Partyflock
 
Nieuws · april 2011
Daylight Festival 2011
vrijdag 29 april 2011
De vele positieve reacties op de aankondiging van het nieuwe evenement hebben geleid tot een ware hype rondom het festival. De organisatie heeft vele mailtjes en telefoontjes ontvangen van partygangers met vragen als; 'wanneer komt de line-up?', 'wat is de prijs?' en 'wat kunnen we verwachten?'. Hierover in dit bericht meer.
Glamsterdam for the Queen
woensdag 27 april 2011
Glamsterdam lanceert haar nieuwste editie: nummer 6 – The Spring Issue. De gratis glossy staat vol verhalen die Amsterdam zo Amsterdams maken. En als Amsterdam ergens goed in is, dan is het Koninginnenacht en –dag vieren! Vandaar dat Glamsterdam juist dan feestelijk uitpakt. Om te beginnen tijdens 'Glamsterdam for the Queen': vrijdag 29 april vanaf 23.00 uur in Club Panama. Op Koninginnedag vaart de Glamsterdam-boot door de grachten, vol modellen die de glossy uitdelen. Rond 20.00 uur wordt er wederom koers gezet naar Panama, waar Glamsterdam het VIP-gedeelte van de 'We Are All Orange' after party vult.
Vrijdag 29 april is het Koninginnenacht, dat betekent dat het tijd is voor Queens Bass. Dit is alweer de 6e editie van Absolutely Hardstyle. Na de spectaculaire editie van vorig jaar heeft Absoluut dit keer weer haar best gedaan om een vette line-up voor te schotelen, en dat is gelukt! Dit maal geven Frontliner, Bioweapon, Slim Shore, Noisecult, Soulshakerz, Phonehead en Gremios & Tono acte de présence. Absoluut in St. Michielsgestel opent deze avond om 20.00 uur haar deuren om de bezoekers te trakteren op de Koninklijke hardstyle beats van deze regionale helden en nationale toppers uit het genre. Hieronder lees je alles wat je moet weten.
Nog een paar dagen en dan barst één van de mooiste dagen los van dit jaar: Koninginnedag 2011! Voor Nachtboetiek, Little Sins en The White Night betekent dit: maximaal feestvieren! Enkele sleutelwoorden voor dit megaspektakel 2011 zijn: zon, oranje, gezelligheid en een topfeest.
Together we are Hardcore
dinsdag 26 april 2011
Nog iets minder dan een maand en dan is het tijd voor het eerste echte hardcore festival van het jaar. BKJN Events events presenteert hun nieuwste project onder de naam 'Together we are Hardcore festival'. De voorbereidingen voor het maar liefst vijftien uur durende festival zijn in volle gang. Hoogste tijd dus om je een update te geven.
Hardbeatzz
zaterdag 23 april 2011
Op vrijdag 6 mei vindt de derde editie van Hardbeatzz plaats in discotheek 't Fortuin te Meer. Na twee zeer succesvolle edities vindt de organisatie het stilaan tijd om het evenement naar een hoger niveau te tillen. En dat kan natuurlijk niet anders dan opnieuw met een verbluffende lineup tevoorschijn te komen.
Studio 80 on the beach in Fuel
zaterdag 23 april 2011
Na een winter lang clubben in de black box aan het Rembrandtplein, breidt Studio 80 haar feesten nu ook uit naar het strand van Bloemendaal! De komende zomermaanden zal de beste nieuwe house en tech-house worden gepresenteerd tijdens een reeks exclusieve strandfeesten in de gloednieuwe Beachclub Fuel.
We all share One Love
vrijdag 22 april 2011
Vanaf vandaag zal Amsterdam een clubavond rijker zijn. Lovebeats brengt One Love! De kick off van One Love zal plaatsvinden in Bungalow 8 te Amsterdam. De setting van Bungalow 8 is ideaal voor een concept als One Love, de club straalt warmte en intimiteit uit en dat is precies waar One Love voor staat. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.
Aftermovie Inception
vrijdag 22 april 2011
Na weken vaan voorbereiding was het dan eindelijk zo ver. Zaterdag 16 april was de eerste editie van het nieuwe hardstyle concept Inception. X-factor en Crystal Venue kijken terug op een geslaagde eerste samenwerking.
Na een flitsende start in 2010 is Partybussen klaar voor het festivalseizoen van 2011. Partybussen staat voor gezellig en betrouwbaar partyvervoer naar festivals, discotheken en evenementen in Nederland. Op de website van Partybussen kun je een eigen busreis naar een festival of ander evenement organiseren.
