Partyflock
 

Zondag 24 juli Latin Lovers on the Beach
Beachclub Fuel Bloemendaal aan Zee

gepubliceerd door , op
Latin Lovers
2 juni 2011
FeestLatin Lovers · on the beach
Datumzondag 24 juli 2011
WinactieLatin Lovers actiegesloten
LocatieFuel Site
En weer heeft Latin Lovers heerlijk nieuws voor alle liefhebbers van heerlijke strandfeestjes, ondergaande zon, slippers en trommelende beats: Latin Lovers gaat voor de tweede maal naar de mooiste kust van Nederland: Bloemendaal aan Zee! De nieuwste Beachclub Fuel zal op zondag 24 juli hét decor zijn van het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland in Bloemendaal. Latin Lovers hoort thuis op het strand en zal dit ook gaan bewijzen door de zandkorrels te laten stuiven en de Noordzee te laten klapperen op de denderende zomerse latin beats. Met de mannen ROOG, Lucien Foort, Chris Rox, Jasper Clash, Matt Styles, Alex Cruz en Mitch Crown staat er een leger aan top artiesten klaar om jouw zomerse zondag meer dan compleet in te vullen!

Na het succesvolle debuut eerder dit jaar is er tijd voor een nóg beter vervolg. Van 16.00 tot 24.00 uur is dé nieuwste Beachclub Fuel van Bloemendaal hét decor voor een supervet zomers strandfeest! Deze nieuwe strandtent (voorheen BLM9) is volledig in Aziatische stijl ingerecht, perfect voor Latin Lovers dus! Lekker in de open lucht (bij mooi weer is het feest buiten, bij slecht weer zal het binnen zijn) genieten van de vetste trommels en percussies, de leukste mensen en de heerlijke cocktails. Op je slippers dans je van 's-middags met een lekker zonnetje met het zand tussen je tenen, totdat het donker wordt en dan kijkend naar de sterrenhemel boven je en op de achtergrond hoor je de kolkende golven van de Noordzee. Speciaal voor de tweede editie in Bloemendaal zal Latin Lovers weer uitpakken en wordt het zo'n heerlijk strandfeest waar je het hele jaar al naar uitkijkt!

Line-up
De line-up voor 24 juli bestaat louter uit dj's die precies weten welke heerlijke platen ze op het strand moeten draaien: ROOG, Lucien Foort, Chris Rox, Jasper Clash, Matt Styles, Alex Cruz en Mitch Crown

Ook in Bloemendaal: Ladytickets!
Omdat 70% van de bezoekers op Latin Lovers bestaat uit de mooiste dames, doet de organisatie speciaal voor deze strand editie graag iets terug. Voor een bedrag van €20 kunnen alleen de dames deze Ladyticket bestellen en kun je samen met een andere dame naar binnen. 1 Ladyticket is dus geldig voor 2 dames! De laatste Ladytickets koop je online via www.footclub.nl of bij een Free Record Shop bij jou in de buurt.

Bij slecht weer overdekt
We gaan er natuurlijk vanuit dat de zon volop gaat schijnen de 24ste, mocht dit niet het geval zijn dan is het feest volledig overdekt. Zet dus snel zondag 24 juli in je agenda want Latin Lovers in Bloemendaal laat jij toch niet zomaar aan je voorbij gaan?

RSVP on Facebook

1 opmerking