Partyflock
 

Studio 80 on the beach in Fuel

gepubliceerd door , op
Na een winter lang clubben in de black box aan het Rembrandtplein, breidt Studio 80 haar feesten nu ook uit naar het strand van Bloemendaal! De komende zomermaanden zal de beste nieuwe house en tech-house worden gepresenteerd tijdens een reeks exclusieve strandfeesten in de gloednieuwe Beachclub Fuel.

Wat wil je nog meer: de onvervalste 80-sound op het strand in de relaxte omgeving van een comfortabele beachclub. En daarbij lekker uitwaaien of genieten van de zon en zonsondergang onder het genot van een alcoholisch drankje.
Van 1 mei tot 4 september geeft Studio 80 on the beach acht feesten waarin de sfeer en uitstraling van de Amsterdamse club op het strand in een nieuwe ambiance een nieuwe, kleurrijke invulling krijgt. Met natuurlijk alle Studio 80 resident-dj's plus internationale sterren als Nima Gorji, Agnes, Move D, Giles Smith & James Priestley, De Man Zonder Schaduw en vele anderen.

De organisaties die ieder een eigen zondag invullen zijn stuk voor stuk bekend van topnachten in de 80: Welcome to the Future, Bla Bla, Voidd, Linke Soep, 24 Hour Party People, Secret Sundaze, Nachtlab, Rebellion en WKND.
Kortom, het wordt complete summermayhem, om te beginnen al meteen op zondag 1 mei – direct na Koninginnedag – met de beach-editie van de populaire donderdagnacht in de 80: WKND. Deze geld tevens ook als officiële opening van Studio 80 on the beach!

Hier de eerste vier zondagen in Fuel op een rij:

Zondag 1 mei
Studio 80 and WKND – on the beach Opening party
Nima Gorji, Agnes, Gideon Bouwens, Dorine Dorado, Brand, Lilith, Tim Hoeben, Wub

Zondag 22 mei
Studio 80 and Nachtlab – on the beach
Super Flu (live), Olivier Weiter, John Wolff, Proloog (live), Don Do'nuts, Analog Effect, Rus

Zondag 5 juni
Studio 80 and Secret Sundaze – on the beach
Move D, Giles Smith, James Priestley

Zondag 3 juli
Studio 80 and Linke Soep – DMZS 5hr on the beach
De Man Zonder Schaduw (5hr set), Hoge Toon

Alle feesten duren van 1600 tot 2400.

In de maanden juli, augustus en september volgen dan 24 Hour Party People (de afsluitende zondag van de 6 jaar Studio 80 feestweek), de officiële after van het Welcome to the Future-festival (gehost door WTTF en Bla Bla), Voidd (28 augustus) en Rebellion (4 september).

De try-out, tijdens de Fuel Grand Opening op 10 april, waar Studio 80 een eigen area hostte, was al meteen een klapper, dus het wordt ongetwijfeld lange, hete zomer: Studio 80 on the beach!

2 opmerkingen

top
Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
Veel zin in!