Latin Lovers on the Beach
vrijdag 22 april 2011
Nog maar een paar nachtjes slapen en dan gaat de zomer toch écht beginnen! Latin Lovers opent namelijk met veel trots aanstaande Paaszondag 24 april (de volgende dag is idereen lekker allemaal vrij!) het strandseizoen van Scheveningen én de officiele opening van Brunotti Beach House! Er gaat dit jaar veel bijzonders gebeuren op het strand en dit wil Latin Lovers natuurlijk graag met alle fans delen!
In de maanden april en mei haalt Tivoli weer enkele sprankelende dance-namen naar Utrecht. DUM DUM verwelkomt dubstep-grootheid Caspa in april en presenteert het Belgische electrotrancetrio The Subs in mei; RAUW zal ook deze mei weer op stelten worden gezet door het Berlijnse wonderkind Boys Noize.
Reng Deng Deng
donderdag 21 april 2011
Will the real pimps and ho's please stand up for the Hardcore Hustla's? Yo yo yo, stop the press! Snoop Dogg go lick yourself, Iceberg Slim take your hat off and Hugh, bring out the bunnies, want op zaterdag 28 mei komen de hoge hoeden en jarretels ten knallende tonele voor eindelijk weer een real hardcore editie van Reng Deng Deng: The Hardcore Hustler.
Line-up Rockit Open Air
donderdag 21 april 2011
De line-up van Rockit Open Air is bekend. En het programma is completer dan ooit! Onder de titel 'A Yellow Day From Outer Space' gaat de festivalweide aan de Maarsseveense Plassen op zaterdag 30 juli een uiterst bijzondere editie van het festival beleven.
Latin Lovers
woensdag 20 april 2011
Latin Lovers keert vanaf nu om de maand op de laatste zaterdag terug in een van de meest felbegeerde clubs van Nederland: Club Rex in Hilversum. Op zaterdag 28 mei is het hartje lente en staat er een bijzondere editie gepland van het meest zomerse concept in Nederland. Het beloofd ook dit keer weer een hele sexy, intieme avond te worden. Latin Lovers is compleet verliefd op Rex en dat is ook andersom zo. Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland voelt zich thuis in deze exclusieve club en het fantastische publiek dat komt voor goeie muziek geeft iedere keer weer de doorslag.
Holland versus Italia
woensdag 20 april 2011
Ben je liefhebber van de hardstyle van toen? En dan gaat het over de hardstyle vanaf de begin periode tot 2005! Dan verzekerd Hard classics on the Beach een hele dag en avond meesterwerken uit die gehele periode. Helden van het eerste uur uit Italië Technoboy en Daniele Mondello nemen het dan op tegen 'de leeuwen van Oranje' met onder anderen Luna, Pavo en DHHD. In een harmonische strijd gaan zij de confrontatie aan en zullen jullie op een masterclass aan early hardstyle trakteren.
Vanaf deze maand zal Lectrr maandelijks een cartoon voor Partyflock tekenen. De eerste cartoon heeft meteen een prima thema: Pijpen. Hij moet zich nog even eigen maken binnen Partyflock en zich verdiepen in jullie interesses en humor. Heet hem dus van harte welkom en onderwijs hem vooral wat betreft jullie belevingswereld. Maar houd het wel lief! Hij is tenslotte Belg ;)
Icon
woensdag 20 april 2011
Zoals jullie hebben kunnen lezen op Partyflock en de verschillende social media van Cyndium zal Frantic Freak een eigen Icon krijgen. Cyndium moet jullie mededelen dat Icon: Frantic Freak – The Freak Show wordt verschoven van 4 juni 2011 naar 9 juli 2011.
Ben jij die prachtige, intelligente blondine en begeef jij je alweer een tijdje op de markt om die ene stoere, gespierde spetter tegen te komen dan heb je zaterdag 21 mei net zo weinig reden om naar de Crystal Venue te komen als die computerverslaafde, onverzorgde man die zijn 'doe-maar-gewoon-dan-doe-je-al-gek-genoeg' prinses er denkt tegen te komen. Het wordt namelijk een kansloze zaterdag voor dit soort types, want deze clubnacht staat de Crystal Venue in het teken van de Beauty & the Nerd!
Lowlands dreigt Biddinghuizen te verlaten, nu de gemeente de toeristenbelasting wil verhogen van 80 cent naar 1,40 euro per overnachting. Dat zou voor Lowlands een extra kostenpost van grofweg 99.000 euro betekenen (gerekend naar drie overnachtingen voor 55.000 bezoekers). Lowlands-woordvoerder Bente Bollmann geeft toe dat de organisatie met een vertrek heeft geschermd. 'Dat is iets wat we hebben geroepen. Er zijn meer terreinen in Nederland en ook daarbuiten.'
