger en zijn 'A Nightmare in Germany' te zien was. Het is stil geworden met hem en zijn evenement. Maar nu, als niemand meer op hem rekent, is hij terug. Brutaler en harder dan ooit tevoren. Hij heeft zich verstopt in de Unihalle in Wuppertal maar zal nu tevoorschijn komen. Met meer dan veertig dj's en live acts zal hij ervoor zorgen dat het een avond wordt om nooit te vergeten.
Na de succesvolle lancering van de 'Drop Your Own Area Contest' in 2010, waarbij TK07 haar eigen ammo bunker hostte, heeft Q-dance besloten om dit jaar meerdere ammo bunkers beschikbaar te stellen voor de Drop Your Own Area Contest. Geinteresseerden konden hun plan opstellen en uit alle inzendingen koos Q-dance een aantal genomineerden. We stellen deze aan je voor...
Haarlem Ordinair
donderdag 21 juli 2011
Haarlem Ordinair is al zes jaar dé smerige smaakmaker tijdens Haarlem Culinair. Ook op deze editie spettert het morsige braadvet je weer tegemoet. Na 'Rellen met Frikandellen', 'Supermarktmeisjes' en 'Op de Camping' verbouwt het team van HO vrijdag 5 augustus het Patronaat om tot een klef kermisfestijn. En dit jaar is er een heel speciale gast te gast, een primeur in Haarlem!
Mindcontroller line-up release
woensdag 20 juli 2011
Zaterdag 24 september presenteert Art of Dance alweer de 21e editie van het langstlopende early hardcore concept van Nederland: Mindcontroller – Re-live The Past. In de North Sea Venue zullen van 23.00 uur tot 06.00 uur de geluiden van de Alpha Juno's ,TR-909's en Akai samplers weer de boventoon voeren in drie verschillende zalen. Art of Dance maakt de line-up bekend en tevens de naam van het label dat tijdens deze editie extra in het zonnetje wordt gezet.
Voor het derde jaar op rij strijkt Manual Music neer bij De Karavaan in Scheveningen om iedere maand van het zomerseizoen Manual at the Beach te organiseren. Een jaarlijks terugkerende traditie is de komst van Eelke Kleijn.
Het zal zondag 24 juli een drukke bedoening worden in Bloemendaal. Het populaire I AM concept daalt neer in Beachclub Vroeger en trekt een compleet mediacircus naar de hotspot! Naast het feit dat Dutch House Department die dag de videoclip gaat opnemen voor haar eerste single verscheen onlangs in de pers dat een groot internationaal modellenbureau bezig is met een Nederlandse reality serie. Nu blijkt dat zondag 24 juli de voltallige cast van dit bureau met een grote filmcrew opnames komt maken op I AM Billy the Klit & Dutch Dance Department! Dat wordt genieten!
Op zaterdag 10 september crasht het Britse Gatecrasher in de Amsterdamse The The Sand, met een grensoverschrijdende en over twee area's verdeelde line-up. Het internationale super-merk aan de andere kant van het Kanaal toert al vele jaren 'all around the globe' en maakt tijdens de Hollandse nazomer een langverwachte overtocht naar onze hoofdstad.
Op 31 juli 2011 wordt het traditionele tuinfeest bij Café De Zandloper nieuw leven ingeblazen. Dit jaar zorgt de organisatie van Skhippiebal er voor dat jong en oud de boel op zijn kop kan zetten op het open terrein naast het café.
En weer heeft Latin Lovers heerlijk nieuws voor alle liefhebbers van heerlijke strandfeestjes, ondergaande zon, slippers en trommelende beats: Latin Lovers gaat voor de tweede maal naar de mooiste kust van Nederland: Bloemendaal aan Zee! De nieuwste Beachclub Fuel zal op zondag 24 juli hét decor zijn van het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland in Bloemendaal.