We Are Connected gaat uit varen
maandag 18 april 2011
Op zaterdag 30 april presenteert Warren Fellow een zeer bijzondere editie van 'We Are Connected'. Na eerdere succesvolle editie in Whoosah Beachclub, Paard en Catwalk zal tijdens Koninginnedag de Amsterdamse wateren worden opgezocht.
Schop de Paashaas maar aan de kant, want Pasen zal vanaf 2011 nooit meer het zelfde zijn!
Dj Luna presenteert dan namelijk de eerste editie van zijn eigen Hardstyle evenement in de Hemkade
Arnhem mag zich met recht kronen tot de hardstyle hoofdstad van Nederland op 30 april. Tijdens het 73e verjaardag feest van koningin Beatrix, zal Club The The Level in Arnhem om 22.00 haar deuren openen om de oranje menigte te voorzien van een goede overdosis hardstyle. En dat is nog niet alles. Deze extra dikke editie van Revelations zal in het teken staan van 'the best of two worlds' wat inhoud: beneden de beste hardstyle en boven de hardste hardcore.
ExSQUZ Me rockt Hell in AIR
zaterdag 16 april 2011
ExSQUZ Me is een samenwerking tussen AIR en de Amsterdamse SQUZ Agency. Deze nieuwe avond in AIR richt zich op een diverse programmering waarbij muziek voor de dansvloer de boventoon voert. SQUZ Agency en AIR halen voor ExSQUZ Me de Duitse rasartiest dj Hell naar AIR. Naast dj Hell is er natuurlijk ook plaats voor Nederlands talent. De uit Nijmegen afkomstige Roger Gerressen en het Amsterdamse techno talent Jasper Wolff maken de line-up voor 22 april compleet.
Tussen de grachten van het eeuwenoude Utrecht staat er op zaterdag 16 april weer een grond, voeten -en billenschuddend concept klaar om Club Monza te veroveren: Latin Lovers!
Afgelopen februari stal PT Events toch wel een beetje de show met haar nieuwste concept l'Expérience très Chique. Er werd lang naar uitgekeken, want eindelijk was daar een exclusief 25+ feest in de toch al redelijk complete house partitie van de Nederlandse uitgaansindustrie. Wanneer na afloop de mond tot mond reclame op het net de rest doet, mag je als organisator niet klagen. Het is de heren van PT weer gelukt een superieur concept te realiseren.
Warehouse Queensday XL editie
vrijdag 15 april 2011
Met weer een enorm succesvolle editie van Pakhuis achter de rug, is het op zaterdag 30 april (Koninginnedag) weer tijd voor Warehouse. En wat voor één! Met grote trost presenteert de organisatie dit keer een XL editie van formaat. Met in elke zaal een headliner waar de liefhebber stijl van achterover slaat. Technohelden Deetron en Steve Rachmad zullen beide een zaal doen schudden. En niemand minder dan Kenny Larkin zal de derde zaal overdonderen met zijn kenmerkende energieke techno sound. Een editie waar ze oprecht trost op zijn!
BLACK 2011 timetable
donderdag 14 april 2011
Met nog iets meer dan negen dagen te gaan zal de Hasseltse Trixxo Arena voor de derde maal uit haar grondvesten daveren, BLACK zal na de onvergetelijke editie van 2010 trachten opnieuw haar grenzen te verleggen! Verwacht je aan een nooit eerder geziene show, een knaller van geluid en de aller beste artiesten kortom: your next overdose!
Het nieuws gonst al door de scene. De diehard festivallertjes kijken er naar uit en langzaamaan beginnen de agenda's gevuld te worden. Waar dat door komt? Simpel, men neme een underground locatie met binnen- en buiten areas, een greep hoogstaande hostingpartijen en 18 uren gevuld met een onvergetelijke programmering. Daar waar het top secret tot nu toe nog niet gekraakt wist te worden, maakt 18hrs Festival in dit persbericht gretig haar line-up bekend!
BC12inchCity
woensdag 13 april 2011
Op vrijdag 15 april wordt de hernieuwde BC12 omgedoopt tot BC12inchCity. En tijdens het debuut van de stad der steden in deze prachtige club, mogen bekwame Burgemeesters (inderdaad, met een hoofdletter B ) uiteraard niet ontbreken.