Hardstyle Scene
maandag 18 juli 2011
Hardstyle vergaat niet en na een zomer vol zonnige strandfeesten is het in het najaar dus weer hoog tijd voor een nieuwe editie van Hardstyle Scene. Deze donkere dagen worden keihard geopend met een knallende editie door Prosperity productions.
Zaterdag 22 oktober 2011 zal er een nieuwe editie van Nijmeegs hardste hardcore-evenement van dit moment plaatsvinden. Ravezone heeft in het verleden vele succesvolle edities gehad. Denk hierbij aan de edities gehouden in; The Matrixx, Kolpinghuis, Doornroosje en het Openluchttheater de De Goffert.
Wat is de maand juli lekker begonnen voor 12inchCity. 9 en 10 juli werd er in Duitsland een ervaring meegemaakt door meer dan duizend man die nooit vergeten zal worden. Het was intens, geweldig en de lat is hoog gelegd voor komende 12inchCity-edities. Maar na het bijkomen van alle heerlijke Graefenthal taferelen, is het alweer tijd voor een nieuw festival. FLOAT staat op 30 juli in de planning, en het belooft nu alweer een prachtige dag te worden.
In horecagelegenheden in Oost-Nederland is in de nacht van zaterdag op zondag met één minuut stilte de dood herdacht van de 20-jarige Mark Kleinjan. De Wierdenaar overleed een week geleden na een ruzie in discotheek Lucky in Rijssen.

Ook in Lucky was het daarom een minuut 'muisstil', stelde eigenaar Rene Tijhuis. In het rustige Rijssen zijn geweldsincidenten met dodelijke afloop volgens de uitbater iets ongebruikelijks. 'In ons hele bestaan hebben we nog nooit zoiets meegemaakt.'
FestyLand, hét drie daagse crossover festival der Zuidelijke Nederlanden, heeft inmiddels een vaste plaats ingenomen in de algemene festivalkalender. Op 14,15 en 16 oktober verrijst het grote tentenkamp op Landgoed Hendrickx in Volkel/Uden. Met twee uitverkochte dagen van afgelopen jaar heeft de organisatie een mooie uitdaging. FestyLand wordt dit jaar nog mooier, beter, avontuurlijker en nog gekker. Komt dat zien. De tickets voor dit driedaagse circus met camping gaan vanaf 14 juli in de verkoop met voor de die-hards een te gekke Early Bird actie die loopt tot en met 12 augustus.
Matrixx at the Park
vrijdag 15 juli 2011
Tijdens het grootste wandelevenement van de wereld, De Nijmeegse 4Daagse zal Matrixx weer gastheer zijn van het grootste gratis dance-event van Nederland: Matrixx at the Park. Zeven dagen lang van 16 tot en met 22 juli, meer dan 100 dj's en artiesten, 2 stages, overweldigende licht-, laser- en LEDshows, admenbenemend entertainment en meer dan 10.000 bezoekers per dag. Matrixx at the Park is zonder twijfel 'the place to be' tijden de Zomerfeesten in Nijmegen.
Om het publiek en de trouwe Dance Valley bezoeker een druk en ouderwets gezellig festival te kunnen blijven bieden, heeft de organisatie besloten om drastische maatregelen te nemen. Waar vele organisaties op dit moment slechts een kleine korting geven op hun tickets gaat de organisatie van Dance Valley een stap verder om haar bezoekers tegemoet te komen.
Dance in the Park 2011
donderdag 14 juli 2011
Deze knaller van een eerste editie heeft de organisatie doen besluiten om de zaken in 2011 nog even wat rigoureuzer aan te pakken; 'let's do it bigger, bolder, better'.
Five years Diynamic
donderdag 14 juli 2011
Op vrijdag 19 Augustus heeft Beachclub Naturel te Scheveningen het succesvolle Duitse team Diynamic op bezoek. Het Diynamic Label, afkomstig uit Hamburg, bestaat uit onder andere: Stimming, Solomun en David August. Diynamic Music staat bekend om hun rustige frisse house muziek. De swingende en melodieuze deephouse past perfect bij de locatie "Naturel".