Met een dikke line-up tijdens Turn up the Bass terug in de tijd met house classics uit het begin van de jaren '90! Dus laat de goede club herinneringen maar terug komen en dans mee op nummers van onder andere Van Felix - 'Don't you want me' en Jay Dee - 'Plastic Dreams' tot Jungle Brothers - 'I'll house you' en Joe Smooth - 'Promised Land' naar Speedy J - 'Pull Over' en Human Resource - 'Dominator'. Plus al die dikke tracks waarvan je de titel of de artiest misschien niet meer weet. Maak je geen zorgen, ze komen hier allemaal voorbij. Het feest der herkenning... wie is er niet groot mee geworden?
Smeerboel gaat los
dinsdag 12 april 2011
Met nog minder dan een week te gaan is het bijna zover: tijd voor Smeerboel! Het feest waar het niet uit maakt hoe je voor de dag komt, waar iedereen zichzelf kan zijn en het feest waar bovenal iedereen totaal uit zijn plaat gaat!
Nog 50 dagen tot Emporium
maandag 11 april 2011
Het aftellen is begonnen. Nog minder dan 50 dagen en dan begint het festivalseizoen met de zevende editie van Emporium. Emporium is het jaarlijks terugkerende festival van de Matrixx dat gehouden wordt op recreatieplas de Berendonck in Wijchen bij Nijmegen. Emporium Thousand and one Nights staat dit jaar in het teken van Arabische sprookjes.
Zin in een lekker gekoelde versnapering en een verantwoord tussendoortje? Vrijdag 13 mei staan de deuren van Fridge voor je open en wordt je getrakteerd op een flinke portie house en techno die je vooral op een vrijdag de 13e kunt gebruiken. Poema RAW is deze avond dé plek voor je uitgebalanceerde salade van onder andere live komkommer Einmusik, paprika Mark Broom en krop sla Wesdex.
HEY! Queensnight
zondag 10 april 2011
Na een spetterende Hey! editie op Koninginnenacht 2010 dit jaar het vervolg, Hey! Queensnight in de Maassilo. Het programma bestaat dit jaar uit Monika Kruse, Paco Osuna, Nic Fanciulli, Steven Pieters, vier Catwalk residents & Michel de Hey
Wat een geweldig nieuws voor iedereen die het voorjaar groots wil vieren! Latin Lovers gaat het strandseizoen in Scheveningen en haar eerste strandfeest van 2011 groots openen in het Paasweekend en wel op zondag 24 april, want de dag erna zijn jullie allemaal vrij!
Harder dan je hebben kan
zaterdag 9 april 2011
Zaterdag 23 april 2011 zal het Hardcore concept Harder dan je hebben kan (HDJHK) plaatsvinden in zalencentrum D'n D'n Binger te Meijel, gelegen in Limburg op de grens met Noord-Brabant.
Lekker op je luie zondag naar Bloemendaal met je beste vriendinnen en vrienden... Heerlijk in het zand, je slippertjes uit en zippend van je drankje.. Damn.. life is good!
Bevrijdingsdag in Enschede biedt voor het derde jaar op rij een dance podium op het Van Heekplein. Waar het slechte weer twee jaar geleden nog roet in het eten strooide, scheen in 2010 de hele dag de zon.
Defqon.1 kaartverkoop
vrijdag 8 april 2011
Op zaterdag 25 juni vindt Defqon.1 Festival plaats op Evenemententerrein Biddinghuizen. Aanstaande zaterdag, 9 april start de kaartverkoop voor Defqon.1 Festival op Q-dance.nl.
Perplex met Bart Skils
donderdag 7 april 2011
Krap twee maanden na de eerste zeer geslaagde editie van Hoofddorps nieuwste terugkerende house/techno avond staat het volgende feest alweer voor de deur.
Free Your Mind Festival
donderdag 7 april 2011
De line-up van Free Your Mind Festival is rond. Verdeeld over 8 stages staan meer dan 70 artiesten te trappelen om op zaterdag 4 juni iedereen een onvergetelijke dag te bezorgen aan de oevers van de Rijn in Arnhem.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 6 april 2011
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Enkele nieuwe namen: Dazzled Kid, Tim Knol, Royal Republic, DeWolff, And So I Watch You From Afar, Diablo Blvd, Mad Sin, Alain Clark, BZB, VanVelzen, Eddy Wally, My Favorite Scar, No Turning Back, ReVamp, Kvelertak, Legion of the Damned, Def Americans, Blaas Of Glory met BOG-fest, Boom Chicago, Dieter Thomas Kuhn & Band en in de dance-tenten Extrema Network en Heineken Star Club o.a. Adam Beyer, Boemklatsch Live, Dr. Lektroluv, Joost van Bellen, Zwart Licht XL Live en Vato Gonzalez feat. MC Tjen
Zaterdag 16 april gaat het gebeuren: dikke hardstyle en early rave tijdens het nieuwe concept Inception bij Crystal Venue te Culemborg. Een nacht vol met topartiesten uit de scene. Denk hierbij aan keiharde raw hardstyle van Crypsis, dikke early rave sound van The Darkraver & Panic. En wat te denken van Ran-D?