Zaterdag 16 juli zal Discotheek Stuivezand losbarsten met de B-Day van het opkomende hardstyle duo de "Sound Rusherz". Ze zijn ondertussen al bekend van de plaat "Children" die samen met Mental Theo in de studio is opgenomen. Deze B-Day van deze tweeling gaat enorm knallen met de volgende line-up....
Tijdens ADE zullen de grootste internationale sterren aangevuld met bekende namen en vanzelfsprekend grootste talenten uit ons eigen land zullen gedurende vijf dagen laten horen hoe de hedendaagse en muzikale toekomst klinkt. En omdat Luxury Events ook buiten het Amsterdam Dance Event om al heeft bewezen niet bang te zijn om echte grote internationale house-artiesten naar Nederland te halen (Erick Morillo, Steve Angello, Martin Solveig et cetera), willen ze daar tijdens het 'ADE' van 2011 vanzelfsprekend een grote schep bovenop doen.
Twee techno-titanen keren terug op het strijdtoneel van SOIA - Strand Oog in Al waar ze beiden goede herinneringen aan hebben. Het gaat hier over niemand minder dan Secret Cinema en Tony Rohr. Zowel de technohelden als het publiek waren enthousiast. Dan kan je de heren toch niet weer maar anderhalf uur laten draaien? Bewaak zondag 17 juli met slot en grendel, want dan gaat het los!
The House of God in Bibelot
maandag 11 juli 2011
'Lieve Heer, waar blijft de volgende editie van The House of God? Dank u voor de House classics, amen.' Dit gebed is er één die niet snel in het echt voorbij zal komen, maar voor de echte fans lijkt het alsof de laatste editie nog 'Voor Christus' was, maar voor hen is het gelukkig nog 'maar' een aantal maanden wachten tot Bibelot, de omgetoverde Bonafatius Kerk, in Dordrecht weer beschikbaar gesteld wordt voor de heiligen. 3 september 2011 zal helemaal in de ban zijn van 'The House of God'.
Op zaterdag 17 september zal 013 wederom geheel in het teken van Euphoria staan. Ook deze editie heeft b2s een divers programma gepland.
Taart, champagne! NON Records, het toonaangevende collectief van makers van elektronische muziek, is 1 jaar oud. Genoeg reden om de Melkweg weer eens te vullen met NON goodness tijdens een anniversary labelnight op 22 juli. Deze avond wordt ook een NON Records compilatie uitgebracht. De eerste 100 bezoekers van de avond krijgen deze helemaal gratis, dus kom op tijd.
Hou2e Mu2ik on the beach
zaterdag 9 juli 2011
Het stond al even in de agenda, maar nu mag de hele wereld het weten: met veel vreugde en gepaste trots kunnen we jullie een nieuwe editie van Hou2e Mu2ik presenteren. Op een nieuwe locatie, waar een mix van beukende hedendaagse hardere stijlen, hitjes uit het verleden en rauwere kicks het beste tot zijn recht komt.
Dans, muziek, spoken word, sport, performances, het Metro54 Festival laat stadsdeel Amsterdam Zuidoost bruisen. Op zaterdag 16 juli trakteert de eerste editie van het festival op het ArenaPark op een zeer divers programma met nationale en internationale artiesten, dansacts, modeshows, kunstinstallaties op het gras en lekker eten. Kortom, het ultieme festivalgevoel.
Amsterdam Hiphop Festival
vrijdag 8 juli 2011
Op zaterdag 30 juli vindt op de NDSM-Werf het Amsterdam Hiphop Festival plaats.
Het is de eerste editie van het grootste outdoor hiphop festival wat de hoofdstad kent. Op het hoofdpodium zullen artiesten als Redman, EPMD, Onyx, Jeru Da Damaja, Tha Alkoholiks, Paris, Lords of the Underground, The Beatnuts en Zwart Licht optredens verzorgen.
De VVD wil dat er een einde komt aan het gedogen van illegale housefeesten. Volgens het AD/UN zijn er de afgelopen week alleen al vijf van dergelijke feesten geweest en blijkt de politie daar niet altijd tegen op te treden, ook wanneer geconstateerd is dat er geen vergunning is en dat veiligheidsregels met voeten worden getreden. De VVD noemt dat de wereld op zijn kop.
Back in the Days
donderdag 7 juli 2011
We go Back in the Days in club Rain op zaterdag9 juli! Het leukste classics feest van Amsterdam is elke maand uitverkocht en op 9 juli beloofd het allemaal nog gezelliger te worden! Met trots presenteert de organisatie verdeeld over 2 verdiepingen de wreedste DJ's en entertainment!
Ex Porn Star Pirates
donderdag 7 juli 2011
Na twee succesvolle edities op Beachclub Vroeger is het alweer tijd voor het laatste strandfeest, de flamboyante zeerover Jack Sparrow en zijn ondeugende meerminnen keren nog één keer terug voor de Ex Porn Star Closing Party. Moe van alle feesten en festivals? Maak dan je borsten nog maar één keer goed nat, want zondag 7 augustus ben jij gewoon te vinden op Beachclub Vroeger...
Op zaterdag 9 Juli staan de Voidd Wildlife Legends weer klaar om de beest uit te hangen en speciaal voor het 6-jarig bestaan van Studio 80 pakt de Voidd crew daarom extra uit! Niemand minder dan Dyed Soundorom (Circoloco 🇫🇷) en Boris Werner (Moon Harbour 🇳🇱) zullen samen een dikke vier uur durende set neerzetten in de voorzaal van Studio 80.
De Club Deejay Handleiding beschrijft stap voor stap hoe je een professionele club deejay kunt worden. De geheimen die de huidige succesvolle deejays gebruiken worden eindelijk onthult! Je leert precies hoe de club scene in elkaar steekt.
Ditch
dinsdag 5 juli 2011
Het nieuwe techno-concept in het LVC! Alle dj's zullen 100% met platen draaien, strictly vinyl dus. Dit idee is ontstaan uit liefde voor het zwarte goud, niet uit haat voor laptops. Vinyl is hot in 2011, techno en house-dj's worden overspoeld met goede releases en vinyl is gewoon sexier dan een cd'tje.
Na vier succesvolle Thrillogy edities in de Brabanthallen, gaat dit unieke drie solo evenement verhuizen naar de Jaarbeurs. Met de verhuizing naar dit centraal in Nederland gelegen complex, meent b2s met Thrillogy een succesvolle volgende stap te kunnen maken. Het concept bouwt voort op de bekende formule met de vaste ingrediënten. 3 Deejays, 3 zalen, 3 belevingen.
Het leukste strandfeest van het jaar komt er weer aan. Touch at the Sea 2011 is een zeer populair jaarlijks terugkerend Beach Event op zaterdag 9 juli voor de 4e keer naar Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Het is nu de beste tijd om te bestellen want je maakt nu nog kans op de Ibiza Catamaran tickets of tickets voor Matinee Amsterdam.
Format, de onvervalste techno avond van Amsterdam, brengt vrijdag 8 juli het Nederlandse debuut van de Braziliaan Christian Hawk, eigen trots Juan Sanchez, Egbert (live) en Olene Kadar (live) naar AIR.
Whores in da House
zondag 3 juli 2011
Just a few more days totdat de organisatie wederom een blik artiesten, zakje candy girls en kisten drank uit de kast trekt voor de next edition van Whores in Da House! This time zal het gehouden worden op 9 juli in Waterfront Rotterdam, wat garant staat voor goed geluid en licht, genoeg drank en zat entertainment!
Rauw, een van de meest succesvolle en populaire dansnachten van Tivoli, bestaat in juli maar liefst 7,5 jaar en is daarmee een van de langstlopende dansavonden in Tivoli én Utrecht.