Coldcut
zondag 3 april 2011
Op zondag 17 april presenteert de Melkweg in samenwerking met Energy Union een avond over duurzame energie. Headliner van de avond is Coldcut (Ninja Tune) met een audiovisuele performance gevolgd door een DJ-set van Coldcut's Matt Black.
Alcatrazz
zondag 3 april 2011
De vijfde editie van Alcatrazz wordt er een om niet te vergeten. Toevallig valt het eerste weekend van juni in het lustrumjaar van Alcatrazz gelijk met het Hemelvaartweekend!
Klinch in april
zondag 3 april 2011
De winter is voorbij, de lente is aangebroken en dit zal te merken zijn tijdens klinch in de Melkweg. De diversiteit, waar het danceplatform van de Melkweg voor staat, is deze maand alom aanwezig.
Op zaterdag 23 april zullen Freddy's duistere krachten opnieuw bezit nemen van de Ahoy in Rotterdam voor een nacht lang keiharde hardcore tijdens Nightmare 'Hell Awaits'. Nightmare biedt, zoals je mag verwachten, twee verschillende area's: de Present waar de hardcore van vandaag beukt en de early met de beats waarmee we zijn grootgebracht.
Klaar met mensenmassa's in het centrum, lauw bier en slechte muziek? Music Affairs biedt met een gratis festival een alternatief op Koninginnedag. Vijf minuten fietsen van Centraal Station zal Strand West de hotspot zijn. Weg van de drukte, met je voeten in het zand.
29 april 2011
Daylight Festival 2011
27 april 2011
Glamsterdam for the Queen
Timetable en laatste info Queensbass
26 april 2011
Het grootste Koninginnedagfeest deze zaterdag in The Sand
Together we are Hardcore
23 april 2011
Hardbeatzz
Studio 80 on the beach in Fuel
22 april 2011
We all share One Love
Aftermovie Inception
Partybussen.nl is klaar voor het festivalseizoen
Latin Lovers on the Beach
21 april 2011
Caspa, Boys Noize en The Subs naar Tivoli Oudegracht
Reng Deng Deng
Line-up Rockit Open Air
20 april 2011
Latin Lovers
Holland versus Italia
Lectrr nieuwe cartoonist Partyflock
Icon
19 april 2011
Intelligente blondines voor speeddate gezocht
Lowlands dreigt Biddinghuizen te verlaten
18 april 2011
We Are Connected gaat uit varen
Eerste paasdag presenteert dj Luna Bass Academy
Revelations met Koninginnedag in The Level Arnhem
16 april 2011
ExSQUZ Me rockt Hell in AIR
15 april 2011
Latin Lovers geeft jou een fantastische avond in Club Monza
Beleef dit prestigieuze 25+ concept mee op de Oceandiva
Warehouse Queensday XL editie
14 april 2011
BLACK 2011 timetable
18Hrs festival maakt line-up bekend
13 april 2011
BC12inchCity
Gastenlijstactie voor Turn up the Bass
12 april 2011
Smeerboel gaat los
11 april 2011
Nog 50 dagen tot Emporium
Fridge presenteert Einmusik en Mark Broom
10 april 2011
HEY! Queensnight
Latin Lovers opent strandseizoen in Scheveningen
9 april 2011
Harder dan je hebben kan
8 april 2011
Star Beach in beachclub Vroeger
Enschede viert Bevrijdingsdag uitbundig met dancepodium
Defqon.1 kaartverkoop
7 april 2011
Perplex met Bart Skils
Free Your Mind Festival
6 april 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
5 april 2011
Programma Paaspop 2011 zo goed als compleet
Laatste info en timetable Inception
3 april 2011
Coldcut
Alcatrazz
Klinch in april
1 april 2011
Nightmare's massieve geluidswand en 'Hell Awaits' door Weapon X
Music Affairs biedt met Subway alternatief tijdens Koninginnedag