We hebben goed nieuws voor alle Bloomingdale Beach fans! Het wordt namelijk een heerlijke, zwoele en lange zomer - met ons 10th Anniversary op zondag 24 juli als klapper op de vuurpijl.
Hardfields
zaterdag 2 juli 2011
Op zaterdag 9 Juli organiseert Stichting S.K.A. Productions voor het eerst Hardfields: een evenement dat zich richt op de hardere stijlen.
Zondagavonden in AIR
vrijdag 1 juli 2011
In 1919 beleefde Nederland de koudste maand juli ooit, in 2000 de somberste en in 2006 de warmste. 2011 gaat volgens de organisatie de boeken in als de beste maand juli!
Escape in juli
vrijdag 1 juli 2011
Deze maand viert Escape programmeur en resident Raymundo zijn verjaardag. Daarbovenop zit hij 20 jaar in het vak, dus er wordt flink uitgepakt op zaterdag 30 juli.
Na een groot aantal edities van 'It all started in the Nineties' in diverse locaties in Brabant en Limburg is het tijd voor een XXL editie in de Time Out in Gemert. Maar liefst drie zalen gevuld met alle vette muziek uit de jaren '90. Van top 40 tot happy hardcore, van eurohouse tot Bonzai, van rock tot vette classics.
29 juli 2011
Line-up release Pandemonium
Amsterdamse dj brengt single uit met Tanzaniaanse superster
28 juli 2011
Timetable Welcome to the Future
Burlesque in Maassilo
Farm Sessions Festival 2011
26 juli 2011
Dream Spinners
Early Style
25 juli 2011
A Nightmare in Germany
22 juli 2011
Genomineerden Q-BASE Drop Your Own Area contest
21 juli 2011
Haarlem Ordinair
20 juli 2011
Mindcontroller line-up release
Manual at the Beach haalt Eelke Kleijn naar Scheveningen
19 juli 2011
Internationaal modellenbureau scout op I Am party in Bloemendaal
Gatecrasher presenteert line-up
De tent op zijn kop met Skhippiebal Festival
Zondag 24 juli Latin Lovers on the Beach
18 juli 2011
Hardstyle Scene
17 juli 2011
Nieuwe editie Ravezone in Vasim Fabriek te Nijmegen
12inchCity presents Float Festival 2011
Horeca minuut stil voor slachtoffer ruzie
15 juli 2011
FestyLand start kaartverkoop met Early Bird actie
Matrixx at the Park
Organisatie Dance Valley neemt drastische maatregelen: 2 voor de prijs van 1
14 juli 2011
Dance in the Park 2011
Five years Diynamic
12 juli 2011
Sound Rusherz gaan rammen met hun B-Day in Discotheek Stuivezand
David Guetta tijdens ADE in The Sand
Secret Cinema en Tony Rohr allebei vierenhalf uur lang
11 juli 2011
The House of God in Bibelot
In september doet Euphoria traditioneel 013 aan
10 juli 2011
NON Night 1 year anniversary wordt gevierd met speciale compilatie
9 juli 2011
Hou2e Mu2ik on the beach
Zomer in Amsterdam Zuidoost op het Metro54 Festival
8 juli 2011
Amsterdam Hiphop Festival
7 juli 2011
Utrechtste VVD wil eind aan gedogen illegale feesten
Back in the Days
Ex Porn Star Pirates
6 juli 2011
Voidd nodigt Circoloco helden uit voor 6 Years Studio 80
DJ-Lounge komt met handleiding voor club deejays
5 juli 2011
Ditch
4 juli 2011
b2s verhuist Thrillogy naar Jaarbeurs Utrecht
Kom naar Touch at the Sea 2011 en maak kans op tickets voor de Ibiza Catamaranparty's
3 juli 2011
Format met Nederlands debuut Christian Hawk
Whores in da House
2 juli 2011
7,5-jarig jubileum van Rauw in Tivoli met grootse line-up
Bloomingdale XXL CD release party
Hardfields
1 juli 2011
Zondagavonden in AIR
Escape in juli
It all started in the Nineties XXL